Το μήνυμα του Φθινοπώρου στα 12 ζώδια.

Avatar photo Mari Giova 24/09/2023

Φθινοπωρινή ισημερία τι σημαίνει για όλα τα ζώδια

& το ενεργειακό τελετουργικό του Φθινοπώρου για αρμονία και ολοκλήρωση!

Δυναμικές αλλαγές και ορμητικές εκπλήξεις από την Φθινοπωρινή Ισημερία στις 23 Σεπτεμβρίου ως το Χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου.

 

Ο Ήλιος στον Ζυγό-στο ζώδιο της συντροφικότητας- από τις  23 Σεπτεμβρίου ξεκινά την εποχή του Φθινοπώρου δείχνοντας την επιθυμία και την ανάγκη όλων μας να ενωθούμε και να συνυπάρξουμε με ομορφιά, αγάπη και αρμονία με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

 

Από τις 23 Σεπτέμβρη και για έναν ολόκληρο μήνα  ο Ήλιος θα φωτίζει σχέσεις και συνεργασίες σε όλο το δίκτυο και τους τομείς της ζωής.

 

Το μήνυμα του Φθινοπώρου

 

Το φθινόπωρο είναι μια δεύτερη άνοιξη,

όπου κάθε φύλλο

είναι ένα λουλούδι.

Αλμπέρ Καμύ

 

 

Η πιο σημαντική όψη γίνεται ακριβώς στις 23 Σεπτεμβρίου με επιρροή 3 ημερών και είναι απόλυτα ευνοϊκή ανάμεσα στην Αφροδίτη κυβερνήτη πλανήτη της εποχής του Ζυγού και των σχέσεων με τον Χείρωνα, θεραπευτή παλιών και σοβαρών τραυμάτων που αφορούν τον εαυτό μας μέσα από τους άλλους και την σχέση που αναπτύσσουμε με εμάς τους ίδιους και τους συντρόφους μας.

 

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα συμβεί το φαινόμενο της Πανσελήνου στον Κριό πυροδοτώντας δυναμικά γεγονότα και παρορμητικά συναισθήματα που θα δοκιμάσουν έντονα σχέσεις και συνεργασίες  ενώ στις 14 Οκτωβρίου θα συμβεί η πρώτη σημαντική έκλειψη της εποχής  και Νέα Σελήνη στις 21° του Ζυγού.

 

Ουσιαστικά η Φθινοπωρινή Ισημερία δίνει το σύνθημα για την έναρξη της εποχής του Ζυγού είναι η αρχή μιας εποχής που ξεκινά με την ισορροπία ανάμεσα στον Ήλιο-Άνδρα που κυβερνά την ημέρα, τα συνειδητά πράγματα  και το εγώ και την Σελήνη-Γυναίκα που κυβερνά τη νύχτα, το ασυνείδητο και την Ψυχή.

Είναι η ιδανική εποχή για να δούμε τον εαυτό μας και τους συντρόφους ή συμμάχους μας κάτω από ένα νέο πρίσμα.

 

Ουσιαστικά το Φθινόπωρο και η ισημερία δηλώνει το μέσο του αστρολογικού Χρόνου και της Φύσης που ξεκινά από την άνοιξη και εαρινή ισημερία στις 21 Μαρτίου. Όλοι βρισκόμαστε στο μέσο της διαδρομής μιας αστρολογικής χρονιάς και είναι υπέροχο πως τώρα μπορούμε να δούμε με πιο ώριμη και έμπειρη ματιά τους στόχους και τα συναισθήματα που μας πλημμύριζαν την προηγούμενη Άνοιξη όταν όλα ξεκινούσαν δυναμικά. Να αξιολογήσουμε τις σχέσεις μας και να δυναμώσουμε ή να αφήσουμε να φύγει όπως τα φύλλα των δέντρων ό,τι δεν έχει ζωή.

 

Είναι η ιδανική εποχή  για αυτά τα ερωτήματα και να δηλώσουμε την πρόθεση και τον σκοπό μας:

 

αγαπάμε τον εαυτό μας;

πώς μας επηρεάζουν οι σημαντικές σχέσεις μας;

ποια πρόσωπα παίζουν καρμικό ρόλο και τι μαθήματα παίρνουμε;

ποια μοτίβα συμπεριφοράς και λάθη επαναλαμβάνουμε σε μια σχέση;

τι στοιχεία αναζητάμε από έναν σύντροφο;

με ποια πρόσωπα μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας;

ποια σχέση ζωής μας καθορίζει και στο τώρα;

τι θέλουμε να κρατήσουμε και τι να απελευθερώσουμε για να νιώσουμε εσωτερική ισορροπία , αρμονία, αποδοχή και αγάπη;

 

 

Το μήνυμα του Φθινοπώρου στα 12 ζώδια

 

Κριός   Ο σύντροφος κι εγώ!

Η σημασία είναι στον τομέα των σημαντικών σχέσεων. Μπορεί να είναι ο σύντροφος, ο σύμμαχος, ο συνεργάτης ακόμα και ο ανταγωνιστής. Κάθε μορφή μακροχρόνιας και φανερής σχέσης τώρα θα αποκτήσει ιδιαίτερο βάρος και αξία. Ακούστε τους άλλους χωρίς να αδικήσετε τον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες.

Η Πανσέληνος στις 29 δίνει μια απότομη και δυνατή ενέργεια μάχης για τα δικαιώματα σας, ενώ η πρώτη έκλειψη του Οκτώβρη αναδεύει στην επιφάνεια τις αδυναμίες. Οπότε θα χρειαστεί ενσυναίσθηση και ισορροπία σε όσα σας ενώνουν αν πάλι δεν υπάρχει ζωή σε μια σχέση ήρθε η ώρα να την αφήσετε.

 

Ταύρος    Καθημερινές σχέσεις στο επίκεντρο.

Η καθημερινότητα, θέματα υγείας και ευεξίας, το εργασιακό περιβάλλον και οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο της Φθινοπωρινής ενέργειας. Είναι σημαντικό να στοχεύσετε σε αρμονικές σχέσεις στην εργασία και στην καθημερινότητά σας. Η διπλωματία και η ευγένεια μαζί με την γοητεία σας κερδίζουν ιδιαίτερα αυτήν την απαιτητική περίοδο.

Οι εκλείψεις  του Οκτωβρίου θα είναι πιο απαιτητικές και στην εργασία και σε σχέσεις.

 

Δίδυμοι    Η ομορφιά της ζωής σας ακολουθεί.

Ακολουθήστε τους χτύπους της καρδιάς στον έρωτα, το φλερτ, τη δημιουργία και για κάποιους την τέχνη.

Ήλιος Ερμής Άρης και τελικά η πιο ευνοϊκή όλων η Αφροδίτη φροντίσει τις φθινοπωρινές μέρες και νύχτες με την ανάγκη σας Αρμονία ισορροπία και αγάπη στις σχέσεις σας.

Μία παρένθεση στο ευνοϊκό κλίμα είναι η έκλειψη Ηλίου με επίκεντρο 15 μέρες πριν και μετά από τις 14 Οκτωβρίου, που αναταράζει σχέσεις  ή σημαντικές συνεργασίες.

Μία νέα αρχή σας περιμένει στην προσωπική σας η επιχειρηματική ζωή ακόμα και αν πριν θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε μία σχέση.

 

Καρκίνος     Η ασφάλεια και η οικογένεια κυριαρχούν στα γεγονότα.

θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας ακόμα και επαγγελματικής στέγης θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Η οικογένεια και οι σχέσεις μέσα σε αυτήν ιδιαίτερα με τους γονείς σας είτε η συμβίωση σας με το σύντροφό σας θα χρειαστεί ν’ ανανεωθούν, να λύσουν προβλήματα και να ξαναβρούν τη χρυσή ισορροπία που ομορφαίνει τη ζωή όλων.

Οι προκλήσεις σε οικογενειακά θέματα θα ενταθούν μέσα στον Οκτώβριο εξαιτίας της  έκλειψης  Ηλίου  σε αυτόν τον τομέα.

Ο Νοέμβριος όμως θα σας αποζημιώσει  και θα ευνοήσει σχέσεις αγάπης.

 

Λέων    Η επικοινωνία στο αποκορύφωμά της.

Η έναρξη του φθινοπώρου από τις 23 Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί τρεις μήνες γεμάτους  εξωστρέφεια, επικοινωνία, Ειδήσεις και μηνύματα, μικρά ταξίδια, συμφωνίες, αγοραπωλησίες και Διαφήμιση και προώθηση της δουλειάς σας.

Ο χώρος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και για κάποιους των media θα είναι άκρως δημιουργικός και γεμάτος ευκαιρίες.

Μικρή προσοχή κατά τη διάρκεια των εκλείψεων του Οκτωβρίου όπου τα λάθη και οι παγίδες χρειάζονται συνετή διαχείριση.

 

Παρθένος    Η ασφάλεια και η σταθερότητα  σε πρώτο Πλάνο.

Το φθινόπωρο από τις 23 Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί μία εποχή για το ζώδιο σας που η ανάγκη σας, για να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας ζωή και να νιώσετε ότι αναγνωρίζεται η αξία σας, θα είναι στο επίκεντρο.

Το ίδιο έντονη θα είναι και η ανάγκη σας για μία σταθερή σχέση με τον σύντροφό σας.

 

Ζυγός     Είστε οι πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα γενέθλια σας και η εποχή του φθινοπώρου.

Μία πλειάδα πλανητών μέχρι το Δεκέμβρη επισκέπτονται το ζώδιό σας και δημιουργούν τις συνθήκες για να αρπάξετε ευκαιρίες, να δράσετε, να βρείτε το κατάλληλο σύντροφο η σύμμαχο  και να πρωταγωνιστήσετε στο σκηνικό της ζωής σας.

Μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε από τις 29 Σεπτεμβρίου, όταν η πανσέληνος προκαλεί εντάσεις στις σημαντικές σχέσεις και τον Οκτώβριο, όταν η πρώτη έκλειψη θα επηρεάσει τα συναισθήματά σας.

 

Σκορπιός    Ακολουθήστε τις πιο βαθιές και μυστικές επιθυμίες.

Το φθινόπωρο από τις 23 Σεπτεμβρίου με την Ισημερία σας προσκαλεί να ολοκληρώσετε έναν κύκλο και να προετοιμαστείτε για μία νέα αρχή που έρχεται από τον μήνα των γενεθλίων σας. Είναι μία περίοδος προετοιμασίας,  ωριμότητας και Σοφίας για το δικό σας ζώδιο.

Άλλωστε έχετε γεννηθεί αυτή την εποχή του χρόνου και γνωρίζετε τι σημαίνει να αφουγκράζεσαι Την διαίσθηση τα συναισθήματα θα πει ομορφιά μυστικά και τις επιθυμίες που έχεις κρύψει.  η ψυχή σας χρειάζεται τη φροντίδα σας και η φύση μπορεί να γίνει το βάλσαμο σας.

Ακολουθήστε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής φροντίστε τις ώρες του ύπνου σας και ξεκουραστείτε για να ανακτήσετε την ενέργεια και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο δράσης από τον Νοέμβριο.

 

Τοξότης    Κοινοί στόχοι και όνειρα πραγματοποιούνται.

Οι φίλοι , μια παρέα, ο κύκλος σημαντικών γνωριμιών θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στις ευκαιρίες για να πετύχετε ό,τι σας ενώνει μαζί τους. Στοχεύστε μαζί με τους συντρόφους σας και θα αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Ο Οκτώβρης θέλει λίγο μεγαλύτερη προσοχή σε μυστικά, παρασκήνιο και μια σχέση σας που ίσως πρέπει να αφήσετε να φύγει.

 

Αιγόκερως    Οι φιλοδοξίες σας κορυφώνονται.

Φθινοπωρινή ισημερία από τις 23 Σεπτεμβρίου προκαλεί και προσκαλεί ευκαιρίες για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας.   το κλειδί της επιτυχίας θα το βρείτε στις επαγγελματικές ή κοινωνικές συμμαχίες και σε σημαντικά πρόσωπα που ευνοούν τις προοπτικές σας.

Η πανσέληνος με επίκεντρο τις 29 Σεπτεμβρίου και η έκλειψη του Οκτώβρη στις 14 αρκετές μέρες πριν και μετά προκαλούν την υπομονή σας και χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς για να μην έρθει η ρήξη.

 

Υδροχόος     Μεγάλα σχέδια σας εμπνέουν.

Η εποχή του Φθινοπώρου 23/9 ως 21/12 είναι ιδανική, για να πετύχετε σχέδια που μέχρι τώρα μπορεί να έμοιαζαν μακρινά!

θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε γνωριμίες και σχέσεις σας και την επικοινωνία με άτομα από το εξωτερικό ή από έναν διαφορετικό κύκλο δράσης που θα σας μυήσουν σε ανωτέρους στόχους.

 

Ιχθύες        Ανεξάντλητη η δύναμή σας.

Μπορεί να είστε ευαίσθητοι, είστε όμως και απίστευτα ανθεκτικοί και έχετε δύναμη ψυχής.  Το ανίκητο όπλο σας είναι η πίστη σας, η διαίσθηση και η δημιουργικότητά σας.

Ο τομέας των οικονομικών, ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με άλλες πηγές ή άλλους ανθρώπους, θα σας απασχολήσει και ιδιαίτερα τον Οκτώβριο θα πρέπει να είστε πιο συνετοί στη διαχείριση οφειλών και πληρωμών.

Μία μυστική αγάπη ένας σύντροφος ζωής είναι η δική σας δύναμη.  Είναι η ώρα να το εκφράσετε και να το δείξετε με πράξεις.

 

Ενεργειακό τελετουργικό για τη Φθινοπωρινή Ισημερία

Αυτό το τελετουργικό είναι τέλειο για να απελευθερώσετε το παρελθόν, να καθαρίσετε αρνητικές πεποιθήσεις ή συναισθήματα και να ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το νέο! Μπορείτε να το κάνετε από 23   ως 27 Σεπτεμβρίου.

 

Τι θα χρειαστείτε

  • Διάφορα αποξηραμένα ή φρέσκα βότανα ακόμη και φακελάκια τσαγιού από βότανα
  • Μπολ Νερού
  • 1 Κερί σε χρώμα λευκό, πράσινο, καφέ, πορτοκαλί ή κόκκινο
  • Τον αγαπημένο σας κρύσταλλο ή πολύτιμο λίθο.
  • Στυλό και χαρτί

 

Βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι.

Ανάψτε το κερί και τοποθετήστε το δίπλα στο μπολ με το νερό σας.

Διαλογιστείτε ή απλά πάρτε 5 βαθιές αναπνοές κρατώντας τον κρύσταλλό σας ή μια πολύτιμη πέτρα για λίγα λεπτά για να απελευθερώσετε το μυαλό και την καρδιά σας.

Βάλτε τα βότανα σας στο μπολ με το νερό ακόμα και αφεψήματα από βότανα όπως χαμομήλι, τσάι, ανοίξτε το φακελάκι του τσαγιού και ρίξτε το στο νερό.

Χρησιμοποιήστε το χέρι σας ή το δάχτυλό σας σαν τον λεπτοδείκτη ενός ρολογιού του ρολογιού του κύκλου της Φύσης και ανακατέψτε το νερό του βοτάνου προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού 5 φορές για να δημιουργήσετε θετική ροή και ενέργεια.

Πάρτε το στυλό και το χαρτί σας και σημειώστε τι θέλετε να απελευθερώσετε ή να αφήσετε να φύγει  από τη ζωή σας.

 

Δηλώστε τι θέλετε να απελευθερώσετε δυνατά 3 φορές.

Διπλώστε το χαρτί και τοποθετήστε το στο νερό.

 

Περιστρέψτε ξανά το νερό με το δάχτυλό σας 3, 7 ή 9 φορές.

Παρακολουθήστε πως το χαρτί αλλάζει και υγροποιείται.

Πάρτε το μπολ και κρατήστε το στο κέντρο της καρδιάς σας.

Όταν νιώσετε έτοιμοι, πείτε δυνατά «Απελευθερώνω αυτό… » και πετάξτε το νερό έξω. Μπορείτε να πετάξετε το νερό έξω ή στο νεροχύτη.

Πετάξτε το κομμάτι χαρτί και τα βότανα στον κήπο, την φύση  ή έξω.

Κρατήστε το κερί αναμμένο για όσο είστε στον χώρο.

Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και τροποποιήστε αυθόρμητα και απλά το τελετουργικό του Φθινοπώρου.

Καλό  Φθινόπωρο!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *