Προβλέψεις με την μαγεία της Αφροδίτης. Η μαγική ευχή των 12 ζωδίων για τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι!

Avatar photo Mari Giova 05/06/2023

Το σπάνιο ρόδο της Αφροδίτης μαγεύει τον έρωτα από τις 5 Ιουνίου ως 8 Οκτωβρίου.

Η ‘Θεά’ του έρωτα και της αγάπης ρίχνει τα βέλη της στην καρδιά των ζωδίων για 4 μήνες!

 

Η Αφροδίτη σε μια μοναδική τροχιά διαγράφει στον ουρανό ένα σπάνιο τριαντάφυλλο και φέρνει την λάμψη και το πάθος σε όλα τα ζώδια στο πιο φλογερό καλοκαίρι από το 2015!

Η Αφροδίτη στον θρόνο του Λέοντα στέφεται βασίλισσα του έρωτα μαγεύει & κυβερνά τις σχέσεις των ανθρώπων!

Αυτό το καλοκαίρι γεννιούνται παθιασμένοι έρωτες, κόντρα στις συμβάσεις και τα πρέπει.

 

Το μήνυμα της Αφροδίτης στον Λέοντα

‘Μόνο με την καρδιά μπορείς να φτάσεις τον Ουρανό’

Rumi

 

Μέσα στο σκοτάδι μια ηλιαχτίδα έρχεται, η Αφροδίτη στο ζώδιο που χαίρεται την ζωή και το παιχνίδι του έρωτα. Ο πλανήτης της ομορφιάς, της αγάπης και της Αρμονίας  βασιλεύει  στον Λέοντα σε μια σπάνια σε διάρκεια και αλληλουχία γεγονότων και πλανητικών όψεων με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο και σε κόντρα με τους πιο ισχυρούς πλανήτες.

Η Αφροδίτη και ο έρωτας ντύνεται την πορφύρα του πάθους και της αφοσίωσης.

 

 

Η Αφροδίτη στον βασιλικό Λέοντα μοιάζει να τραγουδάει με αυτά τα λόγια…

Ο έρωτας δίνει στους θνητούς την Αθανασία

& ντύνει μια μόνο στιγμή με την αιωνιότητα,

δίνοντας στα μάτια των ερωτευμένων την λάμψη των αστεριών.

 

 

Η Αφροδίτη είναι η Αρμονία σε όλες τις μορφές των ανθρώπινων σχέσεων και στο ζώδιο του Ήλιου στέφεται βασίλισσα και φέρνει την λάμψη της ζωής και της ομορφιάς σε όλα γύρω της.

θα παραμείνει στον Λέοντα για 4 ξεχωριστούς μήνες σε ορθή και φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Είναι η θεά της αγάπης, της ομορφιάς και της αρμονίας. Κυβερνά κάθε μορφή σχέσης, προσωπικής και επαγγελματικής, την τέχνη και τους καλλιτέχνες, την δημιουργικότητα, την μόδα και τα οικονομικά. Κυβερνά το θείο θηλυκό και η ενέργειά της μας ενθαρρύνει να εκτιμήσουμε τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή.

Όλοι θα νιώσουμε την ανάγκη μέσα από τις σχέσεις μας σε κάποιον τομέα της κοινωνικής ή ερωτικής μας ζωής να δούμε στο βλέμμα των σημαντικών προσώπων για μας τη λατρεία και το θαυμασμό, θα ποθήσουμε να νιώσουμε το κέντρο όχι μόνο της καρδιάς αλλά και όλου του κόσμου τους.

 

Ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα, εκρήξεις πάθους και απρόσμενων ερωτικών στιγμών, που φέρνουν τα πάνω κάτω στην ερωτική δράση και την οικονομική ζωή όλων των ζωδίων.

 

Η Αφροδίτη μαγεύει σ’ έναν ερωτικό ουράνιο χορό και προκαλεί τον αιώνιο εραστή της Άρη σε μια μοιραία και παθιασμένη ένωση το καλοκαίρι του 2023. Κάτι που έχει να συμβεί σε διάρκεια και στο ίδιο ζώδιο από το καλοκαίρι του 2015. Θυμηθείτε ποια γεγονότα ζήσατε τότε στην ερωτική, κοινωνική και οικονομική σας ζωή ποιες σχέσεις σας γεννήθηκαν ή διαλύθηκαν για να κατανοήσετε πιο καλά την ενέργεια αυτής της πλανητικής θέσης.

 

Η Αφροδίτη συνήθως μένει 24-26 ημέρες σε ένα ζώδιο κι όμως, αυτό το καλοκαίρι του 2023 θα αναζητήσει το φως του Ήλιου που κυβερνά τον Λέοντα και τη χαρά της ένωσης στο ζώδιο ερωτικής λάμψης για 4 μήνες από τις 5 Ιουνίου ως και τις 8 Οκτωβρίου.

Η ενέργεια θα είναι πολύ δυνατή για όλους καθώς σε έναν τομέα ζωής ξεχωριστό για το κάθε ζώδιο η ‘θεά του έρωτα, της αρμονίας και της ομορφιάς’ θα επιμένει να αλλάξει ό,τι μέχρι τώρα έμοιαζε απλό ή καθημερινό.

 

Διαγράφοντας κάθε 8 χρόνια ένα σπάνιο ουράνιο τριαντάφυλλο σε 5 ανάδρομες τροχιές της, φέτος, μετά από 8 χρόνια από το 2015, ο πλανήτης της ομορφιάς και του έρωτα θα πραγματοποιήσει μια λαμπερή είσοδο στον μεγαλοπρεπή Λέοντα, στις 5 Ιουνίου του 2023 και θα μείνει 4 ξεχωριστούς μήνες.

Ο  πλανήτης του έρωτα ρίχνει τα βέλη του στην καρδιά των ζωδίων, η Αφροδίτη πλανήτης των σχέσεων και της αγάπης προκαλεί και προσκαλεί, γοητεύει και σαγηνεύει και γεννά έρωτες, πόθους και πάθη σαν τις νύχτες του καλοκαιριού. Αναζητά το φως της χαράς, της περιπέτειας και της λάμψης όπως οι πεταλούδες έλκονται από το δυνατό φως.

 

 

Η ανάδρομη τροχιά της Αφροδίτης φέρνει μια δεύτερη ευκαιρία.

Από τις 23 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μετά από 2,5 χρόνια ακολουθεί ανάδρομη φαινομενικά τροχιά και φέρνει ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν για να ξυπνήσουν το πάθος και την τρέλα του έρωτα στις καρδιές των 12 ζωδίων.

Οι σχέσεις που κλονίστηκαν και δοκιμάστηκαν θα έχουν την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν αναστατώνοντας άλλους υπάρχοντες σταθερούς δεσμούς, ακόμα και προγραμματισμένους και πολυαναμενόμενους γάμους. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο και θα δούμε πολλά ζευγάρια διάσημων προσωπικοτήτων να χωρίζουν λίγο πριν απ’ τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Tα ζώδια που η Αφροδίτη θα προσφέρει το δώρο του Έρωτα

και οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού!

Ποια ζώδια ανάβουν ερωτικές φωτιές;

Η τριπλότητα της φωτιάς Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, αλλά και οι γήινοι Αιγόκεροι και οι αντισυμβατικοί  Υδροχόοι.

Ενώ οι σταθεροί Σκορπιοί και οι ρομαντικοί Ζυγοί θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να περάσουν στο επόμενο βήμα.

 

Ημερομηνίες διαφορετικών και αντισυμβατικών ερωτικών δεσμών 

και εκκωφαντικών χωρισμών και σκανδάλων.

Οι σχέσεις πάνε κόντρα στις κοινωνικές συμβάσεις, μπερδεύονται σε ερωτικά πάθη και επιστροφές ή σπάνε και λαμπερά ζευγάρια χωρίζουν, σκάνδαλα ξεσπάνε, όταν η Αφροδίτη θα δεχτεί σκληρές όψεις από Ουρανό και Πλούτωνα.

Με επίκεντρο αυτές τις ημέρες όλα τα ζώδια ας προσέξουν πιο πολύ τις σχέσεις αλλά και τα χρήματά τους- εκτός κι αν θέλετε μια σχέση κόντρα στους κανόνες.

4-7 Ιουνίου, 30 Ιουνίου-4 Ιουλίου, 7-11, 16 Αυγούστου και 27-30 Σεπτεμβρίου.

Στις 24-26 Αυγούστου η ζήλεια και το πάθος πυροδοτεί ένταση.

Στις 4-6 Οκτωβρίου ο εγωισμός μπορεί να πληγώσει μια σχέση.

 

Ερωτικές μέρες

17 Ιουνίου και 27 Ιουλίου ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη και ευνοείται κάθε μορφή επικοινωνίας, μηνύματα και ραντεβού, ερωτικά ταξίδια και γιορτές.

1η Αυγούστου ο Άρης σε παραλληλία με την Αφροδίτη και η χημεία ξυπνάει τις αισθήσεις.

13 Αυγούστου ο Ήλιος σε Σύνοδο με την Αφροδίτη ανάβει την ερωτική φλόγα εν μέσω απρόβλεπτων συναπαντημάτων με τον Ουρανό κοντά στις 9 και 16 του ίδιου μήνα.

Παγκόσμιο πλανητικό Υστερόγραφο

Γάμοι διάσημων και σημαντικών προσωπικοτήτων έρχονται στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας από τις 5 Ιουνίου ως τις 8 Οκτωβρίου αλλά και οι βασιλικές οικογένειες.

Στις δύσκολες ημερομηνίες 4-7 Ιουνίου, 30 Ιουνίου-4 Ιουλίου, 7-11, 16, 24-26 Αυγούστου, 27-30 Σεπτεμβρίου και 4-6 Οκτωβρίου, θα δούμε σοβαρά σκάνδαλα από τον χώρο της Τέχνης και των βασιλέων αλλά και πολλούς χωρισμούς ή ακυρώσεις γάμων. Μια σημαντική γυναίκα από τον καλλιτεχνικό χώρο ή σε σχέση με βασιλική οικογένεια θα είναι στο προσκήνιο των ειδήσεων-δύσκολων γεγονότων και θα απασχολήσει την κοινή γνώμη.

 

Ποια ευχή των 12 ζωδίων για τον έρωτα & την αγάπη θα βγει αληθινή αυτό το καλοκαίρι με την μαγεία της Αφροδίτης;

Όλα τα ζώδια μπορούν να ζήσουν τον έρωτα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Όλα τα ζώδια έχουν τη δύναμη μιας ευχής. Τη δύναμη μιας πρότασης! Πίστεψε στη θετική πρόταση και δήλωση αγάπης του ζωδίου σου, πες την με όλη σου την καρδιά στην αρχή κάθε μέρας και στην δύση της πες την με ευγνωμοσύνη και η ομορφιά του έρωτα θ’ ανθίσει στη ζωή σου… Η Αφροδίτη από την αρχαιότητα θεωρούνταν ένα από τα πιο ευνοϊκά αστέρια-πλανήτες.

 

Κριός   Ο έρωτας στοχεύει με τα βέλη του την καρδιά σας!

Η γοητεία σας στα ύψη και 5 Ιουνίου-8 Οκτώβρη σαγηνεύετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ο έρωτας μέσα από την τέχνη, την δημιουργία ή την διασκέδαση κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά!

Οι δεσμευμένοι μην προκαλέσετε τη ζήλια του συντρόφου σας.

Οι καλλιτέχνες ή άτομα από το εξωτερικό, ακόμα και ένα ταξίδι φέρνει δυνατά καρδιοχτύπια.

Απολαύστε την έξτρα λάμψη που σας δίνει η Αφροδίτη και χαρείτε!

Η μαγική ευχή του Κριού

Όλες οι απαντήσεις του έρωτα υπάρχουν μέσα στην καρδιά μου.

 

Ταύρος   Η αγάπη σας χτυπάει την πόρτα.

Από τις 5 Ιουνίου ως τις 8 Οκτωβρίου 2023 η αγάπη σάς επισκέπτεται στο σπίτι, στην οικογένεια ή στην επαγγελματική σας στέγη. Αν ο γοητευτικός γείτονας χτυπήσει την πόρτα και ζητήσει λίγη ζάχαρη που του τέλειωσε, χαμογελάστε του γλυκά και όλα μπορεί να συμβούν.

Ο έρωτας που θα γνωρίσετε τώρα θα σας θυμίζει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας.

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, περάστε ζεστές σπιτικές βραδιές με το ταίρι σας  και φτιάξτε ένα ρομαντικό δείπνο. Η απόφαση για συγκατοίκηση τώρα είναι πολύ πιθανή.

Προσέξτε όμως με επίκεντρο αυτές τις ημέρες πιο πολύ τις σχέσεις αλλά και τα χρήματά σας:

4-7 Ιουνίου, 30 Ιουνίου-4 Ιουλίου, 7-11, 16 Αυγούστου και 27-30 Σεπτεμβρίου.

Στις 24-26 Αυγούστου η ζήλεια και το πάθος πυροδοτεί ένταση.

Στις 4-6 Οκτωβρίου ο εγωισμός μπορεί να πληγώσει μια σχέση.

Θυμηθείτε, ο Δίας μετά τον Ιούνιο έως τον Μάιο του 2024 θα σας φέρει ό,τι ποθείτε πιο πολύ και θ’ ανοίξει έναν νέο κύκλο ζωής.

Η μαγική ευχή του Ταύρου

Η ζωή είναι ένα δυνατό δέντρο με γερές ρίζες αγάπης

και από αυτές τις ρίζες ανθίζει η ευτυχία!

 

Δίδυμοι  Βγείτε και πάλι προς τα έξω & θα συναντήσετε την αγάπη στον δρόμο σας.

Η εξωστρέφεια και η ελεύθερη αυτοέκφρασή σας είναι το κλειδί της ευτυχίας για εσάς! Συνειδητοποιείτε αυτά που πραγματικά θέλετε και ξεπερνάτε σταδιακά τους φόβους και τα εμπόδια που εσείς οι ίδιοι βάζετε.

Οι  δεσμευμένοι Δίδυμοι θα αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα με το ταίρι σας λόγω υποχρεώσεων και πρέπει, που πρέπει να ξεπεράσετε, αν πραγματικά θέλετε να είστε μαζί του. Διαφορετικά διεκδικήστε έναν σημαντικό σύντροφο που θα σας θαυμάζει γι’ αυτό που είστε και θα τον θαυμάζετε και αφήστε τοξικές σχέσεις, για να έρθει το καινούργιο και υγιές.

Ο τομέας της επικοινωνίας θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις! Κάπου εκεί έξω η αγάπη περιμένει. Μην ψάχνετε μακριά, είναι κοντά σας και γύρω σας ακόμα και σε ένα μικρό ταξίδι!

Η μαγική ευχή του ζωδίου σας

 Ζω την ομορφιά και την αρμονία της ένωσης μαζί σου.

 

Καρκίνος   Έρωτας, αξία ανεκτίμητη!

Η νέα θέση της Αφροδίτης 5 Ιουνίου-8 Οκτώβρη τονίζει την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια, σε σχέσεις πιο ώριμες και κατασταλαγμένες.

Πολλοί αντιμετωπίσατε προκλήσεις και αρκετοί χωρίσατε, τώρα όμως έχετε τη δυνατότητα ν’ αλλάξετε και να αφήσετε τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα πίσω σας, να νιώσετε πιο αισιόδοξοι και ανέμελοι! Ξεχάστε τη ζήλια για να μπορείτε να χαρείτε την ελευθερία και την εμπιστοσύνη της αγάπης.

Συνειδητοποιείτε τι αξίζει ουσιαστικά και βαθιά μέσα σας. Εσείς που έχετε ήδη μια μακρόχρονη σχέση περνάτε στο επόμενο βήμα και θα διαθέσετε ένα σημαντικό ποσό για να ανανεώσετε μέσα από ένα ταξίδι ή ένα πολύτιμο δώρο ακόμα και ένα μονόπετρο την αγάπη και τον έρωτα.

Ο άνθρωπός σας είναι η ασφάλειά σας πάντα!

Η μαγική ευχή του Καρκίνου

Συγχωρώ και απελευθερώνομαι, εμπιστεύομαι τη δύναμη της αγάπης. 

 

Λέων  Η Αφροδίτη σάς ντύνει με τα φτερά του έρωτα!

Θα είστε από τα πιο τυχερά, ερωτικά και γεμάτα πάθος ζώδια από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου!

Αξιοποιήστε το χάρισμα της γοητείας και της λάμψης που σας δίνει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο για 4 μήνες και αφεθείτε στο ταξίδι του έρωτα, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Σε ένα ταξίδι ερωτεύεστε ή κάποιος από μακριά σάς γοητεύει. Μη διστάσετε, οι αποστάσεις μηδενίζονται και το σύμπαν σάς φέρνει κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας. Χαρείτε την ελευθερία και τη ζωή.

Προσέξτε μόνο με επίκεντρο αυτές τις ημέρες πιο πολύ τις σχέσεις αλλά και τα χρήματά σας εκτός κι αν θέλετε μια σχέση κόντρα στις συμβάσεις.

4-7 Ιουνίου, 30 Ιουνίου-4 Ιουλίου, 7-11, 16 Αυγούστου και 27-30 Σεπτεμβρίου.

Στις 24-26 Αυγούστου η ζήλεια και το πάθος πυροδοτεί ένταση.

Στις 4-6 Οκτωβρίου ο εγωισμός μπορεί να πληγώσει μια σχέση.

 

Η μαγική ευχή του ζωδίου σας

Η αγάπη είναι μια πηγή μέσα μου και γύρω μου, στην καρδιά του κόσμου,

μια πηγή ανεξάντλητης χαράς.

 

Παρθένος   Ζείτε δυνατά μυστικά συναισθήματα.

Η Αφροδίτη από τον οίκο των μυστικών δείχνει έναν μυστικό θαυμαστή ή μια δυνατή ερωτική μυστική σχέση! Η καρδιά σας θέλει να ζήσει ελεύθερα, να ταξιδέψει με αυτόν που αγαπάτε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σε αυτήν τη ζωδιακή θέση μπορεί να γνωρίσετε το καρδιοχτύπι σε έναν απομονωμένο χώρο. Τα βέλη του φτάνουν και στα πιο απίθανα μέρη.

Οι δεσμευμένοι προσπαθείτε να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας. Βάλτε κι εσείς λίγο νερό στο κρασί σας. Γλυκάνετε λίγο. Κάντε την πρόταση που περιμένει!

Προσέξτε, τον Μάρτιο μην εμπιστευτείτε το μυστικό σας σε φίλους και γενικά μην μπερδεύετε την ερωτική σας ζωή με άλλα άτομα. Κάποιοι δεν παίζουν θετικό ρόλο.

 

Η μαγική ευχή της Παρθένου

Είμαι περήφανη που νιώθω και ζω την αγάπη στην καρδιά και τη ζωή μου!

 

Ζυγός   Η αγάπη πραγματοποιεί τα όνειρά σας!

Η φλογερή και ανεξάρτητη Αφροδίτη από τον οίκο των φίλων σας και των γνωριμιών συναντά το δικό σας ελεύθερο πνεύμα και ξαναφέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Στον κύκλο μιας ομάδας με κοινό στόχο ή στο φιλικό σας περιβάλλον συναντάτε αυτόν ή αυτήν που σας μαγνητίζει με την αισιοδοξία του. Η παρέα μαζί του σας οδηγεί σε μια ερωτική περιπέτεια.

Ακολουθήστε την καρδιά σας και ζήστε τις όμορφες στιγμές χωρίς πίεση.

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για κοινωνική ζωή.

 

Η μαγική ευχή του Ζυγού

Ό,τι ονειρεύομαι ανοίγει και ανθίζει σαν ένα όμορφο λουλούδι,

γιατί αγαπώ και αγαπιέμαι.

 

Σκορπιός   Επενδύστε στην καριέρα σας και σχεδιάστε το μέλλον με τον σύντροφό σας!

Η λάμψη της Αφροδίτης από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου και μαζί ο Δίας από τον Ιούνιο του 2023 έως τον Μάιο του 2024 στον τομέα των σταθερών σχέσεων και του γάμου μπορεί να σας οδηγήσει στην επισημοποίηση μιας σχέσης που ήδη έχετε ή στον νέο έρωτα που γνωρίζετε σε μια γιορτή.

Προσέξτε μόνο με επίκεντρο αυτές τις ημέρες πιο πολύ τις σχέσεις αλλά και την επαγγελματική και οικονομική σας ζωή, εκτός κι αν θέλετε μια σχέση κόντρα στις συμβάσεις.

4-7 Ιουνίου, 30 Ιουνίου-4 Ιουλίου, 7-11, 16 Αυγούστου και 27-30 Σεπτεμβρίου.

Στις 24-26 Αυγούστου η ζήλεια και το πάθος πυροδοτεί ένταση.

Στις 4-6 Οκτωβρίου ο εγωισμός μπορεί να πληγώσει μια σχέση.

Οι ελεύθεροι συναντάτε τον έρωτα ή ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας, σε μία κοινωνική εκδήλωση ή ακόμα και σε έναν γάμο που θα είστε καλεσμένοι. Φροντίστε τότε να πιάσετε την ανθοδέσμη και να γελάσετε με την ψυχή σας στα παιχνίδια του φτερωτού θεού.

Η μαγική ευχή του Σκορπιού

Συγχωρώ και ελεύθερος αγαπώ! 

 

Τοξότης   Η αγάπη έρχεται και πάλι δυνατά!

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα για 4 σπάνιους μήνες -όχι πάντα ανέφελους- από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου δίνει γοητεία και πειθώ στην επικοινωνία σας.

Μία δεύτερη ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας, ακόμα και ένας δεύτερος γάμος.

Ακούστε τον σημαντικό άλλον άνθρωπο της καρδιάς σας και βρείτε την ισορροπία, ταξιδέψτε μαζί του ή αν είστε ελεύθεροι, τολμήστε ένα μακρινό ταξίδι και  επικοινωνήστε με διαφορετικούς ανθρώπους. Ο έρωτας θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά και ενώνει τις αποστάσεις.

Η μαγική ευχή του ζωδίου σας

Σήμερα, τώρα, είμαι έτοιμος να κατακτήσω την αγάπη

μέσα στην καρδιά του κόσμου.

 

Αιγόκερως   Ζείτε τις χίλιες και μία νύχτες ενός μυστικού ερωτικού πάθους.

Ένα τραγούδι σιγοτραγουδάτε αυτήν την εποχή: Μυστικέ μου έρωτα… Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου αλλάζει ζώδιο και ανάβει μυστικούς πόθους, δυναμώνει τον ερωτισμό και το πάθος σας.

Αν έχετε σχέση, καλύτερα να προσέξετε τη ζήλια του συντρόφου σας ή καλύτερα να ξαναβρείτε μαζί του το πάθος, δοκιμάζοντας την ελευθερία του έρωτα.

Η μαγική ευχή αγάπης του Αιγόκερου

Εμπιστεύομαι την  ένωση με το ταίρι μου

και απελευθερώνω τους κρυφούς πόθους της καρδιάς μου.

 

Υδροχόος   Μια σχέση ζωής αποκτά νέο νόημα!

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2023 στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας των μακροχρόνιων σχέσεων, του γάμου και της συντροφικότητας ευνοεί την αγάπη και την αρμονία με τον σύντροφό σας. Δώστε την ελευθερία και την ανεμελιά στη σχέση σας.

Αν είστε ελεύθεροι, ο έρωτας και η αγάπη έρχονται από απλές στιγμές χαράς και διασκέδασης ή ακόμα και μέσα από μια παλιά γνωριμία ή συνεργασία σας. Ένας μέντορας ή σύμβουλός σας σας γοητεύει!

Προσέξτε μόνο με επίκεντρο αυτές τις ημέρες πιο πολύ τις σχέσεις αλλά και τα χρήματά σας εκτός κι αν θέλετε μια σχέση κόντρα στις συμβάσεις.

4-7 Ιουνίου, 30 Ιουνίου-4 Ιουλίου, 7-11, 16 Αυγούστου και 27-30 Σεπτεμβρίου.

Στις 24-26 Αυγούστου η ζήλεια και το πάθος πυροδοτεί ένταση.

Στις 4-6 Οκτωβρίου ο εγωισμός μπορεί να πληγώσει μια σχέση.

 

Η μαγική ευχή των Υδροχόων

Ζω, δημιουργώ και απολαμβάνω τη χαρά του έρωτα.

 

Ιχθύες   Ο έρωτας έρχεται σε μια απλή καθημερινή στιγμή.

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου και για τέσσερις μήνες ξυπνάει το ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας ή της καθημερινότητας. Στο γραφείο, σε μια δημόσια υπηρεσία, στο ασανσέρ ή σε μια βόλτα με τον αγαπημένο σας σκύλο είναι πιθανόν να γνωρίσετε τον έρωτα!

Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και γενικά η ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα γίνεται πιο δημιουργική και πιο λαμπερή. Αν εισαγάγετε μια νότα πολυτέλειας όλα θα είναι πιο ευνοϊκά.

Η μαγική ευχή

Συγχωρώ και απελευθερώνω ό,τι δεν είναι χαρά

και προσκαλώ την αγάπη στη ζωή μου.

 

©Μάρι Γιόβα

Το παρόν άρθρο προστατεύεται από την πνευματική νομοθεσία και όποιoς το αναπαράγει θα πρέπει να αναφέρει στην αρχή  το όνομα της αρθρογράφου και του site.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *