Ζώδια κάθε μέρα! 15 Απριλίου: Ο Άρης στους Ιχθύς χάνεται και μπερδεύεται σαν ένας άλλος Δον Κιχώτης

Avatar photo Mari Giova 14/04/2022

Από σήμερα 15 Απριλίου ο Άρης, πλανήτης της δράσης και του πολέμου, περνάει στους Ιχθύες ως τις 24 Μαΐου. Η ενέργεια ενός δυναμικού πλανήτη όπως ο Άρης δεν ταιριάζει σε ένα ζώδιο τόσο ευαίσθητο και συναισθηματικό όπως οι Ιχθύες. Εγκλωβίζεται στη μυστική ενέργεια αυτού του ζωδίου, αναμοχλεύοντας ευαισθησίες, ανασφάλειες, φόβους, αλλά και προκαλώντας επικίνδυνες παρασκηνιακές ενέργειες.

Σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει ο κίνδυνος, ως τις 24 Μαΐου, πολεμικών ενεργειών, ατυχημάτων και σεισμικής δραστηριότητας στον θαλάσσιο χώρο. Παρακρατικές οργανώσεις δρουν υπόγεια προετοιμάζοντας βίαιες ενέργειες, η κατασκοπεία και θρησκευτικά ζητήματα θα απασχολήσουν τα δελτία ειδήσεων, όπως και ο χώρος των ιδρυμάτων.

Η Σελήνη στο ζώδιο της συντροφικότητας και του εμείς, τον Ζυγό, από σήμερα δυναμώνει για να προκαλέσει αύριο Σάββατο τον Ήλιο στον Κριό του εγώ και να ξαναβρούν μέσα από τη σύγκρουση και την αλληλοσυμπλήρωση την τελική αρμονία.

Οι σχέσεις πρωταγωνιστούν στη ζωή όλων και αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.

Ο Ερμής σε δύσκολες όψεις για τρεις μέρες προκαλεί ψευδαισθήσεις και μπλοκαρίσματα σε όλες τις μορφές της επικοινωνίας σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Κριός Ο Άρης, δικός σας κυβερνήτης, από σήμερα και μέχρι τις 24 Μαΐου στους Ιχθύς σας κάνει πιο ευαίσθητους αλλά και ευάλωτους συναισθηματικά. Προσέξτε την ψυχολογία σας και φροντίστε καλύτερα την υγεία σας. Χρειάζεστε ξεκούραση κοντά στη φύση και ηρεμία.

Ταύρος Από σήμερα ο Άρης εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα μάχεστε για τους στόχους και τα κοινά όνειρα μαζί με φίλους ή ομάδες ανθρώπων με τον ίδιο σκοπό. Ο κύκλος των γνωριμιών σας, η πολιτική, ένα χόμπι, μία ομαδική δουλειά θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον και την ενέργειά σας.

Δίδυμοι Προσέξτε τα μυστικά σας αλλά και σχόλια ή παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται χωρίς να γνωρίζετε. Ο Άρης στους Ιχθύς εγκαινιάζει μια περίοδο σημαντικών αγώνων αλλά και πίεσης στον τομέα της καριέρας και των κοινωνικών υποχρεώσεων.

Καρκίνος Ανήκετε στους λίγους τυχερούς που η νέα θέση του Άρη από τους Ιχθύες ευνοεί και τονίζει μια ήδη δοσμένη από το σύμπαν ευκαιρία ζωής για να φτιάξετε το μέλλον που ονειρεύεστε. Προσέξτε μόνο να μην μπερδευτείτε σε ομιχλώδεις καταστάσεις και παγίδες, αλλά να επικεντρωθείτε στο στόχο που θέλετε να πετύχετε.

Λέων Αχ, αυτός ο έρωτας που κρύβεται στα βάθη της καρδιάς σας και σας βασανίζει, σας κάνει πιο ευαίσθητους, πιο συναισθηματικούς. Εκφράστε δημιουργικά αυτά τα συναισθήματα και βγάλτε τον ερωτισμό σας στο πρόσωπο που ποθείτε.

Παρθένος Η νέα θέση του Άρη τονίζει ακόμα περισσότερο μαζί με άλλους τρεις πλανήτες τον τομέα του γάμου, της συντροφικότητας, των μακροχρόνιων σχέσεων, αλλά και των επαγγελματικών συνεργασιών. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας πρωταγωνιστούν και πρέπει να βρείτε νέες ισορροπίες αποφεύγοντας τα ίδια λάθη.

Ζυγός Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις στην εργασία αλλά και άλλες εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν για ένα μεγάλο διάστημα και κάποιες φορές θα σας αγχώσουν, προκαλώντας σας προσωρινή ένταση στη δουλειά και ψυχοσωματικές ενοχλήσεις. Η μαγική λύση για δημιουργική εκτόνωση της ενέργειας του Άρη θα είναι η σωματική δραστηριότητα και η προσοχή σε αλλεργίες και διατροφικές υπερβολές.

Σκορπιός Υποδεχθείτε τον Άρη στους Ιχθύς και κατακτήστε με τον ερωτισμό και τη γοητεία σας όλους τους στόχους της καρδιάς σας. Η δημιουργικότητά σας, η έμπνευση, αλλά και η ερωτική σας δράση θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους.

Τοξότης Ο Άρης από σήμερα έως τις 24 Μαΐου εγείρει παλιές υποθέσεις στην οικογένεια, στο σπίτι ή στην ακίνητη περιουσία. Προσπαθήστε να διοχετεύετε τη φόρτιση και την ένταση σε πιο δημιουργικά κανάλια και φροντίστε τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και τον προσωπικό σας χώρο για να νιώσετε καλύτερα.

Αιγόκερως Η νέα θέση του Άρη ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, των διαδρομών, των συναντήσεων, των συμφωνιών, αλλά και μικρών αποδράσεων στη φύση. Σας δίνει ενέργεια και διαίσθηση να κινηθείτε πιο προσεκτικά και πιο διακριτικά, και ίσως να πετύχετε περισσότερα.

Υδροχόος Ο τομέας των οικονομικών αλλά και της προσωπικής σας αυτοεκτίμησης και της συναισθηματικής ανάγκης για ασφάλεια ενεργοποιείται και κάποιες φορές πληγώνεται από τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Φανείτε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας γιατί πιθανόν να προκληθούν εντάσεις και λάθη, αλλά και έκτακτα έξοδα.

Ιχθύες Από σήμερα ως τις 24 Μαΐου ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, των αγώνων, αλλά και των εντάσεων θα είναι στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας πιο δυναμικούς αλλά και πιο εκρηκτικούς. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε δημιουργικά τη νέα ενέργεια με δραστηριότητα, άσκηση και εκτόνωση των συναισθημάτων σας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *