Νέα Σελήνη στους Διδύμους Μια νέα αρχή με μεγάλες προσδοκίες για έξι ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 17/06/2023

Έξι ζώδια αλλάζουν με μια νέα αρχή στον κύκλο της αέρινης Νέας Σελήνης από 18 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου!        

 

Το μήνυμα της Σελήνης

Ένα νέο ταξίδι στην ψυχή του κόσμου, η έκφραση του αληθινού σου εαυτού είναι ο σκοπός της διαδρομής.

Βρες την δική σου αληθινή φωνή, άκουσε, ταξίδεψε, διάβασε, συζήτησε, γράψε για αυτούς που αγαπάς…

Μίλα για ό,τι αγαπάς & θα το βρεις!

 

Η Νέα Σελήνη γεννιέται στον ζωδιακό ουρανό, την Κυριακή 18 Ιουνίου ακριβώς στις 7:37, ο Ήλιος συναντά το Φεγγάρι, στις 26 μοίρες των Διδύμων, το ζώδιο του αέρα και της επικοινωνίας σε μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα που πληγώνει ή παρασύρει στο δικό του παραμύθι και όνειρο.

Σελήνη και Ήλιος μαζί στους Διδύμους δίνουν μια διάθεση για φλερτ, ανεμελιά και έρωτες που θυμίζουν μια ξεχασμένη νεανικότητα , βόλτες και κοντινά ταξίδια, επικοινωνία και εξωστρέφεια.

Αναρωτηθείτε έχετε εκφράσει τα αληθινά συναισθήματά σας σε αυτούς που είναι γύρω σας;

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι η καλύτερη ευκαιρία για να το πράξετε!

 

 

Τι ενεργοποιεί την θετική έκφραση της Νέας Σελήνης

  • Φτιάξτε κάτι με τα χέρια σας, θα νιώσετε πολύ καλύτερα.
  • Φορέστε ένα  κόσμημα στον λαιμό σας- ο λαιμός είναι το σημείο της έκφρασης και των αλλαγών- με κεχριμπάρι ή τον κιτρίνη, το κίτρινο αυτοκρατορικό τοπάζι, έναν αχάτη ή την ακουαμαρίνα.
  • Βάλτε το χρώμα της επικοινωνίας, το κίτρινο, σε πινελιές στα ρούχα και τα αξεσουάρ ή τον χώρο του γραφείου σας.
  • Ένα υπέροχο αιθέριο έλαιο για την θετική ενέργεια που ταιριάζει στην αισιόδοξη δόνηση της Νέας Σελήνης του Μαΐου είναι το αιθέριο έλαιο του Περγαμόντου διώχνει την απογοήτευση και δυναμώνει την αισιόδοξη στάση και την πίστη στον εαυτό μας και την χαρά της ζωής.
  • Η Αναπνοή κάτω από το φως της μέρας με απλές ασκήσεις βαθιάς εισπνοής και εκπνοής επίσης συμβολίζεται από το ζώδιο της Νέας Σελήνης και θα μας βοηθήσει στο να νιώσουμε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα φέρνοντας ευεξία, δύναμη και ηρεμία.
  • Απλά χαλαρώστε σε ένα ήσυχο μέρος που σας ηρεμεί κλείστε τα μάτια, ιδανικά στρέψτε το πρόσωπό σας προς τον Ήλιο σαν τα Ηλιοτρόπια και Αναπνεύστε !! Είναι απλό και χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά κάθε πρωί για να νιώσετε καλύτερα.
  • Γράψτε σε ένα χαρτί ή το ημερολόγιό σας τους Στόχους που θέλετε να πετύχετε στην διάρκεια του κύκλου αυτής της Νέας Σελήνης 30 Μαΐου ως 28 Ιουνίου. Ιδανικά γράψτε το πλάνο των νέων στόχων σας με λέξεις κλειδιά Επικοινωνία και έκφραση ανακάλυψη και συνάντηση, ταξίδι και ανανέωση από τις 30/5 ως τις 3 Ιουνίου.

 

Ποια ζώδια πρέπει να συμβιβάσουν αντιθέσεις:

Θα χρειαστούν να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους και ν’ ακούσουν πιο πολύ τους άλλους οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των τελευταίων ημερών.

 

Οι ευνοημένοι του ζωδιακού με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους:

Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι του 3ου Δεκαημέρου

 

 

Κριός    Αντιμετωπίστε όσα φοβάστε με την δύναμη της επικοινωνίας.

Συνδυάστε την δράση με την εξωστρέφεια και θα κερδίσετε.Ξεκινάει ένας νέος κύκλος επαφών και συναντήσεων, μηνυμάτων, φλερτ επικοινωνίας, εξωστρέφειας. Μαζί με τους γύρω σας θα πετύχετε την κατάκτηση των στόχων σας. Εκφράστε τα συναισθήματα σας, σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Κάπου εκεί έξω μέσα από μία βόλτα ή ένα ταξίδι, σας περιμένει η δική σας ευκαιρία.

Δίδυμοι  Χρόνια πολλά & μια νέα αρχή πάντα ξεκινάει από τον εαυτό σας.

Ξαναβρίσκετε την ενέργεια και την διάθεση να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φόβους και να προχωρήσετε σε ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Προσέξτε περισσότερο τις φήμες και την εικόνα σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες αλλά και λάθη από άλλους.

Η διάθεσή σας για επικοινωνία, μικρά ταξίδια και διαδρομές, συζητήσεις και συμφωνίες θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με την ανεμελιά και τη χαρά που σας ταιριάζει!

 

Ζυγός   Νέοι δρόμοι , γνωριμίες και ταξίδια!

Η Νέα Σελήνη φέρνει ένα νέο κύκλο επικοινωνίας ταξιδιών, συμφωνιών ακόμα και μία δεύτερη ευκαιρία για σημαντικά μελλοντικά σας σχέδια και μία σχέση ή συνεργασία ζωής!

 

Τοξότης  Οι μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες στο επίκεντρο. 

Η Νέα Σελήνη δίνει το έναυσμα για μια νέα αρχή σε σημαντικές προσωπικές σχέσεις με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, έναν σύμβουλο. Κλειδί για την επιτυχία και την αρμονία σε σημαντικές σχέσεις αλλά και για να νιώσετε και πάλι την χαρά της ζωής είναι η δημιουργικότητα, το πάθος, η δράση για να κατακτήσετε τους στόχους σας και η επικοινωνία!

Μεγαλύτερη προσοχή οι Τοξότες των τελευταίων ημερών σε θέματα σπιτιού, περιουσίας και οικογένειας.

Υδροχόος     Μία νέα σχέση γεννιέται.

Η Νέα Σελήνη φωτίζει το φλερτ, τον έρωτα,  την επικοινωνία και τα ταξίδια με τον ερωτικό σύντροφο η τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δημιουργικότητα σας είναι στο αποκορύφωμα της και μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση αλλά και κέρδη αν την αξιοποιήσετε επαγγελματικά.

Πιθανά οικονομικά λάθη θα σας στοιχίσουν.

Ιχθύες  Οι ρίζες σας χρειάζονται φροντίδα.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και την οικογένεια. Δείξτε μεγαλύτερη φροντίδα ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών. Είστε έτοιμοι να κάνετε λάθος από  μια εκτίμηση που δεν είναι αληθινή.

Φροντίστε τους δικούς σας και ασφαλίστε την στέγη σας.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *