Η μαγική ενέργεια Δία και Ποσειδώνα κάνει το απραγματοποίητο δυνατό…

Avatar photo Mari Giova 01/06/2021
Όταν το απέραντο γαλάζιο του Ποσειδώνα και του Δία από τους Ιχθείς απελευθερώνει όνειρα, συγκινήσεις και ταξίδια στο όνειρο, όλα γίνονται δυνατά!

 

 

 

Το μήνυμα του Ιούνη: 

Ακολούθησε την καρδιά και τα όνειρά σου με την διαίσθηση του Ποσειδώνα και την τύχη που ακτινοβολεί ο  Δίας.

Το απραγματοποίητο γίνεται δυνατό με την μαγική ενέργεια δύο μεγάλων πλανητών του ηλιακού μας κόσμου. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς είναι δύο πολύ σημαντικοί πλανήτες, για ν’ ανοίξουν νέους δρόμους και να πραγματοποιήσουν τις ευχές των 12 ζωδίων. Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που υπόσχεται το καλοκαίρι και προκαλεί σε παιχνίδια δυνατών συγκινήσεων, έρωτα, μαχών και ανατροπών…

Θα είναι μόνο θετικές οι αστρολογικές επιρροές τον Ιούνιο;

Δείτε το live με τον Δημήτρη και την Ιουάννα στον Love 97,5

Οι 3 πρώτες μέρες ξεκινάνε αισιόδοξα όμως, με επίκεντρο τις ημέρες γύρω από την 5η Ιουνίου που ο Άρης έρχεται σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα, όπως και τις τελευταίες μέρες που ο Άρης πλησιάζει Κρόνο και Ουρανό η ένταση και οι εκρήξεις βίας ακόμα και πυρηνικών ή άλλων πολεμικών, τρομοκρατικών γεγονότων καραδοκούν σε παγκόσμιο επίπεδο.  Η φύση και η ενέργεια της θα είναι έντονη.

Στις 10 Ιουνίου έχουμε Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου στις 19ο των Διδύμων, το ζώδιο της επικοινωνίας. Ταυτόχρονα ο Ερμής,  ο πλανήτης της επικοινωνίας, των διαδρομών και του εμπορίου σε ανάδρομη τροχιά μέχρι τις 22 Ιουνίου στο ίδιο ζώδιο με την έκλειψη, δοκιμάζει την υπομονή μας σε απλά καθημερινά θέματα αλλά φέρνει και επιστροφές ή επανασυνδέσεις σημαντικών  προσώπων.

Έκλειψη Ηλίου και Ερμής ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πολλές συζητήσεις, πληροφορίες που μπορεί να είναι και ‘fake news’ ,συναντήσεις αλλά και ένα μπλοκάρισμα ή μια ασάφεια που μπερδεύει την επικοινωνία και τα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς. Δείχνοντας πως οι άνθρωποι θα γυρίζουν σε παλιές υποθέσεις ή εκκρεμότητες.

Καλό είναι όλα τα ζώδια τις οριστικές αποφάσεις να τις πάρουν, όταν έχει επανέλθει ο Ερμής σε ορθή φορά, δηλαδή μετά τις 23 Ιουνίου, που θα έχει σταματήσει να επηρεάζει και η Ηλιακή έκλειψη. Τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το τοπίο και θα έχουν αποκαλυφθεί αλήθειες.

 

Τι υπόσχονται οι πλανήτες στον Ουρανό του Ιούνη και οι μέρες κλειδιά για όλα τα ζώδια.

Κριός  Απελευθερώστε συναισθήματα και απολαύστε στιγμές χαράς.

Ο Ιούνιος για σας παραμένει ένας μήνας που στην αρχή αλλά και στο τέλος του χρειάζεται λεπτές ισορροπίες. Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, ο Άρης μέχρι τις 10 του μήνα δοκιμάζει τα νεύρα και την υπομονή σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Κυρίως επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και όσους έχετε γενέθλια 14-17 Απριλίου.

Όλα αυτά μέχρι τις 10 γιατί στις 11 Ιουνίου ο Άρης περνάει στον Λέοντα και σας δίνει ερωτισμό, πάθος και ενέργεια να δράσετε και να κατακτήσετε στόχους. Προσέξτε φιλικές σχέσεις και οικονομικές σας υποθέσεις. Τις τελευταίες μέρες και η Αφροδίτη στον οίκο του έρωτα και της διασκεδάσης ίσως σας σπρώξει σε περιπέτειες με αγαπημένους σας. Κρατήστε σε απόσταση φίλους και τον σύντροφό σας.

Απαιτητικές μέρες  4-6 ,14-16,  22-24, 28-30

Μέρες δημιουργίας  1-3, 11, 21.

        Ταύρος   Καριέρα και οικονομικά κρύβουν ανατροπές.

Οι φίλοι και σημαντικές γνωριμίες σας βοηθάνε και μέσα από κοινούς στόχους μπορείτε να πετύχετε και να βρείτε λύσεις. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνθήκες ή ο διευθυντής σας, σάς πιέζουν και αρκεί μια σπίθα για να ανατραπούν όλα. Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει τα οικονομικά σας, οπότε κρατήστε γερά τα έσοδά σας. Ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να φέρει πίσω χρήματα που περιμένατε.

Ο Άρης από τις 11 Ιουνίου ως το τέλος φέρνει άγχος ή ένταση στο σπίτι και στην οικογένεια.

Πιο πολύ επηρεάζεστε οι Ταύροι από 24 Απρίλη ως τις 5 Μαΐου, καθώς Ουρανός και Κρόνος αλλά και ο Άρης σας πιέζουν με αλλαγές ακόμα και με επανάσταση και ανατροπές. Χρειάζεστε καλούς συνοδοιπόρους και φίλους και αυτούς τους έχετε! Απλά ακούστε τους και ενεργήστε ομαδικά.

Μέρες  πίεσης 4-6 ,14-16,  22-23, 28-30.

Πιο ευνοϊκές μέρες  1-3, 11, 21.

 

     Δίδυμοι  Νέα γενεθλιακή χρονιά ξεκινά, χαρείτε τον μήνα των γενεθλίων σας       κάνοντας χώρο στο καινούριο!

Χρόνια πολλά πανέξυπνοι Δίδυμοι, ο Ιούνιος είναι ο μήνας που ο Ήλιος φωτίζει το ζώδιό σας και τις επιθυμίες σας. Αυτός ο Ιούνης είναι λίγο διαφορετικός, μια και η έκλειψη Ηλίου -που πραγματοποιείται στις 10 Ιουνίου στις 19ο των Διδύμων- δείχνει αλλαγές για εσάς που έχετε γενέθλια μεταξύ 5 και 14 Ιουνίου. Βάζετε τέλος και κάνετε μια νέα αρχή με βάση τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Η τύχη για σας είναι σε σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες αλλά και μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.

 Το πιο δημιουργικό διάστημα για δράση 3 ,11,18 και 22-27

Ημέρες προκλήσεων αλλά και πίεσης  4-6,9,10, 13,16,28,29.

 

      Καρκίνος  Η ομορφιά και η γοητεία σας κερδίζει παντού!

Ο Ιούνιος για σας είναι ένας δημιουργικός και κοινωνικός μήνας που θα λάμπετε, θα γοητεύετε και φυσικά θα πείθετε, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό!

Όλα αυτά τα οφείλετε στον πλανήτη της ομορφιάς και του έρωτα, την Αφροδίτη που από τις 2 ως τις 26 Ιουνίου είναι στο δικό σας ζώδιο βοηθώντας σας σε πολλούς τομείς και μαζί στον πλανήτη που φέρνει ευκαιρίες και τύχη τον Δία από τον 9ο οίκο ζωής. Μεγάλα σχέδια και ταξίδια ευνούνται, όπως και νομικές υποθέσεις ή μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.  Στον μόνο τομέα που πρέπει να προσέξετε είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Ξεκουραστείτε και μην αμελείτε την υγεία και την ευεξία σας. Αγαπήστε εσάς το αξίζετε. Οι Καρκίνοι του 3ου Δεκαημέρου και κυρίως οι 16-19 Ιουλίου, αφήστε τις έριδες και την ένταση στην άκρη και φερθείτε διπλωματικά ειδικά από 4-7 Ιουνίου. Ένώ όλοι από τις 11 Ιουνίου δίνετε αγώνα για τα οικονομικά σας και έχετε έξοδα.

Δυσαρμονικές μέρες Ιουνίου 4-6 και 22-26 .

Θετικές μέρες 2, 3, 11, 13, 20 και 21.

 

       Λέων  Αλλαγές σε σημαντικές σχέσεις και νέα αρχή.

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με υψηλές απαιτήσεις που κερδισμένοι θα βγουν μόνο όσοι φερθούν έξυπνα διακρίνοντας τους δήθεν και διώχνοντας ψεύτικους φίλους. Το πιεστικό τετράγωνο Κρόνου και Ουρανού επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους  24 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου και δείχνει καταστάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον ή σε μια συντροφική σχέση. Θυμίζει προβλήματα που είχαν ξεκινήσει Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και δώστε σημασία σε οικονομικά ή κληρονομικά θέματα που μπορούν να σας χαρίσουν πολλά χαμόγελα αρκεί να αξιοποιήσετε ευκαιρίες.

Ακούστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας και ακολουθήστε την καρδιά σας έτσι θα βρείτε το βάλσαμο και την θεραπεία για την ψυχή σας αλλά και απελευθέρωση.

Μέρες  πίεσης 4-6 ,14-16,  22-23, 28-30.

Πιο ευνοϊκές μέρες  1-3, 11, 21.

 

    Παρθένος  Ακολουθήστε σημαντικούς στόχους και όνειρα.

Βασικό στοιχείο του μήνα για το δικό σας ζώδιο είναι η έκλειψη Ηλίου αλλά και η πορεία του Ερμή σε ανάδρομη τροχιά ως τις 23 Ιουνίου, στην καριέρα και την φήμη σας. Κρατήστε την ψυχραιμία που σας διακρίνει  όπως και την ευγένεια σας.  Τις σημαντικές κινήσεις καλό θα ήταν να τις αφήσετε για μετά τις 23.

Η Πανσέληνος στις 24 ευνοεί τη δημιουργία, την χαρά και τα ερωτικά καρδιοχτύπια. οι φίλοι και σημαντικές γνωριμίες θα είναι στο πλευρό σας όλο τον Ιούνιο με εξαίρεση 4-6 και 22-23.

Ημέρες προκλήσεων αλλά και πίεσης είναι 4- 6 ,9-14, 22 και 23

Δημιουργικές μέρες 2, 3, 20, 21, 24.

 

      Ζυγός  Η τύχη σας κλείνει το μάτι!

Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα καταφέρνετε και βρίσκετε μια χρυσή τομή ακόμα και στα δύσκολα. Κι όμως, ενώ οι πλανήτες τον Ιούνιο θυμίζουν τον πόλεμο των άστρων, εσείς καταφέρνετε ακόμα και την Ηλιακή έκλειψη να την γυρίσετε υπέρ σας, ανοίγοντας νέους δρόμους μέσα από τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα.

Μεγάλα project  ευνοούνται όπως και μεγάλα ταξίδια αλλά και οι συναντήσεις σας σε μεγάλες εταιρείες ή και θετικές νομικές αποφάσεις ή συμφωνίες . Βέβαια όλα αυτά ίσως να καθυστερήσουν αλλά τον Ιούνιο θα έχει μπει ο πρώτος σπόρος για την ανάπτυξή σας.

Οι Ζυγοί του 3ου Δεκαημέρου και οι γεννημένοι 17-20 Οκτωβρίου χαμηλώστε την ένταση ή προσέξτε την οικογένεια και την καριέρα σας.

Μέρες προκλήσεων 4-6 ,14-16,  22-24, 28-30

Μέρες δημιουργίας  1-3, 11, 21.

 

 

       Σκορπιός  Χαρά και δημιουργία τα δώρα του Ιούνη.

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού για σας Σκορπιοί μου μπορεί να γίνει άκρως δημιουργικός για μια δική σας δουλειά, την τέχνη, τον έρωτα αλλά και για να ζήσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας. Ταξίδια, η γνώση, μια συμφωνία ή σημαντική συμβουλή και η επικοινωνία με ανθρώπους πέρα από την καθημερινότητά σας θα είναι κυρίως βοηθητική με εξαίρεση τις μέρες που ο Άρης και η Αφροδίτη συγκρούονται με τον δικό σας Πλούτωνα. Προσπαθήστε να μην μπείτε στον κρατήρα του ηφαιστείου σας κοντά στις 4-6 και 23 Ιουνίου εκτός αν θέλετε να ζήσετε μια δυνατή έκρηξη.

Οι Σκορπιοί του 3ου Δεκαημέρου έχετε  την εύνοια του Ποσειδώνα αλλά και του Πλούτωνα.

Το πιεστικό τετράγωνο Κρόνου και Ουρανού μεγενθύνει τραύματα από το παρελθόν ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς από 26 Οκτώβρη ως τις 6 Νοέμβρη.

Οι μέρες που πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες  4-6 ,14-16,  22-24, 28-30

Πιο ευνοϊκές μέρες  1-3, 11, 21

   Τοξότης  Ακούστε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

Η έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον 7ο ηλιακό σας οίκο και επηρεάζει όλες τις σημαντικές σχέσεις και συμφωνίες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να παρατηρήσετε και να ακούσετε τι χρειάζονται οι άλλοι από σας. Κάποιοι θα φύγουν ή θα αλλάξουν τους όρπυς μιας επαγγελματικής συμφωνίες. Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά θα επιστρέψουν άνθρωποι από το παρελθόν σας και εσείς μπερδεύεστε.

Απλώς αφήστε τον χρόνο να δείξει την αλήθεια και μην αποφασίσετε πριν τις 23 Ιουνίου. Παίρνετε ενέργεια από την οικογένεια και τις ρίζες σας.

Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι 9-16 Δεκεμβρίου επηρεάζεστε πιο έντονα από την έκλειψη στις σχέσεις σας αλλά και από μια Ποσειδώνια δηλ. απατηλή ή δύσκολη συνθήκη.

Μέρες ευκαιριών  2, 3, 20, 21, 23.

Μέρες προσοχής  4- 6 ,9-14, 22.

 

    Αιγόκερως  Χαρείτε ταξίδια και συναντήσεις.

Ο Δίας όλο τον Ιούνιο ευνοεί θέματα επικοινωνίας, διαδρομών , μικρών αναζωογονητικών αποδράσεων , ραντεβού και συμφωνιών. Αν θέλετε να αγοράσετε ή να φτιάξετε το αυτοκίνητο ή το τηλ. σας θα σας δοθούν οι ευκαιρίες όπως και να πουλήσετε. Η διαφήμιση της δουλειάς σας επίσης ευνοείται  και γενικά το να μιλήσετε και να βγείτε προς τα έξω.

Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 15-17 Ιανουαρίου και του 3ου δεκαημέρου μέχρι τις 10 Ιουνίου μην τεντώσετε το σκοινί και αποφύγετε κινδύνους, άγχος και ένταση.

Θέματα εργασίας και ψυχοσωματικές ενοχλήσεις σας ενοχλούν μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Η Πανσέληνος στις 24 αποκαλύπτει συναισθήματα και μυστικά!

Δυσαρμονικές μέρες Ιουνίου 4-6 και 22-26 .

Θετικές μέρες 2, 3, 11, 13, 20 και 21.

 

       Υδροχόος  Εκτιμήστε  τον εαυτό σας και θα βρείτε την αναγνώριση που σας αξίζει.

Αξιοποιήστε την ενέργεια του μήνα για να νιώσετε οικονομικά και συναισθηματικά ασφαλείς. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος αλλά θα σας δοθούν ευκαιρίες και για κέρδη και για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Σίγουρα τίποτα δεν σας χαρίζεται και πιο πολύ πρέπει να προσέξετε οι Υδροχόοι από 25/1 ως 4/2 την απαιτητική επιρροή της σύγκρουσης Κρόνου και Ουρανού . Μοιάζει σαν όλα να συνωμοτούν για την προσωπική σας ρήξη και επανάσταση. Μην φοβηθείτε τις αλλαγές αλλά προετοιμάστε τις συνθήκες και πάρτε οριστικές αποφάσεις μετά τις 23 Ιουνίου.

Επιστροφές και επανασυνδέσεις με ερωτικούς συντρόφους σας μπερδεύουν. Φλερτάρετε, διασκεδάστε και δημιουργήστε με βάση αυτό που σας δίνει χαρά. Τελικά αυτό μετράει.

Μέρες  πίεσης 4-6 ,14-16,  22-23, 28-30.

Πιο ευνοϊκές μέρες  1-3, 11, 21.

 

     Ιχθύες  Επαγγελματικές ευκαιρίες και ερωτικά διλήμματα.

Στην καριέρα σας θα έχετε ευκαιρίες.  Οι καλλιτέχνες αλλά και όσοι χρειάζεστε έμπνευση και δημιουργικότητα θα εξελιχθείτε και οι κόποι σας θα δώσουν καρπούς. Ο τομέας της οικογένειας ή του σπιτιού σας χρειάζεται περισσότερη προσοχή ως τις 23 Ιουνίου. Φροντίστε τους γονείς και διακοσμήστε τον χώρο σας για να αντλείτε δύναμη και θετική ενέργεια.

Η Αφροδίτη από τις 2 ως τις 26 Ιουνίου πριμοδοτεί τον έρωτα, τα φλερτ αλλά και την χαρά και την δημιουργία στην εργασία σας.

Μέρες που καλό είναι να αποφύγετε τις Σειρήνες   4-6, 12-14 και 24-26 .

Μέρες δημιουργίας   2, 3, 11, 13, 20 και 21.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. Μαρια
    06/06/2021

    Είσαι η καλύτερη!!! Μπράβο συγχαρητήρια!!!!φιλιά πολλά!!!

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *