Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης Καρκίνος & Σκορπιός Ένα κρεσέντο Ερωτικού πάθους!

Avatar photo Mari Giova 26/03/2022

Πρωταγωνιστές και αιώνιοι εραστές

στη μεγαλύτερη παράσταση της ζωής τους!

Έρωτες γραμμένοι στ’ αστέρια που άλλαξαν για πάντα την ζωή
διάσημων πρωταγωνιστών!

 

Ξεκινάμε το αφιέρωμά μας με ένα ζευγάρι της Τέχνης που δείχνει να ζει ο ένας μόνο για τον άλλο…

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης  

Όταν τα βέλη του φτερωτού Έρωτα στοχεύουν την καρδιά διάσημων ζευγαριών.

 

Θνητοί και αθάνατοι, πλούσιοι και φτωχοί

όλοι ανίσχυροι υποτάσσονται στα βέλη του φτερωτού θεού.

Πόσοι μοναδικοί τρόποι για να χτυπήσει δυνατά η καρδιά!

Mα πάντα το ίδιο χρώμα την ορίζει,

βαθύ κόκκινο σαν αίμα…

 

Πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις, η αγάπη και ο έρωτας στη ζωή όλων; Μια αγάπη γεννιέται για να αντέξει στον χρόνο ή σβήνει στο πρώτο φύσημα του ανέμου…

Για να βρούμε το ταίριασμα ενός ανθρώπου με έναν άλλο, χρειάζεται μια ολοκληρωμένη μελέτη της Συναστρίας δύο ξεχωριστών ωροσκοπίων, που συνθέτουν μαζί μια μοναδική μελωδία αγάπης!!

Τα αρχέτυπα ζευγάρια των πλανητών είναι ο Ήλιος που συμβολίζει τον άντρα και η Σελήνη που συμβολίζει την γυναίκα, αλλά και η Αφροδίτη με τον Άρη, οι δύο εραστές που ανάβουν ερωτική φωτιά και πάθος. Όταν αυτά τα ζευγάρια πλανητών είναι σε θετικές όψεις ανάμεσα σε δυο συντρόφους δείχνουν την έλξη αλλά και την ένωση, τον έρωτα, το πάθος, την αγάπη και τον γάμο στο ζευγάρι.

 

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης 

Η Γυναίκα Καρκίνος & ο άντρας Σκορπιός

γεννήθηκαν για να συναντηθούν πέρα από όρια και κανόνες.

Δύο ζώδια του Νερού μαζί προκαλούν τρικυμία ερωτικού πάθους και ζουν έναν μεγάλο έρωτα τόσο δυνατό που καίει μέσα από την φωτιά του, μεταμορφώνει και αναγεννά τις ζωές τους.

Οταν και οι δύο Ήλιοι ενός ζευγαριού ανήκουν στο στοιχείο του Νερού τότε σίγουρα μιλάμε για μια παλίρροια συναισθημάτων και εκρηκτικού πάθους.

 

Σε μια σχέση ενός άντρα Σκορπιού με μια γυναίκα Καρκίνο ο ένας βλέπει στα μάτια του άλλου μια φωτιά πόθου και ερωτικής χημείας γεμάτη από συναίσθημα, κατάκτηση, ζήλεια, πόλεμο και μια άσβεστη φλόγα που μεταμορφώνει τις ζωές και των δύο.  Όχι αυτή η σχέση δεν γίνεται ποτέ για να περάσουν απλές καθημερινές στιγμές οι δυο σύντροφοι. Μια τέτοια σχέση γίνεται μόνο από ανάγκη απόλυτης ένωσης πέρα από τα όρια και τα πρέπει. Γίνεται για να κάψει, να αλλάξει ριζικά και απρόβλεπτα και τελικά να αναγεννήσει δύο ζωές σε μία.

 

Ο γνωστός ηθοποιός εκπροσωπεί την μεταμορφωτική δύναμη ενός Σκορπιού στο έπακρο και σίγουρα μπήκε με την δύναμη του πλανήτη του Ουρανού σαν κεραυνός ~ στην ζωή της Δέσποινας. Εκείνη λόγω του Κρόνου της προσπάθησε στην αρχή να βάλει όρια ή να κρατήσει μια ασφαλή απόσταση αλλά ήταν ζήτημα ημερών να παραδοθεί άνευ όρων στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Η γοητεία ενός κεραυνοβόλου έρωτα από έναν μυστηριώδη άντρα Σκορπιό με τον Ουρανό στον Σκορπιό να σπάει τα όρια και τις αλυσίδες που έβαζε ο Κρόνος της Δέσποινας. Όσες αντιστάσεις κι αν η ίδια είχε λόγω των πρέπει, των υποχρεώσεων και των ορίων που έθετε, ήταν γραφτό να αφεθεί στην μαγεία μιας αγάπης πηγαίας και αυθεντικής. 

 

Η Σελήνη της Δέσποινας στο τέλος του Ζυγού είναι ενωμένη σε σύνοδο με τον Ήλιο εκείνου στην αρχή του Σκορπιού, συμβολίζοντας την απόλυτη συνύπαρξη και ιερή ένωση δύο εραστών που γίνονται και σύντροφοι ζωής. Είναι σίγουρο πώς οι δυο τους θα ζήσουν κάποια στιγμή κάτω από την ίδια στέγη και θα θελήσουν να ενωθούν με τον πιο μυστικό και παραδοσιακό τρόπο του γάμου δυο συντρόφων που θέλουν να μοιραστούν τα πάντα ό ένας για τον άλλο.

Το μόνο αδύναμο σημείο της σχέσης είναι τα εξωγενή εμπόδια που πρέπει να διαχειριστούν με την ωριμότητα του χρόνου και μια ελευθερία ανανέωσης που θα επιτρέπουν ο ένας στον άλλο για να ξεφεύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

 

Οι δυο τους με την απόλυτη αρμονική όψη Αφροδίτης και Πλούτωνα στην Συναστρία τους θα έχουν την εσωτερική πηγαία δύναμη να ξεπεράσουν και να γιατρέψουν τις πληγές και τις δυσκολίες του χτες και να κολυμπήσουν σε έναν ωκεανό από μαγικά συναισθήματα που ξαναθύμισαν ο ένας στον άλλο. Σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν και σε μια δική τους παράσταση ενώνοντας τα ταλέντα τους. 

 

Πιστεύω πως εκείνος της ψιθυρίζει, όταν την παίρνει αγκαλιά τους ίδιους στίχους που κάποτε ψιθύριζε ο Πάμπλο Νερούδα στην τελευταία και πιο δυνατή αγάπη της ζωής του την Ματίλντε …

 

” Σ’ αγαπώ μη γνωρίζοντας πώς, από πού και πότε.

Σ’ αγαπώ στα ίσια δίχως πρόβλημα ή περηφάνια.

Σ’ αγαπώ έτσι , γιατί δεν ξέρω μ’ άλλον τρόπο,

παρά μ’ ετούτον όπου δεν είμαι, μήτε είσαι,

που το χέρι σου πάνω μου, το νιώθω σα δικό μου,

που όταν κοιμάμαι κλείνουν και τα δικά σου μάτια.”

 

Και όπως όλα τα όμορφα παραμύθια το μικρό μας αφιέρωμα τελειώνει κάπως έτσι

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα !!!

 

©Μάρι Γιόβα 

 

 

 

 

 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *