Η Πανσέληνος των ροζ λουλουδιών & ο μοιραίος Πλούτωνας αποκαλύπτουν τις σκιές σε σχέσεις ζωής.

Avatar photo Mari Giova 15/04/2022

Κάτω από το φως της  Ροζ Πανσελήνου οι σκιές και παλιά τραύματα δυναμώνουν. . .

Τα ζώδια που ευνοούνται και τα ζώδια που ρίχνουν τίτλους τέλους.

 

 

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου 

Αναζήτησε την ολοκλήρωση μέσα από την ισορροπία

ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και τα θέλω των σημαντικών άλλων της ζωής σου.

Βρες την δύναμη να κοιτάξεις κατάματα τα τραύματα και τις σκιές,

το φως της Σελήνης θα σε απελευθερώσει. 

 

16 Απριλίου στις 21:55 η κορύφωση της Πανσελήνου στην 26η μοίρα Ζυγού Κριού.

Με ισχυρή επιρροή ως τις 19 Απριλίου.

Η Πανσέληνος της 16ης Απρίλη και λίγες μέρες πριν και μετά θα λειτουργήσει αποκαλυπτικά σε μυστικά και σκάνδαλα και θα ρίξει τίτλους τέλους σε τοξικά συναισθήματα και σχέσεις που είχαν φτάσει σε παρακμή.

 

Στο παγκόσμιο στερέωμα:

Οι όψεις που πραγματοποιεί η Πανσέληνος με τον Κρόνο αλλά κυρίως με τον σκοτεινό και μοιραίο Πλούτωνα, όπως και ότι ο κυβερνητής πλανήτης της Πανσελήνου η Αφροδίτη είναι σε καρμικό ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα, δείχνει σκοτεινές αποκαλύψεις που συγκλονίζουν και σοκάρουν αλλά και σοβαρά  συμβάντα που κλονίζουν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Στην τέχνη, την πολιτική, στον θαλάσσιο χώρο και τα πλοία, ακραία γεωφυσικά φαινόμενα και μεγάλους σεισμούς. Θα υπάρξει αποκάλυψη και κίνδυνος ρήξης συμμαχιών κρατών και κομμάτων.

 

Ο πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας αλλά και ο χάρτης του Ρώσου Προέδρου επηρεάζονται καταλυτικά και ανεπανόρθωτα. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πυρηνικών ατυχημάτων.

Στην ανθρωπότητα θα συμβούν μοιραία γεγονότα. Ο αστρολογικός χάρτης των ΗΠΑ επηρεάζεται με πολύ σοβαρά γεγονότα. Με δεδομένο πως αυτή η Πανσέληνος ανοίγει την περίοδο των εκλείψεων που ήδη έχω γράψει πως επηρεάζει την υγεία, την θέση και την ζωή του Αμερικανού Προέδρου, ο οποίος ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, εκτός από μοιραία τρομοκρατικά χτυπήματα στις ΗΠΑ, κλονισμό της οικονομίας είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί αντικατάσταση- αναπλήρωση του Τζο Μπάιντεν κάτι που χρονικά μπορεί να ξεκινήσει από τώρα με επίκεντρο ως τις 19 Απρίλη αλλά και τον Μάιο.

 

 

Η Αφροδίτη σε καρμική όψη με Πλούτωνα δείχνει και γεγονότα που ζημιώνουν την παγκόσμια οικονομία. Μια γυναίκα καλλιτέχνης πλήττεται.

Θα αποκαλυφθούν νέα σκοτεινά μυστικά στην γνωστή υπόθεση της Πάτρας από 15 Απριλίου ως 4 Μαίου και για αντρικά εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Παλιά εγκλήματα και τραύματα αποκαλύπτονται.

 

Σε προσωπικό επίπεδο:

Επηρεάζει με δυναμικές αλλαγές, ανατροπές και ρήξεις σχέσεων και συνεργασιών, χωρισμούς  Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους αλλά και Σκορπιούς κυρίως του 3ου Δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.

 

 

 

Κριός   Μετά την κρίση σε σχέσεις θα πρέπει να ξαναβρείτε τις ισορροπίες.                                                  Η Πανσέληνος με το ζώδιό σας σε αντίθεση δείχνει πως οι σχέσεις με φίλους, ομάδες με κοινή προοπτική, με τον σύντροφο και τους συνεργάτες θα σας φέρουν σε δίλημμα και ένταση και θα πρέπει να ακούτε τι έχουν να σας πουν… για να μην επέλθει οριστική ρήξη κυρίως σε θέματα καριέρας. Είστε πιο ευάλωτοι.

Ιδιαίτερη προσοχή οι Κριοί του 3ου Δεκαημέρου.

 

Ταύρος    Η σύγκρουση της Πανσελήνου σάς οδηγεί σε αναθεώρηση και σύγκρουση ανάμεσα σε συνήθειες της καθημερινότητάς σας στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σας στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της Πανσελήνου για να απελευθερώσετε όλα όσα έχετε συνηθίσει και πρέπει να διώξετε από τη ζωή σας μοτίβα επαναλαμβανόμενα και τοξικές σχέσεις συνήθειας.

 

Δίδυμοι   Οι προσωπικές σχέσεις και η ασφάλεια, συναισθηματική και οικονομική, στο επίκεντρο των ισχυρών δονήσεων της Πανσελήνου. Αποκαλύπτεται η αλήθεια για τον ερωτικό σύντροφο, τη σχέση με τα παιδιά σας και τα προβλήματα που πρέπει να λύσετε, αλλά και την ανάγκη σας να ξαναβρείτε τη χαρά και τη δημιουργικότητα της ζωής. Όπως τη ζει ένα παιδί.

 

Καρκίνος    Η Πανσέληνος αποκαλύπτει και δείχνει τη σημασία των επαγγελματικών στόχων και συνεργασιών αλλά και σοβαρά θέματα στις σχέσεις με το σύντροφο και την οικογένειά σας.

Προσέξτε να μην εκφραστείτε εγωιστικά και να ισορροπήσετε στον επαγγελματικό τομέα με τις ανάγκες της οικογένειάς σας, για να μην υπάρξουν εντάσεις και παράπονα.

Μεγαλύτερη προσοχή οι Καρκίνοι του 3ου Δεκαημέρου.

 

Λέων   Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τα μελλοντικά σχέδια και μακρόπνοους στόχους, θέματα συμφωνιών, νομικών υποθέσεων ή ταξιδιών.

Θα πρέπει να προσέξετε θέματα υγείας και την οικογένειά σας αλλά και τις σχέσεις σας με άτομα της εργασίας σας.

Θέματα με επίσημα έγγραφα και δημόσιες υπηρεσίες απαιτούν αυξημένη προσοχή.

 

Παρθένος   Δυναμώνουν σταδιακά η ένταση, η πίεση και ο ανταγωνισμός. Οικονομικές υποθέσεις δικές σας αλλά και χρήματα που αφορούν άλλους έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να βρείτε λύσεις και διεξόδους.

Προσέξτε να μην κλονίσετε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας, αλλά και άτομα από το περιβάλλον σας.

 

Ζυγός   Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο αναταράσσει και διογκώνει συναισθήματα και επιθυμίες, αλλά και εντάσεις. Με την Πανσέληνο θα αποφασίσετε με ποιους συντρόφους, συνεργάτες, συμμάχους, ακόμα και δικούς σας ανθρώπους θα συνεχίσετε την πορεία σας.

Προσοχή για τους  Ζυγούς του 3ου Δεκαημέρου.

 

Σκορπιός   Η ροζ Πανσέληνος σας προκαλεί να διαχειριστείτε θέματα επικοινωνίας, μυστικών και παρασκηνιακών ενεργειών και σχέσεων με το περιβάλλον σας.

 

Τοξότης    Η Πανσέληνος θα αποκαλύψει ποιες σχέσεις φιλικές αλλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας μπορούν να διαρκέσουν στο χρόνο και ποιες χρειάζονται ριζικές αλλαγές, ακόμα και ένα τέλος. Σε θέματα στέγης και οικογένειας χρειάζεται προσοχή.

 

Αιγόκερως    Μία σημαντική επαγγελματική γνωριμία ή συνεργασία έρχεται σε σύγκρουση με φόβους οικονομικούς, ακόμα και την αίσθηση της εμπιστοσύνης που πρέπει ή όχι να δείξετε.

Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε. Προσέξτε οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών σε θέματα καριέρας, αλλά και φήμης.

 

Υδροχόος    Η Πανσέληνος φωτίζει μελλοντικά όνειρα και στόχους, ταξίδια και νομικές υποθέσεις, αλλά θα πρέπει πάλι να προσέξετε μυστικά και το παρασκήνιο. Φροντίστε την υγεία και κυρίως την ψυχολογία σας, οι φόβοι, παλιά τραύματα και ανασφάλειες σας τρομάζουν. Είναι ίσως μια ευκαιρία να τους κοιτάξετε κατάματα και να τους αντιμετωπίσετε.

Η οικογένεια σας χρειάζεται τώρα περισσότερο.

 

Ιχθύες     Για ένα σημαντικό όνειρό σας θα πρέπει να μεταμορφώσετε και να αλλάξετε, να δείτε κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα τις αξίες και τις προτεραιότητές σας σε οικονομικές συνεργασίες, αλλά και βαθιά προσωπικές σχέσεις. 

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *