22 Μαΐου ως 28 Μαΐου Έρωτας & πόλεμος στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 21/05/2022

Ξεκινάει ο πόλεμος για την κατάκτηση των πιο δυνατών πόθων!

 

Η σημαντικότερη πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η νέα θέση του Άρη! Την Τετάρτη 25 Μαΐου ο πλανήτης της δράσης, των δυνατών πόθων και του πολέμου αφήνει τους Ιχθύς και τα όνειρα, για να περάσει στον Κριό και να πολεμήσει ή να ποθήσει στο μέγιστο βαθμό αυτά τα όνειρα!

Ο Άρης στο ζώδιο που κυβερνά αποκτά όλη την δύναμή του και περνά στην αντεπίθεση για να πάρει την ρεβάνς ενεργοποιώντας όλα τα ζώδια να δράσουν, να βγουν προς τα έξω και να κατακτήσουν με τόλμη τους στόχους και τα όνειρα που έκαναν το προηγούμενο διάστημα.

 

Παρόλα αυτά επειδή ο Άρης ήταν και ο Θεός του πολέμου κάθε έκρηξη οργής, τα επικίνδυνα σπορ και οι μεγάλες ταχύτητες ειδικά τις ημέρες κοντά στις 25, 26 ως τις 29 θέλει μεγάλη προσοχή. Παγκόσμια τις ίδιες ημέρες οι πολεμικές ενέργειες, οι εκρήξεις και σοβαρά ατυχήματα κορυφώνονται. Προσοχή στην αεροπορία και τα αεροπορικά ταξίδια.

Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι ο Ήλιος που έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων από τις 21/5 και θα μείνει ως τις 20 Ιουνίου, μακριά από εκλείψεις και τραύματα, δίνοντας μια ανεμελιά και μια διάθεση για κοντινά ταξίδια, επικοινωνία και εξωστρέφεια.

 

Οι ευνοημένοι του ζωδιακού με τον Άρη στον Κριό και τον Ήλιο στους Διδύμους.

H τριπλότητα της φωτιάς Κριοί- χρειάζεστε σύνεση, Λέοντες και Τοξότες  και η τριπλότητα του αέρα Δίδυμοι, Ζυγοί-κρατήστε ισορροπίες- και Υδροχόοι.

Προσέξτε όμως, οι ευκαιρίες αυτήν την εβδομάδα ανατρέπονται, ο Ουρανός πραγματοποιεί μια δύσκολη όψη με τον Άρη, θα χρειαστεί να περιμένετε , μετά τις 28, για να εκτιμήσετε τα δώρα των πλανητών!

 

Στις 23 Μαΐου και ως τις 3 Ιουνίου ο Ερμής σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση επιστρέφει στον Ταύρο και επηρεάζει θέματα με την γη, τα τρόφιμα, την αγροτική ζωή και συζητήσεις, συμφωνίες, αγορές, μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, τηλέφωνα, αυτοκίνητα και μηχανήματα αλλά και τα media και τους μαθητές, παιδιά και εφήβους, δημοσιογράφους, εμπορικές δραστηριότητες και συμφωνίες και φυσικά τα ταξίδια.

Ισχυρή επιρροή στα σταθερά ζώδια λόγω του ανάδρομου Ερμή επανέρχονται παλιά θέματα και προβλήματα ή σχέσεις

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

 

Μια πολλά υποσχόμενη πλανητική αλλαγή, η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από το Σάββατο 28 Μαΐου ως τις 22 Ιουνίου!!

 

Η Αφροδίτη του έρωτα, της ομορφιάς και της Τέχνης, της αρμονίας, της διπλωματίας , της σαγήνης και των απολαύσεων στην καλύτερη θέση, στο ζώδιο που μπορεί να ξεδιπλώσει όλες τις αρετές της, ντύνει με την μαγεία της όλο τον ζωδιακό.

Μα πιο πολύ θα ευνοήσει Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ζυγούς και Σκορπιούς!!

 

Οι πιο δημιουργικές μέρες

Κυριακή 22, Δευτέρα 23 και Τρίτη 24  Μαΐου

Ενώ η Τετάρτη 25 μπορεί να βγάλει μια απίστευτη δύναμη, αποκάλυψη και ανακάλυψη αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δείξει ένα πολύ καλά οργανωμένο χτύπημα σε παγκόσμιο επίπεδο. 

 

Οι πιο πιεστικές και εκρηκτικές μέρες

Πέμπτη 26 Μαΐου κίνδυνος εκρηκτικών καταστάσεων κυριολεκτικά και μεταφορικά αλλά και νωρίτερα μπορεί να δούμε σοβαρά γεγονότα από αυτήν την όψη.

Η Παρασκευή 27 Μαΐου και 2 μέρες πριν, δείχνει κρίση οικονομική σε πολλές χώρες και στις ΗΠΑ, δύσκολα καλλιτεχνικά γεγονότα και χωρισμούς ή ρήξεις συνεργασιών.

 

 

Κριός     Περνάτε στην αντεπίθεση!

Επιτέλους οι ευαισθησίες και οι ανασφάλειες δίνουν την θέση τους στην δράση, την δύναμη, την τόλμη αλλά και την ένταση, τις διεκδικήσεις και τον άκρατο ερωτισμό!!!

Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε σε παρορμητικές κινήσεις και να κρατάτε μια σταθερή- όσο γίνεται- ταχύτητα σε όλα και όταν οδηγείτε. Κοντά στις 26 αποφύγετε εκρηκτικές καταστάσεις.

 

Ταύρος   Επιστρέφετε και ολοκληρώνετε έναν κύκλο.

Ο Ερμής από τις 23 Μαΐου σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά ως τις 3 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, την επικοινωνία σας και θα φέρει στο προσκήνιο παλιές υποθέσεις και πρόσωπα.

Από το Σάββατο 28 Μαΐου ως τις 22 Ιουνίου η Αφροδίτη του έρωτα, της ομορφιάς και των απολαύσεων στο δικό σας ζώδιο σας ντύνει με την μαγεία της.

 

Δίδυμοι   Ο Ήλιος φωτίζει τα χαρίσματα σας! Χρόνια πολλά!

Ξεκίνησε από τις 21 Μαΐου ο μήνας των γενεθλίων σας και ο Ήλιος ευνοεί έναν νέο κύκλο δράσης, επικοινωνίας και εξωστρέφειας. Συγκεντρώνετε την προσοχή όλων πάνω σας και μπορείτε να βάλετε στόχους για να τους πετύχετε με την βοήθεια του κύκλου των γνωριμιών σας. Εύνοια αλλά και μια παροδική ένταση με φίλους ή σε μια ομάδα με κοινούς σκοπούς. Λύστε θέματα υγείας και ψυχολογίας.

 

Καρκίνος      Οι φιλίες αναθεωρούνται.

Ο τομέας της καριέρας μοιάζει με πεδίο μάχης και αρκεί μία σπίθα με την ομάδα που συνεργάζεστε ή μία γνωριμία σας, για να έρθει η ρήξη με επίκεντρο την 26η Μαΐου.

Χαμηλώστε τους τόνους και μην είστε τόσο ανταγωνιστικοί, για να βρείτε τις ισορροπίες και να αποφύγετε διαμάχες ιδιαίτερα οι Καρκίνοι του Ιουνίου αυτήν την εβδομάδα.

 

Λέων    Φίλοι, παρέες και γνωριμίες πρωταγωνιστούν!

Λάμπετε μέσα από την εξωστρέφεια και το χάρισμα της επικοινωνίας διαθέτετε.  συγκεντρώνεται την εκτίμηση και τον θαυμασμό μιας ομάδας ανθρώπων με κοινές ιδέες και στόχους. Μεγαλόπνοα  σχέδια  και ταξίδια στο εξωτερικό,  σπουδές οι νομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αλλά κοντά στις 26 Μαΐου χρειάζεται προσοχή.

Η κοινωνική σας ζωή και η καριέρα θα απογειωθεί βέβαια ο σύντροφος μπορεί να νιώσει παραμελημένος!

Παρθένος     Επαγγελματική και κοινωνική προβολή. 

Επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και υποχρεώσεις απορροφούν την ενέργειά σας και προκαλούν τον θαυμασμό. Τακτοποιήστε οικονομικές, κληρονομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες και αποφύγετε διαμάχες. Από το Σάββατο και ως τις 22 Ιουνίου ευνοούνται ταξίδια, νομικές υποθέσεις και πολλοί θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία.

 

Ζυγός   Πείτε όχι στην ένταση.

Ο Ήλιος ευνοεί τα μελλοντικά σας σχέδια, συμφωνίες,  ταξίδια και γενικά μια δεύτερη μεγάλη ευκαιρία από τώρα ως τις 20 Ιουνίου. Όμως, από την Τετάρτη θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Άρης προκαλεί αναταραχή σε μία μακροχρόνια σχέση ή συνεργασία κυρίως για τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου.

 

Σκορπιός     Σχέσεις και συνεργασίες στο κέντρο του ενδιαφέροντος σας.

Ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος αναμοχλεύει αναμνήσεις και συναισθήματα από το παρελθόν και επαναφέρει συνεργάτες ή συντρόφους. θέματα υγείας και διατροφής σας απασχολούν και θα σας βοηθούσε η γυμναστική, για να εκτονώσετε την πίεση της δουλειάς και της καθημερινότητας.

Από το Σάββατο 28 Μαΐου ως τις 22 Ιουνίου η Αφροδίτη του έρωτα και της αρμονίας δείχνει μια ευκαιρία σε μια προσωπική σχέση ή σε μια συνεργασία!

 

Τοξότης   Η συντροφικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο. 

Μία ερωτική σχέση έχει πολλά να σας δώσει στο μέλλον, αρκεί τώρα να την προστατεύσετε και να αποφύγετε επικίνδυνες κινήσεις και εγωισμούς. Είστε απόλυτα ερωτικοί και προκαλείτε τον θαυμασμό στους γύρω σας.

Να είστε προσεκτικοί στις εργασιακές σχέσεις και τις δημόσιες υπηρεσίες. Αποφύγετε επικίνδυνα σπορ.

 

Αιγόκερως      Επιστρέφει μία παλιά ερωτική σχέση. 

Ένας έρωτας από τα παλιά επιστρέφει και σας αναθερμαίνει το ενδιαφέρον για ένα κοινό σας όνειρο. Κάποιοι θα ξαναδείτε ένα επαγγελματικό σχέδιο και θα ευνοηθείτε μέσα από φίλους και τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Προσέξτε θέματα στο σπίτι και την οικογένεια και μία ένταση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο κοντά στις 26 Μαΐου κυρίως οι Αιγόκεροι του Δεκέμβρη.

 

Υδροχόος     Φλερτ και δημιουργικότητα είναι στο αποκορύφωμα τους.

Από τώρα και για ένα μήνα ο ήλιος φωτίζει τον τομέα του έρωτα, των προσωπικών σχέσεων,  της δημιουργικότητας, της τέχνης ή των επιχειρήσεων και της διασκέδασης.

Με επίκεντρο στις 26 Μαΐου προσέξτε μην τρέχετε με το αυτοκίνητο και ασφαλίστε το σπίτι, την περιουσία και θέματα με την οικογένεια.

 

Ιχθύες   Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις χρειάζονται την προσοχή σας.

Είστε έτοιμοι να λογομαχήσετε κάτι που σίγουρα δεν σας συμφέρει. Θα έχετε έκτακτα έξοδα, ενώ μία συμφωνία, ένα συμβόλαιο, το αυτοκίνητο ή κάποιο άλλο εργαλείο επικοινωνίας σας προβληματίζει και θα χρειαστείτε σίγουρα ένα δεύτερο σχέδιο.

Κάντε υπομονή, από το Σάββατο και ως τις 20 Ιουνίου η Αφροδίτη θα γλυκάνει τις συζητήσεις και τις σχέσεις με τους γύρω σας.

 

©Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *