Ζώδια κάθε μέρα! 14 Απριλίου: Δυνατές συγκινήσεις και έντονη η ανάγκη για αρμονία

Avatar photo Mari Giova 13/04/2022

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αργά το βράδυ, στις 23:46, που αλλάζει ενέργεια και προετοιμάζει από τον Ζυγό την Πανσέληνο του Απρίλη το Σάββατο. 

Η Σελήνη, κατά τη διάρκεια της μέρας, είναι απέναντι από τη σπάνια Σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, αναμοχλεύοντας επιθυμίες και συναισθήματα, αλλά και την ανάγκη να γίνουν γόνιμες οι συνθήκες και οι προσπάθειες, και να γεμίσει καρπούς το δέντρο της ζωής.

Πρέπει να ενωθούν τα όνειρα με τη γήινη πραγματικότητα και να αναγεννηθούν από τα βάθη του Πλούτωνα οι προσπάθειες και οι επιθυμίες για να δρέψουμε γλυκούς καρπούς. 

Προσέξτε! Η Σελήνη κενή πορείας από τις 21:11 ως τις 23:45 ευνοεί μόνο την εσωτερική ηρεμία και όχι σημαντικές ενάρξεις και υποσχέσεις. Μετά περνάει στον Ζυγό και η αρμονία επανέρχεται μέσα από το εμείς. 

Ξεκινάει ένα τριήμερο που τα θέματα της επικοινωνίας, του Διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών, ο ηλεκτρισμός, τα Μέσα Μεταφοράς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. 

 

Κριός  Η δύναμή σας σήμερα να μεταμορφώσετε και να αλλάξετε υπέρ σας τις συνθήκες στη δουλειά σας και την καθημερινότητά σας θα είναι ανίκητη. Αξιοποιείτε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και ανωτέρους, και πείθετε για τις ικανότητές σας. Η καθημερινότητά σας μπορεί να αλλάξει υιοθετώντας απλές συνήθειες υγείας και ευεξίας.

 

Ταύρος  Σήμερα μπορείτε να ανανεώσετε και να δυναμώσετε σημαντικές σχέσεις με αγαπημένους ανθρώπους, τον ερωτικό σύντροφο, τα παιδιά σας, ακόμα και μία επαγγελματική συνεργασία. Μακρινά σχέδια και ταξίδια ευνοούνται.

 

Δίδυμοι   Το σπίτι οι δικοί σας άνθρωπο, η οικογένειά σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας όνειρα και σχέδια σας απασχολούν, και πρέπει να βρείτε την ισορροπία και το χρόνο για όλα. Έχετε την ψυχική δύναμη και την επαγγελματική αντοχή να ξεπεράσετε κάθε είδους πρόβλημα και πίεση.

 

Καρκίνος  Πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες και στις αντιλήψεις και τις ιδέες άλλων ανθρώπων που πολύ πιθανόν γνωρίζουν περισσότερα από εσάς. Το απόγευμα θα σας είναι πιο εύκολο να συζητήσετε με έναν σημαντικό συνεργάτη, να βρείτε έναν ισχυρό σύμμαχο ή να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας σε μία σχέση ζωής.

 

Λέων   Αναζητάτε την ισορροπία σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους, εταιρίες, τράπεζες, έναν σύντροφο ή έναν συνεργάτη. Θα βρείτε τα αποθέματα, την ενέργεια και τη δύναμη να ξεπεράσετε οικονομικούς φόβους και συναισθηματικές ανασφάλειες, και να φτιάξετε πιο ισχυρούς δεσμούς.

 

Παρθένος  Θέλετε να πετύχετε κοινά όνειρα και στόχους με τους συνεργάτες σας, τους φίλους και τον σύντροφό σας. Πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και των σημαντικών άλλων της ζωής σας. Το απόγευμα έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

 

Ζυγός    Η ψυχή και η καρδιά σας κρύβουν σε χώρο μυστικό βαθιά συναισθήματα και φόβους. Μετά το απόγευμα δυναμώνουν κρυφοί πόθοι και μεταμορφώνονται σε δύναμη οι επιθυμίες σας. Βρίσκετε τη δύναμη της φωτιάς και της αναγέννησης.

 

Σκορπιός   Ιδιαίτερη σημασία για εσάς έχει η σημερινή μέρα για να ανοίξετε τον κύκλο σημαντικών γνωριμιών και να πετύχετε όνειρα και στόχους μέσα από φίλους και σημαντικά πρόσωπα. Η επικοινωνία, η έκφραση, ακόμα και ένα ταξίδι σας φέρνουν πιο κοντά στα όνειρά σας. Τολμήστε.

 

Τοξότης   Ψάχνετε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις της οικογένειας και του σπιτιού και στις υποχρεώσεις σας στη δουλειά. Η μέρα έχει απαιτήσεις και θα χρειαστούν λεπτοί χειρισμοί για να μην έχετε παράπονα. Από το απόγευμα μία κοινωνική ή επαγγελματική εξέλιξη σας δίνει δύναμη και κύρος.

 

Αιγόκερως   Μπορείτε να πετύχετε μακρόπνοα σχέδια και σημαντικά projects, να ανοίξετε τον κύκλο της επικοινωνίας και των γνωριμιών σας, και να πετύχετε κοινούς στόχους μέσα από έναν σημαντικό φίλο ή μια ισχυρή γνωριμία.

 

Υδροχόος   Οικονομικές και κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις σάς απασχολούν έντονα. Αποφύγετε λάθη και παγίδες στο χειρισμό των οικονομικών σας και προσέξτε το πορτοφόλι και τις κάρτες σας. Η ανασφάλειά σας είναι έντονη, αλλά όσο κυλάει η μέρα βρίσκετε και πάλι την ψυχική δύναμη και την πίστη σας σε κάτι καλύτερο.

Ιχθύες  Είστε σε δημιουργική ένταση, και αποκτούν ιδιαίτερη αξία οι μακροχρόνιες, προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Μία σημαντική γνωριμία σας δίνει τη δύναμη για αλλαγές και αναγέννηση.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *