Ολική έκλειψη Σελήνης και έκρηξη συναισθημάτων!

Avatar photo Mari Giova 25/05/2021

Ένα ματωμένο φεγγάρι που αποκαλύπτει και τελικά θεραπεύει, όπως ο Χείρωνας και ο Κρόνος γιατρεύουν με την γνώση και την σοφία τις πληγές των ανθρώπων.

Η ολική έκλειψη Σελήνης μέσα από πιεστικά και έντονα συναισθήματα τελικά οδηγεί στην θεραπεία και την απελευθέρωση με τις όψεις τριγώνου και εξάγωνου με τους δύο δασκάλους πλανήτες τον Κρόνο και τον Χείρωνα!

Δείτε το live από το Love Radio 97,5 με τον Δημήτρη και την Ιουάννα εδώ

Οι τελευταίες μέρες του Μαΐου φωτίζονται αλλά και σκοτεινιάζουν από την ματωμένη υπερ πανσέληνο των λουλουδιών με την επιρροή της να φτάνει ως τις 10 Ιουνίου …

Τα πλανητικά φαινόμενα μοιάζουν να θέλουν να αποδείξουν πως η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια και νικητές βγαίνουν όσοι είναι έτοιμοι ν’ αλλάξουν και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα αλλά και όσοι βαδίζουν με την σοφία του θεραπευτή Χείρωνα και την εμπειρία του χρονοκράτορα Κρόνου.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και οι πλανητικές εξελίξεις πυροδοτούν γεγονότα και φέρνουν ανατροπές σε σχέσεις , χωρισμούς, αποκαλύψεις μυστικών αλλά και επιστροφές στο παρελθόν και σε ανθρώπους, που για κάποιο λόγο είναι σημαντικό να ξανασυναντήσετε. Αν αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στις προσωπικές σχέσεις ή τις επαγγελματικές και φιλικές εξαρτάται από το ζώδιο και τον ωροσκόπο στον οποίο ανήκετε.

Το τέλος του Μάη κρύβει δυνατά συναισθήματα και γεγονότα. Με επίκεντρο την 26η Μαΐου στις 14:11 ώρα Ελλάδας ως τις 14.26  πραγματοποιείται μια υπερ-πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στις 5ο μοίρες του Τοξότη. Το σημαντικό αυτό ουράνιο φαινόμενο δεν θα είναι ορατό στην χώρα μας αλλά όλοι θα απολαύσουν την πιο φωτεινή και μεγάλη πανσέληνο του 2021.

Το φαινόμενο της ολικής έκλειψης θα είναι πλήρως ορατό και εντυπωσιακό στην Αυστραλία, στο δυτικό τμήμα των ΗΠΑ, Νοτιοδυτική Αμερική και στη Νοτιοανατολική Ασία. Το μονοπάτι της έκλειψης δείχνει και τις χώρες που επηρεάζονται από γεγονότα που πυροδοτεί το πλανητικό αυτό φαινόμενο.

Είναι ευκαιρία για όλα τα ζώδια να εφαρμόσουν τεχνικές που θα “καθαρίσουν” και θα λυτρώσουν από τοξικά συναισθήματα, εξαρτήσεις και πληγές του παρελθόντος. Μπορείτε απλά να διαλογιστείτε και να συγχωρέσετε όλα και όλους όσους σας πλήγωσαν. Συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας και ανοίξτε τους την πόρτα να μπεί το θεραπευτικό φως της αποδοχής και της αναγνώρισης. Κοιτάξτε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας αλλά και ό,τι σας κρατάει ‘δεμένους’ σε λάθη και ανακύκλωση τοξικών σχέσεων.

Γράψτε ή πείτε όσες φορές νιώσετε την ανάγκη και κυρίως κάντε το πράξη : “Συγχωρώ και απελευθερώνω ό,τι ανήκει στο παρελθόν . Εμπιστεύομαι τις αλλαγές, προχωράω μπροστά και χαίρομαι τώρα και κάθε στιγμή!”

Συμβολικά ξεκαθαρίστε και πετάξτε ή χαρίστε ό,τι είναι άχρηστο για σας. Αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας και τα λάθη σας  λυτρωθείτε από τις ενοχές και προχωρήστε μπροστά πιο ανάλαφροι και με λιγότερα πρέπει. Το μόνο πρέπει που αξίζει είναι η αγάπη για τον εαυτό σας και τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Πως επηρεάζει η ολική έκλειψη Σελήνης της 26ης Μαΐου με επιρροή ως τις 10 Ιουνίου τα 12 ζώδια;

Κριός

Επικοινωνήστε, ταξιδέψτε και φλερτάρετε στο έπακρο!

Η ολική έκλειψη Σελήνης με επιρροή ως τις 10 Ιουνίου θα αποδειχτεί γόνιμη και δημιουργική για το δικό σας ζώδιο καθώς κάνει ευνοικές όψεις με τον Ήλιο σας αλλά και με τον θεραπευτή Χείρωνα που είναι και θα παραμείνει για χρόνια στο δικό σας ζώδιο. Ένα διαφορετικό παράθυρο ανοίγει για σας με φως και αισιοδοξία μέσα από μια δεύτερη ευκαιρία, ένα ταξίδι, σπουδές και επικοινωνία με ανθρώπους διαφορετικούς αλλά πολύ ταιριαστούς για την εξέλιξή σας. Ακόμα και μια σύγκρουση ή αποκάλυψη θα λειτουργήσει θετικά για το μέλλον σας.

 

Ταύρος

Σταθεροποιείτε συναισθήματα και εκφράζεστε πιο δημιουργικά.

Σε μια πιεστική χρονιά αυτή η υπερπανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης μεγενθύνει τις ανασφάλειές σας προσωπικές ή οικονομικές. Ακούστε την διαίσθησή σας γιατί τα πράγματα ίσως να μην είναι όπως φαίνονται και προστατεύστε με τις συμβουλές ειδικών οικονομικές και νομικές σας υποθέσεις. Ιδιαίτερα προσέξτε την επικοινωνία σας και ποιους εμπιστεύεστε.

 

Δίδυμοι

Εσείς και οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας στο επίκεντρο των γεγονότων.

Η υπερπανσέληνος των λουλουδιών και ταυτόχρονη ολική έκλειψη Σελήνης για τους Διδύμους του Μαΐου σηματοδοτεί ολοκλήρωση ένος κύκλου μέσα από μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Αξιοποιήστε την εμπειρία που σας δίνει ο Κρόνος και ακολουθήστε τον δρόμο της σύνεσης. Σημαντικοί φίλοι και γνωριμίες μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε διεξόδους και λύσεις. Με τον δικό σας Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ως τις 22 Ιουνίου επιστρέφουν άνθρωποι από το παρελθόν σας και σχέδια που έμειναν ανολοκλήρωτα. Οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου ~11-21 Ιουνίου φροντίστε τις σχέσεις σας αν φυσικά θέλετε να τις κρατήσετε.

Καρκίνος

Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας.

Η τελευταία βδομάδα του Μαΐου λόγω της ολικής έκλειψης Σελήνης  είναι πιο πιεστική για την καθημερινότητα και εργασιακά θέματα. Προσέξτε πιο πολύ τις σχέσεις σας με υπαλλήλους ή συναδέλφους σας και πρακτικά θέματα που σας αγχώνουν. Φροντίστε την υγεία σας και των δικών σας ανθρώπων και τονώστε την ψυχολογία σας με βόλτες στην θάλασσα και μικρές ή μεγάλες αποδράσεις που θα σας αναζωογονήσουν. Τα μυστικά σας σχέδια ή κρυφά συναισθήματα μπορούν να αποκαλυφθούν! Το θέλετε…;

Λέων

Όλα για τον έρωτα και την τέχνη!

Η ματωμένη υπερ-πανσέληνος των λουλουδιών της 26ης Μαΐου με επιρροή ως τις 10 Ιουνίου, πραγματοποιείται στον 5ο ηλιακό σας οίκο και προκαλεί εκρήξεις δημιουργίας και έρωτα. Οι καλλιτέχνες και οι επιχειρηματίες είστε στην πιο παθιασμένη και δημιουργική σας φάση. Η έμπνευση και η φαντασία φτάνει στο αποκορύφωμά της. Μπορείτε να απελευθερωθείτε από ανασφάλειες και να χαρείτε με την παρέα αγαπημένων προσώπων. Φίλοι ή σύντροφοι από το παρελθόν επιστρέφουν και ίσως να μπερδευτείτε ή να γίνουν αποκαλύψεις μυστικών!

Παρθένος

Η οικογένεια και οι στόχοι σε πρώτο πλάνο!

Οι τελευταίες μέρες του Μαΐου με την ολική  έκλειψη Σελήνης και τον ‘ανάδρομο’ Ερμή πυροδοτούν την ανασφάλειά σας και  σας οδηγούν σε αναθεωρήσεις.

Πιο πολύ επηρεάζεστε οι Παρθένοι του 1ου και 3ου δεκαημέρου σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Οικογενειακά θέματα ή το σπίτι σας, φορτίζουν κυρίως εσάς του Αυγούστου, προκαλώντας  πίεση και ψυχολογική φόρτιση. Προσέξτε αποφάσεις και σημαντικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας γιατί είναι πιθανόν να αλλάξουν στην πορεία. Ο σύντροφος ή ο συνεργάτης σας προβληματίζει.

Στα θετικά της έκλειψης είναι ότι  θα αναγκαστείτε να ‘δείτε’ και θα λυτρωθείτε από φόβους οικονομικούς αλλά κυρίως ψυχολογικούς!

Ζυγός

Σας σώζει το χάρισμα σας να επικοινωνείτε και η ακαταμάχητη γοητεία σας!

Η έκλειψη ευτυχώς  δεν σας επηρεάζει αρνητικά, αλλά σίγουρα μαζί με δύσκολες όψεις του Ερμή και της δικής σας Αφροδίτης, προκαλείστε από τις συγκυρίες, να ξεπεράσετε εμπόδια και προβλήματα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα. Προσέξτε τι λέτε και τι γράφετε ενώ τις σημαντικές αποφάσεις καλύτερα να τις αφήσετε για μετά τις 23 Ιουνίου.

Ένα σέρβις στο αυτοκίνητο ή στα μέσα επικοινωνίας σας μπορεί να σας γλυτώσει από μικροπροβλήματα.

Σκορπιός

Δημιουργείτε και ξαναγίνεστε παιδιά!

Η ματωμένη Σελήνη του Μαΐου σας κάνει πιο ευάλωτους και ανασφαλείς. Θέλετε να νιώσετε την αποδοχή και την αναγνώριση από τους γύρω σας και συναισθηματικά αλλά και οικονομικά. Ζητάτε πολλά; Ζητάτε ό,τι αξίζετε. Δώστε την ενέργεια σας στον έρωτα, την τέχνη που σας εμπνέει και την δημιουργία σε ό,τι κι αν σας εμπνέει.

Το ξέρετε πως στο τέλος θα βγείτε νικητές και μάλιστα η τελευταία μέρα του μήνα πραγματοποιεί ένα όνειρό σας!

Τοξότης

Άνεμος συναισθημάτων.

Ζείτε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και η μόνη αστρολογική συμβουλή είναι μην αντιστέκεστε στην ροή ακολουθήστε την. Το ποτάμι προχωράει μπροστά και η ζωή σας είναι σε κομβικό σημείο αποφάσεων. Η ολική έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο σας φορτίζει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Οι σχέσεις ‘τεστάρονται’ δυνατά και θα παραμείνουν όσες έχουν δυνατές ρίζες στον χρόνο.

Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι 12-16 Δεκεμβρίου, είστε αυτοί που πρέπει να προσέξετε απατηλές σχέσεις ή λάθος αποφάσεις.

Τα σημαντικά αποφασίστε τα μετά τις 23 Ιουνίου!

Αιγόκερως

Κερδίζετε μέσα από γνωριμίες και επικοινωνία!

Η ολική έκλειψη Σελήνης της 26ης  Μαΐου και ως τις 10 Ιουνίου τονίζει μυστικά συναισθήματα και βαθύτερες επιθυμίες σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ακολουθήστε ό,τι σας δίνει χαρά.

Δυναμώνουν κάποιες φοβίες και ανασφάλειες δικές σας ή αγαπημένων σας ανθρώπων. Φροντίστε θέματα ψυχοσωματικής υγείας και ξεκουραστείτε γιατί έχετε πιεστεί πολύ! Προνοήστε για οικονομικές σας υποθέσεις.

Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 8-17 Ιανουαρίου, βαδίστε με σύνεση και μέτρο και μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά.

Υδροχόος

Έντονη γοητεία και μαγνητισμός  σας μπερδεύουν διπλά…

Ερωτικά και φιλικά μπερδέματα αλλά και πολλές αποκαλύψεις μυστικών μπορεί να πυροδοτήσουν ένταση και να δοκιμάσουν τις αντοχές αλλά και τις σχέσεις σας σε ένα ευρύ πεδίο …!

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες στην εργασία, σε ό,τι έχει να κάνει με δημόσιες υπηρεσίες και φροντίστε ψυχοσωματικές ενοχλήσεις. Φροντίστε την διατροφή σας και εκτονώστε την πίεση μέσα από ταξίδια με καλή παρέα ακόμα και με κάποιο χόμπι που σας εκφράζει.

Επιστροφές ερωτικών συντρόφων είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο!

Ιχθύες

Νέοι δρόμοι απλώνονται μπροστά σας… Επιλέξτε τον δρόμο που οδηγεί στα όνειρά σας!

Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 και με επιρροή ως τις 10 Ιουνίου  δείχνει μια αλλαγή ή πίεση από τον χώρο της καριέρας ή του σπιτιού. Με διπλωματικούς χειρισμούς μπορείτε να βρείτε λύσεις για τις οικονομικές σας ανασφάλειες. Στις 26 και 27 ξεκουραστείτε και κρατήστε χαμηλό προφίλ. Μετά τις 28 σταδιακά η δημιουργικότητα και η γοητεία σας θα σας φέρουν χαμόγελα αισιοδοξίας.

Πιο προσεχτικοί πρέπει να είστε οι Ιχθύες του Φεβρουαρίου.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *