Το αστρολογικό ημερολόγιο της εβδομάδας 23-29 Αυγούστου

Avatar photo Mari Giova 23/08/2021
Επιστροφή στις μικρές απλές στιγμές, που δίνουν ασφάλεια και διάρκεια στον χρόνο.

 

Ποια ζώδια έχουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες; 

 

Η καινούρια εβδομάδα ξεκινάει με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο εργατικό και μεθοδικό ζώδιο της Παρθένου, όπου για έναν μήνα ζητάει από όλα τα ζώδια, να ξαναβρούν την οργάνωση της καθημερινότητας, των υποχρεώσεων και της εργασιακής ρουτίνας.

Αν και για ρουτίνα δεν σας το υπόσχομαι, καθώς ο ιδιόρρυθμος Ουρανός  θα πιέσει για αλλαγές στην καθημερινότητα και στην εργασία και μάλιστα πολλοί θ ’αναθεωρήσουν αλλαγές που είχαν ξεκινήσει ή που φοβήθηκαν να προχωρήσουν. Όπως καταλάβατε η ρουτίνα της καθημερινότητας, δεν θα είναι τόσο βαρετή και ήσυχη όσο θα περιμέναμε…!

 

Παράλληλα την Δευτέρα, η Αφροδίτη, πλανήτης όλων των σχέσεων επαγγελματικών και προσωπικών σε όψη με τον αυστηρό Κρόνο, ξεκαθαρίζει σχέσεις και συνεργασίες, με αποφάσεις  ζωής, γι’ αυτές που αντέχουν στον χρόνο, σταθεροποίησης και επισημοποίησης. Η ωριμότητα και η λογική θα νικήσει σε αυτήν την περίπτωση, σε όσες σχέσεις ή γάμους  ξεκινήσουν με αυτήν την όψη.

Η Δευτέρα και η Τρίτη όμως, ψυχολογικά με την Σελήνη στους ρομαντικούς Ιχθείς, θα δώσουν μια διάθεση πιο συναισθηματική και ονειροπόλα σχεδόν αφηρημάδας και αναπόλησης για όλα τα ζώδια. Ταυτόχρονα η Τρίτη και μετά η Τετάρτη κρύβουν διεκδικήσεις, ένταση αλλά και παραπλανητικά σημάδια. Προσέξτε μέσα επικοινωνίας, αυτοκίνητα και κυρίως τα αγαπημένα σας κατοικίδια. Η Πέμπτη κρύβει απίστευτη δύναμη μεταμόρφωσης. Ενώ από την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο  μια σπίθα μπορεί να ανάψει φωτιές σε σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις. Η Κυριακή είναι μέρα αρμονίας, ασφάλειας, ζεστασιάς και από το απόγευμα 19:42- που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο- τονίζεται η επικοινωνία, το φλερτ και η ανεμελιά.

Eυνοϊκές μέρες  για όλα τα ζώδια: Δευτέρα 23 Αυγούστου  για οργάνωση και σταθεροποίηση.

Πέμπτη 26 Αυγούστου  η επικοινωνία και οι συμφωνίες αποκτούν ιδιαίτερη δύναμη.

Κυριακή 29 Αυγούστου βαθιά και σταθερά συναισθήματα και σχέσεις, επικοινωνία, εκδρομές και συναντήσεις.

 

Μέρες που απαιτούν σύνεση  24, 25 και 28 Αυγούστου.

 

 

 

Ποια ζώδια έχουν νέες ευκαιρίες 23-29 Αυγούστου;

 

Κριός  Αδράξτε την ευκαιρία, να σταθεροποιήσετε σχέσεις και συμμαχίες!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και για σας αγαπημένοι Κριοί η νέα βδομάδα ξεκινά με τους πλανήτες, να ευνοούν και να σταθεροποιούν σχέσεις σημαντικές για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή.

Μια σημαντική γνωριμία ή φιλία, ακόμα και ένας ειδικός, μπορεί να σας δώσει την στήριξη και την διέξοδο που χρειαζόσασταν. Ενώ οι Κριοί που έχετε μια μακροχρόνια σχέση, αποφασίζετε να την επισημοποιήσετε.

Στον επαγγελματικό στίβο αναζητήστε συμμαχίες και συνεργασία με έμπειρα πρόσωπα και επενδύστε με αργά και σταθερά βήματα σε έναν ομαδικό στόχο.

Αν ρισκάρετε και δραστηριοποιηθείτε στο εργασιακό περιβάλλον θα βγείτε κερδισμένοι και θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη. Επιπλέον είναι η ιδανική περίοδος να εκτονωθείτε μέσα από σπορ και άσκηση κάτι που θα ανανεώσει την εμφάνιση, την φόρμα σας αλλά και την αυτοεκτίμησή σας.

Η Δευτέρα 23 μέρα σταθεροποίησης και οργάνωσης στόχων.

 

 

Ταύρος   Στιγμές χαράς, δημιουργίας και επαγγελματικών σχεδίων.

Ό,τι κι αν περάσατε, τώρα μπορείτε να το αφήσετε πίσω σας. Ο Ήλιος από τις 23 Αυγούστου και για 1 μήνα θα φωτίζει την δημιουργικότητά και την επιχειρηματικότητά σας και θα σας δίνει στιγμές χαράς και αγάπης με τους δικούς σας ανθρώπους.

Αφήνεστε στο παιχνίδι του έρωτα και ξαναγίνεστε παιδί.

Η αρχή της βδομάδας μπορεί να φέρει και την επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου, αν και οι περισσότεροι του Απριλίου και των αρχών Μαΐου έχετε ταλαιπωρηθεί. Θα χρειαστεί προσπάθεια και κάποιος συμβιβασμός αλλά θα είναι κάτι που μελλοντικά θα αποδώσει καρπούς.

Το Σάββατο ίσως και η Παρασκευή, οι πιο απαιτητικές μέρες.

Η Δευτέρα  23/8 η πιο σταθεροποιητική μέρα της εβδομάδας και η Πέμπτη 26 δίνει δύναμη στην επικοινωνία.

 

 

Δίδυμοι   Μέρες γεμάτες στιγμές δημιουργίας, προβολής και χαράς.

Ο Ήλιος από τις 23 Αυγούστου και για 1 μήνα εγκαινιάζει για σας μια περίοδο επιστροφής σε ένα οικείο περιβάλλον με ό,τι σημαίνει για τον καθένα οικείο και γνωστό…  Μπορεί να είναι το σπίτι σας, το πατρικό σας, η επαγγελματική σας στέγη αλλά το σημαντικό είναι πως όπου κι αν επιστρέφετε, νιώθετε ασφάλεια.

Η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι στο κέντρο της προσοχής σας και αν είστε μακριά θα ανοίξετε το σπίτι σας και την αγκαλιά σας για αυτούς.

Επιπλέον είναι μια καλή περίοδος να ανακαινίσετε ή να επιδιορθώσετε βλάβες στον χώρο σας. Γενικά οι αλλαγές ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο είναι στο πρόγραμμα και τελικά βγαίνουν σε καλό.

Οι γονείς θα ζήσετε δημιουργικές  στιγμές με τα παιδιά σας. Οι πιο τολμηροί θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία για σπουδές, ταξίδια ή μια επισημοποίηση μιας σχέσης σας.

Προσέξτε απατηλές καταστάσεις Τρίτη και Τετάρτη ιδιαίτερα οι γεννημένοι 11-15/6 .

Ενώ μπορείτε να πάρετε δύναμη την Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή.

 

 

Καρκίνος   Σίγουρα αυτή την βδομάδα δεν θα βαρεθείτε, πολλές οι επιλογές και οι εναλλαγές.

Η εβδομάδα ξεκινά θετικά για σας με την Σελήνη να ευνοεί ταξίδια, σπουδές, συναντήσεις και πολλές συζητήσεις. Προσέξτε μόνο κοντά στις 25 να μην πειστείτε από μεγάλες υποσχέσεις και γενικά μην αποφασίσετε κάτι σημαντικό.

Θέματα σπιτιού ή οικογένειας ακόμα και οικονομικών- κληρονομικών υποθέσεων λύνονται και ξεκαθαρίζουν, αλλά πρέπει να εμπιστευτείτε έμπειρους ειδικούς.

Η επικοινωνία σας φωτίζεται, ιδιαίτερα μέσα από φίλους και κοινούς ομαδικούς στόχους.

Πέμπτη και Σάββατο είναι μέρες πίεσης.

Δευτέρα, Τρίτη και Κυριακή φέρνουν περισσότερες ευκαιρίες.

 

 

Λέων    Συζητήσεις και μηνύματα ξαναφέρνουν την αισιοδοξία και την αρμονία σε σημαντικές σχέσεις.

Και έτσι ξαφνικά από την αρχή της νέας εβδομάδας ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, εστιάζοντας στον τομέα της ασφάλειας και της σταθερότητας. Νιώθετε την ανάγκη να αναγνωριστεί η αξία σας είτε από μια σημαντική σας σχέση είτε μέσα από την οικονομική και επαγγελματική αναγνώριση.

Τολμήστε καινοτόμες, επαγγελματικές αλλαγές  και απελευθερώστε τις επιθυμίες σας.

Διαδρομές, μικρά ταξίδια, ραντεβού και συμφωνίες μπορούν να σας χαρίσουν όμορφες στιγμές αλλά και μια λύση αμοιβαίας συνεργασίας. Ακόμα και μια μακροχρόνια σχέση που σας προβλημάτιζε μπορεί τώρα να  ξαναβρεί την χαμένη της ισορροπία.

Προσέξτε μια λάθος οικονομική κίνηση κοντά στις 25 Αυγούστου και ποντάρετε για τα πιο σημαντικά θέματα στην Δευτέρα 23 και την Πέμπτη 26.

 

 

Παρθένος   Ο Ήλιος έρχεται στο ζώδιο σας και όλα μοιάζουν πιο φωτεινά!

Χρόνια πολλά πανέξυπνοι και εργατικοί Παρθένοι! Ξεκινάει ο Ήλιος το ταξίδι του για έναν μήνα στο ζώδιο σας  και μαζί αρχίζουν τα γενέθλιά σας! Τα φώτα λοιπόν πέφτουν πάνω σας και ήρθε η στιγμή να ακούσετε και να προβάλετε τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Τώρα μπορείτε να προβάλετε την προσωπικότητα αλλά και τα όπλα σας, άλλωστε σας αξίζει και με το παραπάνω.

Ό,τι βάραινε την ψυχή σας, τώρα και για έναν μήνα φωτίζεται και θεραπεύεται.

Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει και αναγνωρίζεται η εργασιακή σας θέση. Οικονομικά ή μια σχέση σας αποκτά σταθερότητα και παίρνετε πίσω την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Μέρες μεγαλύτερης προσοχής η Τρίτη και η Τετάρτη.

Ενώ από την  Πέμπτη ως το τέλος της εβδομάδας οι μέρες σας χαμογελούν και σας χαρίζουν δύναμη αλλαγής και θετικής ενέργειας.

 

 

Ζυγός   Αγαπώντας τον εαυτό σας, βρίσκετε την αρμονία παντού!

Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο συνεχίζει να σας δίνει ομορφιά, γοητεία και πειθώ, για να πετύχετε τους στόχους σας σε όλους τους τομείς…!

Με επίκεντρο την Δευτέρα και τις επόμενες μέρες, η Αφρδίτη σε αρμονική όψη με τον Κρόνο, σας βοηθάει να οργανώσετε καλύτερα οικονομικά σχέδια, να πάρετε ικανοποίηση από τη σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ακόμα και να λύσετε μια διαφωνία.

Ουσιαστικά βρίσκετε τρόπους έκφρασης του εαυτού σας, των συναισθημάτων αλλά και των αναγκών σας σε ένα πιο πρακτικό και σταθερό περιβάλλον.

Ο Ήλιος περνώντας στην μεθοδική Παρθένο σας καλεί να οργανώσετε και να κρατήσετε μυστικό ένα σημαντικό όνειρό σας αλλά και τις κινήσεις σας. Οι αλλαγές προετοιμάζονται μεθοδικά και δίνοντας βάση στην λεπτομέρεια.

Μέρες επίτευξης στόχων η Δευτέρα, η Πέμπτη και η Κυριακή.

Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται η Παρασκευή και το Σάββατο.

 

 

Σκορπιός   Ανανεώστε σημαντικές σχέσεις  και δώστε την ενέργειά σας σε πολύτιμες γνωριμίες και φιλίες.

Μια πολύ γόνιμη εβδομάδα ξεκινάει για τα σχέδιά σας και μπορείτε να αποκτήσετε επαγγελματική δύναμη μέσα από σημαντικές γνωριμίες, φίλους, ομάδες ανθρώπων με κοινούς στόχους και το διαδίκτυο. Γενικά οι μέρες ευνοούν κάθε μορφή επικοινωνίας και κοινωνικής επαφής.

Στην αρχή της η εβδομάδα δίνει ικανοποίηση μέσα από οικογενειακές  συναντήσεις ή και μια μυστική συνεργασία, σχέση.

Η Δευτέρα, η Τρίτη, η Πέμπτη και η Κυριακή είναι οι πιο βοηθητικές μέρες.

Ενώ η Παρασκευή και το Σάββατο είναι μέρες πιο πιεστικές για όλες τις σχέσεις σας.

Ένα μυστικό σχέδιό σας θα αποδώσει καρπούς στον χρόνο.

 

 

Τοξότης   Η καριέρα και η προβολή σας είναι δυναμικά μπροστά.

Από την Δευτέρα 23 Αυγούστου και για έναν μήνα ξεκινάει την ανοδική του πορεία ο Ήλιος στο ηλιακό μεσουράνημα του ζωδίου σας, μια θέση κομβικής σημασίας για να προβληθείτε επαγγελματικά αλλά και στον κοινωνικό σας κύκλο.

Λαμπερές εκδηλώσεις, γάμοι και δημοσιότητα ανεβάζουν τις μετοχές σας και θα είναι βοηθητικές μέσα από γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις για την εξέλιξη και ανέλιξή σας.

Φίλοι, σημαντικά πρόσωπα και ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα αλλά και το διαδίκτυο, μπορούν να σας βοηθήσουν!

Μεγαλύτερη προσοχή την Τρίτη και την Τετάρτη.

Πιο ευνοϊκές μέρες η Δευτέρα και  η Πέμπτη, ίσως και η Κυριακή.

 

 

Αιγόκερως   Πετυχαίνετε με οργάνωση και κόπο στόχους καριέρας!

Εξαιρετικά δημιουργική η νέα θέση του Ήλιου για το δικό σας ζώδιο, από την Δευτέρα 23 Αυγούστου ως τις 22 Σεπτέμβρη. Ανοίγονται νέοι δρόμοι επικοινωνίας, γνωριμιών, σπουδών και σεμιναρίων, νομικών υποθέσεων για κάποιους και συμφωνιών για τους περισσότερους.

Ένα παράθυρο ανοίγεται με πιο μακρινά σχέδια και ταξίδια κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η αρχή της εβδομάδας σας δίνει την  πειθώ και  τη γοητεία, να δημιουργήσετε πιο σταθερές και ασφαλείς συνθήκες επαγγελματικές και οικονομικές.

Μέρες δημιουργίας Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή- μόνο το πρωΐ-

και όλο το ΣΚ!

 

 

Υδροχόος  Επενδύστε σε αλλαγές με συμμάχους που αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

Εμπιστευτείτε, όσους έχουν τις γνώσεις και τη σοφία, για να βρείτε διέξοδο και λύσεις σε ένα μακροχρόνιο πρόβλημά σας. Αγκαλιάστε τις πληγές και τα λάθη σας , χρειάζεστε να αναδημιουργήσετε την ζωή, τις προτεραιότητες και τους στόχους σας σε νέες υγιείς και στέρεες βάσεις.

Η ανασφάλεια και οι φόβοι σας χρειάζεται πια να αντιμετωπιστούν ,πρώτα με την αποδοχή και την αγάπη για τον εαυτό σας.

Ταξίδια και επικοινωνία με το εξωτερικό, σπουδές, σεμινάρια και νομικές υποθέσεις μπορούν να σας βοηθήσουν.

Προσέξτε οικονομικές υποθέσεις, τις σχέσεις και την ψυχολογία σας Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο.

Η Δευτέρα , η Πέμπτη και η Κυριακή θα είναι πιο δημιουργικές μέρες.

 

 

Ιχθύες    Οικονομικά σχέδια και δυνατές συμμαχίες σας δίνουν ελπίδες.

Δώστε σημασία στον τομέα των μακροχρόνιων προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων σας. Από την Δευτέρα 23 Αυγούστου ως τις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος θα φωτίζει τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Αν χρειάζεστε ανανέωση στον γάμο ή σε μια σχέση σας είναι η κατάλληλη ευκαιρία τώρα. Ο Ήλιος θα φωτίσει τα θετικά αλλά και τα σκοτεινά σημεία όλων των διαπροσωπικών σας σχέσεων και συνεργασιών.

Θυμηθείτε χρειάζεστε συμμάχους, ανανέωση και αλλαγές στοχεύστε και με σχεδιασμό κατακτήστε τις επιθυμίες σας!

Προσέξτε την Τρίτη και την Τετάρτη και δώστε την ενέργειά σας την Δευτέρα την Πέμπτη και το Σαββατοκύριακο.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΜΕΛΙΑΡΗΣ 0
    23/08/2021

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΆ ΠΆΝΤΑ ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΤΙ ΓΡΆΦΕΤΕ

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *