Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την γέννηση του φωτός στα 12 ζώδια.

Avatar photo Mari Giova 21/12/2021
Ο Ήλιος σαν μωρό γεννιέται στην φάτνη του χειμώνα.
Γιορτάστε το φως στην μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου.

 

Το μήνυμα του Χειμερινού Ηλιοστασίου:

Μετά το σκοτάδι ακολουθεί πάντα το φως

σ’ έναν ατέρμονο κύκλο ζωής και αλήθειας.

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σηματοδοτεί από την αρχαιότητα σε πολλούς πολιτισμούς την γιορτή του φωτός που ξεπηδά από την μεγαλύτερη νύχτα της χρονιάς.

Στις 21 Δεκεμβρίου στις 17:59  με την είσοδο του Ήλιου στο πρώτο ζώδιο του Χειμώνα ανοίγει η πύλη του Κρόνου Χρόνου κυβερνήτη του Αιγόκερου  και για έναν μήνα τονίζεται η ανάγκη για αντοχή και δύναμη στις δυσκολίες της ζωής, η επιβράβευση της σκληρής προσπάθειας και η αξία όσων αντέχουν στον χρόνο.

 

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερου βυθίζεται στο σκοτάδι, όπως στον  αρχαίο ελληνικό μύθο η Περσεφόνη κατεβαίνει στον σκοτεινό Άδη, για να βρει από την αρχή την αλήθεια της ψυχής στο ταξίδι του χρόνου και της ζωής. Κάθε μέρα το φως του Ήλιου θα μεγαλώνει μέχρι το Θερινό Ηλιοστάσιο στην μεγαλύτερη μέρα του χρόνου.

 

Κάθε αρχαίος πολιτισμός γιόρταζε την γέννηση του φωτός αυτές τις μέρες του χρόνου με φωτιές που ζεσταίνουν και φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους. Ανάψτε τα φωτάκια στην καρδιά των Χριστουγέννων, αγκαλιαστείτε στην φωτιά γύρω από το τζάκι ή απλώς ανάψτε ένα κερί και στην φλόγα του ονειρευτείτε την γέννα της ζωής και της αγάπης. Ρίξτε τις πληγές του χτες στην φωτιά και αναδημιουργήστε το φως μέσα σας και γύρω σας. 

 

Επαναλάβετε μια θετική δήλωση ελπίδας:

Ακολουθώ την πορεία του Ήλιου και τον αέναο κύκλο του κόσμου…

Ακολουθώ το φως μέσα στην καρδιά μου και αναγεννιέμαι στην φωτιά του.

Ας δούμε για 30 μέρες ποιόν τομέα ζωής φωτίζει ο Ήλιος του χειμώνα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

Κριός    Κατακτήστε την κορυφή.

Ο Ήλιος φωτίζει το μεσουράνημα, το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας που αφορά την φήμη, την κοινωνική αναγνώριση, τον γάμο και την καριέρα σας.  Για έναν μήνα μπορείτε  να προβάλετε ταλέντα, ικανότητες και χαρίσματα και να κερδίσετε τον θαυμασμό.

 

Ταύρος    Μακροπρόθεσμοι στόχοι και σχέδια ευνοούνται.

Από σήμερα και για ένα μήνα ο Ήλιος φωτίζει μεγάλα σχέδια, υψηλούς στόχους, ταξίδια, σπουδές και κάθε μορφή επικοινωνίας με το εξωτερικό. Έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να δημιουργήσετε την ζωή σας από την αρχή.

 

Δίδυμοι   Φτάνοντας στα βάθη της ψυχής σας. 

Ο Ήλιος για 30 μέρες θα φωτίζει το πιο σκοτεινό και μυστικό κομμάτι της ζωής σας,  την ψυχή, τους φόβους,  τα κρυμμένα συναισθήματα και τις επιθυμίες που πάντα λαχταρούσατε αλλά αναγκαστήκατε να κρύψετε βαθιά.

Καρκίνος    Οι μακροχρόνιες σχέσεις σε πρώτο πλάνο.

Ο Ήλιος φωτίζει τις διαπροσωπικές μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες σας.  Για έναν μήνα θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε νέα ενέργεια Στις συμμαχίες και  την συντροφική σας ζωή.

 

Λέων     Δώστε την αξία που πρέπει σε απλές καθημερινές στιγμές.

Ο Ήλιος σας ευνοεί στο κομμάτι των εργασιακών σχέσεων, της καθημερινότητας  και στην υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

 

Παρθένος    Ξαναβρίσκετε τον δρόμο της δημιουργικότητας και της χαράς.

Με τον Ήλιο να φωτίζει τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα έχετε για 30 μέρες πολλές ευκαιρίες για δημιουργία, ψυχαγωγία και ερωτικές στιγμές.

Ζυγός    Η αξία ενός ζεστού σπιτικού  γίνεται προτεραιότητα.

Οι οικογενειακές σχέσεις, το σπίτι σας ακόμα και  η επαγγελματική στέγη  αποκτούν ιδιαίτερη αξία και βαρύτητα με τον Ήλιο για 30 μέρες, να φωτίζει τις ρίζες σας και ό,τι σας δίνει νόημα.

 

Σκορπιός   Στο κέντρο του ενδιαφέροντος η επικοινωνία με τους γύρω σας.

Η επαφή και η επικοινωνία σας με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, ιδέες και σχέδια, μικρά ταξίδια και αγοραπωλησίες, συμφωνίες και ραντεβού θα είναι στο πρόγραμμα των επόμενων 30 ημερών.

 

Τοξότης    θα εστιάσετε  τις ενέργειές σας  για να νιώσετε ασφάλεια.

Ο τομέας της οικονομικής ασφάλειας και της συναισθηματικής σταθερότητας φωτίζεται από τη νέα θέση του Ήλιου  στον 2ο ηλιακό σας οίκο. Η αυτοεκτίμηση, οι αξίες και το να νιώσετε ασφάλεια θα είναι το κέντρο των γεγονότων και της αναζήτησής σας.

 

Αιγόκερως   Ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής.

Ο Ήλιος σήμερα το απόγευμα επισκέπτεται το ζώδιό σας ξεκινώντας τον μήνα των γενεθλίων σας και σηματοδοτώντας μία νέα αρχή μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας.  Λάμπετε, φωτίζεστε και μπορείτε να πετύχετε τις επιθυμίες σας.

 

Υδροχόος    Χρειάζεστε  ψυχική και πνευματική ξεκούραση.

ο Ήλιος περνάει σε ένα μυστικό κομμάτι και φωτίζει τις ασυνείδητες επιθυμίες  και την ανάγκη να γιατρέψετε τους φόβους και τις πληγές σας.  ανανεώστε το χώρο σας και απολαύστε στιγμές ηρεμίας με τον εαυτό σας.

 

Ιχθύες  Φωτίζονται τα όνειρά σας μέσα από έναν κύκλο γνωριμιών.

Τα συλλογικά όνειρα και οι κοινοί στόχοι με μία ομάδα ανθρώπων και φίλων  φωτίζονται από την ενέργεια του Ήλιου στον 11ο ηλιακό σας οίκο.  Φερθείτε  υπεύθυνα και κερδίστε  νέους συντρόφους στο ταξίδι της ζωής.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *