Η μαγική Πανσέληνος συναντά το αστέρι της τύχης και αλλάζει το πεπρωμένο!

Avatar photo Mari Giova 20/08/2021
Η νύχτα της Πανσελήνου 22 Αυγούστου κάνει τα όνειρα πραγματικά!

 

Ποια ζώδια θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία τύχης και ποια θα ζήσουν την αγάπη;

 

Οι μέρες και οι νύχτες με επίκεντρο την Πανσέληνο από 19, 20~23 Αυγούστου υπόσχονται απρόσμενες ευκαιρίες και ολοκλήρωση ονείρων και στόχων, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν ή έμοιαζαν να μην προχωράνε μπροστά.

Το λαμπερό αυγουστιάτικο φεγγάρι στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, με το αποκορύφωμα της δύναμής του από τις 20 ως τις 23 Αυγούστου  πραγματοποιεί μια ξεχωριστή σύνοδο με τον πλανήτη της τύχης και των ευκαιριών, τον Δία.

Το μήνυμά της   Ακολουθήστε νέους δρόμους κρατώντας το χέρι όσων αγαπάτε!

 ‘Αυτοί που θα ενωθούν για έναν κοινό σκοπό, σαν κάστρα απόρθητα θα στέκουν.’

Πάντα μια Πανσέληνος κρύβει μια ανεξήγητη μυστηριώδη δύναμη, που μπορεί ν’ αλλάξει τα γεγονότα και την ουράνια μοίρα των ανθρώπων, με το αποκορύφωμα της δύναμής της από τις 19 και 20 ως τις 23 Αυγούστου!

Όπως το φεγγάρι επηρεάζει τα νερά της θάλασσας με την άμπωτη και την παλίρροια, έτσι και η καρδιά και τα συναισθήματα όλων ακολουθούν τον κύκλο της Σελήνης. Γίνονται πιο έντονα, πιο δυνατά και αν υπάρχουν πληγές φανερώνονται κάτω από το φως του φεγγαριού. για ν’ απελευθερωθούν και να λυτρωθούν, αν όμως η καρδιά και τα όνειρά της είναι αληθινά, πραγματοποιούνται.

Η πανσέληνος αυτού του καλοκαιριού δεν μοιάζει με καμιά άλλη, πρωταγωνιστεί στον ουρανό και στο πεπρωμένο των 12 ζωδίων! Σύμμαχοι της είναι ο Δίας των μεγάλων στόχων και η αέρινη Αφροδίτη.  

Η Αφροδίτη  στον Ζυγό αλλάζει  σχέσεις και συνεργασίες και θα μείνει σε μία από τις καλύτερες ζωδιακές της θέσεις, από τις 16 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου, ακτινοβολώντας ομορφιά και Αρμονία στην τέχνη της ζωής, των συμμαχιών και του έρωτα!

Ένας αρχαίος θρύλος λέει, πως τη νύχτα της Πανσελήνου – από το βράδυ της Παρασκευής 20 ως την Κυριακή 22-

όποιος κρατήσει ένα χρυσό δαχτυλίδι, σαν το ολόγιομο φεγγάρι και σαν τον ανίκητο κύκλο της φύσης

και κοιτάξει μέσα από τον κύκλο του δαχτυλιδιού την Πανσέληνο, η ευχή που θα κάνει, θα πραγματοποιηθεί!

Ας βάλουμε λίγη από την μαγεία του χρόνου στη ζωή μας …

Μια ιστορία σαν παραμύθι,  που διόλου τυχαία, σας την θυμίζω για άλλη μια φορά, από τον Χόρχε Μπουκάι:

‘Ένας Βασιλιάς κάποτε δεν μπορούσε να βρει την ευτυχία και την ηρεμία στην καρδιά του. Σοφοί, γιατροί και θεραπευτές προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, μα ήταν μάταιο. Τότε εμφανίστηκε ένας φτωχός ταξιδευτής, ντυμένος σαν ζητιάνος και του χάρισε ένα δαχτυλίδι.

Του είπε, Φόρα το δαχτυλίδι αλλά κάθε πρωί, όταν ξυπνάς και κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείς, διάβαζε την φράση που είναι χαραγμένη μέσα στο δαχτυλίδι… Η φράση έγραφε ‘θα περάσει κι αυτό…’

 Ό,τι κι αν είναι, δύσκολο ή εύκολο θα περάσει. Μια πρόταση σοφίας και ελπίδας.

Εγώ για αυτό το μαγικό ολόγιομο φεγγάρι, σας χαρίζω ένα άλλο όμορφο δαχτυλίδι με μια φράση χαραγμένη μέσα του, αλλά κάθε πρωί όταν ξυπνάτε και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε πάρτε αυτό το δαχτυλίδι και κοιτάξτε το ολόγιομο φεγγάρι λέγοντας αυτήν την φράση ή μια δική σας ευχή  και πιστέψτε στο καινούριο που γεννιέται μέσα σας και στη ζωή σας …

‘Συγχωρώ και απελευθερώνομαι…

Ευγνωμονώ, αξίζω και Δημιουργώ την ευτυχία μου σήμερα, τώρα και κάθε μέρα!!’

Eυνοϊκές μέρες  για όλα τα ζώδια:

Παρασκευή 20, Σάββατο 21 μετά το μεσημέρι, Κυριακή 22  και Δευτέρα 23 Αυγούστου.

 

Ποια ευχή των 12 ζωδίων θα βγει αληθινή τις νύχτες της μαγικής Πανσελήνου;

Η πιο δυνατή επιρροή  20~23 Αυγούστου.

 

Κριός  Τα όνειρα και οι στόχοι σας δυναμώνουν με τους ιδανικούς συμμάχους!

Είστε σε ένα πολύ δημιουργικό διάστημα και είναι σημαντικό να εστιάσετε σε γνωριμίες, φιλίες και συντροφικότητα. Μαζί με όσους έχετε κοινά οράματα, μπορείτε να χτίσετε μια νέα πραγματικότητα στον προσωπικό ή και ευρύτερα επαγγελματικό σας τομέα.

Θυμηθείτε πως διανύετε μέρες ευκαιριών και σημαντικών αλλαγών. Ακολουθήστε το πνεύμα της ανανέωσης  στην καθημερινότητα, την εργασία  και τις συνήθειες σας.

Η Αφροδίτη από τον οίκο των σχέσεων ενισχύει και ανανεώνει την συντροφικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Η Κυριακή 22/8 μέρα ευχάριστων εκπλήξεων και ανανέωσης.

 

 

Ταύρος   Δώστε σημασία στα μηνύματα που εκπέμπετε.

Ένα μήνυμα, ένα ταξίδι ή μια συνάντηση μπορεί να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες για την επαγγελματική και προσωπική σας εξέλιξη.

Μην αρνηθείτε καμία  πρόσκληση, γιατί μπορεί να σας βοηθήσει εκεί που πια δεν ελπίζετε. Ακόμα και αν τα επαγγελματικά σας, σας έχουν ταλαιπωρήσει τους προηγούμενους μήνες- ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι τον Απρίλιο και στις αρχές Μαΐου- τώρα η Πανσέληνος και ο τυχερός Δίας μπορούν να φέρουν νέες προϋποθέσεις.

Η δημιουργικότητα, η ψυχαγωγία, τα παιδιά ή το ερωτικό σας ταίρι  θα σας δώσουν στιγμές χαράς και ξενοιασιάς ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο στις 21 και 22 Αυγούστου.

 

 

Δίδυμοι  Πιστέψτε στην χαρά της ζωής και του έρωτα.

Το κλειδί της ευτυχίας για σας είναι να πιστέψετε ότι αξίζετε, να εμπιστευτείτε τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας. Αυτή η εβδομάδα ενεργοποιεί τα μεγάλα σχέδια σας, στόχους για το μέλλον και σας ανοίγει ένα παράθυρο σε μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Τολμήστε να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε και να γνωρίσετε ανθρώπους με διαφορετικά ενδιαφέροντα, πλουτίστε τις γνώσεις σας.  

Μια νέα οπτική του κόσμου ανοίγεται μπροστά σας και είναι το δώρο της Σελήνης.

Η Αφροδίτη από τις 16/8 ως τις 10/9 τονίζει την γοητεία και την δημιουργικότητά σας. Κλείστε το μάτι στο παιχνίδι του φλερτ.

Δημιουργικές μέρες   20 ως 22 Αυγούστου.

 

 

Καρκίνος    Ζείτε μυστικά  δυνατά συναισθήματα…

Ξαναβρίσκετε την δύναμή σας! Εσείς που κρύβετε ένα μυστικό έρωτα μέσα σας, ήρθε η ώρα να τον ζήσετε, οι δεσμευμένοι κανονίστε ένα ρομαντικό δείπνο για να ανανεώσετε το ερωτικό σας πάθος.

Η Πανσέληνος πάντα ενεργοποιεί το δικό σας ζώδιο και κάποιες φορές σας φορτίζει με έντονα συναισθήματα.

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας δώσει την απελευθέρωση ή την λύτρωση που ψάχνατε. Διαδρομές, ταξίδια, συναντήσεις και ιδέες λειτουργούν αναγεννητικά για την διάθεσή σας.

Αν σας απασχολούσαν οικονομικά ή εργασιακά προβλήματα θα βρείτε λύσεις και υποστήριξη.

Ανανεωθείτε υιοθετώντας απλές καθημερινές συνήθειες. Άλλωστε η ευτυχία κρύβεται σε απλές μικρές στιγμές.

 

 

Λέων     Η μελωδία της ευτυχίας γράφεται πάντα για δύο!

Θυμηθείτε την φράση του Αντισθένη: ‘ Όσοι σαν αδέλφια ενώνονται για έναν κοινό σκοπό, μοιάζουν  με κάστρα απόρθητα στον χρόνο’.

Η ευτυχία πάντα χρειάζεται δύο ή και περισσότερους … Όχι δεν εννοώ μόνο μια σχέση ζωής αλλά και ισχυρές συμμαχίες, ομάδες ανθρώπων με κοινό όραμα και στόχο.

Αυτή η εβδομάδα ανεξάρτητα από το πώς θα αρχίσει, μπορεί να τελειώσει με μια σημαντική υπόσχεση και δέσμευση ζωής. Πολλοί Λέοντες χωρίσατε, ιδιαίτερα εσείς του Ιουλίου και των αρχών του Αυγούστου, άλλοι ξεκαθαρίσατε και απελευθερωθήκατε από πιεστικές συνεργασίες , τώρα όμως, όλοι θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ημέρες από 20 – 23 Αυγούστου, ακούστε τους ‘σημαντικούς άλλους’ της ζωής σας και θα είστε κερδισμένοι και σίγουρα όχι πια μόνοι!

Αν και Αύγουστος, εσείς θα έχετε οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες και φυσικά προβολή και λάμψη!

Η τέχνη, η δημιουργία και οι ανοιχτοί ορίζοντες του νου σας, σάς κάνουν να λάμπετε και να κερδίζετε τις εντυπώσεις.

 

 

Παρθένος   Ενεργοποιήστε και πετυχαίνετε τους στόχους σας.

Ακολουθήστε κάθε ευκαιρία για αλλαγές, ταξίδια και επικοινωνία. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σας αλλά και στο απώτερο μέλλον σας.

Έχετε μπει σε τροχιά αλλαγών κυρίως θετικών και είναι σημαντικό να δραστηριοποιηθείτε και ν’ ανοίξετε τον κύκλο σας αλλά και τις γνώσεις σας.

Η επικοινωνία με διαφορετικούς τρόπους, τόπους και πολιτισμούς μόνο καλό μπορεί να σας φέρει. Νομικές υποθέσεις, συμφωνίες και αποφάσεις σας οδηγούν σε πιο φωτεινά μονοπάτια.

Οικονομικά θα έχετε έσοδα ή όμορφα δώρα αλλά είστε έτοιμοι και για έξοδα για κάτι που σας δίνει χαρά. Απλές μικρές συνήθειες, φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα σας δίνουν χαρά. Αν θέλετε να πετύχετε μια ανανέωση στον εργασιακό χώρο ή το σπίτι σας είναι η κατάλληλη στιγμή.

Μέρες θετικών αλλαγών ή εκπλήξεων 20  και 22 Αυγούστου.

 

 

Ζυγός   Γίνεστε επικίνδυνα γοητευτικοί και  ξαναβρίσκετε την χαμένη σας αισιοδοξία.

Είστε έτοιμοι;  Από τις 16 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου που υποδέχεστε τον δικό σας ‘κυβερνήτη’ πλανήτη- την Αφροδίτη- η σαγήνη και η πειθώ σας ανεβαίνει κατακόρυφα, βγαίνετε προς τα έξω και  γίνεστε οι δημιουργοί της προσωπικής σας ευτυχίας.

Η Πανσέληνος από τις 20 ως τις 23 τουλάχιστον ενεργοποιεί τον οίκο της χαράς μέσα από τον έρωτα, την τέχνη και την δημιουργία, τα παιδιά ή την επιχείρησή σας.

Μυστικές εκπλήξεις φέρνουν οικονομικά μπόνους ή στιγμές ερωτικού πάθους!

Μεταξύ μας, φίλοι Ζυγοί σας ζηλεύω!

 

Σκορπιός  Νιώθετε ολοκληρωμένοι και δυνατοί με τους δικούς σας ανθρώπους.

Οι ρίζες σας είναι η ασφάλεια και η ευτυχία που νιώθετε. Το σπίτι και η οικογένειά σας, ο τόπος σας είναι η δύναμή σας και ζείτε στιγμές χαράς και επανένωσης με τους ανθρώπους σας.

Αν σκέφτεστε να ανανεώσετε το σπίτι, το πατρικό ή τον εργασιακό σας χώρο είναι η κατάλληλη ευκαιρία για σας αυτή η περίοδος.

Αν αντιμετωπίσατε προβλήματα μπορείτε να βρείτε την λύση και την ηρεμία της ψυχής σας. Μέσα από χόμπι και σημαντικές φιλίες ή γνωριμίες μπορείτε να πετύχετε σημαντικές αλλαγές και να βρείτε συμμάχους.

Ημέρα δημιουργικών αλλαγών και εκπλήξεων η Κυριακή 22 Αυγούστου.

 

 

Τοξότης   Ζήστε έντονα κάθε νέα μέρα!

Επιτέλους εκφράζεστε, βγαίνετε προς τα έξω, απολαμβάνετε κάθε σημαντική εκδήλωση ή γιορτή και προβάλετε τα ταλέντα σας.

Είναι μια δημιουργική περίοδος για το δικό σας ζώδιο και το τέλος αυτής της εβδομάδας  κρύβει μια σημαντική ευκαιρία, καθώς το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού συναντάει το δικό σας αστέρι της τύχης, τον τυχερό και αισιόδοξο Δία.

Είναι η ευκαιρία σας να ταξιδέψετε, να κλείσετε σημαντικά ραντεβού και να συμφωνήσετε. Συμβόλαια, συμφωνίες, αγοραπωλησίες ευνοούνται.

Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να είστε ανοιχτοί σε φίλους και νέες γνωριμίες. Αν σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα αναζητήστε λύση και θα την βρείτε.

Η μόνη σκιά αυτών των ευνοϊκών όψεων μπορεί να είναι η υπερβολή.

Μέρα χαρούμενων συναντήσεων και ειδήσεων η Κυριακή 22 Αυγούστου.

 

 

Αιγόκερως   Αναγνωρίζεται η αξία σας!

Ξεκινάει μια περίοδος από τις 16 Αυγούστου  ως τις 10 Σεπτεμβρίου που λάμπετε στον κύκλο σας και μπορείτε να προβάλλετε τα ταλέντα και την αξία σας.

Η σταθερότητα και η ασφάλειά σας είναι για σας προτεραιότητα, μετά τις ανατροπές που ζήσατε. Η λαμπερή Πανσέληνος από τις 20 ως τις 23 Αυγούστου τονίζει την αξία μιας σημαντικής γνωριμίας, σχέσης ή συνεργασίας. Οικονομικά έσοδα αλλά είστε έτοιμοι και για σπατάλες!

Ανοίξτε την οπτική σας και ταξιδέψτε ή επικοινωνήστε, γιατί έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε νέες προοπτικές και στο μέλλον.

Φλερτ και έρωτες προκύπτουν σε χώρους διασκέδασης ή ταξίδια.

 

 

Υδροχόος  Αλλάξτε και  πιστέψτε στον εαυτό σας και στα όνειρά σας.

Αυτή η εβδομάδα  είναι η δική σας αφετηρία και εσείς είστε οι πρωταγωνιστές της πιο ευνοϊκής Πανσελήνου. Η Πανσέληνος του Αυγούστου γίνεται στις 22 και επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ουσιαστικά εσάς που είστε μεταξύ 10 και 17 Φεβρουαρίου.

Όμως, όλοι οι Υδροχόοι θα ευνοηθείτε από την Αφροδίτη, που σας δινει γοητεία και τύχη σε μεγάλα ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις και μεγάλα σχέδια από τις 16 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τα σημάδια των αλλαγών, για να βρεθείτε σε ένα καλύτερο και πιο φιλόξενο σπίτι ή τόπο. Βρίσκετε οικονομική και ψυχολογική στήριξη, μόνο μην κάνετε τα ίδια λάθη. Τα θετικά αλλά και τα πιο δύσκολα συναισθήματα δυναμώνουν κοντά στις 20- 22 Αυγούστου. Προσέξτε την ένταση το Σάββατο 21, ως τις 4:00 το μεσημέρι.

Οι εκπλήξεις αυτές τις μέρες ή τις νύχτες 20-23  θα είναι θετικές!

 

 

Ιχθύες    Μην κρύβετε άλλο τα συναισθήματά σας.

Κι όμως, εσείς οι συναισθηματικοί εκπρόσωποι του Ποσειδώνα, οι αιώνια ρομαντικοί έχετε κρύψει για μεγάλο διάστημα πληγές, φόβους και ανασφάλειες. Η μαγική Πανσέληνος του Αυγούστου με επίκεντρο 20-23 φωτίζει όλες τις μνήμες και τα συναισθήματα που κρύβετε για καιρό.

Φωτίζει και τις ανασφάλειες σας που πρέπει να αντιμετωπίσετε, να τις κοιτάξετε, να τις αποδεχτείτε και να λυτρωθείτε.

Μιλήστε μέσα από τα ταλέντα και την τέχνη. Εκφραστείτε και δημιουργήστε, αν δείξετε τα χαρίσματα και τα ταλέντα που ξεχάσατε, θ’ ανοίξουν νέοι δρόμοι για εσάς!

Μην κρύβεστε άλλο, δείξτε την δύναμή σας και αλλάξτε την ζωή σας πρώτα μέσα σας!

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Η πρόοδος στις επιστήμες, την έρευνα, την Ιατρική, τη ρομποτική και την έρευνα του διαστήματος θα είναι θεαματική όχι μόνο αυτήν την εβδομάδα αλλά ως και τα μέσα Σεπτεμβρίου. Σημαντικές ανακοινώσεις της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. Κατια κοβαλακη
    23/08/2021

    Είστε υπέροχοι.
    Μου φτιάξατε την διάθεση μου.❤️

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *