Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου Φτιάξε την ζωή που θες!

Avatar photo Mari Giova 14/09/2023

Νέα Σελήνη Ποιες αλλαγές οδηγούν στην επιτυχία τα 12 ζώδια από τις 15 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Οκτωβρίου.

Όλα αλλάζουν και ανανεώνονται! Το αυθεντικό κερδίζει!

 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης:

‘…δεν μου άρεσε η ζωή που είχα και έφτιαξα την ζωή που θέλω’.

C. Chanel

 

 

Η Νέα Σελήνη του Σεπτέμβρη είναι στο αποκορύφωμά της στις 15 Σεπτεμβρίου και γεννιέται στις4:40 το πρωί από την 22° μοίρα της Παρθένου, επηρεάζει για 29 ημέρες ως την επόμενη Νέα Σελήνη στις 14 Οκτωβρίου.

Ο νέος κύκλος της Σελήνης είναι σε απόλυτη αρμονία με τον Ουρανό τον πλανήτη των κεραυνοβόλων ευκαιριών και αλλαγών και μαζί με τον τυχερό Δία χαρίζει την εύνοια της τύχης σε όσους τολμήσουν την αλλαγή που ποθούν!

Ταυτόχρονα σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς τονίζει υπερβολικές ελπίδες και εξιδανικεύσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην προσγείωση στην πραγματικότητα για όσους παρασυρθούν από την εύκολη παγίδα της χρυσόσκονης.  Ενώ ο ισχυρός Πλούτωνας σε αρμονία με την Σελήνη δίνει το μυστήριο, την δύναμη και την αλήθεια που χρειαζόμαστε για να τολμήσουμε!

Το κλειδί για επιτυχία και ευτυχία υπάρχει στην γείωση και την αλλαγή που οδηγεί πιο κοντά στην προσωπική αλήθεια όλων των ζωδίων, σε διαφορετικούς τομείς για το καθένα ζώδιο.

 

Η Νέα Σελήνη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σχέσεων, συνεργασιών, επαγγελματικών συνθηκών και στόχων και ωθεί την δράση σε μεγάλες και αναπάντεχες αλλαγές, αναδιαμόρφωση, μια νέα ματιά και γνώση που ξεπηδά από το αυθεντικό και γνήσιο.

Στην απλή ζωή θα είναι πιο εύκολο και σίγουρα λυτρωτικό να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, διατροφής και άσκησης αλλά και εργασιακής δημιουργικότητας και ανανέωσης με πιο μοντέρνους και πρωτοποριακούς τρόπους.

Την ίδια μέρα που ξεκινά ο κύκλος της Νέας Σελήνης ο Ερμής σταματά επιτέλους την ανάδρομη πορεία του και είναι έτοιμος να μας φέρει σημαντικά μηνύματα. Είναι σημαντικό να δώσουμε σημασία και να τα ακούσουμε!

 

Όποιος ακολουθήσει την αλλαγή, την ανανεωμένη Ροή

μέσα από την γνώση και την εμπειρία του χρόνου θα βγει νικητής.

 

 

Κριός   Ανίκητη ενέργεια αναγέννησης και επιτυχίας!

Κατακτάτε και τον πιο δύσκολο στόχο, βρίσκετε λύσεις και υποστήριξη στον τομέα της εργασίας, των δημόσιων υπηρεσιών ή της ψυχοσωματικής υγείας και ευεξίας.

Οι Κριοί του 3ου Δεκαημέρου  έχετε μια σημαντική εύνοια από μια σημαντική γνωριμία ή φιλία σας αλλά ταυτόχρονα η υπομονή σας εξαντλείται με ένα σημαντικό πρόβλημα ή κάποιον που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Μπορείτε να βρείτε την καλύτερη λύση, αν ενεργήσετε με λογική και την γνωστή  ευφυία σας!

Αφήστε στην άκρη τον εγωϊσμό σας και προσέξτε να μην πληγώσετε τον σύντροφο ή έναν σημαντικό συνεργάτη ιδιαίτερα εσείς του 2ου δεκαημέρου.

Αξιοποιήστε τη Νέα Σελήνη του Σεπτέμβρη που σας επιφυλάσσει μια διπλή ευκαιρία και βοήθεια. Αλλάζοντας την καθημερινότητα και υιοθετώντας καινούριες πιο δημιουργικές συνήθειες στην φροντίδα του σώματος και της υγείας σας αλλά και ανανεώνοντας τις εργασιακές σχέσεις και συνθήκες θα κερδίσετε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση αλλά και βελτίωση των οικονομικών και επαγγελματικών σας προοπτικών.

 

Ταύρος   Απρόσμενη ευκαιρία!

Υποδεχτείτε τον νέο κύκλο της Σελήνης  με χαμόγελο!

Μέσα από αγαπημένα πρόσωπα, τον έρωτα, την τέχνη, την δημιουργία, τα παιδιά και την χαρά της ζωής ξαναβρίσκετε τον δρόμο για την ολοκλήρωση και την ευτυχία.

Ανανεώστε την εμφάνιση και τον τρόπο που προβάλετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, αναθεωρήστε παλιές συνήθειες και θα δείτε τους στόχους σας να παίρνουν νέα ενέργεια!

 

Δίδυμοι   Ανανέωση και απελευθέρωση.  

Με τη Νέα Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας  επενδύστε σε ό,τι σας δίνει χαρά και αντέχει στον χρόνο. Ανανεώστε τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο, οργανώστε και ξεκαθαρίστε τα χρήσιμα από τα άχρηστα και περάστε απλές καθημερινές στιγμές με την οικογένειά σας.

Η ψυχολογία σας θα αλλάξει όταν δημιουργήσετε έναν απλό και χρηστικό αλλά και δημιουργικό χώρο για να νιώθετε ελευθερία και ανεμελιά!

Φλερτ, μηνύματα και μια όμορφη είδηση ή επίσκεψη  από αγαπημένα σας πρόσωπα  ακόμα και ένα ταξιδάκι σας χαρίζει στιγμές ευτυχίας.

Ο ερωτικός σας σύντροφος ή τα παιδιά σας σας απασχολούν άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε σας προβληματίζουν, πάντα βρίσκονται λύσεις για όσους αγαπιούνται!

 

Καρκίνος   Η Νέα Σελήνη στον δρόμο της χαράς!

Καλωσορίστε το καινούριο που γεννιέται μαζί με το ‘δικό σας’  φεγγάρι από τις 15 Σεπτεμβρίου και επηρεάζει με την μυστική του ενέργεια ως τις 14 Οκτωβρίου.

Αυτό το ταξίδι της Σελήνης που κυβερνά το δικό σας ευαίσθητο και συνάμα απίστευτα δυνατό ζώδιο, αυτήν την φορά ξεκινά στον ‘οίκο της χαράς’.

Τα συναισθήματα, η διαίσθηση, η έμπνευση και το χάρισμα της επικοινωνίας  δένουν σαν δυνατή αλυσίδα από κρίκους με τα όνειρα και τους στόχους μιας ομάδας ανθρώπων με κοινό όραμα και στόχους. Είναι οι φίλοι, οι σύντροφοι και οι συνταξιδιώτες σας.

Εμπνευστείτε από το καινούριο μαζί με την αξία του παλιού και δοκιμασμένου και θα προχωρήσετε σε νέους δρόμους. Απλά ακολουθήστε το φως της ψυχής του σύμπαντος που σας οδηγεί…

 

Λέων    Ένα σημαντικό μήνυμα έρχεται κερυνοβόλα μαζί με την επιτυχία!

Το καινούριο γεννιέται και σας γεμίζει με  αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Οικονομικά ανοίγονται νέες προοπτικές και όσο ακολουθείτε με οργάνωση και πίστη τους επαγγελματικούς σας στόχους, τόσο αυτοί θα καρποφορούν και θ’ αποδίδουν.

Πιο σημαντικό όμως, για εσάς είναι μια σχέση ζωής ή μια σημαντική συνεργασία που έφτασε η στιγμή να κατακτήσετε… και τα αστέρια μαζί με τον Ήλιο και τη Σελήνη θα σας πάνε στην κορυφή του πεπρωμένου σας!

Αλλάξτε και ανανεωθείτε και μαζί με εσάς θα απογειωθεί η φήμη και η καριέρα σας, ένα μεγάλο ταλέντο ή μια συντροφική σχέση ζωής. Εναλλακτικές τεχνικές, νέες τεχνολογίες, η αστρολογία και η συμβουλευτική το καινούριο και το πρωτοποριακό σε αρμονία με το παλιό θα είναι τα όπλα σας!

 

Παρθένος   Μια σημαντική αλλαγή και μια νέα αρχή ζωής!

Ο Ήλιος και η Σελήνη συναντιούνται μια φορά κάθε χρόνο στο ζώδιο σας αλλά αυτήν την φορά σας δίνουν μια ξαφνική κεραυνοβόλα ευκαιρία αλλαγής και αναγέννησης.

Ο πλανήτης Ουρανός σε όψη αναπάντεχης τύχης με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιό σας ευνοεί μια νέα αρχή για όλους τους Παρθένους αλλά πιο πολύ εσάς που έχετε τα γενέθλιά σας τις μέρες κοντά στις 15 Σεπτεμβρίου!

Ανοίξτε τα φτερά σας και κατακτήστε ακόμα και τους πιο μακρινούς στόχους. Αφεθείτε στις αλλαγές και την ανανέωση. Επενδύστε σε νέες γνώσεις, ταξίδια και επικοινωνία με νέους τρόπους και τεχνικές.

Μια συμφωνία, ένα συμβόλαιο, μια αγοραπωλησία ή ακόμα και ένας δεύτερος γάμος γεννιέται για εσας!

Εσείς που είστε 14-18 Σεπτεμβρίου έχετε απίστευτη δύναμη, ερωτισμό και ενέργεια να πετύχετε το ακατόρθωτο.

 

Ζυγός     Τολμήστε!

 Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε έναν τομέα που είναι βαθύς και μυστικός για τους πολλούς όμως εσείς θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεται η καρδιά σας για να χτυπήσει πιο δυνατά και να τολμήσει όλα όσα κρυφά ποθεί.

Η Αφροδίτη σας χαρίζει σαγήνη και λάμψη! Εκπέμπετε την ομορφιά και την αρμονία και μαγνητίζετε τις ευκαιρίες και τα βλέμματα θαυμασμού.

Η δημιουργία, η τέχνη, οι χαρούμενες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα σας εμπνέουν με όνειρα και σχέδια που σιγά σιγά  παίρνουν σάρκα και οστά.

Κρατήστε για λίγο ακόμα μυστικούς τους στόχους σας και βρείτε νέους ή ανανεωμένους τρόπους αύξησης και τακτοποίησης των οικονομικών σας θεμάτων.

 

Σκορπιός   Γίνεστε ανίκητοι με τους ιδανικούς συμμάχους!

‘Η ισχύς εν τη ενώσει!’ Μαζί με σημαντικούς άλλους, μέσα από συλλογική ομαδική δουλειά μπορείτε να κατακτήσετε σημαντικούς στόχους και όνειρα.

Ανανεώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε ή διαφημίζετε την δουλειά σας. Ξαναδείτε με άλλη ματιά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επενδύστε σε φίλους και σε νέους τρόπους και μέσα επικοινωνίας, συνεργασίας και προβολής.

Ο δικός σας Πλούτωνας σε αρμονία με τη Νέα Σελήνη και σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά  σας ωθεί να αναθεωρήσετε τι αξίζει να κρατήσετε και τι όχι για να έρθει το καινούριο… Μπορείτε τώρα να βρείτε δημιουργικούς τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων αλλά και αξιολόγησης σχέσεων. Ανανεώστε τον επαγγελματικό χώρο σας ή το σπίτι και αμέσως θα νιώσετε πιο δημιουργικοί και ελεύθεροι.

Η Αφροδίτη  τονίζει την γοητεία και τον μαγνητισμό που ασκείτε στους γύρω σας επαγγελματικά και κοινωνικά και δίνει έμφαση στην πειθώ των επιχειρημάτων σας. 

 

Τοξότης    Αλλάζετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα!

Μέσα από νέους τρόπους, καινούριες τεχνικές και νέες τεχνολογίες, όπως το διαδίκτυο αλλά και με την προσέγγιση παλιών ή νέων συνεργατών η καριέρα σας αλλάζει και εκτοξεύεται.

Προβάλλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, παρακολουθήστε κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις, συμμετέχετε σε ενέργειες και δράσεις εθελοντισμού και θα κερδίσετε κι εσείς μέσα από την προσφορά σας.

Ευνοείτε κάθε μορφή επικοινωνίας και διαφήμισης. Αναθεωρήστε σωστά και λάθη, υιοθετήστε νέες πιο υγιεινές συνήθειες, ανανεώστε τις εργασιακές και φιλικές σας σχέσεις αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο και θα εισπράξετε αναγνώριση και οικονομικά οφέλη !

 

Αιγόκερως  Νέοι ορίζοντες ανοίγονται …

Μια νέα αρχή ή μια υπέροχη δεύτερη ευκαιρία αλλάζει την κοσμοθεωρία σας, την οπτική και το μέλλον σας.

Εκφράστε κάθε δημιουργικό σας ταλέντο και επικοινωνιακό χάρισμα, ασχοληθείτε με μακρόπνοα σχέδια και εμπλουτίστε τα προσόντα και το βιογραφικό σας μέσα από νέες σπουδές ή σεμινάρια. Η γνώση, τα βιβλία, μεγάλα ταξίδια και η επικοινωνία με άτομα από άλλες κουλτούρες σας ανοίγουν νέους δρόμους δημιουργίας, σοφίας και έρωτα !

Αν ανήκετε σε αυτούς που θέλουν να αλλάξουν χώρα ή αν θαυμάζετε διαφορετικούς πολιτισμούς είναι η ιδανική εποχή να ταξιδέψετε ή να ανοίξετε νέους δρόμους επικοινωνίας με χώρες του εξωτερικού, εταιρείες και μεγάλους οργανισμούς ακόμα να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Το διαδίκτυο, οι νέες τεχνολογίες, ένα βιβλίο ή μια ξαφνική έμπνευση θα είναι η αρχή ενός υπέροχου προορισμού!

Εσείς που έχετε απογοητευτεί από τις ερωτικές σχέσεις θα έχετε μια απρόσμενη δεύτερη ευκαιρία ζωής! Νέες ελπίδες και για όσους προσπαθείτε να γίνετε γονείς.

 

Υδροχόος   Δημιουργείστε τη ζωή που θέλετε!

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ουρανός αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιεί μια εξαιρετικά ευνοϊκή όψη ιδιομοιρίας – στην ίδια ακριβώς μοίρα- με τη Νέα Σελήνη που επηρεάζει από τις 15 Σεπτεμβρίου και τουλάχιστον ως τις 14 Οκτωβρίου.

Έφτασε το χρονικό όριο, ακούγεται η σάλπιγγα του πεπρωμένου, ν’ αλλάξετε ό,τι δεν εξελίσσεται, να αφήσετε τους περιορισμούς μιας τοξικής κατάστασης, ν’ απελευθερώσετε την δημιουργικότητα, τα συναισθήματα και την ψυχή σας.

Μια ευκαιρία αλλαγής ή ανακαίνισης του σπιτιού, του εργασιακού χώρου, του τόπου ή και της χώρας που είστε αν δεν έχει ήδη έρθει, θα έρθει τώρα. Ακόμα και αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σταθερές σας θα είναι ευεργετικές. Μια οικονομική συμφωνία, ένα λογιστικό παραθυράκι, η αξιοποίηση παλιών και νέων πηγών εσόδων και της ακίνητης περιουσίας, μια επιχορήγηση είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια μιας σημαντικής αλλαγής στην πορεία σας. Μην φοβηθείτε, συμβουλευτείτε ειδικούς ακόμα και θεραπευτές, ακούστε την καρδιά σας και οδηγηθείτε σε μια νέα εξέλιξη.

Το στάσιμο βαλτώνει, η ροή ανανεώνει.

 

 

Ιχθύες   Ανανεώστε ό,τι σας  ενώνει με τους συντρόφους σας και επενδύστε σε νέες συμμαχίες.

Είναι σημαντική η Νέα Σελήνη, για να κάνετε μια νέα αρχή και να αναθερμάνετε όλο το φάσμα των διαπροσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων. Σκεφτείτε πως για να πετύχετε μια αρμονική προσωπική και επαγγελματική ζωή χρειάζεστε συμμάχους στο πλευρό σας και όχι αντιπάλους και εχθρούς.

Επικοινωνήστε με όπλο τις νέες τεχνολογίες, το διαδίκτυο αλλά και στην απλή καθημερινότητά σας χαμογελώντας στον διπλανό σας και βρίσκοντας κοινούς στόχους. Μην δίνετε αφορμή για σχόλια και παρασκηνιακές ενέργειες στους δύσπιστους και ανανεωθείτε με μικρά ταξίδια, συναντήσεις και νέες ιδέες.

Το πιο σημαντικό δείτε τι πρέπει ν’ αλλάξετε ή ν’ αναθεωρήσετε στα ‘μηνύματα’ που περνάτε στο περιβάλλον σας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *