Προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου.

Avatar photo Mari Giova 12/03/2022
Wooden,House,With,A,Light,In,The,Window.,Night,Landscape
Η συναισθηματική ασφάλεια & ζεστές στιγμές στο σπίτι
είναι η πρόταση του Σαββατοκύριακου.

 

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της και το Σαββατοκύριακο στο ζώδιο του Καρκίνου, δίνοντας προτεραιότητα και έμφαση στα συναισθήματα για την οικογένεια, τους δικούς μας ανθρώπους ακόμα και την έννοια του σπιτιού, του τόπου και της πατρίδας μας.

Το Σάββατο είναι η πιο δημιουργική μέρα και δίνει ευκαιρίες, για να περάσουμε όλοι όμορφες στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους και να συσφίξουμε οικογενειακούς δεσμούς. Η επένδυση και η ανανέωση στο χώρο μας, στην ακίνητη περιουσία και στο σπίτι μπορεί να αποδώσει στις 12 Μαρτίου, είτε αφορά την απόφαση μιας ανακαίνισης, μιας αγοράς ή ακόμα και μιας συγκατοίκησης.

Η οργάνωση μιας γιορτής στο σπίτι με τους δικούς μας ανθρώπους, θα στεφθεί από χαρά και επιτυχία το Σάββατο.

Την Κυριακή ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργώντας σύγχυση στη λογική και την σκέψη, προκαλώντας μπερδέματα σε συζητήσεις και συμφωνίες. Μην δανείσετε και μην επενδύσετε οικονομικά.

Ευνοείται κάθε μορφή δημιουργίας και Τέχνης, έκφρασης της πίστης σε κάτι ανώτερο, όπως και μια απλή εκδρομή ή βόλτα στην θάλασσα.

Προσοχή την Κυριακή από το μεσημέρι και μετά μια δυσκολία ή ένταση

χαλάει το θετικό κλίμα και επηρεάζει έντονα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών ή όσους έχουν τον ωροσκόπο και σημαντικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

 

 

Κριός      Ετοιμαστείτε να ζήσετε όμορφες ζεστές οικογενειακές στιγμές και να νιώσετε συναισθηματικά και ψυχολογικά πόσο αξίζετε να αγαπηθείτε.

Την Κυριακή προσέξτε περισσότερο μία υποχρέωση ή έναν εξωτερικό παράγοντα που μπορεί να χαλάσει την οικογενειακή σας γαλήνη.

 

Ταύρος     Η εξωστρέφεια σας και το επικοινωνιακό σας χάρισμα το Σάββατο θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και νέες γνωριμίες πολύ σημαντικές για την εξέλιξη σας και την κατάκτηση των στόχων σας.

Την Κυριακή θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί στα σχέδιά σας στις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σας.

 

Δίδυμοι    Το Σάββατο  δεν ξέρω αν είναι μέρα εργασίας για σας, όμως μπορείτε να αξιοποιήσετε τις επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές και γνωριμίες, για να προχωρήσετε επαγγελματικά και να βρείτε δημιουργικές οικονομικές διεξόδους.  Αποδεχτείτε προσκλήσεις  και δείξτε την κοινωνικότητα σας.

Περισσότερη προσοχή σε οικονομικές ή οι ερωτικές υποθέσεις σε μυστικά και ανασφάλειες την Κυριακή.

 

Καρκίνος     Αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε την τιμητική σας και αυτό σημαίνει ότι ειδικά το Σάββατο Ίσως και το πρωί της Κυριακής μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την χαρισματικότητά σας, για να πετύχετε μελλοντικά σχέδια που αφορούν εσάς και αγαπημένους σας ανθρώπους. Μιλήστε τους και σχεδιάστε μαζί τους, όσα θέλετε να πετύχετε.

Την Κυριακή προσέξτε σε μία σημαντική σχέση σας.

 

Λέων     Μυστικές ερωτικές και όχι μόνο συναντήσεις,  έντονα συναισθήματα  και δυνατές αναμνήσεις σας κατακλύζουν αυτό το Σαββατοκύριακο και σας ξυπνάνε για να πραγματοποιήσετε αυτά που ποθεί η ψυχή σας.  Για τους πιο λογικούς μία οικονομική ιδέα και συμφωνία Θα αποδειχθεί καρποφόρα.

Η Κυριακή είναι πιο δύσκολη μέρα για την ψυχολογία σας αλλά και για τις προσδοκίες σας ίσως είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε μια ψευδαίσθηση. Προσέξτε η Κυριακή χρειάζεται ισχυρή διαίσθηση, για να διακρίνετε την αλήθεια αλλά αν το κάνετε μπορεί να οδηγηθείτε στην λύτρωση.

 

Παρθένος    Κάποιες φορές στη ζωή όλων, οι φίλοι αποδεικνύονται μία άλλη οικογένεια.  Όπως και να έχει το Σάββατο αξιοποιήστε την εύνοια των πλανητών, για να πετύχετε κοινούς στόχους και όνειρα με το σύντροφό έναν συνεργάτη ή έναν σημαντικό φίλο.

Η Κυριακή είναι μέρα που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Ζυγός      Μία επαγγελματική σας προσδοκία είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί το Σάββατο μέσα από τη συνεργασία σας με άτομα του εργασιακού σας χώρου.  αξιοποιήστε μία κοινωνική η επαγγελματική πρόσκληση και διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών Αλλά και της προβολής των ταλέντων σας.

Η Κυριακή χρειάζεται προσοχή σε επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές κυρίως σχέσεις που έχουν ήδη φθαρεί.

 

Σκορπιός    Ακόμα και τα πιο μακρινά σας σχέδια για το μέλλον μπορούν τώρα να έρθουν κοντά.  Επικοινωνήστε, συζητήστε, σχεδιάστε όλα όσα θέλετε να πετύχετε συναισθηματικά και επαγγελματικά, ανοίξτε τους ορίζοντές σας πιο μακριά από τα γνωστά. Ξεπεράστε τα σύνορα του μυαλού σας και των δυνατοτήτων σας κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε αλλά και στη χρήση του αυτοκινήτου σας την Κυριακή.

 

Τοξότης       Το Σάββατο η Σελήνη εναρμονίζεται με τον δικό σας κυβερνήτη πλανήτη τον Δία, δημιουργώντας μία ευχάριστη και ιδιαίτερα συναισθηματική ατμόσφαιρα με αγαπημένους ανθρώπους στο σπίτι και την οικογένεια. Μία ιδέα ή μία πρόταση για αξιοποίηση του χώρου σας, μπορεί να αποδώσει καρπούς.

Την Κυριακή οι ανασφάλειες σας τονίζονται επικίνδυνα.

 

Αιγόκερως      Πιάστε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την εύνοια του Σαββάτου και να ξαναβρείτε τη χαμένη επικοινωνία σε σχέση σας επαγγελματικές και προσωπικές.  Είναι μία καλή μέρα για να ανανεώσετε  τους συντροφικούς δεσμούς και να επικοινωνήσετε ή να συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους και συμμάχους σας.

Η Κυριακή μετά το μεσημέρι είναι πιο απαιτητική και πιεστική μέρα.

 

Υδροχόος        Κάνοντας απλά βήματα και τακτοποιώντας υποχρεώσεις, εκκρεμότητες στο σπίτι και στην εργασία και υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες, θα βελτιώσετε θεαματικά την ψυχολογία σας και την ευεξία σας.  Εργασιακά και οικονομικά καλύτερη μέρα το Σάββατο.

Η Κυριακή σας μπερδεύει και σας προβληματίζει.

 

Ιχθύες     Αξιοποιήστε την εύνοια της τύχης ιδιαίτερα το Σάββατο που οι πλανήτες σας ωθούν να δημιουργήσετε,  να εμπνευστείτε,  να εκφράσετε τα συναισθήματά σας,  να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε και ακόμα περισσότερο να πετύχετε σημαντικούς επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας στόχους που θα βοηθήσουν τη φήμη και την προβολή σας.

 Η Κυριακή χρειάζεται λεπτές ισορροπίες αλλά ο δικός σας Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Ήλιο δείχνει την ισχυρή δύναμη και καθοδήγηση που μπορείτε να αποκτήσετε από έναν σημαντικό άντρα.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *