Ο Μάιος μεταμορφώνει τον κόσμο των 12 ζωδίων στην καρδιά της Άνοιξης!

Avatar photo Mari Giova 30/04/2022

Ο Μάιος του 2022 σφραγίζει ανεξίτηλα τον κόσμο και τα 12 ζώδια.  

Μετά το τέλος φέρνει την Αρχή και τα πιο μεγάλα γεγονότα όλης της χρονιάς. Μεγάλες αλλαγές πλανητών, Ερμής ανάδρομος και μια μεταμορφωτική ολική Έκλειψη Σελήνης.

 

Το μήνυμα του Μάη

Πέρα απ’ όλα, πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων και των ανθρώπων μένει μόνο ό,τι είναι Αθάνατο!

Η ζωή είναι μια διαρκής μεταμόρφωση ως την ουσία στα βάθη της ύπαρξης.

 

 

11 Μαΐου Δίας στον Κριό ως τις 27 Οκτωβρίου η δράση τώρα αρχίζει!

10 Μαΐου ως 3 Ιουνίου και λίγες μέρες νωρίτερα ο Ερμής σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο των Διδύμων και του Ταύρου.

Ο ανάδρομος Ερμής αρχικά 6- 22 Μαΐου μπερδεύει τους μεταβλητούς Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Ενώ από τις 23 Μαΐου ως τις αρχές Ιουνίου φέρνει μπερδέματα και καθυστερήσεις σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

 

 

16 Μαΐου στις 07:14 ως 29 Μαΐου  Πανσέληνος ολική έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο της Μεταμόρφωσης, του πάθους και της αναγέννησης. 

Έντονα και δυνατά επηρεάζονται  Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες  και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25ο μοίρα αυτών των ζωδίων.

Μία μοιραία Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης  στις 25ο μοίρες του Σκορπιού σε δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Δικαστή του Σύμπαντος Κρόνου-Κάρμα ευτυχώς σε αρμονία με Άρη και Ποσειδώνα στους Ιχθύς και σε θετική όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα θα δράσει υπόγεια αλλά απόλυτα μεταμορφωτικά και θα αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες και ό,τι θεωρούσαμε δεδομένο. Οικονομικά και διατραπεζικά  προβλήματα , ακραία γεωφυσικά φαινόμενα, σοβαρά γεγονότα από τα έγκατα της γης- ορυχεία και πηγές πλούτου, θρησκευτικά ζητήματα και αντιδράσεις.

 

Η άμεση επιρροή των εκλείψεων έχει ξεκινήσει από τις 15 Απριλίου και φτάνει ως τις 30  Μαΐου που θα συμβεί η Νέα Σελήνη. Θα υπάρξουν έντονα μετεωρολογικά και ακραία γεωφυσικά φαινόμενα, αναταραχή στην γη, σοβαρά γεγονότα στην θάλασσα και σε θρησκευτικά θέματα.

Η επιρροή μιας έκλειψης τέτοιου βεληνεκούς φτάνει 6 μήνες ακόμα και χρόνια μετά. Σίγουρα όμως, τα αποτελέσματά της θα τα δούμε ως τον Νοέμβριο του 2022! Τα χρήματα, ο πλούτος- Πλούτωνας κυβερνήτης της έκλειψης και οι δομές του τραπεζικού, οικονομικού και πολιτικού συστήματος θα αλλάξουν άρδην.

Από τώρα και ως τον Νοέμβριο του 2022 η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Ρωσία και τις ΗΠΑ αλλά και την Μ. Βρετανία θα αλλάξει μέσα από ανατροπές και απρόβλεπτα γεγονότα που κανείς δεν περιμένει. Σημαντικοί ηγέτες, κυβερνήσεις και οικονομίες κρατών πλήττονται.  Με αφορμή τον γεωφυσικό πλούτο και τις θαλάσσιες πηγές ενέργειας θα δοθούν μάχες. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα οικονομικά και σκάνδαλα που θα πιέσουν πολύ την κυβέρνηση για εκλογές ως τον Χειμώνα του 2022.

Ο Θεσμός της Βασιλείας στην Μ. Βρετανία θα πάρει νέα μορφή από τώρα και ως τον Νοέμβριο.

 

Οι πιο δημιουργικές μέρες

1, 6 και 7 Μαΐου 19 – 25 και 31 Μαΐου. 

 

Οι μέρες που θα χρειαστεί σύνεση και προσοχή

2- 4 , 11-18 και 26- 29  Μαΐου.

 

 

Κριός     Περνάτε στην δράση και την αντεπίθεση. 

Ο Δίας στον Κριό από τις 11 Μαΐου ως τον Οκτώβρη φέρνει μια ισχυρή ενέργεια δύναμης, δράσης για την κατάκτηση στόχων. Προσέξτε όμως, υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας ανατροπής από φίλους ή έναν κύκλο ατόμων που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά  τα οικονομικά δεδομένα.

Αξιοποιήστε τη γοητεία σας, για να κερδίσετε συμμάχους.

 

Ταύρος    Είστε στο κέντρο των εξελίξεων.

Η ολική έκλειψη Σελήνης με επίκεντρο τη 16η Μαΐου επηρεάζει όλο τον μήνα κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 12 Μαΐου. Είναι σημαντικό να ξαναβρείτε την ισορροπία και την Αρμονία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις για να μην χάσετε έναν σύντροφο ή έναν πολύτιμο συνεργάτη.  Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 23 στο δικό σας ζώδιο, σας προτρέπει να σταματήσετε λίγο τη δράση και να ξανασκεφτείτε ανθρώπους και ανολοκλήρωτα σχέδια από το παρελθόν.

 

Δίδυμοι   Προετοιμάζετε την επανεμφάνισή σας!

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης ο Ερμής τυπικά από τις 10 Μαΐου αλλά ουσιαστικά αρκετές μέρες νωρίτερα επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά και σας κάνει να ξανασκεφτείτε, να αναθεωρήσετε και να δείτε με άλλο μάτι ανολοκλήρωτες υποθέσεις από το παρελθόν και το παρόν σας.  Σημαντικές  αποφάσεις καλύτερα μετά τις αρχές Ιουνίου.

Φίλοι, κοινοί στόχοι με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας, Θα πρωταγωνιστήσουν για πολλούς μήνες στη ζωή σας κυρίως θετικά αλλά κάποιες φορές με απρόοπτα.

 

Καρκίνος   Η καριέρα σας απασχολεί. 

Ένα αγαπημένο πρόσωπο σας φέρνει σε δίλημμα και λειτουργεί καταλυτικά για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ένα ταξίδι, μία συμφωνία ή μία σημαντική συζήτηση θα λειτουργήσει απελευθερωτικά και μπορεί να δώσει λύσεις και διεξόδους σε πολλά προβλήματα. Σας απασχολεί από τις 3 Μαΐου η καριέρα σας και οι μελλοντικοί σας στόχοι. Θα επανέλθουν συζητήσεις και φιλίες που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες.

  

Λέων   Ευνοείστε αλλά μην το παρακάνετε!

Η έκλειψη σας φέρνει σε διλήμματα και προβληματισμό για μία αλλαγή που χρειάζεται να κάνετε στον τομέα της καριέρας και θα επηρεάσει τη στέγη ή την οικογένειά σας. Η Αφροδίτη από τις 2 Μαΐου και ο Δίας από τις 11 τροφοδοτούν με αισιοδοξία τα μελλοντικά σας σχέδια, μεγάλα συμβόλαια, ταξίδια στο εξωτερικό και επαγγελματικά project.  Δείτε καλύτερα τους όρους και τις λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να υπάρξει ανατροπή.

 

Παρθένος   Χρειάζεται να βρείτε τις ισορροπίες με τους συντρόφους σας.

Οι εκλείψεις σας οδηγούν σε αλλαγές αλλά και διλήμματα για μία σημαντική απόφαση που μπορεί να αλλάξει τη μελλοντική σας πορεία. Καλύτερα να μην αποφασίσετε τώρα και να  ξαναδείτε λεπτομέρειες, που με τον Ερμή ανάδρομο μπορούν να σας καθυστερήσουν ή ακόμα και να σας εμποδίσουν από τα σχέδιά σας.  Δεν ευνοούνται οριστικές αποφάσεις, υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών.

Θα χρειαστεί να ρίξετε νερό στο κρασί σας σε μία συντροφική ή επαγγελματική μακροχρόνια σχέση.

 

Ζυγός     Οι σχέσεις σας πρωταγωνιστούν.

Οικονομικές υποθέσεις σας προκαλούν ανασφάλεια και διλήμματα. Η Αφροδίτη από τις 2 Μαΐου και ο Δίας από τις 11 τονίζουν σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες αποκαλύπτοντας όχι μόνο τα θετικά αλλά και τα σκοτεινά σημεία τους.  Θα πρέπει να δείξετε ενσυναίσθηση και κατανόηση απέναντι στις ανάγκες και των άλλων του συντρόφου ή των συνεργατών σας για να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο αρμονίας.  Μπορεί να επέλθει οριστική ρήξη με αφορμή μία οικονομική υπόθεση.

 

 

Σκορπιός   Ξεκίνησε το ταξίδι της μεταμόρφωσης…

Στις 30 Απριλίου η έκλειψη ηλίου και στις 16 Μαΐου η ολική έκλειψη σελήνης προκαλεί αναταραχή τους σημαντικούς άξονες της ζωής σας ο γάμος στη συντροφικότητα οι συνεργασίες η οικογένεια το σπίτι ακόμα και για επαγγελματική στέγη θα περάσουν από ένα πλανητικό χωνευτήρι για να μείνει ατόφιο το χρυσάφι της ζωής σας.  θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μακροχρόνια προβλήματα και να βρείτε λύσεις. δύναμη σας θα είναι η διαίσθηση η Έμπνευση και η πίστη αλλά και η αγάπη.

 

Τοξότης      Μην βιάζεστε όλα έρχονται στην ώρα τους. 

Από τις 11 του μήνα και μέχρι τον Οκτώβρη ο Δίας θα περάσει στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της επιχειρηματικής δράσης, της διασκέδασης, της τέχνης και της κατάκτησης. Η ανάδρομη φαινομενικά τροχιά του Ερμή επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες και φέρνει παλιούς συνεργάτες ή ερωτικούς συντρόφους αλλά και καθυστερήσεις ή μπερδέματα στον τομέα των σχέσεων.

 

Αιγόκερως    Η οικογένεια και το σπίτι απορροφούν την ενέργεια σας. 

Το σπίτι, ο επαγγελματικός χώρος αλλά και η οικογένειά σας θα πρωταγωνιστήσουν όχι μόνο αυτό το μήνα αλλά μέχρι τον Οκτώβριο.  Υπάρχει ανάγκη ανανέωσης του χώρου αλλά και των οικογενειακών δεσμών.

Η ενέργεια της ολικής έκλειψης Σελήνης επηρεάζει έντονα την ανάγκη σας για ασφάλεια και οικονομική σταθερότητα και ξεκαθαρίζει την Ήρα από το στάρι στους φίλους, τον κύκλο των γνωριμιών σας αλλά και την ομαδική δουλειά.

 

 

Υδροχόος    Προκαλείτε επανάσταση και όλα αλλάζουν.

Η υπομονή σας έχει τελειώσει, η ανάγκη σας για οριστική αλλαγή είναι ένα ηφαίστειο.  Ο τομέας της καριέρας και της αναγνώρισης επηρεάζεται για τους γεννημένους μετά τις 11 Φεβρουαρίου. Ο τομέας της οικογένειας ή της στέγης και της ακίνητης περιουσίας έχει ήδη ξεκινήσει να δείχνει την ανάγκη αλλαγών. Αποφασίζετε να αλλάξετε σπίτι, τόπο ή χώρα και κάποιοι χρειάζεται να ανανεώσετε το χώρο σας.  Σχέσεις με συγγενείς κάποιες ημέρες δοκιμάζονται.

 

Ιχθύες    Οι μεγάλες ταχύτητες χρειάζονται έμπειρους οδηγούς!

Αξιοποιήστε όσο μπορείτε περισσότερο, την ενέργεια τις δημιουργίας που σας δίνει ο Δίας μέχρι τις 10 Μαΐου αλλά να είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση και να βρείτε λύσεις σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, που είναι σε εκκρεμότητα.

Οι εκλείψεις επηρεάζουν τα ταξίδια, σχέσεις με συγγενείς ή άτομα από το περιβάλλον σας και κυρίως τα μελλοντικά σας σχέδια.  Σας φέρνουν σε διλήμματα. Ακολουθήστε τα όνειρα και την διαίσθηση σας.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *