Μάιος μήνας μαγικός! Ποια ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη περιπέτεια!

Avatar photo Mari Giova 04/05/2021

Μάιος μήνας μαγικός…

Ποια ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη περιπέτεια !!

Το μήνυμα του Μάη: 
Άνοιξε την πόρτα της ευτυχίας,
τα όνειρά σου σε περιμένουν να τα ζήσεις!

Ο Μάιος  ξεκινάει μια υπέροχη περιπέτεια για όλα τα ζώδια γεμάτος με όμορφες διαδρομές, συναντήσεις, συζητήσεις, έρωτες και κατακτήσεις και ρομαντικά όνειρα που ξεχειλίζουν από συναίσθημα. Το καλύτερο κομμάτι του είναι οι πρώτες τρεις εβδομάδες! Ενώ η τελευταία βδομάδα απλώς οδηγεί σε αλλαγές και αναθεώρηση στόχων και σχεδίων, μέσα από μια πανσέληνο και ολική έκλειψη Σελήνης αλλά και επιστροφή ή επανασύνδεση με πρόσωπα και υποθέσεις γνώριμες λόγω του ‘ανάδρομου’ Ερμή.

Η Νέα Σελήνη στον σταθερό Ταύρο ξεκινάει το ταξίδι της στις 11 Μαΐου στην καλύτερη ζωδιακή θέση και σε αρμονία με τον Πλούτωνα τον πλανήτη που ξεκινάει την ζωή, όταν όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει κι όμως, όλα ξεκινάνε από την αρχή με περισσότερο πείσμα, θάρρος και δύναμη και με μια αρχαία ενστικτώδη δύναμη.

Ταυτόχρονα και ο πλανήτης της επικοινωνίας, των διαδρομών και του εμπορίου ο Ερμής από τις 4 Μαΐου στο ζώδιο που κυβερνά, τους αέρινους Διδύμους ανανεώνει μικρά και μεγάλα ταξίδια, ιδέες και συμφωνίες, συναντήσεις και φλερτ. Μια ανεμελιά και ένα παιχνίδισμα είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα σαν τις πεταλούδες της Άνοιξης και του Καλοκαιριού.

Στις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου και πάλι στο τέλος του 2021 και όλο το 2022, ο Δίας πλανήτης της ευτυχίας και της αφθονίας κάνει την είσοδό του, σε μία από τις πιο τυχερές ζωδιακές του θέσεις, τους Ιχθείς . Από τη νέα του θέση  θα ευνοήσει όλα τα ζώδια σε έναν τομέα της ζωής τους! Ο Δίας από τους Ιχθείς ξυπνάει συναισθήματα βαθιά και όνειρα που μοιάζουν παραμυθένια.

Όπως άλλωστε, είχα προβλέψει στις Ετήσιες Προβλέψεις μου  αλλά και σε ερωτήσεις σε live στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως από τον  Μάιο ξεκινάει το πιο θετικό διάστημα για όλους και για την χώρα μας.

Στο τελευταίο άρθρο για τον Απρίλιο έγραφα : ‘Ο Απρίλης χρειάζεται προσοχή και στην χώρα μας αλλά και παγκόσμια σε θέματα που αφορούν την θάλασσα αλλά και τα πλοία με αποκορύφωμα στις 7-10, 19-22, 26-28.

Σκάνδαλα από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό  χώρο που ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο θ’ αναζωπυρωθούν όλο τον μήνα με αποκορύφωμα αποκαλύψεων  8,9, 11, 12 και 19-29. Πιθανά σοβαρά Θρησκευτικά γεγονότα θα προκύψουν τις ίδιες ημερομηνίες στο διεθνές γίγνεσθαι’

Η πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο θα κορυφωθεί μέχρι την Πανσέληνο της 27ης Απριλίου… Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι η αρχή του τέλους μιας δύσκολης περιόδου για την ανθρωπότητα’’

Note Η 25ο και 26ο   μοίρα των παρορμητικών ζωδίων είναι, μια μοίρα που θα κρίνει , τι θα μείνει και τι θα φύγει. Όσοι έχουν τον Ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες θα βιώσουν μια ριζική αλλαγή.

Στις μοίρες αυτές ανήκουν οι  Κριοί που έχουν γενέθλια 14-17 Απριλίου, οι Καρκίνοι 16-19 Ιουλίου, οι Ζυγοί 18-20 και οι Αιγόκεροι 15-17 Ιανουαρίου.

Κριός  Ασφάλεια και επικοινωνία καθορίζουν συναισθήματα και γεγονότα.

Ακούστε την καρδιά, την διαίσθηση και τα συναισθήματά σας. Η οικογένεια ή το σπίτι και ο εργασιακός χώρος χρειάζονται την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Συναντήσεις, μικρές αποδράσεις, ιδέες και μηνύματα σας ανανεώνουν και δημιουργούν νέες ευκαιρίες.

Ο Δίας είναι πιο ευνοϊκός για εσάς του 3ου Δεκαημέρου -τελευταίες μέρες του ζωδίου σας-  για τα όνειρά σας μέσα από γνωριμίες και φίλους μέχρι τις 13 Μαΐου. Η αλλαγή του Δία από τις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου θα ευνοήσει τα ταλέντα, μυστικά σχέδια και την ψυχολογία ή την υγεία σας.

Η έκλειψη Σελήνης στο τέλος του μήνα θα αποδειχτεί γόνιμη και δημιουργική.

Οι μέρες που πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες 14-17, 25, 28 και 29

Μέρες δημιουργίας  5, 10-13,  30 και 31

 

Ταύρος  Σταθεροποιείτε συναισθήματα και εκφράζεστε πιο δημιουργικά.

Χρόνια σας πολλά.  Γιορτάστε την νέα γενεθλιακή σας χρονιά, τα γενέθλιά σας είναι η προσωπική σας πρωτοχρονιά! Αξιοποιήστε την γοητεία και την τύχη που σας χαρίζει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο ως τις 8 Μαΐου. Από τις 9 και μετά Ερμής και Αφροδίτη θα αυξήσουν την αίσθηση ασφάλειας και αποδοχής που τόσο έχετε ανάγκη μαζί με τα οικονομικά σας ή κάποιες πηγές εσόδων. Σίγουρα θα θελήσετε να κάνετε και κάποια έξοδα που όμως σας δίνουν χαρά.

Η Νέα Σελήνη από τις 11 Μαΐου δείχνει μια νέα αρχή, έναν καινούριο κύκλο με επιρροή για 15 ημέρες και αφορά τις δικές σας επιθυμίες.

Η νέα ζωδιακή θέση του Δία από τις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου 2021 θα ευνοήσει όνειρα και στόχους σας αλλά και νέες γνωριμίες και φιλίες που θα παίξουν θετικό ρόλο στα γεγονότα της ζωής σας!

Μέρες ευκαιριών 2-7 , 17, 19, 20 και 21.

Μέρες προσοχής 8,  27-31.

 

Δίδυμοι   Ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και τον ρυθμό που σας ταιριάζει.

Στις 4 Μαΐου, ο πλανήτης που κυβερνάει το ζώδιό σας, ο Ερμής επιτέλους ξανάρχεται στο φυσικό του σπίτι το δικό σας ζώδιο και μαζί με την Αφροδίτη από τις 9 του μήνα ξαναβρίσκετε τον παλιό καλό σας εαυτό με επικοινωνία, διαδρομές και ταξίδια, έρωτες και φλερτ, μηνύματα, συναντήσεις, συμφωνίες, αγορές ή πωλήσεις, ιδέες και γνωριμίες.

Οι ευκαιρίες και η τύχη πιο κοντά στους Διδύμους των τελευταίων ημερών μέχρι τις 13.

Η αλλαγή του Δία από τις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου θα ευνοήσει  τους επαγγελματικούς σας στόχους, το άνοιγμα στον κοινωνικό σας κύκλο και για κάποιους έναν γάμο!

Τα σημαντικά μην τα αφήσετε για την τελευταία βδομάδα του μήνα καθώς η ολική έκλειψη Σελήνης  επηρεάζει τα συναισθήματα και μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σας. Πιο προσεχτικοί πρέπει να είναι οι Δίδυμοι του Μαΐου.

Με τον Ερμή φαινομενικά ανάδρομο από τις 29 αλλά και νωρίτερα, πρόσωπα και υποθέσεις από το παρελθόν επιστρέφουν, για να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους.

Ημέρες προκλήσεων αλλά και πίεσης  23-29, 31.

Μέρες ευκαιριών 2, 12, 20-22

Καρκίνος  Αξιοποιήστε σημαντικές ευκαιρίες και κοιτάξτε ψηλά!

Η Νέα Σελήνη από τις 11 Μαΐου ως τις 21 σας ωθεί να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας και να ανοίξετε τον κύκλο σημαντικών γνωριμιών αλλά και φίλων. Από έναν σημαντικό άνθρωπο ή φίλο ανοίγονται νέοι δρόμοι για την κατάκτηση των ονείρων σας.

Ο Δίας από τις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου αλλάζει ζώδιο και επιτέλους η τύχη μοιάζει να σας χαμογελά. Μην βάλετε εμπόδια σε ένα νέο πιο όμορφο κεφάλαιο της ζωής σας ακόμα κι αν χρειαστεί να ταξιδέψετε μακριά, να επικοινωνήσετε με ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα, να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο γνώσης.

Κάθε μορφή επικοινωνίας, ταξίδια, σπουδές, νομικές συμφωνίες, συμβόλαια ευνοούνται και πιο πολύ ευνοούνται οι Καρκίνοι του Ιουνίου.

Η τελευταία βδομάδα του Μαΐου είναι πιο πιεστική για την καθημερινότητα, εργασιακά θέματα ίσως και κάποιες ψυχοσωματικές ενοχλήσεις.

Ημέρες πίεσης 7, 9, 15, 25- 29.

Μέρες δημιουργίας 11-13, 17, 24, 31.

 

Λέων   Επιτέλους χαίρεστε την ζωή και αφήνεστε στο παιχνίδι του φλερτ.

Τα καλά νέα για σας τους λαμπερούς Λέοντες αρχίζουν στις 4 Μαΐου με τον Ερμή να ευνοεί όλο τον Μάιο   θέματα επικοινωνίας ακόμα και διαδρομών  και να σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους, νέες γνωριμίες και στόχους !

Με την Αφροδίτη από τις 9 του μήνα στον 11ο ηλιακό σας οίκο, πολλοί θα χαρείτε με τους φίλους σας, άλλοι θα επενδύσετε σε έναν κύκλο γνωριμιών και θα γοητεύσετε ή θα πείσετε για να πετύχετε ένα σημαντικό όνειρό σας. Κάποιοι γοητεύονται από την λάμψη σας στον φιλικό σας κύκλο και η ολική έκλειψη Σελήνης στα τέλη του μήνα, πυροδοτεί αποκαλύψεις και διλήμματα μεταξύ μιας ερωτικής και μιας φιλικής σχέσης.

Ο Δίας ευνοεί τους Λέοντες του 3ου Δεκαημέρου ως τις 13 Μαΐου σε σχέσεις και συνεργασίες. Από τις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου αλλάζει για όλους θέση και δίνει ευκαιρίες οικονομικές και ερωτικές!

Ο Κρόνος και ο Ουρανός πιέζουν με ξεκαθαρίσματα και αλλαγές τους γεννημένους  1 ως 6 Αυγούστου. Θέλετε να απελευθερωθείτε από πιεστικές συνθήκες.

Δημιουργικές μέρες  12-14, 17, 20

Ημέρες πίεσης 3, 15, 21, 25, 31

Παρθένος  Υποδεχτείτε τον Δία και ανοιχτείτε σε σχέσεις ζωής.

Ο Ερμής παραδοσιακά πλανήτης που κυβερνάει και το δικό σας ζώδιο από τις 4 Μαΐου ανανεώνει τον επαγγελματικό και κοινωνικό σας κύκλο. Συναντήσεις, συζητήσεις, ανταλλαγή ιδεών, συμφωνίες και συμβόλαια είναι μέσα στο πνεύμα του μήνα για το δικό σας ζώδιο.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 8 του μήνα δυναμώνει την γοητεία αλλά και τις σχέσεις σας και σας φέρνει αισιοδοξία μέσα από ταξίδια, σπουδές ή νομικές συμβουλές.

Η Νέα Σελήνη ξεκινάει την επιρροή της στις 11 Μαΐου και μέχρι τις 21 σταθεροποιεί μεγάλα σχέδια και στόχους.

Ο Δίας  από τις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου  είναι μόνο η αρχή για μια σχέση ζωής, μια σημαντική συνεργασία ή έναν ειδικό σύμβουλο που θα σας στηρίξει. Οι άλλοι άνθρωποι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο σήμερα αλλά και το αύριο της ζωής σας.

Την τελευταία βδομάδα του Μαΐου μην αφήσετε πολύ σημαντικές ενέργειες και μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις η έκλειψη και ο ‘ανάδρομος’ Ερμής φέρνουν ανασφάλεια και αναθεωρήσεις ειδικά για τους Παρθένους του Αυγούστου.

Ημέρες προκλήσεων και πίεσης   23-29, 31.

Δημιουργικές μέρες 2, 12, 20-22

 

Ζυγός  Κοιτάξτε πιο μακριά και τολμήστε να στοχεύσετε ψηλά!

Η Αφροδίτη ως τις 8 Μαΐου αλλά και η Νέα Σελήνη από τις 11 ως τις 25, σταθεροποιούν μια σημαντική σας σχέση και σας προσφέρουν μια αίσθηση ασφάλειας προσωπικής ή οικονομικής.

Η νέα θέση του Ερμή από τις 4 του μήνα και της Αφροδίτης από τις 9 ως το τέλος του μήνα τροφοδοτούν μεγάλα σχέδια ή ταξίδια και επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα.

Ο Δίας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάη, ευνοεί τους Ζυγούς των τελευταίων ημερών, να βρουν χαρά και δημιουργία μέσα από αγαπημένα τους πρόσωπα ή ένα όνειρο που τους εμπνέει!

Η αλλαγή του Δία από τις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου  φέρνει ευκαιρίες μέσα από εργασιακά ζητήματα και επαγγελματικές σχέσεις αλλά και στην καθημερινότητά σας, σε θέματα υγείας και ευεξίας.

Ο Άρης όλο τον μήνα σας κάνει να τρέχετε, για να πετύχετε επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Μην αγχώνεστε , μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά.

Η έκλειψη ευτυχώς για σας, δεν σας επηρεάζει αρνητικά, λίγο περισσότερη προσοχή σε άτομα του περιβάλλοντος ή στο αυτοκίνητό σας.

Μέρες δημιουργίας και ευκαιριών 2, 6, 12,19 και 20 .

Μέρες προκλήσεων 25-27, 30, 31.

Σκορπιός  Έρωτας και δημιουργία σας μεταμορφώνουν!

Ο Μάιος μπορεί να γίνει για εσάς, ένας υπέροχος μήνας χαράς, δημιουργίας, τέχνης και σημαντικών σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών!

Ακούστε και εμπιστευθείτε σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. η Αφροδίτη και η Νέα Σελήνη τροφοδοτούν και εδραιώνουν συνεργασίες ή σχέσεις που έχουν μεγάλη αξία για την πορεία σας.

Ο Δίας σας δίνει λύσεις στο σπίτι και την οικογένεια μέχρι τις 13  και μετά τις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου σας δίνει φτερά! Με τα φτερά του Έρωτα και της δημιουργίας πετάτε ψηλά!!!

Οι Σκορπιοί του 3ου Δεκαημέρου έχετε  την εύνοια του Ποσειδώνα αλλά και του Πλούτωνα που σας δίνουν δύναμη, έμπνευση για αλλαγή, έρωτα και δημιουργία μέσα από κάτι δικό σας- τέχνη, επιχείρηση, παιδιά- που σας δίνει χαρά!

Κρόνος και Ουρανός μεγενθύνουν προβλήματα  από το παρελθόν και υποχρεώσεις, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς των αρχών Νοέμβρη.

Οι μέρες που πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες 3, 4, 9,15,25,30.

Πιο ευνοϊκές μέρες 2, 6, 7, 12, 13, 20 και 31.

Τοξότης   Άνεμος χαράς πνέει για το λιμάνι σας.

Σχέσεις και συνεργασίες αλλά και το σπίτι σας πνέουν χαρά και αισιοδοξία .

Από τις 4 Μαΐου ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι στο τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων και επαγγελματικών συνεργασιών. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας λοιπόν, θέλουν να τους ακούσετε και να συζητήσετε μαζί τους ακόμα και να τους συμβουλευτείτε.

Μαζί με την γλυκιά ενέργεια της Αφροδίτης από τις 9 Μαΐου ανοίγει ένας σημαντικός κύκλος σχέσεων και συμφωνιών. Μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί με τον σύντροφό σας ή να διαπραγματευτείτε, για να πετύχετε μια συνεργασία.

Η καθημερινότητά σας αλλάζει υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες  και η εργασία σας αποδίδει καρπούς ή οι συνάδελφοί σας σας αποδέχονται.

Από τις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου ο δικός σας πλανήτης, ο Δίας αλλάζει ζώδιο και κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς, δίνοντάς μια πιο τρυφερή και ευαίσθητη νότα με την οικογένειά σας. Η ιδανική περίοδος να ανανεώσετε τον χώρο σας και το εξοχικό σας κοντά στην θάλασσα. Κάποιοι μπορεί να θελήσετε να μετακομίσετε!

Η ολική έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο σας φορτίζει ψυχολογικά ή συναισθηματικά κυρίως τους Τοξότες του Νοεμβρίου.

Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι 12-16 Δεκεμβρίου, είστε αυτοί που πρέπει να προσέξετε απατηλές σχέσεις ή λάθος επιλογές.

Μέρες ευκαιριών  6,12,13, 17 και 20.

Μέρες προσοχής  21-27, 31.

 

Αιγόκερως  Η δημιουργικότητα και η γοητεία σας κερδίζουν τους γύρω σας.

Ο Μάιος είναι για σας ένας πολύ δημιουργικός μήνας για τους ερωτευμένους, τους καλλιτέχνες και τους επιχειρηματίες …

Η Νέα σελήνη από τις 11 σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο στα όνειρα και τα σχέδια που σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Αφεθείτε λοιπόν και ζήστε όλα όσα περιμένατε.

Κρατήστε ισορροπία σε σχέσεις σημαντικές με τον σύντροφο ή συνεργάτες σας και δείτε τις αλλαγές με θετική ματιά.

Η αλλαγή του Δία από τις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου θα ευνοήσει τον τομέα της επικοινωνίας και των μικρών ταξιδιών αλλά και θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο ή το τηλέφωνό σας. Ίσως μια νέα αγορά ή συμφωνία σας δώσει χαρά!

Η ολική έκλειψη Σελήνης την τελευταία βδομάδα του Μαΐου μεγενθύνει κάποιες φοβίες και ανασφάλειες δικές σας ή αγαπημένων σας ανθρώπων. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και φροντίστε τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε.

Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 15-17 Ιανουαρίου, βαδίστε με σύνεση, μια ριζική αλλαγή είναι αναγκαία.

Ημέρες πίεσης 7, 9, 14,15, 25- 29.

Μέρες δημιουργίας 11-13, 17, 24, 31.

Υδροχόος   Ερωτικές κατακτήσεις και οικονομικοί στόχοι σας φέρνουν χαμόγελα.

Λαχταράτε και μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή ή έστω να βάλετε τις βάσεις για μια σημαντική αλλαγή στο σπίτι και στην εργασία σας. Κάποιοι μετακομίζετε ή αλλάζετε εργασιακές συνθήκες. Επιτέλους μπορείτε, ειδικά από τις 14 Μαΐου που ο Δίας αλλάζει ζώδιο ως τις 28 Ιουλίου, να νιώσετε ασφάλεια οικονομική ή και προσωπική από την δουλειά αλλά και τους φίλους σας. Στοχεύστε λοιπόν στα έσοδα και την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Ανανεώστε και τον χώρο του σπιτιού σας ή το γραφείο σας για να νιώσετε καλύτερα και να μαγνητίσετε την εύνοια της τύχης.

Όλος ο Μάιος έχει έντονη ερωτική διάθεση, διασκέδαση και δημιουργικότητα. Προσέξτε μόνο την τελευταία βδομάδα να μην μπερδέψετε φίλους και έρωτες, οι αποκαλύψεις είναι στα όρια.

Μέρες  πίεσης  15, 23-27, 31.

Μέρες ευκαιριών 2, 12,13, 17, 20-22.

 Ιχθύες  Νέο κεφάλαιο και νέες ευκαιρίες στο βιβλίο της ζωής σας!

Αξιοποιήστε κάθε μορφή επικοινωνίας και θα βγείτε κερδισμένοι. Οι διαδρομές, κοντινά ταξίδια, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , συγγενείς και άτομα από το περιβάλλον σας αλλά και σημαντικοί φίλοι ακόμα και ισχυρά πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας. Ανοιχτείτε στο περίγυρό σας αλλά και σε νέο κύκλο φίλων ή συνεργατών.

Ο έρωτας, η δημιουργία ακόμα και πιο καλλιτεχνικά  ταλέντα σας ήρθε η ώρα να τα αξιοποιήσετε και να τα αναδείξετε.

Στις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου καλωσορίστε τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, της αισιοδοξίας και των ευκαιριών στο ζώδιό σας.

Η τελευταία βδομάδα με την ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 δείχνει μια αλλαγή ή πίεση από τον χώρο της καριέρας ή του σπιτιού.

Μέρες που καλό είναι να αποφύγετε τις παγίδες και τις ψευδαισθήσεις  21-27

Μέρες δημιουργίας  2, 6, 12, 13,17, 20, 30 και 31.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *