Ολική Έκλειψη Σελήνης! Αποκαλύψεις & κορύφωση κάτω από το φως της για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 15/05/2022

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16-22 Μαΐου. Αποκαλύπτονται τα πιο βαθιά μυστικά & οι ανομολόγητοι πόθοι των 12 ζωδίων!

 

Το μήνυμα της Ματωμένης Πανσελήνου 

‘ Υπάρχουν κάποια πάθη τόσο δυνατά, που δεν μπορεί παρά να είναι αρετές. ’

Αlbert  Campus 1913.

 

Το φαινόμενο που επηρεάζει και πρωταγωνιστεί αυτήν την εβδομάδα:

Μια μαγευτική ματωμένη Υπερπανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης φωτίζει τον ουρανό στις 16 Μαΐου με δυνατή επιρροή από τις 30 Απριλίου ως τις 30 Μαΐου. Τον περασμένο Νοέμβρη είχαμε μια παρόμοια έκλειψη στο ίδιο ζώδιο. Θα επανέλθουν λοιπόν, τα ίδια ή παρόμοια γεγονότα που ίσως, τότε δεν προσέξαμε και μάλιστα θα ξανακριθούν οι επιλογές και οι χειρισμοί μας σε έξι μήνες-στην επόμενη έκλειψη στις 8 Νοεμβρίου του 2022.

Η Σελήνη απέναντι από τον Ήλιο στον άξονα Σκορπιού και Ταύρου αποκαλύπτει  τις αληθινές επιθυμίες και όλα τα συναισθήματα, από τα πιο σκοτεινά της ζήλειας και του εγωισμού στα πιο φωτεινά της αγάπης και του πάθους που ανάβουν φωτιά στην καρδιά της ζωής και του κόσμου. Στην  πάλη ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, ανάμεσα στο φως και τις σκιές της ψυχής συμμετέχουν οι Δεσμοί της Σελήνης ευτυχώς σε αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα αλλά σε μοιραία όψη με τον Κρόνο- Θεριστή και Δικαστή πιέζει και προκαλεί το πεπρωμένο των 12 ζωδίων για μεταμόρφωση και αλήθεια.

Θα μείνει ό,τι αγγίζει την αλήθεια της καρδιάς του κόσμου και της συλλογικής συνείδησης αλλά θα ξεριζωθεί και θα θεριστεί από τον Κρόνο- Χρόνο το ξερό και σάπιο. Είναι μια επώδυνη διαδικασία για την ανθρωπότητα, όπως ήδη έχω αναλύσει στο άρθρο του Μαΐου, θα επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία και το υπέδαφος αλλά και τις πηγές ενέργειας και το τραπεζικό σύστημα και τα χρηματιστήρια.

Παράλληλα με την Πανσέληνο γίνεται σύνοδος Αφροδίτης και Χείρωνα, η Αγάπη και η Αρμονία ανακαλύπτει και αποκαλύπτει τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα πυροδοτώντας ερωτικές διεκδικήσεις και δυνατά συναισθήματα αλλά και αποκαλύψεις μυστικών!

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο αποκαλύψεις μυστικών και σκανδάλων κλονίζουν ισχυρούς πολιτικούς και ηγέτες σε όλους τους τομείς. Ο Τζο Μπάιντεν δυστυχώς επηρεάζεται έντονα από αυτήν την έκλειψη και θα επηρεάζεται για 6 μήνες, όπως και αυτή που είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο και τότε είχε υποβληθεί σε χειρουργείο.

Η σύνοδος Άρη και Ποσειδώνα με επίκεντρο 17 και 18 Μαΐου πυροδοτεί Θρησκευτικά ζητήματα και διαμάχες , η Θάλασσα γίνεται χώρος σοβαρών πολεμικών ενεργειών ατυχημάτων και ακραία γεωφυσικά φαινόμενα εκρήγνυνται. Σε ιδρύματα χρειάζεται προσοχή.

 

Επαληθεύτηκε η πρόβλεψη για την Ελισάβετ που έχουμε δημοσιεύσει από τον Νοέμβριο του 2021  ‘Ο Θεσμός της Βασιλείας  και στην Βρετανία θα περάσει σταδιακά σε νέο κύκλο λόγω και της υγείας της Ελισάβετ.’

 

Οι πιο ευνοϊκές μέρες της εβδομάδας: 19, 20 και 21  Μαΐου. 

Οι πιο απαιτητικές και απατηλές μέρες της εβδομάδας: 15-18 Μαΐου.

 

 

Κριός    Η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια στο κέντρο των αλλαγών.

Δώστε σημασία και φροντίστε  μυστικά συναισθήματα και ανασφάλειες. Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας αλλά και της ασφάλειας συναισθηματικής και προσωπικής που αναζητάτε. Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλα πρόσωπα πρέπει να τις χειριστείτε δίκαια και προσεκτικά. Οι φίλοι και η ομαδική δουλειά, μια ομάδα ατόμων με κοινούς στόχους σας προκαλούν να βάλετε όρια.

Η Αφροδίτη με τον Χείρωνα στο δικό σας ζώδιο στον τομέα του γάμου και των μακροχρόνιων σχέσεων και συνεργασιών, τονίζει και υπερβάλλει τα συναισθήματα και τις πληγές με τον σύντροφό σας ή τα προβλήματα σε μια συνεργασία.

 

Ταύρος    Κρατήστε την ισορροπία ανάμεσα στην δική σας επιθυμία και των άλλων.

Η Πανσέληνος  και έκλειψη Σελήνης  επηρεάζει τις μακροχρόνιες σχέσεις και σας πιέζει, για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της σχέσης σας ή να ελευθερωθείτε και να ζήσετε τον ξεχωριστό έρωτα που σας ταιριάζει.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα ανασύρει παλιές πληγές και σας φορτίζει με αναμνήσεις και συναισθήματα. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας.

Προσέξτε θέματα που έχουν προκύψει σε μια επαγγελματική σας συνεργασία, γιατί πιθανόν να έχετε δυσάρεστες εξελίξεις.

 

Δίδυμοι     Οι επαγγελματικές σχέσεις και η καθημερινότητα σας πιέζουν.

Η καθημερινότητα,  η ρουτίνα και οι σχέσεις στην εργασία αλλά και η υγεία σας θα σας απασχολήσουν με την ολική έκλειψη Σελήνης.

Αποφύγετε την ένταση με τους συναδέλφους σας και τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Οργανώστε τον χρόνο σας και  υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες διατροφής, άσκησης αλλά και προσωπικής φροντίδας.

Η σύνοδος Άρη Ποσειδώνα στις 17 και 18 πυροδοτεί ένταση ή εξαπατήσεις και αρνητικά σχόλια στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Αποφύγετε να ρίξετε λάδι στην φωτιά.

 

Καρκίνος     Δίνετε όλη σας την ενέργεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης σφραγίζει ανεξίτηλα  τον τομέα του Έρωτα. Ο έρωτας,  η αγάπη,  το φλερτ, τα παιδιά ή η δική σας δουλειά και δημιουργία θα χρειαστούν όλη σας την ενέργεια και θα χρειαστεί να αλλάξετε ή να ξεκαθαρίσετε προβλήματα με οικονομικές υποθέσεις ή ένα μυστικό που πληγώνει .

Η δημιουργικότητα, οι δημιουργικές δραστηριότητες και τα παιδιά  έρχονται στο επίκεντρο και σας απασχολούν θετικά.

Κρατήστε ισορροπίες ανάμεσα στα συναισθήματα για τον ερωτικό σας σύντροφο  και τις απαιτήσεις των φίλων.

 

Λέων    Ένα σημαντικό δίλημμα επιστρέφει.

Η Πανσέληνος  και ολική έκλειψη Σελήνης  αναμοχλεύει διλήμματα και αντιθέσεις ανάμεσα στο σπίτι, θέματα στέγης  και τις ισορροπίες στην οικογένεια και την καριέρα σας.

Η σύνοδος Αφροδίτης και Χείρωνα θα σας δώσει μια σημαντική ερωτική ευκαιρία ή μια ώριμη αγάπη και μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, αρκεί κι εσείς να αντιμετωπίσετε και να θεραπεύσετε παλιές πληγές.

 

Παρθένος  Η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και φέρνει διλήμματα ευκαιρίες αλλά και φόρτιση ανάμεσα στις δικές σας  αποφάσεις και ιδέες και την κουλτούρα διαφορετικών ανθρώπων. Σπουδές, νομικές υποθέσεις, συζητήσεις και συμφωνίες ευνοούνται υπό τον όρο να  ξεπεραστούν διλήμματα και αντιθέσεις.

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Χείρωνα δυναμώνει μυστικά συναισθήματα αλλά προκαλεί παλιά τραύματα που σας πονάνε ακόμα. Ήρθε η ώρα να τα κοιτάξετε κατάματα και να τα θεραπεύσετε.

 

Ζυγός    Ήρθε η ώρα των επιλογών!

Η ματωμένη Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης σας προκαλεί να αναθεωρήσετε τι θεωρείτε ό,τι αξίζει αληθινά στην ζωή σας. Σας απασχολούν τα οικονομικά σας αλλά οι προσωπικές σας σχέσεις έχουν την μεγαλύτερη σημασία. Υπάρχουν δύο δρόμοι. Εσύ επιλέγεις τους συντρόφους και πού θες να φτάσεις.

Έκτακτα έξοδα έρχονται.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα ανασύρει πληγές και σας φορτίζει με συναισθήματα από μια συντροφική σχέση, τον γάμο ή μια συνεργασία αντιμετωπίστε τους φόβους σας και ξαναβρείτε την αρμονία στις σχέσεις.

 

Σκορπιός   Η πιο φωτεινή διέξοδος έρχεται μέσα από την αναγέννηση του έρωτα.

Η ματωμένη Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης  στο δικό σας ζώδιο λειτουργεί ως ένας πλανητικός μεγεθυντικός φακός που μεγεθύνει θετικά ή αρνητικά συναισθήματα για τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Προσέξτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και των άλλων και φροντίστε τους γονείς, το σπίτι και την οικογένειά σας.

Η πιο φωτεινή διέξοδος έρχεται μέσα από τον έρωτα ή την δημιουργία και την Τέχνη.

 

Τοξότης    Μυστικά συναισθήματα και ανασφάλειες γιγαντώνονται.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης αναμοχλεύει και αποκαλύπτει κρυφά συναισθήματα, φόβους, ανασφάλειες και μυστικές ενέργειες. Φροντίστε την ψυχολογία σας αλλά και θέματα υγείας και κρατήστε ισορροπίες στις εργασιακές σχέσεις.

Η σύνοδος Αφροδίτης και Χείρωνα προκαλεί και προσκαλεί  τον έρωτα και την δημιουργικότητα. Ενώ ο Άρης με τον Ποσειδώνα δείχνουν προβληματισμούς σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

 

Αιγόκερως     Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στον ερωτικό σας σύντροφο & τους φίλους.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης αναμοχλεύει και ξεκαθαρίζει στόχους και κοινά όνειρα μέσα από τον κύκλο γνωριμιών σας, τους φίλους και τον σύντροφό σας. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στον ερωτικό σας σύντροφο και τους φίλους. Διαχειριστείτε σωστά έξοδα και έσοδα όπως και οικονομικές υποθέσεις που αφορούν εσάς και τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας.  Έκτακτα έξοδα ή μία ένταση μπορεί να σας φορτίσει με την επιρροή της Πανσελήνου.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα  τονίζει θέματα στην οικογένεια, το σπίτι ή την επαγγελματική στέγη.

 

Υδροχόος     Θα πρέπει να θυσιάσετε κάτι, για να βρείτε αυτό που επιθυμείτε.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης φωτίζει την καριέρα σας αλλά χρειάζεται προσοχή, περισσότερο για εσάς του 3ου δεκαημέρου, σε συζητήσεις και συμφωνίες. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις οικογενειακές ευθύνες αλλιώς θα υπάρξουν εντάσεις.

Θα πρέπει να θυσιάσετε κάτι που σας προβληματίζει εδώ και καιρό, για να βρείτε την ολοκλήρωση.

 

Ιχθύες     Ζήστε τον έρωτα.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στην συντροφικότητα και σας καλεί να ανοίξετε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών με άτομα από το εξωτερικό, ειδικούς ή συμβούλους αλλά και να προσέξετε νομικές υποθέσεις ή συμφωνίες και μυστικούς εχθρούς.

Ζήστε τον έρωτα, ταξιδέψτε επικοινωνήστε και σχεδιάστε μακροπρόθεσμους και μεγάλους στόχους.

 

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *