Η Πανσέληνος του Ιούνη δίνει πνοή & πίστη στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 03/06/2023

Κοίτα μακριά πέρα από τον ορίζοντα και θα βρεις την φωτιά της ζωής!

Η Πανσέληνος της Φράουλας από τις 4 ως τις 18 Ιουνίου δίνει μια υπόσχεση και ανάβει την φλόγα της πίστης σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

Η Φωτιά μια ενέργεια που εμπνέει την πίστη και την αισιοδοξία από την Πανσέληνο στον Τοξότη δίνει φτερά στα όνειρα σε αρμονία με τον ορμητικό πύρινο πλανήτη Άρη που βρίσκεται στο δεύτερο ζώδιο της φωτιάς  και βοηθάει να εκφραστεί κάθε συναίσθημα και κάθε αίσθηση δυνατή!

 

Η Πανσέληνος της Φράουλας ή του Μελιού- όπως λέγεται εδώ και αιώνες από τους ιθαγενείς της Αμερικής – υπόσχεται ένα ταξίδι στην περιπέτεια και την φωτιά…

Εκεί που τα όνειρα καλπάζουν ελεύθερα πέρα από τα όρια του κόσμου!

 

Το μήνυμά της Πανσελήνου

Τα όνειρα των ανθρώπων μοιάζουν με τα αστέρια του ουρανού

καθοδηγούν τους ταξιδιώτες στον δρόμο για την δική τους ευτυχία…

 

Η Πανσέληνος του Ιουνίου λέγεται και Πανσέληνος της Φράουλας ή του Μελιού γιατί πραγματοποιείται τον μήνα που οι φράουλες αλλά και το μέλι δίνουν όλη την γλυκύτητά τους και θα μπορούμε να την θαυμάσουμε πιο μεγάλη και πιο λαμπερή, λίγο μετά το Ηλιοβασίλεμα και λίγο πριν την αυγή, αρκεί ο ουρανός να είναι χωρίς σύννεφα! Μεταξύ 3 και 5 Ιουνίου το θέαμα της ολόγιομης Σελήνης θα σας αποζημιώσει!

 

Η Πανσέληνος  δυναμώνει την φλόγα της αναζήτησης και την πίστη στο ταξίδι της ζωής & τα όνειρα των ανθρώπων. Η φλόγα μεταμορφώνεται σε μια δυνατή φωτιά αδάμαστης χαράς και πάθους.

 

Η Πανσέληνος στις 4 Ιουνίου ακριβώς στις 06:42 το πρωί της Κυριακής – με ισχυρή επιρροή τρεις μέρες πριν και μετά- με τον Ήλιο στους Διδύμους σε αντίθεση με την πανίσχυρη Σελήνη στις 13° του Τοξότη σε αρμονική όψη τριγώνου με τον Άρη στον Λέοντα αλλά σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο δείχνει την ολοκλήρωση αλλά και το δυνατό φως στα σκοτάδια της ψυχής, για να βρεθεί διέξοδος και θεραπεία. Ο Κρόνος τονίζει το παλιό τραύμα και ο Άρης δίνει το θάρρος για να ξεπεραστεί και την τόλμη να εκφραστεί επιτέλους, να εκτονωθεί, για να ξαναβρεθεί το χαμένο νόημα και η πίστη στα θαύματα της ζωής.

 

Αυτή η ξεχωριστή Πανσέληνος οδηγεί στην σύγκρουση για την αποκάλυψη της αλήθειας, την ελευθερία, την περιπέτεια και τονίζει την ανάγκη όλων για ελευθερία, ταξίδια και να δούμε την εικόνα της ζωής μας από μακριά.

 

Η ενέργεια θα ανανεωθεί και το ταξίδι της ζωής θα ξαναβρεί την χαμένη πίστη. 

 

Πλανητικό υστερόγραφο

Χωρισμοί και σκάνδαλα στην πολιτική και την Τέχνη κλονίζουν την κοινή γνώμη με επίκεντρο τις μέρες 4-6 Ιουνίου. Η Αφροδίτη πληγώνεται από τον Πλούτωνα και οι σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις ‘ρίχνουν τίτλους τέλους’.

 Η Πανσέληνος στον Τοξότη  σχετίζεται με ανατρεπτικά γεγονότα της κυβέρνησης της Συρίας αλλά και στις ΗΠΑ.

 

Κριός   Στοχεύστε μακριά! 

Η Πανσέληνος του Ιούνη σας βοηθά να κοιτάξετε το μέλλον και να εκφράσετε δημιουργικά και δυναμικά τη δράση σας και τα θέλω σας, για να πετύχετε.

Η αρμονική όψη του φεγγαριού με τον κυβερνήτη σας Άρη δείχνει έντονα συναισθήματα και όνειρα που εκφράζονται δημιουργικά μέσα από τα μελλοντικά σας σχέδια, ένα μεγάλο ταξίδι, μία σημαντική απόφαση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Θα χρειαστεί να είστε πιο συνετοί και να αποφύγετε την ένταση με επίκεντρο την 5η Ιουνίου.

Διοχετεύστε την ενέργειά σας με  την επικοινωνία, τις διαδρομές, τις συναντήσεις, τις συζητήσεις και τις γνωριμίες.

 

Ταύρος  Βαθιά κρυμμένα συναισθήματα  στο φως!

Η Πανσέληνος τονίζει την ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια αλλά ξέρετε πολύ καλά πως σημασία έχει η βαθύτερη ανάγκη σας για αναγνώριση, αγάπη και αποδοχή από σημαντικές σχέσεις σας.

Οι μέρες κοντά στις 5 Ιουνίου μπορεί να σας πληγώσουν ή να σας απογοητεύσουν στο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Μην το βάζετε κάτω, σύντομα θα νιώσετε καλύτερα και θα πετύχετε στόχους και όνειρα.

 

Δίδυμοι  Η επικοινωνία μπορεί να λυτρώσει και να δείξει την διέξοδο.

Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο φωτίζει το δρόμο για όλα όσα χρειάζεστε και επιθυμείτε!  Τα ταλέντα, η ευφυΐα, το χιούμορ, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες όλα είναι πλέον και πάλι δικά σας και σας βοηθούν σε κάθε βήμα σας.

Η Πανσέληνος δημιουργεί μία προσωρινή ένταση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και θα πρέπει να προσέξετε τον επαγγελματικό ή κοινωνικό αντίκτυπο και τα σχόλια.  Αξιοποιήστε την εμπειρία και την ικανότητά σας, να επικοινωνείτε με πρόσωπα από το εξωτερικό ή από άλλη κουλτούρα.

 

Καρκίνος   Εκφραστείτε δημιουργικά για να ξεπεράσετε εμπόδια.

Ανησυχείτε για όλα έχετε άγχος για τη δουλειά, για τις εργασιακές σχέσεις, ανησυχείτε για έγγραφα, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες  και τελικά ξεχνάτε το πιο σημαντικό να ζήσετε και να απολαύσετε μικρές απλές καθημερινές στιγμές.

Ξεκουραστείτε, χρειάζεστε φροντίδα, καλύτερη διατροφή, εξόδους για να μην φορτίζεστε ψυχικά και σωματικά.

 

Λέων  Η εξωστρέφεια κερδίζει, ενώ τα μυστικά πληγώνουν.

Κάτι βαθιά μέσα σας σάς πληγώνει και σας παρασύρει σε λάθος δρόμους. Προσέξτε περισσότερο θέματα οικονομικά, που σχετίζονται με άλλες πηγές και εκφράστε την ευαισθησία και τα συναισθήματα που κρύβετε.

Μπορείτε να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής μέσα από την δημιουργία, την ψυχαγωγία, την Τέχνη και έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών και φίλων.

Ακόμα και ένα πρόβλημα σε μία σημαντική συνεργασία ή σχέση μπορεί τώρα να βρει τη λύση του.

 

Παρθένος   Πρέπει να υπολογίσετε σημαντικές σχέσεις.

Η ζωή είναι μία και αξίζει να την ζήσετε χωρίς απωθημένα και άσκοπους διαξιφισμούς.  Αν υπάρχει μία σύγκρουση σε μια σημαντική σχέση σας επαγγελματική ή προσωπική τότε φροντίστε να τη λύσετε με τη λογική και τις συμβουλές ειδικών.  Εκφράστε όσα καταπιέζετε και ξεπεράστε παλιές πληγές.

Η Πανσέληνος σας προκαλεί να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματικές και φιλικές υποχρεώσεις και τις ανάγκες της οικογένειας ή του σπιτιού σας. Δείξτε σύνεση μεταξύ 3 και 5 Ιουνίου ιδιαίτερα οι Παρθένοι της πρώτης εβδομάδας του Σεπτέμβρη.

Ο Ήλιος στο μεσουράνημά σας, τονίζει την Επαγγελματική και κοινωνική σας προβολή και καταξίωση μέσα από γνωριμίες και εκδηλώσεις.

 

Ζυγός  Εκφραστείτε αλλά διαφυλάξτε ένα κοινό όνειρο που σας ενώνει.

Η Πανσέληνος του Ιούνη λειτουργεί απελευθερωτικά και σας οδηγεί σε διαδρομές, ταξίδια, συζητήσεις, συναντήσεις και ένα νέο κύκλο γνωριμιών και σχεδίων.

Παρόλα αυτά στο εργασιακό σας περιβάλλον υπάρχουν σχόλια παραπλανητικά και το άγχος δεν βοηθάει σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας.  Επιπλέον ο Άρης συναντά τον Χείρωνα στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών αναμοχλεύοντας μία σημαντική επαγγελματική ή προσωπική σας σχέση και τονίζει εγωισμούς και ανταγωνισμούς.

 

Σκορπιός   Η πίστη στον εαυτό σας πρέπει να ξεπερνάει εμπόδια.

Θέλετε οι άλλοι, να αναγνωρίζουν την αξία σας σε όλα τα επίπεδα όμως, πρέπει πρώτα εσείς οι ίδιοι ν’ αγαπήσετε και να εκτιμήσετε τα ταλέντα σας και τα χαρίσματά σας.  Απελευθερώστε ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και στοχεύστε ψηλά, για να φτάσετε τους στόχους σας στο μέλλον.

Δείξτε σοφία και ωριμότητα κοντά στις 5 Ιουνίου. Αποφύγετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν επαγγελματικά ή να προκαλέσουν παράπονα στην οικογένεια.

Τακτοποιήστε οικογενειακά, οικονομικά προβλήματα και αφεθείτε στην ξεγνοιασιά, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα.

 

Τοξότης   Η αρμονία σε σας και τους άλλους κρύβεται στα σχέδια που κάνετε. 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, δοκιμάζει τις αντοχές και τα όρια σημαντικών σχέσεων επαγγελματικών, οικογενειακών και ερωτικών. Φροντίστε ιδιαίτερα τον χώρο σας, την επαγγελματική στέγη και την οικογένειά σας αλλά φροντίστε και να δείτε όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας. Διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις και παράπονα.  Εκφραστείτε μέσα από δημιουργικές διεξόδους, διασκεδάστε, χορέψτε και διεκδικήστε την χαρά του έρωτα.

Ανοίγεται μπροστά σας ένας κύκλος ταξιδιών, συναντήσεων, συμφωνιών και συζητήσεων με συνεργάτες και σημαντικά πρόσωπα.

 

Αιγόκερως   Έχετε ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας.

Η Πανσέληνος του Ιουνίου φωτίζει έναν μυστικό χώρο. Κάτω από το φως του φεγγαριού ξεπηδούν αναμνήσεις, μυστικές συναντήσεις, κρυφά συναισθήματα. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε. Φροντίστε θέματα υγείας και ψυχολογίας και ξεκαθαρίστε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Η οικογένεια αναμοχλεύει εντάσεις και θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε ισορροπίες ειδικά εσείς του 2ου δεκαημέρου.

 

Υδροχόος   Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με αυτούς που κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση.

Αναζητήστε φίλους και παρέες που μπορείτε να είστε ο εαυτός σας με ειλικρίνεια  και κοινά όνειρα.  Πιθανόν θαυμαστές, ο ερωτικός σας σύντροφος και οι φίλοι να μπερδευτούν και να σας μπερδέψουν, οπότε καλύτερα να κρατήσετε τις ισορροπίες ξεκαθαρίζοντας τα όρια και τον ρόλο που παίζει ο καθένας στην ζωή σας.

Σε μία διαδρομή, ένα ταξίδι ή ακόμα και με άτομα του περιβάλλοντος σας, θα αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα και καλό θα είναι να αποφύγετε την ταχύτητα και τις εντάσεις.

 

Ιχθύες   Φανείτε υπεύθυνοι και διαφυλάξτε την φήμη σας.

 Η Πανσέληνος με επίκεντρο από τις 3 ως τις 5 Ιουνίου μεγεθύνει αντιθέσεις στο οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό σας περιβάλλον.  Αποφύγετε να δώσετε αφορμές, για να μη σας κατηγορήσουν και συμπεριφερθείτε με βάση την εμπειρία σας, για να κερδίσετε.

Θέματα στο σπίτι και την οικογένεια καλύτερα να ξεκαθαριστούν με συζήτηση και επικοινωνία.  Αν έχετε αφήσει ανολοκλήρωτες οικογενειακές υποχρεώσεις και εργασίες στο σπίτι τώρα ήρθε η ώρα!

Μία επίσκεψη στο χώρο σας σάς δίνει χαρά.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *