Πώς θα περάσουν τις γιορτές τα 12 ζώδια;

Avatar photo Mari Giova 24/12/2021
Photo,Of,Positive,Couple,Having,Fun,Christmas,X-mas,Around,Evening
Ποια ζώδια θα χαρούν τις γιορτές και ποια θα επιστρέψουν σε μοιραίους έρωτες.

 

Το μήνυμα των γιορτών

Ανάμεσα στον κόσμο που ονειρεύεσαι να ζήσεις και στον κόσμο που ζεις,

υπάρχει μια αόρατη γέφυρα στον χρόνο.

Μπορείς να τη διασχίσεις αλλά φοβάσαι. Χρειάζεσαι πίστη και λίγη τρέλα,

όπως όταν ήσουν παιδί,

τότε που οι φωνές της λογικής ξεθώριαζαν στον ενθουσιασμό σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το πρώτο βήμα και μετά το δεύτερο.

Με θάρρος και πείσμα θα φτάσεις στον προορισμό σου.

 

Το τέλος του 2021 μοιάζει να κλείνει έναν κύκλο προκλήσεων. Σαν ένα πλανητικό ‘ξεδιάλεγμα’  οι τελευταίες μέρες της χρονιάς δοκιμάζουν την αντοχή και την υπομονή των περισσότερων ζωδίων και κυρίως τις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές και οικονομικές.

Την ημέρα των Χριστουγέννων η Αφροδίτη μέσα από την φαινομενικά ανάδρομη τροχιά της επιστρέφει στον Πλούτωνα σαν μια άλλη Περσεφόνη, θυμίζοντας σε όλους τους κρυφούς και μοιραίους πόθους της ψυχής και φέρνοντας αναμνήσεις, αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις, επιστροφές ερωτικών συντρόφων ή παλιών συνεργατών και επανασυνδέσεις. Ταύροι, Ζυγοί και Σκορπιοί, Παρθένοι, Τοξότες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γυρνάνε σε παλιές σχέσεις ή βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να αλλάζουν και να επιστρέφουν στη ζωή τους.

Τα ζώδια της Αφροδίτης ο Ταύρος και ο Ζυγός ενώνονται με έναν μοιραίο τρόπο με το ζώδιο του Πλούτωνα τον Σκορπιό.

Συνεργασίες και σχέσεις είτε θα αναγεννηθούν και θα αλλάξουν ριζικά είτε αν έπρεπε να έχουν φύγει θα τελειώσουν, για να ανοίξουν χώρο στο καινούριο.

Όλοι ας καλωσορίσουν τον βόρειο δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο, που συμβολίζει το πεπρωμένο και την εξέλιξη στο δρόμο προς την ολοκλήρωση.  Δείτε το σαν μία ευκαιρία αναζήτησης  και αποδοχής  νέων αξιών και αλλαγών με βάση τη δική σας ξεχωριστή ταυτότητα.

 

Γεγονότα που εμφανίστηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου με την ολική έκλειψη Ηλίου ενεργοποιούνται τώρα από τον Άρη, πλανήτη του πολέμου και της βίας με περισσότερη ένταση σε προσωπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

 

Πρόσωπα της Τέχνης, πρεσβείες και πρόξενοι χωρών, λειτουργοί της Δικαιοσύνης πλήττονται. Η έξαρση των συγκρούσεων- όπως έχω γράψει σε προηγούμενα άρθρα- στα αυστηρά μέτρα κυβερνήσεων αλλά και τρομοκρατικές επιθέσεις προκαλούν ένα εκρηκτικό κλίμα.

 

Η δυσαρμονική όψη Κρόνου -Χρόνου και Ουρανού- Επανάστασης  που σημάδεψε το 2021 επανέρχεται  για μια σύγκρουση μεταξύ της παλιάς εποχής και δομής της κοινωνίας και της νέας εποχής και ενέργειας. Η οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας είναι σε εξέλιξη και ο πόλεμος των ενεργειών δεν έχει λήξει.

 

Προάγγελος του 2022 ο Δίας πραγματοποιεί θεαματική είσοδο στις 29 Δεκεμβρίου μετά από 12 χρόνια ανοίγοντας έναν νέο κύκλο ονείρων που θα διαρκέσει ως τις 10 Μαΐου 2022 και από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου. Τα όνειρα, οι ευχές και οι προσευχές από τον αόρατο κόσμο της ψυχής ξεκινούν τη σπορά για τη νέα εποχή σαν κοινωνία αλλά και σαν ξεχωριστά άτομα ενός μοναδικού και συλλογικού πεπρωμένου.

 

Κριός    Οργανώστε τη δράση σας σε συλλογικό επίπεδο.

Ο δικός σας πλανήτης ο Άρης σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα τις ημέρες κοντά στις 28 Δεκεμβρίου προκαλεί μία πολεμική διάθεση σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Παρόλα αυτά βρίσκετε στήριξη μέσα από ομάδες με κοινούς στόχους ή έμπειρους φίλους.

Νομικές υποθέσεις, συμφωνίες και συμβόλαια ακόμα και η επικοινωνία σας με συγγενείς χρειάζονται ψύχραιμες κινήσεις και ελιγμούς. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό συναντούν εμπόδια.

 

Ταύρος    Αναθεωρείτε μία σημαντική συνεργασία.

Προσέξτε τον χειρισμό οικονομικών συμφωνιών με έναν συνεργάτη σας ακόμα και κοινά οικονομικά που χειρίζεστε με τον σύντροφό σας.

Γυρνάτε σε σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν ή αναθεωρείτε τις ήδη υπάρχουσες. Προσέξτε αν επιστρέψετε, να έχετε συνειδητοποιήσει τι θέλετε και τι όχι.

 

Δίδυμοι     Ακούστε το σύντροφό σας αλλά και τις δικές σας επιθυμίες.

Ο Ερμής  συναντάει την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε μία προσπάθεια  να αναμοχλεύσει μυστικές επιθυμίες σας και κρυφά συναισθήματα για να έρθετε πιο κοντά σε αυτά που εσείς θέλετε. Μία προσωπική σχέση σας ή συνεργασία κρύβει ένταση.

Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε κοινά οικονομικά ζητήματα και να μοιράσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, για να μην πιέζεστε και να αποφύγετε τα λάθη και την ένταση.

 

 

Καρκίνος  Μία ελπιδοφόρα υπόσχεση φωτίζει τα μελλοντικά σχέδια σας.

Υπάρχει ένα φορτισμένο εργασιακό περιβάλλον με πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και αυτό δεν βοηθά στη σχέση με το σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας.

Προσπαθήστε να φανείτε δημιουργικοί  και κρατήστε τις ισορροπίες με τους ανθρώπους που αγαπάτε.  Μην αμελήσετε θέματα υγείας.  

 

 

Λέων   Αλλάζουν τα εργασιακά δεδομένα και η καθημερινότητά σας.

Παρά τα εμπόδια καταφέρνετε σταδιακά να ακολουθήσετε αλλαγές που ευνοούν τις εργασιακές σχέσεις και προοπτικές σας.

Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να προκαλέσει ένταση με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας.

Μην αμελήσετε θέματα υγείας μεγαλύτερων ανθρώπων και φροντίστε να βρείτε διεξόδους με χόμπι ή τη γυμναστική, για να αποφορτίζεστε.

 

 

Παρθένος   Ακολουθήστε την διαίσθησή σας. 

Οικονομικές διαμάχες η προβλήματα πληγώνουν τις σχέσεις σας με αγαπημένους ανθρώπους και την οικογένειά σας.

Από τις 29 Δεκεμβρίου και για πολλούς μήνες έρχεται ένας ισχυρός σύμμαχος, ο Δίας να βοηθήσει στην επίλυση τη λύτρωση και την αρμονία στις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

Κάντε υπομονή για λίγο ακόμα, εάν δεν θέλετε να χάσετε το εορταστικό κλίμα.

 

Ζυγός    Αλλάζετε  τον τρόπο που βλέπετε οικογενειακούς δεσμούς.   

Πολλοί  επιστρέφετε  στο πατρικό σας  και ξαναβρίσκετε  άτομα της οικογένειάς σας που είχατε καιρό να δείτε. Αναθεωρείτε και ξεκαθαρίζετε  οικογενειακές σχέσεις.

Ο Δίας από τις 29 Δεκεμβρίου και για πολλούς μήνες ευνοεί αλλαγές στις συνήθειες της καθημερινότητάς σας και ανανεώνει εργασιακές σχέσεις.

 

 

Σκορπιός   Στο επίκεντρο συζητήσεις και συναντήσεις.

Αλλάζετε σημαντικές σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.  Αναθεωρείτε τον τρόπο που σκέφτεστε και επικοινωνείτε με τους γύρω σας και οριοθετείτε τους στόχους σας για προσωπική και οικονομική ασφάλεια.

Προσέξτε, γιατί αυτά που θα πείτε και θα αποφασίσετε θα κρίνουν και θα αλλάξουν τις σχέσεις σας.  Ευτυχώς ο Δίας από τις 29 Δεκεμβρίου και για πολλούς μήνες μετά, ευνοεί ό,τι σας δίνει χαρά.

 

 
Τοξότης    Μάχεστε για τους στόχους σας.

Προσπαθήστε να χειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας  για να μην αγχωθείτε και ξεσπάσετε σε αγαπημένα πρόσωπα.

Πλέον δεν θέλετε να συμβιβαστείτε, δίνετε μάχες για να αναγνωριστεί η αξία σας. Πρέπει όμως, πρώτα εσείς να πιστέψετε στον εαυτό σας.

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης ο Δίας από τις 29 Δεκεμβρίου  και για 6 μήνες  θα ευνοεί θέματα στο σπίτι και την οικογένεια.

 

 

Αιγόκερως    Εμπιστευτείτε  λίγους και καλούς.

Άνθρωποι που έχετε συνεργαστεί επαγγελματικά στο παρελθόν επιστρέφουν. Σχέδια και συμφωνίες που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες τώρα επανέρχονται και εσείς αποφασίζετε τι θα κρατήσετε και τι όχι.

Προσέξτε έναν μυστικό εχθρό που ενεργεί παρασκηνιακά και μην τεντώσετε άλλο το σκοινί.  η επικοινωνία σε κάθε της μορφή  μπορεί να σας βοηθήσει από τις 29 Δεκεμβρίου και για μεγάλο διάστημα.

 

 
Υδροχόος   Διαφυλάξτε τα μυστικά σας και την ψυχολογία σας.

Οι στόχοι σας μέσα από σημαντικούς φίλους και γνωριμίες μπορεί να επιτευχθούν μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και οργάνωση.  σε αντίθετη περίπτωση θα προκαλέσετε ανταγωνισμό και ένταση.

Προσέξτε το παρασκήνιο και φροντίστε να ξεκουράζεστε.  Αλλαγές και εκπλήξεις στον χώρο του σπιτιού, της οικογένειας ακόμα και της επαγγελματικής στέγης θα σας ανανεώσουν.

 

Ιχθύες     Υποδεχτείτε τον πλανήτη της τύχης στο δικό σας ζώδιο.

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών από τις 29 Δεκεμβρίου και για πολλούς μήνες θα σας ευνοήσει σε κάθε προσωπική σας επιδίωξη και φιλοδοξία.

Παρόλα αυτά η τελευταία εβδομάδα του 2021 ζητάει από εσάς σκληρή δουλειά και να μην δώσετε αφορμή για σύγκρουση στον επαγγελματικό και φιλικό σας περίγυρο.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *