Μια μοναδική ευχή γεννιέται για τα 12 ζώδια! Μια σπάνια ένωση δύο πλανητών αλλάζει τη ζωή και τον κόσμο!

Avatar photo Mari Giova 14/04/2022

Τα όνειρα ξυπνάνε στο Ιερό της Ψυχής.

Δίας & Ποσειδώνας ανασύρουν από τα βάθη της ψυχής

ευχές, πόθους & όνειρα.

 

12 Απριλίου ως 10 Μαΐου & 28 Οκτωβρίου ως 20 Δεκεμβρίου η σπάνια ένωση Δία & Ποσειδώνα στο ζώδιο του μυστικισμού και της Ψυχής δίνει δύναμη και πίστη στο πολυτιμότερο του κάθε ζωδίου. 

Ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ανθρωπότητας 166 ετών δημιουργίας, ονείρων και ιδεών.  

 

Η επανάσταση της Αγάπης και η δύναμη μιας ένωσης μυστικής, πέρα και πάνω από τα συνηθισμένα, γεννιέται τώρα.

‘… Πέρα απ’ τη ζωή μου και τη ζωή σου, πέρα πολύ… Δε φτάνει. Άφησε με να’ρθώ μαζί σου.’   

Γ. Ρίτσος

Πέρα από τα όρια του ορατού κόσμου, πέρα πολύ… στον κόσμο που βλέπουμε μόνο με την καρδιά μας, βρίσκεται η ενέργεια που εκλύουν αυτοί οι δυο πλανήτες, όταν συναντιούνται στο ζώδιο που αγαπούν να είναι, στο ζώδιο που εκφράζουν όλες τους τις ιδιότητες στον υπερθετικό βαθμό!

 

Έφτασε η στιγμή της παράδοσης πέρα από τα όρια.

Παραδίνομαι στα συναισθήματα, τα όνειρα, την πίστη στο ανώτερο.

Παραδίνομαι στην αγάπη σημαίνει Εμπιστεύομαι Εσένα και Θεραπεύω μέσα από αυτήν την ιερή παράδοση τις πληγές μου.

Αφήνομαι να ζήσω όλα όσα κρύβω και αγαπώ.

 

Γεννηθήκαμε για να ζήσουμε αυτήν την μαγική ενέργεια και να φανούμε αντάξιοι ή να παρασυρθούμε ξεμακραίνοντας από την ρότα του ταξιδιού μας. Η απόφαση και η επιλογή δική μας.

Η ευκαιρία, η επιλογή και ο δρόμος ανοίγεται μπροστά σου…

 

Οι Ιχθύες ολοκληρώνουν τον ζωδιακό κύκλο και την τριπλότητα του Νερού είναι ο Ωκεανός, ένας κόσμος μυστικός, ευαίσθητος και συνάμα δυνατός σαν παλιρροϊκό κύμα που παρασύρει τα πάντα και σμιλεύει τις ακτές της ζωής όλων.

Μέσα από αυτή την ένωση Δία και Ποσειδώνα συνδεόμαστε με τον Θεό που κρύβουμε μέσα μας, τα όνειρα που ξεχάσαμε, ξεπλένουμε κάθε βρωμιά και θεραπεύουμε κάθε πληγή από το χτες. Ξαναβρίσκουμε την αόρατη μεταξωτή κλωστή που μας ενώνει με την αδελφή ψυχή.

Συνδεόμαστε με τον πυρήνα της ύπαρξης μας και επιστρέφουμε σε αυτά που πιστεύαμε αλλά αφήσαμε, σε αυτά που ποθούσαμε πάντα αλλά φοβόμασταν. Μαγεία, Αγάπη, Ένωση και Θεραπεία τα κλειδιά που ανοίγουν την καρδιά μας.

 

Ανάμεσα στον κόσμο που ονειρεύεσαι να ζήσεις και στον κόσμο που ζεις, υπάρχει μια αόρατη γέφυρα στον χρόνο. Αυτή είναι η στιγμή να τη διασχίσεις. Και όταν ο φόβος σου μιλάει… Χρειάζεσαι πίστη και λίγη τρέλα, όπως όταν ήσουν παιδί, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι το πρώτο βήμα. Με θάρρος, επιμονή και πάθος θα φτάσεις στον προορισμό σου.

 

Μια φορά κάθε 166 χρόνια οι δύο συγκυβερνήτες των Ιχθύων ενώνουν την δύναμή τους στο δικό τους σπίτι και αλλάζουν την παγκόσμια Ιστορία της ανθρωπότητας, την Τέχνη και την ζωή όλων των ζωδίων. Η τελευταία φορά που η μαγική ένωση του Δία και του Ποσειδώνα είχε συμβεί, ήταν τον Μάρτιο του 1856 και θα ξανασυμβεί το 2188! Είμαστε τυχεροί που ζούμε και μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε με αυτήν την σπάνια Σύνοδο και την ενέργεια που εκπέμπει.

 

Δυο μεγάλοι πλανήτες οι κυβερνήτες του 12ου Ζωδίου ενώνουν την δύναμη, την ενέργεια και την μαγεία τους για να ταξιδέψουμε στο όνειρο, την μαγεία, να βυθιστούμε σε βαθιά μυστικά και κρυφούς ανομολόγητους πόθους, να ξεπεράσουμε τα όρια της πραγματικότητας, να αφήσουμε τις αντιστάσεις και να ζήσουμε με όλες τις αισθήσεις μας αυτήν την ξεχωριστή ενέργεια που πραγματοποιεί και ζωντανεύει, όλα όσα κρύβουμε μέσα στο άδυτο της ψυχής μας.

Φυσάει ο δυνατός αέρας του Δία την φλόγα και αναταράζει με την τρίαινά του ο Ποσειδώνας την Καρδιά του κόσμου. Χρειάζεται η πυξίδα του χρόνου και σοφία να μην παρασυρθούμε σε χάρτες άλλων κόσμων, όχι δικών μας.

Μία πυξίδα, ξέρει τον δρόμο μας και είναι μέσα μας, αιώνια πηγή και ανεξάντλητη, η καρδιά.

 

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς αλλάζουν την ζωή και τον κόσμο μας. Αφυπνίζουν την ψυχή, τον ανώτερο εαυτό, την Πίστη, τα ιδανικά, τον κόσμο των ονείρων. 

Ο Δίας συναντά τον Ποσειδώνα στη θάλασσα των Ιχθύων δυναμώνει κάθε ευαίσθητη χορδή του κόσμου – και μαζί τους προχωρά η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο που έχει την μεγαλύτερη δύναμή της. 

 

Την Άνοιξη του 2022 θα γεννηθεί μία εμπνευσμένη γενιά μεγάλων καλλιτεχνών, οραματιστών, δασκάλων και θεραπευτών, πνευματικών ή θρησκευτικών ηγετών και πολιτικών.

Νέα κινήματα στην Τέχνη, την πολιτική και την πνευματική ζωή θα γεννηθούν με έντονη ευαισθησία, έμπνευση και φαντασία.

Ο Θαλάσσιος πλούτος και οι θησαυροί των ωκεανών- παλιά ναυάγια, χαμένοι πολιτισμοί, –  και οι πηγές ενέργειας από την θάλασσα, όπως και κάθε μορφής υγρό στοιχείο αλλά και αέρια θα ανακαλυφθούν.

Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας στο ζώδιο του Αιγόκερου και με Ωροσκόπο στους Ιχθύς- η έρευνα για την σωστή ημερομηνία της Ελλάδας ανήκει στον καταξιωμένο Θωμά Γαζή- δείχνει πως ξεκινάει με αφετηρία τον Απρίλη του 2022 ένας νέος κύκλος με σημαντικά γεγονότα στον πολιτισμό και την τέχνη, την θάλασσα και τον πλούτο της, τον τουρισμό, την εικόνα και προβολή της χώρας μας παγκόσμια.

Θρησκευτικά ζητήματα αλλά και παρασκηνιακές ενέργειες και πολιτικές συνωμοσίες για ανατροπή ηγετών αυτήν την Άνοιξη προετοιμάζονται μυστικά και θα βγουν στην επιφάνεια από τις 25 Μαΐου.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς στο ζώδιο του Δία και του Ποσειδώνα δυναμώνει την ενέργεια της Αγάπης και της ειρήνης, εμπνέει την Τέχνη για να ξαναφέρει την Αρμονία σε όλες τις πτυχές της ζωής. Όταν συναντήσει στα τέλη Απρίλη τον Ποσειδώνα και τον Δία θα ενεργοποιήσει την έκφραση όλων των συναισθημάτων που γεννιούνται τώρα, ενώ με τον Άρη  από τις 15 του μήνα στο ίδιο ζώδιο θα δοθούν αγώνες και θα εμπνευστούν κινήματα.

 

Η επικίνδυνη πλευρά της σπάνιας πλανητικής Συνόδου.

Προσοχή όταν δυο μεγάλοι πλανήτες συναντιόνται στην ίδια μοίρα του ζωδίου που κυβερνούν γίνονται ακόμα πιο δυνατοί και τίποτα δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Σε τόσο δυνατές ενέργειες πάντα υπάρχει ο σοβαρός κίνδυνος να γίνουν λάθος εκτιμήσεις, υπερ εξιδανικεύσεις και κάποια ζώδια να πέσουν σε παγίδες ή να πιστέψουν τους λάθους ανθρώπους.

Υπάρχει ο κίνδυνος της αυταπάτης ή των ψευδαισθήσεων για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που είναι γεννημένοι μετά τις 13 αλλά και όσους έχουν πλανήτες κοντά στην 24ο μοίρα αυτών των ζωδίων.

 

Έρχεται μια καταιγίδα δυνατών συναισθημάτων και συγκινήσεων, έμπνευσης, πίστης και δημιουργίας στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά σε έναν συγκεκριμένο τομέα ζωής και δράσης.

 

 

Ποια όνειρα ζωντανεύουν με αυτήν την σπάνια ένωση στο ζώδιο της θάλασσας. Ποιες ευχές και προσευχές θα απαντηθούν; 

* Όλα τα ζώδια έχουν την δύναμη μιας ευχής και προσευχής για να ζήσουν το όνειρό τους.

Υπάρχει μια ‘μαγική’ τεχνική, για να ενώσουμε την δύναμή μας με την ακλόνητη δύναμη της φύσης και του σύμπαντος, μια ‘μυστική τελετουργία’. 

Τι πιο όμορφο για να προσκαλέσουμε την Αγάπη και τον Έρωτα και όποιον άλλο πόθο κρύβουμε στην καρδιά μας, να θυμηθούμε πώς σκαλίζαμε παιδιά στα δέντρα μια καρδιά και τα ονόματά μας.

Μπορούμε να περπατήσουμε στην παραλία μόνοι ή κρατώντας το χέρι του αγαπημένου μας, να κοιτάξουμε πέρα στον ορίζοντα που ο ουρανός ενώνεται με το απέραντο γαλάζιο του ωκεανού, ν’ αναπνεύσουμε βαθιά την αύρα της θάλασσας και να ακούσουμε όλους τους ήχους από τα κύματα και τους γλάρους. Εκεί στην ακροθαλασσιά να ψάξουμε ένα θαλασσόξυλο λείο από τα κύματα και τον καιρό, να το κρατήσουμε και να γράψουμε στην άμμο μια λέξη μια ευχή, μέχρι να την πάρει μέσα μαζί του το κύμα και να την απελευθερώσει στην μαγεία της θάλασσας.

Όταν επιστρέψουμε στο σπίτι μας, με έναν μαρκαδόρο ή χρώματα ακόμα και με έναν σουγιά να γράψουμε ή να χαράξουμε την λέξη της ευχής στο θαλασσόξυλο, όπως την γράψαμε στην άμμο με αυτό. Μετά να στολίσουμε με αυτό το κομμάτι ξύλου το παράθυρο ή μια σημαντική προσωπική γωνιά του σπιτιού μας. Κοιτάζοντας το θα είναι μια μικρή θετική υπενθύμιση της ευχής μας και της υπόσχεσης στον εαυτό μας.

 

Ίσως αυτό το μυστικό γνώριζε ο Πάμπλο Νερούδα, όταν έγραφε στην αγαπημένη του τα ερωτικά σονέτα “Κυρά μου πολυαγαπημένη… Εγώ με πολλή ταπεινοσύνη, έφτιαξα ετούτα τα σονέτα από ξύλο, τους έδωσα τον ήχο απ’ αυτήν την αδιάφανη και καθάρια ουσία, κι έτσι πρέπει να φτάσουν ως εσένα.

Εσύ κι εγώ περπατώντας σε δάση κι αμμουδιές, σε λίμνες χαμένες, σε στάχτινα πλάτη, μαζέψαμε κομμάτια από καθάρια ξύλα, αφημένα στο πηγαινέλα του νερού και της αλλαξοκαιριάς. Από τέτοια απαλά απομεινάρια κατασκεύασα, με τσεκούρι, μαχαίρι, σουγιά, ετούτα τα ξυλουργήματα του έρωτα και σκάρωσα μικρά σπιτάκια, για να ζουν μέσα σ αυτά τα μάτια σου που λατρεύω και υμνώ.’’ * το απόσπασμα αποτελεί αναδημοσίευση από τις ετήσιες προβλέψεις μου για όλο το 2022.

Όλα τα ζώδια έχουν την δύναμη μιας ευχής. Την δύναμη μιας  πρότασης! Διάβασε την δική σου και πίστεψε στην  δύναμή σου. Πες την με όλη σου την καρδιά κάθε μέρα και η ομορφιά θ’ ανθίσει.

 

 

 

Κριός   Μια μυστική επιθυμία σας μπορεί να μοιάζει μακρινή αλλά τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να προετοιμαστείτε, για να την πραγματοποιήσετε. Η σπάνια Σύνοδος συντελείται στον 12ο οίκο όλων όσων υπάρχουν αλλά ακόμα δεν φαίνονται.

Αποκτούν δύναμη όλα όσα λαχταράτε και ονειρεύεστε βαθιά μέσα σας και σύντομα θα ανοίξουν έναν νέο κύκλο δράσης.

 

Η μαγική ευχή του Κριού:

‘ Πιστεύω στην δύναμη που έχω μέσα μου και

την διοχετεύω στα όνειρα και τις επιθυμίες της καρδιάς μου ’

 

 

Ταύρος    Πόσο τυχεροί είστε…! Η ξεχωριστή και σπάνια αυτή πλανητική σύνοδος  για το δικό σας ζώδιο, πραγματοποιείται στον 11ο οίκο των ευχών, των ονείρων και των επιθυμιών. Σίγουρα αν γίνονται θαύματα, είναι η δική σας εποχή να τα ζήσετε.  θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά ακολουθώντας την έμπνευσή σας με επιμονή, οργάνωση και μέσα από έναν κύκλο γνωριμιών, φίλων και συλλογικότητας, θα πραγματοποιήσετε όλα όσα επιθυμείτε.

 

Η μαγική ευχή του Ταύρου

Πιστεύω στα όνειρά μου

και θέτω στόχους μαζί με τους συντρόφους μου.

 

 

Δίδυμοι     Η δύναμη των δύο πλανητών Δία και Ποσειδώνα επηρεάζει και εκφράζεται μέσα από τον τομέα της καριέρας, της φήμης και της κοινωνικής καταξίωσης. Εάν έχετε επαγγελματικούς στόχους θα είναι πιο εύκολο να τους πετύχετε μέσα από τη δημιουργικότητα και ακολουθώντας την έμπνευση και τη φαντασία σας. Οι καλλιτέχνες θα ζήσετε μαγικές στιγμές.

Προσέξτε μόνο  εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Ιουνίου, να μην παρασυρθείτε και να μην προκαλέσετε αρνητικά σχόλια στον κοινωνικό περίγυρο και στον εργασιακό χώρο.

 

Η μαγική ευχή των Διδύμων

Δημιουργώ νέες ευκαιρίες και εμπνέομαι

από την δική μου μοναδική αποστολή και τα ταλέντα μου.

 

 

Καρκίνος   Πόσοι άνθρωποι είναι τόσο τυχεροί… που να τους δοθεί μία δεύτερη μεγάλη και σπάνια ευκαιρία ζωής;

Κι όμως είστε εσείς σε αυτούς τους τυχερούς μπορείτε να πλησιάσετε το ιδανικό μέλλον και να φτιάξετε τη ζωή σας όπως την ονειρευόσασταν.  γεννιέται κάτι τώρα Ίσως νέες σπουδές,  ένα μεγάλο ταξίδι,  μία σημαντική αλλαγή του τόπου κατοικίας, ένα όραμά σας, μια επιτυχημένη συμφωνία. Ακόμα πιο πολύ ξαναγεννιέται η πίστη σας ότι υπάρχει η μελωδία της ευτυχίας μέσα από την Αγάπη, έναν γάμο, ένα μεγάλο όνειρο.

 

Η μαγική ευχή του Καρκίνου

Συνδέομαι με τον ανώτερο εαυτό μου.

Ξαναγεννιέμαι και ζω όσα η ψυχή μου ονειρεύεται.

 

 

Λέων    Μυστικά και κρυφοί πόθοι δυναμώνουν και σας παρασύρουν.  Στον 8ο οίκο των μυστικών και κρυφών υποθέσεων, οικονομικών και κληρονομικών θεμάτων, εφορία, δάνεια, ασφάλειες και επενδύσεις. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε και δράστε μυστικά. Ακούστε  και ακολουθήστε την καρδιά σας, όλα όσα κρύβετε, όλα τα μυστικά συναισθήματα τώρα θα αφυπνιστούν.

 

Η μαγική ευχή του Λέοντα

Βαθιά μέσα μου είναι η ανεξάντλητη πηγή της ζωής μου,

από εδώ αρχίζουν όλα, στην καρδιά του κόσμου.

 

 

Παρθένος    Δίας και Ποσειδώνας ενώνουν τη δύναμή τους και αλλάζουν όλες τις μακροχρόνιες σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές της ζωής σας.  αν μία σχέση έχει τελειώσει τώρα ήρθε η στιγμή για να κλείσει τον κύκλο της οριστικά.   εσείς που έχετε γεννηθεί στα μέσα Σεπτέμβρη  να είστε πιο προσεκτικοί με το σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας υπάρχουν παγίδες πολύ καλά κρυμμένες.  Μπορείτε να ανανεώσετε μία σημαντική σχέση που η φλόγα της είναι ακόμα δυνατή και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

 

Η μαγική ευχή της Παρθένου

Συνδέομαι μαζί σου και ζω

την αρμονία της συντροφικότητας και την αξία της συνεργασίας.

 

 

Ζυγός    Αυτός ο Απρίλης και αυτές οι μέρες αλλάζουν τις συνήθειες και ανατρέπουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας.  Αυτό μπορεί να συμβεί στο χώρο της δουλειάς σας, να βρείτε νέα ερεθίσματα, έμπνευση να σας ψιθυρίσει η μούσα της τέχνης νέους δρόμους πιο δημιουργικούς , που θα σας φέρουν σε μία όμορφη καινούργια καθημερινότητα.

 

Η μαγική ευχή του Ζυγού

‘Είμαι ευτυχισμένος αυτήν την στιγμή. Αυτή η στιγμή είναι όλη μου η ζωή.’

Omar Khayam

 

 

Σκορπιός    Ο έρωτας και η μαγεία της δημιουργίας έρχονται ορμητικά στη ζωή σας. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο δυναμώνουν την έμπνευση, τη δημιουργικότητα,  κάθε μορφή τέχνης και ομορφιάς, την χαρά που έχει ένα παιδί και φυσικά τον έρωτα που μοιάζει με αληθινό παραμύθι και δίνει φτερά.

 

Η μαγική ευχή του Σκορπιού

Δημιουργώ τον δικό μου όμορφο κόσμο

ενωμένος με την αγάπη και την πίστη.

 

 

Τοξότης   Ο δικός σας πλανήτης ο Δίας Ντύνεται με τα χρώματα του Ποσειδώνα στον 4ο οίκο που εκφράζει την οικογένεια τους δικούς σας ανθρώπους τις ρίζες σας Το πατρικό σας σπίτι.

Ανανεώστε το χώρο σας, ξαναγυρίσετε στις ρίζες Το πατρικό σας σπίτι  Δώστε ζωή στα παλιά που αξίζουν για να δημιουργήσετε  μία νέα γνώριμη όμως πραγματικότητα. Οι γεννημένοι στα μέσα Δεκεμβρίου.  Προσέξτε το σπίτι αλλά και τους δικούς σας.

 

Η μαγική ευχή του Τοξότη

Η οικογένειά μου είναι ένα δυνατό δέντρο με γερές ρίζες Αγάπης

και από αυτές τις ρίζες ανθίζει η ευτυχία!

 

 

Αιγόκερως     Κάθε σκέψη, κάθε καινούργια ιδέα και έμπνευση  μπορεί να  αποδειχθεί πολύτιμος  θησαυρός για την πορεία σας. Δεν είναι για μία μέρα μόνο, ξεκινάει μία εποχή που οι σχέσεις σας και η επικοινωνία σας με τους γύρω σας αναδημιουργούνται Και σας δίνουν νέες ευκαιρίες.

 

Το όνειρο και η ευχή του Αιγόκερου

Εκφράζω τα όνειρα και τις επιθυμίες μου.

Δύναμή μου και ευλογία η επικοινωνία μέσα από νέους δρόμους.

 

 

Υδροχόος     Η επικοινωνία σας με φίλους αλλά και νέες γνωριμίες μέσα από έναν Νέο κύκλο ενδιαφερόντων μπορούν να σας ανοίξουν από τώρα Ναι πόρτες για να δημιουργήσετε και να καλλιεργήσετε  τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.  Μπορείτε να αξιοποιήσετε την έμπνευση και τη δημιουργικότητα σας για να βελτιώσετε την οικονομική σας ασφάλεια Αλλά και για να αναγνωριστεί η αξία σας.

 

Η μαγική ευχή του Υδροχόου

Πιστεύω στην αξία μου και την δύναμή μου,

είμαι η πηγή της αφθονίας μου.

 

 

Ιχθύες  Οι δύο κυβερνήτες πλανήτες του ζωδίου σας συναντιόνται σήμερα με επιρροή ετών στο δικό σας ζώδιο δίνοντάς σας ένα θείο δώρο Ακούστε την ψυχή σας τη διαίσθηση την πίστη και την έμπνευση που έχετε μέσα σας και ακολουθήστε τα πιο δημιουργικά όνειρά σας.  θα χρειαστεί να  παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο δρόμο σας, για να πετύχετε.

 

Η μαγική ευχή των Ιχθύων

Ελεύθερος από το χτες,

αγαπώ και αναγεννώ τον κόσμο που ονειρεύομαι.

 

© Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *