Ζώδια κάθε μέρα! 13 Απριλίου: Εκπλήξεις και αλλαγές ανανεώνουν τη διάθεσή μας!

Avatar photo Mari Giova 13/04/2022

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, σε αρμονία με τον πλανήτη των αλλαγών, δείχνει την ανάγκη να δώσουμε σημασία στην οργάνωση της καθημερινότητας και της εργασίας, να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες, αλλά και να τολμήσουμε μία δημιουργική αλλαγή έξω από τα συνηθισμένα!

Η ενσωμάτωση και η ανανέωση της εργασίας μας με νέες τεχνολογίες ή με κάποια πρωτοποριακή μέθοδο ή τεχνική θα εκτοξεύσουν την αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας. 

Παράλληλα ο Ηλιος, σε αρμονική όψη με τον Κρόνο, μας προτείνει να διοχετεύσουμε την τόλμη και τη δύναμή μας για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας μέσα από τους δρόμους που δείχνει ο Κρόνος, βασισμένοι στην εμπειρία μας, στις συμβουλές των ειδικών και εμπειρότερων και κυρίως παντρεύοντας το στόχο μας με την οργάνωση και τον προσεκτικό σχεδιασμό.

 

Κριός Μία αλλαγή ή μία καινούργια τεχνική και ιδέα μπορεί να αλλάξει θεαματικά την οικονομική απόδοση της δουλειάς σας, ιδιαίτερα αν το αντικείμενό σας έχει να κάνει με το εμπόριο ή τη δημιουργικότητα. Ευνοούνται οι καλές σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση.

 

Ταύρος Νιώθετε χαρά και ικανοποίηση με τον ερωτικό σύντροφο, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά σας. Μια αλλαγή ή μια έκπληξη, ένα ευχάριστο μήνυμα, ανανεώνουν τη διάθεση και τις σχέσεις σας. Κάποιοι συναντάτε τον κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά σίγουρα όλοι σήμερα είστε πολύ δημιουργικοί και έτοιμοι να χαρείτε και να διασκεδάσετε.

 

Δίδυμοι Μια ανανέωση στο σπίτι ή στο χώρο όπου εργάζεστε βελτιώνει τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Η οικογένειά σας και οι δικοί σας άνθρωποι σας δίνουν ευχάριστες εκπλήξεις και τρυφερά συναισθήματα. Ενας σημαντικός στόχος σας μπορεί να επιτευχθεί. Με τη βοήθεια ειδικών και φίλων.

 

Καρκίνος Τολμήστε επαγγελματικά και οικονομικά, με οργάνωση πετυχαίνετε και στα δύο. Η επικοινωνία σας και οι συλλογικοί στόχοι ανανεώνουν τη διάθεσή σας και αποδίδουν.

 

Λέων Σήμερα είναι μία πολύ ευνοϊκή μέρα για να πετύχετε επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους. Μια συνεργασία, ένα συμβόλαιο ή ένα μακρινό ταξίδι σας αποδίδουν στο χρόνο, αλλά χρειάζεται προσοχή στη λεπτομέρεια και την οργάνωση.

 

Παρθένος Η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο και σας βοηθά να γίνετε πιο δημοφιλείς και να τραβήξετε πάνω σας τα βλέμματα θαυμασμού. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στη δουλειά, αλλά και να πετύχετε ένα σημαντικό σχέδιό σας. Ενα οικονομικό θέμα σήμερα μπορεί να βρει λύση.

 

Ζυγός Μία σημαντική επαγγελματική επιθυμία σας προετοιμάζεται και καλό είναι να την κρατήσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Τολμήστε μια αλλαγή που θα αποδώσει επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά. Εκφράστε τον ερωτισμό σας με τον σύντροφό σας. Μια συνεργασία ή μία μακροχρόνια σχέση που βασίζεται στη λογική σταθεροποιείται.

 

Σκορπιός Επενδύστε στον κύκλο των γνωριμιών σας με σημαντικά πρόσωπα και με φίλους ή μια ομάδα ατόμων με κοινούς στόχους και ιδέες. Μια συνεργασία ή μια σημαντική σας σχέση ανανεώνεται και αποκτά νέο νόημα.

 

Τοξότης Σήμερα μπορείτε να πετύχετε σημαντικές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας και της κοινωνικής σας καταξίωσης. Μια αλλαγή ή μια απρόσμενη συνάντηση είναι το εφαλτήριο για να ανεβείτε τα σκαλιά της επιτυχίας. Μια συζήτηση ή μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο αποδίδει καρπούς στο χρόνο.

 

Αιγόκερως Μια οικονομική ή κληρονομική υπόθεση, ακόμα και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας, ο χώρος του σπιτιού ή μια επένδυση σήμερα μπορούν να οργανωθούν και να σταθεροποιηθούν για να βρείτε λύσεις και διεξόδους. Τα μελλοντικά σας σχέδια, ταξίδια ή μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σας ζωή κρύβουν εκπλήξεις και πολλά χαμόγελα.

 

Υδροχόος Μια σημαντική οικονομική σας υπόθεση που αφορά το σπίτι, την οικογένεια ή ένα κινητό σας σήμερα μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα με μια ευνοϊκή και αναπάντεχη εξέλιξη. Εάν τολμήσετε να επικοινωνήσετε, μπορείτε να βρείτε και λύση σε ένα μακροχρόνιο θέμα που σας απασχολεί.

 

Ιχθύες Συζητήσεις, συναντήσεις, μηνύματα, ταξίδια και μια σημαντική σχέση ή συνεργασία κρύβουν εκπλήξεις και ανοίγουν ευκαιρίες. Προγραμματίστε καλύτερα τα οικονομικά σας και δείξτε διάθεση συμβιβασμού, αλλά και πιο υπεύθυνη στάση.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *