Η Υπερπανσέληνος των λουλουδιών μεταμορφώνεται σε ματωμένη ολική έκλειψη Σελήνης για 5 ζώδια.

Avatar photo Mari Giova 15/05/2022
Time,Series,Of,Total,Lunar,Eclipse,On,31,January,2018

Η ματωμένη ολική έκλειψη Σελήνης αποκαλύπτει το τραύμα για 5 ζώδια.

 

Υπάρχουν δύο δρόμοι.

Εσύ επιλέγεις τους συντρόφους & τον δρόμο σου.

Η ολική έκλειψη Σελήνης ανοίγει μια ρωγμή

μέσα από την οποία ζητάει την λύτρωση

& αφήνει το φως στα πιο σκοτεινά σημεία της ψυχής & των σχέσεων.

 

Η έκρηξη της ενέργειάς της ξεκινά το πρωί της Δευτέρας 04.32 ορατή από την Ελλάδα, κορυφώνεται 07.11  και τελειώνει 09:50. Στην Ελλάδα το φαινόμενο θα είναι ορατό από 04:32 ως 06:15 για τους ρομαντικούς.

Επηρεάζει όλα τα ζώδια αλλά περισσότερο τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου Δεκαημέρου ή πιο απλά της τελευταίας εβδομάδας και τους Καρκίνους, ως ζώδιο της Σελήνης.

Επίσης επηρεάζονται και όλοι όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

 

Η Σελήνη και ο Ήλιος σε όψη αντίθεσης ελέγχονται και ‘δικάζονται’ από τον σοφό Κρόνο και εκεί είναι που όλα τα ζώδια αλλά και η ανθρωπότητα θα πρέπει να διαλέξουν, να αφήσουν αυτό που τα κρατάει πίσω και λειτουργεί σαν εμπόδιο στην εξέλιξη.

Ποια είναι η εξέλιξη, αυτό θα το δείξει σε αρμονικές όψεις  ο Ποσειδώνας μαζί με τον Άρη  και ο Πλούτωνας αλλά και ο Δίας  ανάλογα με τον τομέα του Ωροσκοπίου που βρίσκονται και επηρεάζουν.

 

Ο Ποσειδώνας δείχνει τον ανώτερο Εαυτό, το σχέδιο και το όνειρο, την Αγάπη, τον μικρό Θεό που όλοι κρύβουν μέσα τους και ο Πλούτωνας είναι ο αγώνας και ο δρόμος μαζί με τους συντρόφους που οδηγεί στην ολοκλήρωση και στην ευτυχία. Ο Άρης είναι ο πολεμιστής, που αγωνίζεται για τον κόσμο που θέλει να ζήσει και ο Δίας ο άρρητος Νόμος το δίκαιο.

 

Η Σελήνη-Ψυχή βασανίζεται και πληγώνεται από την απόλυτη προσέγγιση του Σκορπιού και τα τραύματα ανοίγουν μια μικρή ρωγμή για να βρουν φωτεινή διέξοδο μέσα από την έκφραση, την δημιουργία, την δράση, τον ερωτισμό και τις πράξεις που οδηγούν στις επιθυμίες.

 

Ο Ερμής κυβερνήτης του Ωροσκόπου της έκλειψης σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά, δείχνει πως τα γεγονότα, τα συναισθήματα και οι πρωταγωνιστές αυτών των εμπειριών, επανέρχονται μέχρι να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο για τον καθένα ξεχωριστά.

 

 

Ταύρος    Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης επηρεάζει τις μακροχρόνιες σχέσεις και σας πιέζει, για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της σχέσης σας ή να ελευθερωθείτε και να ζήσετε τον ξεχωριστό έρωτα που σας ταιριάζει. Πιο πολύ επηρεάζονται οι Ταύροι μετά τις 12 Μαΐου.

Αντιμετωπίστε τους φόβους σας. Προσέξτε θέματα που έχουν προκύψει σε μια επαγγελματική σας συνεργασία, γιατί πιθανόν να έχετε δυσάρεστες εξελίξεις.

 

Καρκίνος     Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης σφραγίζει ανεξίτηλα  τον τομέα του Έρωτα. Ο έρωτας, η αγάπη, το φλερτ, τα παιδιά ή η δική σας δουλειά και δημιουργία θα χρειαστούν όλη σας την ενέργεια και θα χρειαστεί να αλλάξετε ή να ξεκαθαρίσετε προβλήματα με οικονομικές υποθέσεις ή ένα μυστικό που πληγώνει .

Η δημιουργικότητα, οι δημιουργικές δραστηριότητες και τα παιδιά  έρχονται στο επίκεντρο και σας απασχολούν θετικά.

Κρατήστε ισορροπίες ανάμεσα στα συναισθήματα για τον ερωτικό σας σύντροφο  και τις απαιτήσεις των φίλων.

 

Λέων    Η Πανσέληνος  και ολική έκλειψη Σελήνης  αναμοχλεύει διλήμματα και αντιθέσεις ανάμεσα στο σπίτι και τις ισορροπίες στην οικογένεια και την καριέρα σας.

Η σύνοδος Αφροδίτης και Χείρωνα θα σας δώσει μια σημαντική ερωτική ευκαιρία ή μια ώριμη αγάπη και μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, αρκεί κι εσείς να αντιμετωπίσετε και να θεραπεύσετε παλιές πληγές.

Εσείς που έχετε γενέθλια μετά τις 13 Αυγούστου, είστε στο επίκεντρο της έκλειψης και των αλλαγών, που σας πιέζει να κάνετε, για να βρείτε τον δικό σας δρόμο χαράς.

 

Σκορπιός   Η ματωμένη Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης  στο δικό σας ζώδιο λειτουργεί ως ένας πλανητικός μεγεθυντικός φακός που μεγεθύνει θετικά ή αρνητικά συναισθήματα για τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Προσέξτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και των άλλων και φροντίστε τους γονείς, το σπίτι και την οικογένειά σας. Στο επίκεντρο εσείς που έχετε γενέθλια μετά τις 14 Νοεμβρίου.

Η πιο φωτεινή διέξοδος έρχεται μέσα από τον έρωτα ή την δημιουργία και την Τέχνη.

 

Υδροχόος     Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης φωτίζει την καριέρα σας αλλά χρειάζεται προσοχή, περισσότερο για εσάς του 3ου δεκαημέρου, σε συζητήσεις και συμφωνίες. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις οικογενειακές ευθύνες αλλιώς θα υπάρξουν εντάσεις.

Θα πρέπει να θυσιάσετε κάτι που σας προβληματίζει εδώ και καιρό, για να βρείτε την ολοκλήρωση.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *