Ζώδια κάθε μέρα! 26 & 27 Μαρτίου Ένα εκρηκτικό Σαββατοκύριακο.

Avatar photo Mari Giova 25/03/2022
Ένα εκρηκτικό Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια.
Από τα πρέπει περνάμε στην ανάγκη για ελευθερία!

 

Αν μη τι άλλο, το Σαββατοκύριακο αυτό σίγουρα δεν θα βαρεθούμε και σε επίπεδο προσωπικών εμπειριών αλλά και σε επίπεδο παγκόσμιων ειδήσεων.

Το Σάββατο η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Αιγόκερου για τελευταία ημέρα και οι καλύτερες ώρες είναι το πρωί ως το απόγευμα νωρίς.

Το Σαββατόβραδο τα πράγματα γίνονται πιο έντονα μπορεί να βγάλουμε πιο δυνατές αντιδράσεις και συναισθήματα και θα πρέπει να είναι προσεκτικά τα παρορμητικά ζώδια των τελευταίων ημερών Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.  

 

Την Κυριακή αλλάζει ζώδιο η Σελήνη αφήνει τον σοβαρό και παραδοσιακό Αιγόκερω και περνάει στον Υδροχόο και μαζί αλλάζει και η ψυχολογία όλων μας. Αναζητάμε περισσότερη Ελευθερία, ανεξαρτησία θέλουμε να περάσουμε χρόνο με φίλους, με παρέες και να κάνουμε αυτά τα πράγματα που μας ευχαριστούν χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις ή κανόνες.

Την Κυριακή πρέπει να προσέχουν πιο πολύ την ένταση και την οδήγηση οι σταθεροί του ζωδιακού, Ταύροι Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι στις αρχές του μήνα γέννησης τους.

 

Στο παγκόσμιο σκηνικό δύσκολα γεγονότα για την ασφάλεια, τη ζωή και την θέση σημαντικών αρχηγών στην πολιτική ή στον στρατό. Στην Μ. Βρετανία ηγετικό πλήγμα. Αεροπορικά σοβαρότατα ατυχήματα και μεγάλες εκρήξεις από αέρια και υγρά καύσιμα και εκρηκτικές ύλες.

 

 

Κριός    Το Σάββατο σας απασχολούν κοινωνικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.  θα χρειαστεί να παραστείτε σε ένα  κοινωνικό γεγονός που πιθανόν να πιεστείτε.  Ενώ την Κυριακή θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι παρέες και οι φίλοι.  Χαμηλώστε την ένταση, όταν συζητάτε.

 

Ταύρος    Σχεδιάστε ένα μελλοντικό ταξίδι και επικοινωνήστε με αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Τα σχέδιά σας ευνοούνται περισσότερο το Σάββατο.

Την Κυριακή θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε μία κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση και να αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις.

 

Δίδυμοι    Δυναμώνουν οι ανασφάλειές σας συναισθηματικές ή οικονομικές και νιώθετε να πιέζεστε ιδιαίτερα το Σάββατο.

Αντίθετα την Κυριακή σας είναι πιο εύκολο να δείτε πιο μακριά, να δραστηριοποιηθείτε και να εκφραστείτε. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε την ταχύτητα και τις αιχμηρές συζητήσεις.

 

Καρκίνος    Σας απασχολεί η εικόνα σας και στον επαγγελματικό αλλά και κοινωνικό σας περίγυρο.  Ο σύντροφος ή ένας σημαντικός συνεργάτης απορροφά το ενδιαφέρον σας το Σάββατο, οι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μαζί του.

Την Κυριακή θα είστε  σαν ένα ηφαίστειο και μάλλον θα πρέπει να εκτονωθείτε περνώντας στη δράση την ερωτική ή και άλλη.

 

Λέων    Το Σάββατο θα σας απασχολούν υποχρεώσεις είτε με την εργασία σας είτε στο σπίτι και θα θέλετε να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Την Κυριακή σας απασχολεί πολύ ο σύντροφός σας ή ένας σημαντικός συνεργάτης σας και δεν μπορείτε να απολαύσετε ένα ταξίδι σας ή την ευχάριστη πάρεα των γύρω σας.

 

Παρθένος    Η Σελήνη είναι με το μέρος σας το Σάββατο, για να  περάσετε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, μία καλή παρέα ή τα παιδιά σας.

Την Κυριακή θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφό σας.  Προσοχή σε θέματα υγείας.

 

Ζυγός    Το Σάββατο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια και ίσως πιεστείτε.

Την Κυριακή θέλετε να απολαύσετε ελεύθερες και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, να χαρείτε και να διασκεδάσετε παρόλα αυτά η ένταση μπορεί να ανατρέψει το καλό κλίμα.

 

Σκορπιός    Το Σάββατο θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο της επικοινωνίας σας με τους γύρω σας αλλά και τον σχεδιασμό μακρινών στόχων.

Ενώ την Κυριακή  σας απασχολούν θέματα στο σπίτι με τον σύντροφο και την οικογένεια σας μάλλον σας αγχώνουν και υπάρχει ο κίνδυνος σύγκρουσης.

 

Τοξότης      Οικονομικές υποθέσεις και έκτακτα έξοδα σας απασχολούν το Σάββατο.

Ενώ την Κυριακή η επικοινωνία, οι διαδρομές και οι συναντήσεις θα έχουν την τιμητική τους αλλά προσέξτε την ταχύτητα, τα μηχανήματα και μία παροδική ένταση.

 

Αιγόκερως    Φίλοι παρέες και συλλογική στόχοι σας απασχολούν το Σάββατο και τους συζητάτε μαζί τους.

Την Κυριακή  χρειάζεστε να νιώσετε μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια αλλά και σταθερότητα και αναγνώριση της αξίας σας. Προσέξτε μην πληγώσετε  κάποιον στην οικογένειά σας.

 

Υδροχόος    Από τη μία το Σάββατο θέλετε να μείνετε μόνοι και νιώθετε να βράζετε μέσα σας ενώ ένα έντονο Παρασκήνιο ένα σοβαρό μυστικό σας απασχολεί.

Από την άλλη την Κυριακή μοιάζει σαν να βγαίνουν όλα τα συναισθήματά σας προς τα έξω συγκεντρώνετε την προσοχή των γύρων σας αλλά πιθανόν να ξεσπάσετε και να προκληθεί έκρηξη.

 

Ιχθύες     Ο κύκλος των γνωριμιών σας παίζει σημαντικό ρόλο το Σάββατο για σας για να πετύχετε στόχους και τα όνειρά σας σε πιο πρακτική βάση.  Δείξτε την ωριμότητα σας και θα με θυμηθείτε.

Την  Κυριακή φροντίστε την ψυχολογία και την υγεία σας ξεκουραστείτε και προφυλαχτείτε από παρασκηνιακές ενέργειες.

 

Από τη Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *