Ο Σεπτέμβρης κρύβει θεαματικές αλλαγές στον ζωδιακό ουρανό!

Avatar photo Mari Giova 01/09/2021
Σε ποιον τομέα ζωής των 12 ζωδίων φυσάει άνεμος ανανέωσης;

 

Οι μέρες του Σεπτέμβρη έρχονται σαν ξαφνική παλίρροια ανανέωσης και μεταμόρφωσης,  που στο τέλος αφήνει μόνο ό,τι αξίζει…

Το μήνυμα του:  ‘Καθήκον σου είναι, όχι ν’ αναζητήσεις την αγάπη αλλά να ψάξεις

και να βρεις  όλα εκείνα τα αγκάθια μέσα σου, που σε κρατάνε μακριά της.’

Ο Πέρσης ποιητής Ρουμί, αιώνες πριν, ‘βλέπει’ αυτό που οι περισσότεροι αγνοούμε…  Κάθε πλάσμα αναζητά την αγάπη, την ευτυχία και την ολοκλήρωση στον κόσμο γύρω του αλλά λίγοι κατανοούν βαθιά όλα τα τείχη και τα εμπόδια, που ορθώνουμε μέσα μας και γύρω μας, για να μην πληγωθούμε από την αγάπη, γιατί δεν έχουμε μάθει στην ευτυχία, γιατί δεν πιστέψαμε από παιδιά πως ΑΞΙΖΟΥΜΕ γι’ αυτό που είμαστε!

Η Αφροδίτη κυρίαρχη των σχέσεων και της αρμονίας μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη θα είναι στον Ζυγό, το ζώδιο της συντροφικότητας, της ομορφιάς και της συνεργασίας  και μετά τις 11 προχωράει στο ζώδιο του πάθους, τον απόλυτο και σκοτεινό ΣκορπιόΟι σχέσεις και οι συνεργασίες θα περάσουν από τις ροζ ρομαντικές αποχρώσεις του Ζυγού, στα σκοτάδια του πάθους του Σκορπιού. Οι δεσμοί και οι συμμαχίες που θα κρατήσουν, θ’ αποδείξουν ότι έχουν γερές ρίζες και ουσιαστικό λόγο ύπαρξης!

 

H αστρολογική ατζέντα του μήνα με τις πιο σημαντικές ημερομηνίες

 

Μέρες που απαιτούν προσοχή και ξεκαθαρίζουν σχέσεις, 16 ως 23 Σεπτεμβρίου.

 

 

Πώς να προστατευτείς από την ένταση και τις πληγές της αγάπης;

Ο ημιπολύτιμος λίθος που από την αρχαιότητα δυναμώνει και θεραπεύει την αγάπη και την εσωτερική αρμονία

είναι ο ροζ χαλαζίας  ή ροζ quartz.  Βοηθάει με την γλυκιά, σταθερή και ζεστή ενέργειά του, όποιον τον έχει κοντά του ή τον φοράει σαν κόσμημα πάνω του , ιδιαίτερα σαν μενταγιόν κοντά στην καρδιά ή στο εσωτερικό ενός κοχυλιού στην κρεβατοκάμαρα, για να εξισορροπήσει την επικοινωνία ανάμεσα στα ζευγάρια.

Πρωταγωνιστής του Σεπτέμβρη, ο πλανήτης Ουρανός, κυβερνήτης κάθε πρωτοποριακής ιδέας και έμπνευσης έρχεται με επαναστατική διάθεση, σαν ένα απρόσμενο κύμα αλλαγών στην καθημερινότητα και τις συνήθειες  λίγο πολύ όλων των ζωδίων! Πρόταση του Ουρανού η ανανέωση των συνθηκών με νέες τεχνολογίες ,νέα σχέδια και πρόσωπα αλλά με βαθιές ρίζες σε σταθερές αξίες.

Το τέλος του καλοκαιριού και η αρχή του φθινοπώρου μοιάζει με ένα σπίτι που έχει αφεθεί στη φθορά και τη μονοτονία του χρόνου και ξαφνικά ένας απρόσμενος δυνατός αέρας ανοίγει την πόρτα και τα παράθυρα στο φως. Τα χαρτιά και οι σημειώσεις σκορπίζουν από το δυνατό στροβιλισμό του αέρα, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ξυπνάνε από τον λήθαργο της ρουτίνας και βλέπουν την ζωή και την σχέση τους από την αρχή.

Καμιά αλλαγή δεν είναι εύκολη, κάθε αλλαγή  κρύβει τον φόβο του τέλους και μια σκοτεινή σκέψη αλλά είναι αυτή που κάνει την ζωή να έχει νόημα και ενδιαφέρον και ξέρουμε πως αν δεν την τολμήσουμε, θα την σκεφτόμαστε για μια ζωή!

Σαν οι αλλαγές να περιμένουν από καιρό – Ουρανός σε ‘ανάδρομη’ τροχιάκαι ξαφνικά να έρχεται- η Νέα Σελήνη- ένα γεγονός, μια συνάντηση ή μια εσωτερική παρόρμηση που τις πυροδοτεί.

Κερδισμένοι θα είναι όσοι στηριχτούν σε σταθερές αξίες αλλά τις ανανεώσουν μέσα  από μια φρέσκια ματιά και νέες ιδέες.

Κάποια ζώδια θα θελήσουν ν’ αλλάξουν τις συνθήκες και τις συνήθειες στην καθημερινότητά τους, μέσα από την εργασία ή και τις συνεργασίες και άλλα μέσα από τις συμμαχίες και τις σχέσεις τους ή υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και άσκησης.

Το πιο δημιουργικό και ευνοϊκό κομμάτι του μήνα για ανανέωση και εκπλήξεις  ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη από την γήινη Παρθένο στις 7 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται με την μυστηριακή Πανσέληνο από τους ονειροπόλους Ιχθείς στις 21.

Ευκαιρίες και σταθεροποίηση στόχων, δημιουργία και έμπνευση, αναγνώριση και επαγγελματική καταξίωση θα υπάρχουν όλο τον μήνα, ιδιαίτερα στις 5 και 25 ως 29 Σεπτεμβρίου, που θα επιβραβευτούν όσοι εργαστούν σκληρά με οργάνωση, μέθοδο και σύνεση.

Ενώ η τελευταία βδομάδα απλώς οδηγεί σε  αναθεώρηση στόχων και σχεδίων  αλλά και επιστροφή ή επανασύνδεση με γνώριμα πρόσωπα και υποθέσεις  λόγω του  φαινομενικά ‘ανάδρομου’ Ερμή στον Ζυγό, το ζώδιο της αρμονίας και των διαπροσωπικών σχέσεων. Καλύτερα αποφάσεις και νέα σχέδια να μην εφαρμοστούν τώρα.

Ο Πλούτωνας  κυρίαρχος και κριτής του ‘παιχνιδιού’ μαζί με τον Κρόνο στον ουρανό και την γη σηματοδοτεί το τέλος σχέσεων ή συνθηκών εξάρτησης και οδηγεί στην απελευθέρωση και την αναγέννηση.

Πιεστικές πλουτώνιες μέρες 21, 22 και 23.

Ευνοϊκές μέρες μεταμόρφωσης και δημιουργίας 6, 7 και 17!

Οι ημερομηνίες ζωδίων που χρειάζεται να έχουν υπομονή και σύνεση τον Σεπτέμβρη;

 

Η 24η  μοίρα των παρορμητικών ζωδίων είναι για τον Σεπτέμβριο, μια μοίρα που θα κρίνει με δύσκολο τρόπο, τι θα μείνει και τι θα φύγει. Όσοι έχουν τον Ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες θα βιώσουν μια ριζική αλλαγή.

Στις μοίρες αυτές ανήκουν οι  Κριοί που έχουν γενέθλια 13-15 Απριλίου, οι Καρκίνοι 15-17 Ιουλίου, οι Ζυγοί 16-18 Οκτωβρίου και οι Αιγόκεροι 13-15 Ιανουαρίου.

 

Κριός   Η επιτυχία έρχεται με σκληρή δουλειά και συμμαχίες.

Ο Σεπτέμβρης στο μεγαλύτερο μέρος του θα είναι ένας γόνιμος δημιουργικός αλλά και κοπιαστικός μήνας. θα δώσετε μάχες και θα νικήσετε!

Στο ξεκίνημά του και μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου που ο Άρης θα επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της διάθεσής σας, μπορείτε ν’ αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να βρείτε νέους δημιουργικούς τρόπους εσόδων.  Μέσα από αλλαγές και νέα βήματα, υιοθετώντας καινούριες πιο υγιεινές συνήθειες για την κάθε σας μέρα, σταδιακά βελτιώνετε την αίσθηση ασφάλειας οικονομικής και προσωπικής και  την αξία σας στο χώρο της εργασίας!

Να είστε ανοιχτοί στην υιοθέτηση νέων τεχνικών, στην αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο.

Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, ο Άρης περνάει απέναντί σας στο ζώδιο της συντροφικότητας. Από τον συμπληρωματικό σας Ζυγό, σας καλεί μαζί με τον Ερμή να επικοινωνήσετε και κυρίως ν’ ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας. Ο Ερμής από τις 22 και κυρίως από τις 27 αρχίζει να επηρεάζει με την ‘ανάδρομη’ πορεία του φέρνοντας επιστροφές παλιών συντρόφων ή συνεργατών αλλά και μπερδέματα.

Οι συνεργασίες σας και οι σχέσεις σας θα χρειαστεί ν’ ανανεωθούν και να μπουν σε ποιο υγιείς και σταθερές βάσεις.

Προσέξτε τις τρεις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, γιατί ‘το απατηλό’ παίζει περίεργα παιχνίδια. Μετά τις 4 του μήνα όμως, μπορείτε να μεταμορφώσετε τις μέρες σας, την καριέρα και τη σχέση σας.

Τα σπορ και η εκτόνωση της έντονης ενέργειας σας μέσα από την άσκηση ή τον έντονο ερωτισμό  θα σας ανανεώσουν και μαζί και τις σχέσεις σας. Make love not war!

 

 

Ταύρος  Όλα αλλάζουν και εσείς αξίζει να τολμήσετε.

Ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας, ό,τι σας δίνει χαρά μπορεί να σας φέρει μια ανέλπιστη ευκαιρία. Μπορεί να είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μια σημαντική συνάντηση, η χαρά ενός παιδιού, μια δική σας δημιουργία ή επιχείρηση, η τέχνη ή απλώς όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας.

Μην σταματήσετε να ονειρεύεστε και να δημιουργείτε την προσωπική σας ευτυχία. Πολλοί Ταύροι δοκιμαστήκατε και δεν γίνονται όλα τέλεια έτσι ξαφνικά αλλά σίγουρα θα κερδίσετε, αν βάλετε στόχους και τολμήσετε αλλαγές.

Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, όσοι Ταύροι έχετε γενέθλια  τέλη Απριλίου ως τις 2 Μαΐου, να φροντίζετε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες από 16 ως 23 Σεπτεμβρίου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αν μια σχέση είναι σημαντική για σας , τότε ήρθε ο καιρός να την φροντίσετε!

 

 

Δίδυμοι   Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Ο Σεπτέμβρης ξεκινάει δυναμικά και το πιο δημιουργικό και γόνιμο διάστημα του μήνα θα είναι έως τις 20 Σεπτεμβρίου, που καλείστε να θέσετε σταθερές βάσεις.

Μπορεί τις τρεις πρώτες μέρες του μήνα, να κληθείτε ν’ αντιμετωπίσετε πίεση στο χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού. Mετά τις 4 Σεπτεμβρίου όμως, ανανεώνοντας το χώρο σας ή αλλάζοντας τις συνθήκες στο γραφείο σας, θα βελτιωθεί  η διάθεση και η ψυχολογία σας. Οργανώστε το περιβάλλον σας, για να νιώσετε και εσείς καλύτερα, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και μικρές βλάβες στον χώρο σας.

Η οικογένεια σας θα είναι προτεραιότητα κυρίως το πρώτο μισό του Σεπτέμβρη. Δώστε την ενέργεια που χρειάζεται, για να κρατήσετε την ισορροπία με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά. Ξαναβρίσκετε την χαρά της ζωής και γίνεστε για λίγο παιδί μέσα από την δημιουργία, την επιχείρησή σας ή ένα χόμπι, την ομορφιά και την τέχνη.

Φροντίστε την ψυχοσωματική σας υγεία και ισορροπία από τις 16 έως τις 23 Σεπτεμβρίου και προσέξτε τις σχέσεις σας στην εργασία και νομικές υποθέσεις.

Ο  Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, από τις 21 Σεπτεμβρίου πιέζεται από τον μοιραίο Πλούτωνα προκαλώντας σας εμπόδια και ψυχολογική πίεση.  Ενώ στις 27 με επιρροή αρκετές μέρες νωρίτερα, σε φαινομενική ανάδρομη τροχιά σας μπερδεύει και φέρνει παλιές υποθέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος στο προσκήνιο της ζωής σας. Ό,τι δεν έχει ολοκληρωθεί θα έρθει τώρα, για να ξεκαθαρίσει και καλό είναι όσο διαρκεί η φαινομενική ανάδρομη πορεία του Ερμή- μέχρι τις 19 Οκτώβρη- εσείς να μην πάρετε βιαστικές και οριστικές αποφάσεις.

Σταματήστε για λίγο και αφουγκραστείτε τι σας δίνει χαρά και ολοκλήρωση! Αναθεωρήστε και δείτε από μία άλλη οπτική τις σχέσεις αλλά και τη ζωή σας…

 

Καρκίνος   Η επιτυχία έρχεται τολμώντας σημαντικές αλλαγές!

Επικοινωνείτε μέσα από την διαίσθηση και τα συναισθήματά σας. Ένα όνειρό σας πραγματοποιείται μαζί με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Αγαπάτε και δένεστε με το γνώριμο, το οικείο. Ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό του καινούριου, παντρεύοντάς το με την δική σας αγαπημένη ‘συνήθεια’!

θέματα στο σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη, μια ανακαίνιση, ακόμα και άτομα της οικογένειας σας απασχολούν και θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με διπλωματία και σοφία, κυρίως οι Καρκίνοι που έχετε γενέθλια 15-17 Ιουλίου. Ιδανική εποχή για συμβουλές Feng Shui!

Χρειάζεται να τολμήσετε νέες ιδέες, τεχνολογίες, ν’ ακολουθήσετε τη νέα εποχή μέσα από εναλλακτικούς δρόμους. Μπορεί η Ψυχολογία, η Αστρολογία ή ένας σύμβουλος να σας φέρει πιο κοντά στην ανανέωση που χρειάζεστε. Μην διστάζετε, δοκιμάστε να ανανεώσετε ένα παλιό σχέδιό σας. Ο ιδανικός τρόπος για να το κάνετε, η επικοινωνία!

Η καριέρα και η αναγνώριση του έργου σας έρχεται μέσα από σημαντικές συνεργασίες που κερδίζουν την εμπιστοσύνη σας.

 

 

Λέων    Ακολουθήστε ό,τι σας ανανεώνει και θα βρείτε λύσεις!

Ένας μήνας που το να νιώσετε ασφάλεια συναισθηματική και οικονομική, θα είναι η προτεραιότητά σας.

Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου με επιρροή από τις 6 ως τις 20 του μήνα, σας προτρέπει να τολμήσετε θεαματικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας προβολής, που θα σας φέρουν νέες πηγές εισοδημάτων και ισχυρή αυτοπεποίθηση. Έτσι θα δείτε με άλλα μάτια και από θέση ισχύος μία σημαντική σας σχέση!

Συζητήσεις, μηνύματα, διαδρομές και ραντεβού, συμφωνίες και αγορές θα σας απασχολήσουν όλο τον μήνα. Όμως, το καλύτερο διάστημα για να πετύχετε, όσα θέλετε χωρίς καθυστερήσεις είναι οι πρώτες 20 μέρες.

Μετά τις 21 σταδιακά αρχίζει η επιρροή του Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Αν και τυπικά ξεκινάει στις 27 Σεπτεμβρίου και φτάνει ως τις 18, ουσιαστικά επηρεάζει αρκετές μέρες νωρίτερα και αυτό το διάστημα του ‘ανάδρομου’ Ερμή,  θα πρέπει να γνωρίζετε πως εκκρεμότητες και παλιές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο, όπως και άνθρωποι που δεν έχει τελειώσει ο κύκλος της σχέσης σας μαζί τους. θα μπερδευτείτε, πιθανόν ν’ αντιμετωπίσετε και προβλήματα σε κάποιες συμφωνίες στα μέσα επικοινωνίας ή στο αυτοκίνητό σας και θα κληθείτε ν’ αναθεωρήσετε ή ν’ αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις σε συμφωνείες.

Η Πανσέληνος και οι μέρες γύρω από αυτήν, στις 21 Σεπτεμβρίου, θα προκαλέσει έκρηξη συναισθημάτων, αναμνήσεων και δυνατές συγκινήσεις…!

Οι πιο πρακτικοί από σας  να είστε επιφυλακτικοί και προνοητικοί με τη διαχείριση των οικονομικών σας και το ποιους εμπιστεύεστε. Απατηλές συμφωνίες και οι λάθος άνθρωποι πιθανόν να σας προκαλέσουν προβλήματα σε οικονομικές ή ασφαλιστικές υποθέσεις, εάν φυσικά δεν προσέξετε.

Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ήλιος αργά το βράδυ στις 22 Σεπτεμβρίου αλλάζει ζωδιακή θέση και περνάει στον συντροφικό Ζυγό, δίνοντας έμφαση και ρίχνοντας όλα τα φώτα στο χάρισμα της επικοινωνίας και της συντροφικότητας. Σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες μπορούν τώρα να επισημοποιηθούν, να γιατρέψουν τις πληγές τους και να σταθεροποιηθούν.

Οι Λέοντες που είστε γεννημένοι Ιούλιο ως τις 5 Αυγούστου, από 16 έως 23 Σεπτεμβρίου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συνεργασίες και τις σημαντικές σχέσεις. Να είστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσετε ανατροπές στο χώρο της καριέρας και αιφνίδιες αλλαγές.

Ουσιαστικά ο Σεπτέμβρης σας βοηθά ν’ ανανεώσετε και ν’ αλλάξετε σημαντικούς σταθμούς της ζωής σας και να λάμψετε προβάλλοντας τα ταλέντα και την γοητεία σας!

 

 

Παρθένος   Χρόνια πολλά ευφυή παιδιά του Ερμή!

Μια νέα γενεθλιακή χρονιά ξεκινάει για σας και οι πλανήτες μαζί με τον Ήλιο φωτίζουν τα όνειρα, τα ταλέντα, τους πόθους και τα συναισθήματά σας. Λάμπετε με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη να φωτίζουν αλλαγές και ένα νέο ξεκίνημα από τις 7 ως τις 21 Σεπτεμβρίου. Προβάλετε με έναν απλό και φυσικό τρόπο, την ευφυία και την προσωπικότητά σας.

Ένας πλούτος εμπειριών και γεγονότων ξεκινάει για σας, όχι μόνο για έναν μήνα αλλά για μια ολόκληρη γενεθλιακή χρονιά. Θυμηθείτε γιορτάστε τη  μέρα των γενεθλίων σας, είναι η δική σας προσωπική, μοναδική πρωτοχρονιά και σηματοδοτεί έναν νέο χρόνο γεγονότων μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας!

Μην αφήσετε τον Άρη κοντά στις 2 Σεπτέμβρη να σας πιέσει ή να σας πληγώσει εσείς οι Παρθένοι του 3ου Δεκαημέρου. Αντίθετα με επίκεντρο 6 και 7 βρίσκετε την δύναμη και την ενέργεια να ‘ μετακινήσετε βουνά’!

Οι γεννημένοι 13-15 Σεπτεμβρίου με τον Ποσειδώνα να τονίζει θέματα και προβλήματα στον γάμο ή μια συνεργασία να είστε πιο προσεχτικοί ως τις 14 του μήνα και θα βρείτε λύση τις τελευταίες μέρες 29 και 30.

 

 

Ζυγός   Μάχεστε για την επιτυχία, ενώ γύρω σας όλα αλλάζουν!

Ο Σεπτέμβριος θα είναι για σας μεταβατικός μήνας με πολλές εναλλαγές και γεγονότα.

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου σας δίνει γοητεία, ομορφιά και πειθώ, για να πετύχετε τους στόχους σας. Αν ο στόχος σας είναι ο έρωτας θα τον γοητεύσετε, εάν είναι να πείσετε τους συνεργάτες σας, θα τους μαγνητίσετε με την πειθώ σας.

Μετά τις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα περάσει στον τομέα των οικονομικών σας αλλά και της ασφάλειας και αυτοεκτίμησής σας και θα σας ωθήσει να δώσετε αγώνα και στις προσωπικές αλλά και στις οικονομικές σχέσεις.  Για να πετύχετε αυτό που σας αξίζει, πρέπει πρώτα από όλα, εσείς να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας και να διεκδικήσετε ό,τι σας αξίζει.

Οι ημέρες από τις 16 έως στις 23 Σεπτεμβρίου είναι οι πιο πιεστικές και απαιτητικές του μήνα και θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες ή έκτακτα έξοδα.

Ο Ερμής όλο τον μήνα στο δικό σας ζώδιο- αρχικά σε ορθή και στο τέλος σε ανάδρομη πορεία- τονίζει τα θέματα της επικοινωνίας, των συμφωνιών και των αγοραπωλησιών. Το πιο ευνοϊκό διάστημα για να υπογράψετε, να πάρετε αποφάσεις ή να πετύχετε ευνοϊκές συμφωνίες θα είναι έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ενώ οι  μέρες μετά τις 21, αρχίζουν επικοινωνιακά να γίνονται πιο απαιτητικές και πιεστικές. Καλό θα είναι, να ελέγξετε τα μέσα επικοινωνίας και το αυτοκίνητό σας και να προσέξετε τη σχέση σας με την οικογένειά σας, νομικές συμφωνίες και εκκρεμότητες.

Από τις 27 Σεπτεμβρίου τυπικά αλλά αρκετές μέρες νωρίτερα ουσιαστικά, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά και θα φέρει παλιά σχέδια ή συμφωνίες στο προσκήνιο, όπως και ανθρώπους που  έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Οριστικές αποφάσεις καλό είναι να πάρετε προς το τέλος του επόμενου μήνα.

Ο Άρης από τις 15 Σεπτεμβρίου στο ζώδιό σας σας δίνει ενέργεια και σεξουαλικό μαγνητισμό, ενώ ταυτόχρονα σας ωθεί να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας και να δράσετε! Το παρασκήνιο που ενεργούσε για καιρό πίσω από την πλάτη σας τώρα αποκαλύπτεται.

Οργανώστε τις ενέργειες, τα χόμπι ή μία δημιουργική σας απασχόληση και αυτό θα αποδώσει καρπούς στο χρόνο.

Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι σάς χρειάζονται αλλά και εσείς γίνεστε πιο τρυφεροί και συναισθηματικοί. Οι τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σε αρμονική όψη, σας δίνουν έμπνευση, ισχυρή διαίσθηση, μαγνητισμό και έντονη δημιουργική διάθεση. Μία καλλιτεχνική ή εναλλακτική πρόταση θ’ αποδειχθεί γόνιμη και θ’ αλλάξει προς το καλύτερο τις εργασιακές συνθήκες και την καθημερινότητά σας.

 

 

Σκορπιός   Επιλέξτε τους ιδανικούς συμμάχους και ζήστε ό,τι ονειρεύεστε.

Ο Σεπτέμβριος για σας θα είναι ένας περιπετειώδης και άκρως δημιουργικός μήνας για τα σχέδια σας. θα δώσετε μάχες και θα νικήσετε. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι και η κοινωνική σας προβολή ακόμα και η αναγνώριση των ταλέντων σας μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου θα αναδειχτούν μέσα από τη συλλογική δουλειά.

Ομάδες ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα και σημαντικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν ν’ αλλάξετε βασικούς τομείς στη ζωή σας με θετικό πρόσημο.

Οι μέρες  από τις 6 ως τις 21 Σεπτεμβρίου, με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα να κάνει θετικές όψεις με τον Άρη και κυρίως με τον Δία, δυναμώνουν την αίσθηση ασφάλειας που ζητάτε, προσωπικής αλλά και οικονομικής και βελτιώνουν τις συνθήκες στην οικογένεια και στο σπίτι σας. Ενώ φέρνουν κοντά σας ισχυρούς συμμάχους, συμβούλους, φίλους και υποστηρικτές!

Μία γνωριμία  θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε σχέσεις ζωής και σημαντικές συνεργασίες ενώ  η πανσέληνος κοντά στις 21 Σεπτεμβρίου εκτοξεύει την δημιουργικότητα, την έμπνευση, τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και για πολλούς φέρνει έναν ρομαντικό έρωτα μέχρι το τέλος του μήνα!

Με σύμμαχο την Αφροδίτη από τις 11 Σεπτεμβρίου στο δικό σας ζώδιο θα εκπέμπετε ακαταμάχητο μαγνητισμό και αυτήν την μυστηριώδη γοητεία που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!

Οι Σκορπιοί που έχετε γενέθλια τον Οκτώβριο και στις αρχές Νοεμβρίου, θα πρέπει να είσαστε πιο προσεκτικοί από 16 ως 23 Σεπτεμβρίου σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό θα είναι το πιο απαιτητικό διάστημα και για το γάμο ή τις οικογενειακές σχέσεις.

Μυστικές σχέσεις και παρασκηνιακές ενέργειες είτε φόβοι και ανασφάλειες επιστρέφουν από το παρελθόν και σας αναστατώνουν.

Κρατήστε τα σχέδιά σας και προσέξτε ποιον εμπιστεύεστε, γιατί θ’ ανακαλύψετε τις τελευταίες ημέρες του μήνα ότι κάποιος παίζει διπλό ρόλο χωρίς να το γνωρίζετε.

Το ατού του Σεπτέμβρη θα είναι η εξωστρέφεια σας, η μεθόδευση και η οργάνωση των στόχων σας και κυρίως η επικοινωνία σε κάθε της μορφή με όσους έχετε κοινούς στόχους!

 

 

Τοξότης     Είστε έτοιμοι για επαγγελματικές αλλαγές.

 Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας, που με πίστη στον εαυτό σας, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, θα πετύχετε με το βέλος σας ως έμπειροι Τοξότες, τους πιο ψηλούς στόχους!

Αξιοποιήστε κάθε επαγγελματική ευκαιρία, διοχετεύστε την δημιουργικότητά σας σε εναλλακτικούς τρόπους, υιοθετήστε νέες συνήθειες και νέες τεχνολογίες. Χρησιμοποιήστε πιο σύγχρονες μεθόδους στο εργασιακό σας περιβάλλον, εμπιστευτείτε υπαλλήλους με νέες ιδέες, αναθεωρήστε αλλαγές που έχετε κάνει, διορθώστε τις λεπτομέρειες και τολμήστε να επενδύσετε σε καινοτόμα σχέδια.

Η πιο δημιουργική περίοδος  ξεκινάει από τις 6 Σεπτεμβρίου και εκτείνεται ως τις 19.  Γνωριμίες και συλλογική δουλειά, άνθρωποι σε σημαντικές θέσεις με κοινούς στόχους μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τα όνειρά σας.

Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου- 11 ως 21 Δεκεμβρίου – να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τις πρώτες μέρες του μήνα και τις ημέρες κοντά στην πανσέληνο στις 21 Σεπτεμβρίου. Μην εμπιστεύεστε την επιφάνεια των πραγμάτων ή των ανθρώπων. Επιπλέον δείξτε φροντίδα στα θέματα του σπιτιού, της επαγγελματικής στέγης και ενδιαφερθείτε για άτομα της οικογένειάς σας που σας χρειάζονται.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 17 μπορείτε να μεταμορφώσετε και να αλλάξετε την καριέρα και την οικονομική σας ασφάλεια ενώ θα έχετε την στήριξη σημαντικών προσωπικοτήτων στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο.

Στις 15 η νέα ζωδιακή θέση του Άρη από τον Ζυγό θα σας βοηθήσει να πάρετε ανάσα αλλά και να δραστηριοποιηθείτε μέσα από συλλογική δουλειά, νέες γνωριμίες, φιλίες και ομάδες με κοινά όνειρα.

Εστιαστείτε στα θετικά της καθημερινότητας και της εργασίας σας και στους ανθρώπους που εκτιμάτε. Μην δώσετε αφορμή για ένταση στον εργασιακό χώρο και φροντίστε την ψυχολογία σας.

 

 

Αιγόκερως    Θα έχετε μια  μεγάλη δεύτερη ευκαιρία για την δημιουργία της ζωής που θέλετε!

Οι δύο πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη κρύβουν σημαντικές αλλαγές και γεγονότα που αν τα αξιοποιήσετε, θα ζήσετε ένα δημιουργικό τώρα και ένα όμορφο αύριο…

Η απρόβλεπτα τυχερή Νέα Σελήνη από τις 7 ως τις 21 του μήνα θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην επικοινωνία σας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Οι Αιγόκεροι από 30 Δεκεμβρίου ως 10 Ιανουαρίου ανοίξτε τους ορίζοντές σας, ταξιδέψτε, επικοινωνήστε, γνωρίστε νέους πολιτισμούς, τεχνικές και γνώσεις. Εμπλουτίστε τα ενδιαφέροντα και τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.

Νέα σχέδια μπορούν να πετύχουν ακόμα και αν μοιάζουν μακρινά ή δύσκολα. Μεταμορφώνεστε και μαζί με σας αλλάζει και το περιβάλλον που ζείτε, γιατί εσείς είστε ο κυρίαρχος του κόσμου σας.

Δεν υπάρχει ένας δρόμος για την επιτυχία, δείτε και γνωρίστε καινούριες εμπειρίες και νέους κόσμους!

Όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες σας σε αυτές τις μοίρες και οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 13-15 Ιανουαρίου, ζείτε μια ριζική αλλαγή και μεταξύ 21 και 24 Σεπτεμβρίου πρέπει να σκεφτείτε διπλά πριν αποφασίσετε.

 

 

Υδροχόος   Αδράξτε μια σημαντική ευκαιρία, για ν’ αλλάξετε ριζικά!

Ένας μήνας ξεκινάει για σας που – άλλοτε θετικά κι άλλοτε μέσα από πίεση- σας ωθεί σε μεγάλες αλλαγές σε θέματα κατοικίας, οικονομικών αλλά και οικογενειακών υποθέσεων.

Βασικοί τομείς της ζωής σας είναι σε διαδικασία αλλαγής εδώ και πολύ καιρό. Ο Σεπτέμβρης όμως, θα σας δώσει μέσα από τη Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου ως τις 20 Σεπτεμβρίου, την ώθηση που χρειάζεστε, το κίνητρο, ακόμα και την πίεση για ν’ αποφασίσετε μία σημαντική αλλαγή.

Αξιοποιήστε σημαντικούς φίλους και ανθρώπους με κοινούς στόχους ακόμα και ειδικούς συμβούλους, για να βρείτε λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει.

Οι πρώτες τρεις μέρες αλλά και οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 21 Σεπτεμβρίου κρύβουν παγίδες, κυρίως σε θέματα οικονομικών.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου ο Άρης περνάει στον Ζυγό και σας βοηθά να αγωνιστείτε μαζί με άλλους σε νομικό επίπεδο ή μέσα από συμβουλές ειδικών, για να λύσετε μακροχρόνια προβλήματα.

Ταξίδια, η επικοινωνία με ανθρώπους από το εξωτερικό, μεγάλες επιχειρήσεις, σημαντικά μελλοντικά σχέδια, σπουδές ή σεμινάρια μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους πιο φωτεινούς! Ακολουθήστε τους…

Μεταξύ 16 και 23 Σεπτεμβρίου, οι  Υδροχόοι πού είσαστε γεννημένοι  τον Ιανουάριο και αρχές Φεβρουαρίου προσέξτε πάρα πολύ επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις και μην δώσετε αφορμή για σχόλια.

 

Ιχθύες    Κρατήστε τις  ισορροπίες και επενδύστε σε σημαντικές σχέσεις.


Το κλειδί για τον Σεπτέμβρη είναι η Αρμονία και η ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και συναισθήματα αλλά και στις ανάγκες και τα αιτήματα των σημαντικών σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών της ζωής σας.

Το ημιτετράγωνο  Κρόνου με τον δικό σας Ποσειδώνα, σε ανάδρομη τροχιά, σας φορτίζει ψυχολογικά και σας καλεί να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη του παρελθόντος.

Αξιοποιήστε το ταλέντο και τη διαίσθηση σας να  αισθάνεστε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και κάτω από την επιφάνεια!

Η νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου ως την Πανσέληνο στις 21 δίνει έμφαση στους συμμάχους σας αλλά και στους αντιπάλους σας. Αξιοποιήστε σημαντικές γνωριμίες, ζητήστε τη γνώμη εμπειροτέρων και ειδικών, κυνηγήστε όνειρα και στόχους μαζί με όσους έχετε κοινή πορεία και αποστολή.

Οι πρώτες τρεις μέρες του Σεπτέμβρη θέλουν σύνεση στους διαξιφισμούς, όπως και κοντά στις 22 του μήνα. Πιθανόν τότε, να κάνετε οικονομικά λάθη και συζητήσεις που θα τραυματίσουν σημαντικές φιλίες. Ενεργοποιήστε την ευνοϊκή όψη Δία και Πλούτωνα μέσα από σημαντικά άτομα, που μπορούν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά και ανοίξτε τους ορίζοντές σας. Επικοινωνήστε, διευρύνετε τις γνώσεις σας, ταξιδέψτε και μην διστάσετε, να τολμήσετε επαγγελματικά μελλοντικά σχέδια ακόμα κι αν αυτά αφορούν μεγάλους στόχους! Το διαδίκτυο και η επαφή με άτομα από το εξωτερικό ευνοούνται  με σύνεση και  σοφία από τις εμπειρίες σας.

Οι συμμαχίες είναι το κλειδί για ένα καλύτερο μέλλον!

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *