Ερμής στον Ταύρο 11-29 Απριλίου. Ο φτερωτός Θεός φέρνει το δικό του μήνυμα στα 12 ζώδια. Ποιο δώρο κρατάει για σένα;

Avatar photo Mari Giova 11/04/2022

Ποια ζώδια κερδίζουν με τη νέα θέση του Ερμή;

Ο αγγελιοφόρος Ερμής χρειάζεται σταθερότητα  & ασφάλεια σε όλα . . .

και αν πεισμώσει ο μικρός θεός κανείς δεν αντιστέκεται!

 

Ο Ερμής σήμερα 11 Απριλίου αφήνει τον παρορμητικό Κριό που έφερε ένταση και πολλά από όσα είδαμε στην επικοινωνία… και περνάει στον πεισματάρη και σταθερό Ταύρο, όπου και θα παραμείνει ως τις 29 Απριλίου.

Ο Ερμής στον Ταύρο, λοιπόν, κάνει τη σκέψη μας αλλά και κάθε μορφή επικοινωνίας που έχουμε με τους γύρω μας να χρωματίζεται από την πρακτικότητα, τη γήινη και σταθερή λογική του Ταύρου, τονίζει το πείσμα, τις εμμονές, την ανάγκη για οικονομία και οικονομική σταθερότητα, αλλά κυρίως για συναισθηματική πίστη και ασφάλεια.

Σε παγκόσμιο επίπεδο ο Ερμής στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο των διακρατικών συμφωνιών, του εμπορίου και των συζητήσεων την ανάγκη νέων πόρων και επιστροφή στην αξιοποίηση της Γης και των προϊόντων της.

 

Οι πιο δύσκολες μέρες για την επικοινωνία αλλά και τις διαδρομές

15 -18 και 24 Απριλίου

Στις 18 είναι μια διφορούμενη μέρα ευνοεί Παρθένους, Ιχθύς, Καρκίνους και Σκορπιούς.

Οι πιο ευνοϊκές μέρες για συζητήσεις, ταξίδια και συμφωνίες

27 και 28 Απριλίου

 

Μόνο για σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου:

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα το πρωί με τον Ουρανό προκαλεί ανατροπές και αλλαγές. Από το μεσημέρι, όμως, τονίζει τη διάθεση για διασκέδαση, πολυτελείς αγορές και δώρα, φλερτ και δημιουργία.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Καρκίνοι, το πρωί της Δευτέρας ίσως και αργά το βράδυ, προσέξτε λίγο παραπάνω τις συγκρούσεις που οδηγούν σε αδιέξοδο.

 

Ποια ζώδια κερδίζουν με τη νέα θέση του Ερμή και σε ποιόν τομέα ζωής;

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, η τριπλότητα της Γης, θα ζήσουν 19 μέρες γεμάτες μηνύματα, συζητήσεις, συναντήσεις, αγορές και πωλήσεις, συμφωνίες, διαδρομές και ταξίδια!

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, η τριπλότητα του Νερού, έχουν πρόσκληση από τον Ερμή να γίνουν πιο γήινοι πιο πρακτικοί και σταθεροί στον στόχο τους.

 

Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

 

Κριός     Τα οικονομικά σας με τον Ερμή στον Ταύρο για το επόμενο διάστημα τουλάχιστον σας απασχολούν πολύ. Πιθανόν να επενδύσετε σε μια σημαντική αγορά ή να καταφέρετε να πετύχετε μια επωφελή πώληση και συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση σκέφτεστε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Κάποιοι θέλετε να αγοράσετε καινούργιο κινητό τηλέφωνο, ίσως και αυτοκίνητο.

 

Ταύρος     Ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή για το επόμενο διάστημα θα κυβερνάει τη ζωή σας. Συζητήσεις, συναντήσεις, ιδέες, πολλές πληροφορίες που δεν γνωρίζατε και τώρα επιτέλους έρχονται στο φως και φυσικά μικρά ταξίδια και αποδράσεις στη φύση είναι κάποια μόνο από τα πιθανά σενάρια. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ μεγαλύτερη προσοχή.

 

Δίδυμοι    Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης, δεν θα συμβαδίζει πολύ με τις ανάγκες του ζωδίου σας, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί και να επιμείνετε σε κάποιες αποφάσεις και απόψεις σας. Καλό είναι ιδέες, συζητήσεις και μυστικά ραντεβού να τα κρατήσετε μυστικά μέχρι να σταθεροποιηθούν.

 

Καρκίνος    Οι φίλοι και η συλλογική δουλειά, αλλά και νέες γνωριμίες επηρεάζονται και ευνοούνται από τη νέα θέση του Ερμή στον φιλικό για εσάς Ταύρο. Επιτέλους η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και θα ευνοεί την πραγματοποίηση σημαντικών στόχων και ονείρων.

 

Λέων     Από σήμερα, ο Ερμής τονίζει θέματα επικοινωνίας στον επαγγελματικό τομέα, αλλά επηρεάζει και την κοινωνική σας αναγνώριση και φήμη. Εχετε πολύ μεγάλη κινητικότητα, επαγγελματικές συζητήσεις και κοινωνικές συναντήσεις, δημόσιες σχέσεις και αποφάσεις για να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή να προβάλετε τα ταλέντα σας. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε γιατί θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε και να φανείτε πιο πρακτικοί, αλλιώς δεν θα πείσετε σημαντικά άτομα για την εξέλιξή σας.

 

Παρθένος     Σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι ή θέλετε να ανανεώσετε τις γνώσεις μέσα από ένα σημαντικό σεμινάριο ή ακόμα και έναν νέο κύκλο ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα και γνώσεις από τις δικές σας. Συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, συμβόλαιο και αγοραπωλησίες ευνοούνται.

 

Ζυγός      Για το επόμενο διάστημα ο Ερμής ευνοεί μυστικές ερωτικές συναντήσεις. Επίσης θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που αφορούν και άλλους, την εφορία ή ένα δάνειο, και πώς μπορείτε να το διαχειριστείτε καλύτερα.

 

Σκορπιός     Ο Ερμής δυναμώνει την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας ή έναν σημαντικό συνεργάτη σας. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε τις εμμονές και να βρείτε τη χρυσή ισορροπία συζητώντας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

 

Τοξότης     Ο Ερμής έρχεται για να ανανεώσει την καθημερινότητά σας. Θα έχετε πολλά περισσότερα να κάνετε στη δουλειά να σκεφτείτε ίσως πιο πρακτικά και περισσότερο οικονομικούς τρόπους στον τομέα της εργασίας σας.

 

Αιγόκερως     Η δημιουργικότητα, η διασκέδαση και η ανανέωση των σχέσεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι στο επίκεντρο των επόμενων ημερών. Ένα κοντινό ταξίδι θα σας φέρει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας.

 

Υδροχόος    Ο Ερμής θα επηρεάζει τις οικογενειακές σχέσεις, αλλά και θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Θα υπάρξουν αλλαγές και εκπλήξεις. Πιθανόν μία επίσκεψη ενός δικού σας ανθρώπου στο σπίτι σας να συμβεί απρόσμενα.

 

Ιχθύες      Ο Ερμής από σήμερα ευνοεί θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών, συμφωνιών και αγοραπωλησιών γενικά, αλλά και την υποστήριξη που μπορεί να έχετε από άτομα του περιβάλλοντός σας.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *