Η Υπερπανσέληνος του κυνηγού & ο κεραυνοβόλος Ουρανός στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 28/09/2023

Επιρροή Πανσελήνου 29 Σεπτεμβρίου-14 Οκτωβρίου 

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου:

Εγώ είμαι ο δημιουργός της προσωπικής μου Ιστορίας.

Η Πανσέληνος ‘του κυνηγού’ και σίγουρα των τολμηρών, ηρωικών και εκρηκτικών πράξεων πραγματοποιείται το μεσημέρι της Παρασκευής στις 12.57 της 29ης Σεπτεμβρίου στις 6ο μοίρες στον άξονα Κριού Ζυγού με τον Άρη κυβερνήτη πλανήτη της Πανσελήνου να είναι στο ζώδιο της συντροφικότητας, των σχέσεων κάθε μορφής και της δικαιοσύνης τον Ζυγό.

Το πολύ ενδιαφέρον αυτού του Φεγγαριού είναι πως ακριβώς την ίδια μέρα η Αφροδίτη πλανήτης που κυβερνά τις σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές δέχεται κεραυνό αν αιθρία από τον απρόβλεπτο Ουρανό δείχνοντας πως αυτή η Πανσέληνος θα αποκαλύψει την προσωπική ανάγκη να εκφράσουμε το Εγώ μας και να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας.

Ενώ οι σχέσεις πλήττονται και οι χωρισμοί, τα σκάνδαλα ή τα διαζύγια θα αυξάνονται όπως και οι τολμηρές σχέσεις που δεν ακολουθούν τα συνηθισμένα πρότυπα της κοινωνίας.

Τα ζώδια που κινδυνεύουν με εκρήξεις σε σημαντικές σχέσεις είναι

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου Δεκαημέρου.

 

Παράλληλα η Τέχνη και οι καλλιτέχνες όπως και λαμπερές και σημαντικές προσωπικότητες είναι πιθανόν να εμπλακούν σε δύσκολα γεγονότα. Στο Ωροσκόπιο της Ελλάδας η Πανσέληνος πυροδοτεί γεγονότα και ένταση στην πολιτική και επηρεάζει την ψυχολογία του λαού.

Η επιρροή της διαρκεί ως την Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου του μήνα αλλά σίγουρα θα μας επηρεάσει πιο έντονα 3 μέρες πριν και μετά από την ακριβή εκδήλωση του φαινομένου.  Ουσιαστικά, η Πανσέληνος ανοίγει την αυλαία της περιόδου των εκλείψεων που πραγματοποιούνται στις 14 και 28 Οκτωβρίου και θα προκαλέσουν ριζικές αλλαγές παγκόσμια.

Προτάσεις κλειδιά για απελευθέρωση της ενέργειας της Πανσελήνου προς την δημιουργία!

Η θετική δήλωση- πρόταση της Σελήνης:

  • Γιορτάζω την πληρότητά μου.
  • Φροντίζω τα τραύματά μου και τις πληγές στις σχέσεις μου.
  • Εξελίσσομαι μέσα από την αγάπη και την αποδοχή.
  • Εκφράζω τα συναισθήματα, τους πόθους και τα όνειρά μου σε αρμονία με τους συντρόφους μου.
  • Εγώ είμαι ο δημιουργός της προσωπικής μου Ιστορίας.

Η Πανσέληνος αυτή δηλώνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου και την ανάγκη να εκφράσουμε προς τα έξω με δυναμικό τρόπο και θάρρος τα προσωπικά μας αιτήματα  και κυρίαρχα να ενώσουμε την εσωτερική μας ανεξάντλητη πηγή η ψυχή με την Ελεύθερη έκφραση της δικής μας προσωπικότητας και των δικών μας επιθυμιών. Το ένστικτο θα λειτουργεί με έναν σχεδόν άγριο και αδάμαστο τρόπο και θα προτρέπει ή θα προκαλεί το θυμό δημιουργεί τον ανταγωνισμό και κάποιες φορές την πολεμική διάθεση ηγετών και λαών.

Επηρεάζονται με δυναμικές αλλαγές και εκρήξεις θυμού τα παρορμητικά ζώδια και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή Σελήνη κοντά στην 6ο μοίρα αυτών των ζωδίων:  Κριοί και Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι κυρίως του 1ου Δεκαημέρου.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι.

 

 

Το προσωπικό γράμμα προς τον εαυτό σου:

Μια όμορφη τεχνική για να πετύχουμε την ολοκλήρωση και την αρμονία.

Γράψτε ένα γράμμα αγάπης στον εαυτό σας. Εκφράστε σε αυτό το προσωπικό σας σημείωμα όλα τα προτερήματα, τα ταλέντα που έχετε. Πείτε μπράβο για τις επιτυχίες σας αλλά και για την δύναμη που δείξατε σε στιγμές πίεσης. Πείτε μπράβο σε εσάς που σηκωθήκατε, όταν πέσατε και που προχωρήσατε. Συγχωρήστε τον εαυτό σας και αγαπήστε τον.

Όταν γράψετε αυτό το προσωπικό γράμμα φυλάξτε το στον προσωπικό σας χώρο και διαβάστε το, κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να χαμογελάσετε και να τονώσετε το θάρρος σας.

 

 

Κριός   Ένα δίλημμα. 

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει έντονα εσάς του 1ου δεκαημέρου και ακόμα περισσότερο όσους έχουν γενέθλια τον Μάρτιο.

Όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας όμως, ανεξάρτητα από το δεκαήμερο  πού ανήκετε καλείστε από τις συνθήκες μέσα σας και έξω να θεραπεύσετε την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, να φροντίσετε την απόρριψη  και τις πληγές που κουβαλάτε από καιρό, να συγχωρήσετε και να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Μέσα από την δική σας αυτογνωσία και αποδοχή θα αγαπήσετε και θα έρθετε σε αρμονία και με τους σημαντικούς συντρόφους της ζωής σας.

Φροντίστε την ψυχολογία σας.

 

Ταύρος    Έντονα συναισθήματα και ευαισθησίες.

Είναι τόσο έντονα τόσο δυνατά τα συναισθήματά σας και ταυτόχρονα νιώθετε ότι κάτι συμβαίνει που δεν γνωρίζετε.

Φυλαχτείτε από παρασκηνιακές ενέργειες και προστατεύστε τα μυστικά σας η ψυχολογία σας είναι στο κόκκινο και αν δεν εκτονώσετε όλα όσα νιώθετε με έναν δημιουργικό τρόπο πιθανόν να αντιμετωπίσετε ψυχοσωματικές ενοχλήσεις και αϋπνία.

Το κλίμα στην εργασία μπορεί να γίνει πιο αρμονικό εάν βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλετε εσείς και που μπορείτε να πετύχετε και τους συνεργάτες σας.  διεκδικήστε και κερδίστε χωρίς να ξεχνάτε τις διπλωματικές σας ικανότητες.

 

Δίδυμοι  Κοινά όνειρα και στόχοι.

Η Πανσέληνος του Σεπτέμβρη ακόμα και αν προκαλέσει διλήμματα ανάμεσα στην προσωπική ερωτική σας ζωή και τα όνειρα τις επιθυμίες ή κάποια ομαδική εργασία παραμένει όμως άκρως δημιουργική και διαφωτιστική για τον δρόμο μου οδηγοί πιο σύντομα στα όνειρά σας.

Δεν χρειάζεται να θυσιάζεται κάτι αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή τους φίλους ή ένα συλλογικό όνειρο.  η δύναμη της πρώτης Σπίθας είναι ανίκητη και μπορεί να σας πάει  μακριά αν την ακολουθήσετε  με θάρρος.

 

 

Καρκίνος  Ανάμεσα σε διλήμματα επαγγελματικά και οικογενειακά.

Το φεγγάρι του Σεπτέμβρη αναδεικνύει και τονίζει συγκρούσεις και διλήμματα ανάμεσα στο επαγγελματικό και οικογενειακό σας περιβάλλον.

Θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διατήρηση των ισορροπιών και να προσέξετε περισσότερο την φήμη, την καταξίωση και την καριέρα σας. Ιδιαίτερα επηρεάζονται οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου.

 

Λέων    Η Πανσέληνος ευνοεί μεγάλους στόχους.

Ανήκετε στα πιο τυχερά ζώδια αυτής της περιόδου! Η πανσέληνος αυτή βάζει φωτιά σε μεγάλα όνειρα και σχέδια ζωής.

Σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία για να ανανεώσετε τη ζωή σας, να φτιάξετε ένα πλάνο που θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον, να αφιερωθείτε σε θέματα σπουδών και γνώσης, να σχεδιάσετε μεγάλα ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό, να νικήσετε σε νομικά θέματα ή ακόμα και να προχωρήσετε σε έναν δεύτερο γάμο και έναν μεγάλο έρωτα.

 

Παρθένος   Στόχος η ασφάλεια.

Η πανσέληνος στον Κριό σας αφορά καθώς συνδέεται με το ζώδιό σας σε μία ιδιαίτερη όψη αντί σκιάς και τονίζει οικονομικές, κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις για τις οποίες ήδη αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα και καλείστε να βρείτε τη λύση και τη διέξοδο μέσα από τη συνεργασία σας με ειδικούς και σημαντικούς ανθρώπους της ζωής.

Η Αρμονία είναι ο τελικός στόχος για να νιώσετε ασφάλεια είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στην επαγγελματική.

Οι φόβοι, οι ανασφάλειες η ζήλια έρχονται στην επιφάνεια  να σας θυμίσουν ότι ακόμα και τα πιο βαθιά μυστικά υπάρχουν μέσα σας  και χρειάζεται να δείξετε τόλμη και θάρρος να τα αποδεχτείτε και να το αντιμετωπίσετε.

 

Ζυγός   Είστε ο άλλος πόλος της Πανσελήνου, της σύγκρουσης και της Αρμονίας.

Είστε το ζώδιο που συμμετέχει σε αυτή την πανσέληνο και επηρεάζεται έντονα στον τομέα των σχέσεων ή των μακροχρόνιων συνεργασιών.  Ουσιαστικά βρίσκεστε σε δίλημμα ανάμεσα στα δικά σας θέλω και τις δικές σας ανάγκες και τις απαιτήσεις ή τις επιθυμίες των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας.

Το κλειδί είναι να μην θυσιάζετε τα δικά σας όνειρα αλλά ούτε και να κλείσετε τα αυτιά τις ανάγκες του συντρόφου ή του συνεργάτη σας.  πρέπει να βρείτε την ισορροπία και την αρμονία ως το ζώδιο της δικαιοσύνης ανάμεσα στον εαυτό σας και τους γύρω σας.

 

Σκορπιός    Δώστε αξία στην καθημερινότητα.

Το φεγγάρι του κυνηγού τονίζει και φωτίζει  τη σημασία των εργασιακών σχέσεων για την αρμονία και την ισορροπία που αντανακλά και στη διάθεση και στην ψυχολογία σας.

Δώστε αξία σε όλα όσα έχετε κρύψει βαθιά,  κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας εμπιστευτείτε μόνο τους δικούς σας ανθρώπους.  Στην εργασία σας θα χρειαστεί να αγωνιστείτε και να κοπιάσετε αλλά και να τολμήσετε και να διεκδικήσετε λίγο περισσότερο από ότι συνήθως.

Είστε μαχητές και θα πετύχετε αρκεί να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε και να μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Θέματα υγείας και ψυχοσωματικής ευεξίας πιθανόν να σας ταλαιπωρήσουν, αν δεν προσέξετε και δεν φροντίσετε να ξεκουραστείτε αλλά και τη διατροφή σας.

 

Τοξότης    Δημιουργία και έρωτας!

 Η Πανσέληνος του κυνηγού πραγματοποιείται και φωτίζει την προσωπική σας ζωή, την ανάγκη σας για φλερτ και επιβεβαίωση αλλά και προσελκύει θαυμαστές και έναν φλογερό, παρορμητικό, άγριο έρωτα.

Αν είστε ελεύθεροι τολμήστε να ζήσετε την περιπέτεια και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.  Οι δεσμευμένοι αναζωπυρώνεται την ένταση και το πάθος στη σχέση σας.  Προσέξτε μόνο μην μπερδέψετε φίλους και ερωτική ζωή.

Οι επιχειρηματίες και καλλιτέχνες έχετε ιδιαίτερη Έμπνευση και θέλετε να τολμήσετε ένα πρωτοποριακό σχέδιο.

Οι Τοξότες του 1ου Δεκαημέρου ευνοήστε ακόμα πιο πολύ!

 

Αιγόκερως   Χρειάζεται να ξαναβρείτε την ισορροπία. 

 Η Πανσέληνος διεγείρει συγκρούσεις και διλήμματα ανάμεσα στις οικογενειακές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες.

Νιώθετε ότι κόβεστε στα δύο και ότι πρέπει να διαλέξετε, καλύτερα να αφήσετε λίγο τον χρόνο να κυλήσει. Θα δείτε πως η εμπειρία και η σκληρή δουλειά σας αλλά και η ωριμότητα που σας διακρίνει επαναφέρουν την ισορροπία.

Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στην οικογένεια και χαμηλώστε τους τόνους.

 

Υδροχόος    Απρόβλεπτες αλλαγές σε μια σημαντική σχέση.

Ο τομέας της επικοινωνίας παίρνει φωτιά  και η σχέση με άτομα του περίγυρου ή συγγενείς σας απασχολούν έντονα.

Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ωριμότητα και την εμπειρία σας, για να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο συζητήσεις, συμφωνίες ακόμα και νομικά θέματα ή σπουδές. Προσέξτε την ταχύτητα όταν χειρίζεστε μηχανήματα ή όταν οδηγείτε.

Εκφραστείτε, επικοινωνήστε γιατί η εξωστρέφεια θα σας δώσει ευκαιρίες.

Προσέξτε λάθη στα οικονομικά σας αλλά και στην ερωτική σας ζωή.

 

Ιχθύες  Η αυτοεκτίμηση ή η ανασφάλεια είναι η πηγή όλων.

 

Το φεγγάρι του κυνηγού σας προκαλεί να κάνετε μία καινούργια αρχή στον τρόπο που ενεργείτε και διαχειρίζεστε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, για να κερδίσετε όσα σας αξίζουν.

Θα πρέπει ν’ αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές σας και να διεκδικήσετε την οικονομική αλλά και προσωπική ασφάλεια που χρειάζεστε.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *