Ολική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη. Στο τέλος και την αρχή πέρα από τα όρια!

Avatar photo Mari Giova 28/11/2021
Full,Solar,Eclipse,,Astronomical,Phenomenon,-,Full,Sun,Eclipse.,The
29 Νοεμβρίου ~ 5 Δεκεμβρίου
Πρωταγωνίστρια της εβδομάδας η τελευταία έκλειψη του 2021
οδηγεί σ’ ένα νέο ταξίδι ζωής τα 12 ζώδια!

 

Το μήνυμα της έκλειψης: 

Ταξίδεψε πέρα από τα όρια και ζήσε με πίστη στο μέλλον.

 

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη  Νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί της 4ης Δεκεμβρίου, να πρωταγωνιστεί από το ζώδιο του Τοξότη στα γεγονότα, να ενισχύει την επαναστατικότητα και τις αλλαγές από τον Ουρανό αλλά και την θεραπεία όσων μας πλήγωσαν, από τον σοφό Χείρωνα.

 

Η επιρροή της εκτείνεται τουλάχιστον 15 μέρες πριν και μετά το φαινόμενο. Αυτή η έκλειψη όμως, θα επηρεάσει ως τις 31 Δεκεμβρίου που ο πλανήτης του πολέμου και της δράσης θα περάσει ξανά από την 12 μοίρα της έκλειψης, κλείνοντας το 2021 και την ενέργεια των ανατροπών.

 

 

 

Όλοι όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1962 – 1965  θα επηρεαστούν έντονα,  γιατί αυτές τις χρονιές ο Ουρανός και ο Πλούτωνας ήταν κοντά στην μοίρα της έκλειψης.

Πάντα μια έκλειψη Ηλίου δείχνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου, την συνειδητοποίηση της αλήθειας και μια καινούρια αρχή με νέα σχέδια και στόχους. Εύκολο δεν μπορεί να είναι, άλλωστε μια αλλαγή χρειάζεται πίστη και έμπνευση, όπλα που δίνει το Σύμπαν στα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο πολύ από την ενέργεια της έκλειψης-  τα μεταβλητά- Διδύμους που έχουν γεννηθεί στο τέλος Μαΐου και αρχές Ιουνίου, Παρθένους στα τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου, Τοξότες τέλη Νοεμβρίου και ως 10 Δεκεμβρίου και Ιχθείς στα τέλη Φεβρουαρίου ως τις 7 Μαρτίου αλλά και Αιγόκερους 7-9 Ιανουαρίου, Καρκίνους 9-11 Ιουλίου από όψη αντισκιάς.

 

Παγκόσμια σηματοδοτεί σοβαρά και έντονα γεωφυσικά φαινόμενα και επηρεάζει τους Νόμους, το μεταναστευτικό, Πρέσβεις χωρών, τις ΗΠΑ και τον Αμερικανό Πρόεδρο, την Βασιλεία και την Τουρκία. Στο επίκεντρο έντονων προκλήσεων οι μέρες από 1 ως 4 Δεκεμβρίου ολοκληρώνουν την ένταση των γεγονότων που ξεκίνησαν τον Μάιο του 2021 με σοβαρές αποκαλύψεις, ηγέτες πλήττονται και ανατρέπεται η σταθερότητα και η θέση τους, μοιραία παγκόσμια γεγονότα και έκρηξη βίας, τρομοκρατικές ενέργειες, συμβάντα με αεροπλάνα ή εκρηκτικούς μηχανισμούς.

 

Οι πιο ευνοϊκές μέρες της εβδομάδας:

Η Δευτέρα 29 Νοεμβρίου που ο Ερμής είναι στη ‘καρδιά του Ήλιου’. Η επικοινωνία, τα ταξίδια, η γνώση και οι μεγάλοι στόχοι ντύνονται με το φως του Ήλιου. Ενώ την Τρίτη 30 Νοεμβρίου ο Κρόνος  δίνει διάρκεια στα αισιόδοξα σχέδια και ο Ποσειδώνας εμπνέει εμπιστοσύνη και όραμα στα όνειρα και τις ευχές των ανθρώπων.

 

 

Κριός   Μία δεύτερη ευκαιρία  στο ταξίδι της ζωής.

Η ολική έκλειψη Ηλίου απελευθερώνει τα σχέδιά σας για το μέλλον, ανοίγει ένα παράθυρο στη γνώση, τα ταξίδια, σ’ έναν έρωτα από μακριά και μία δεύτερη ευκαιρία να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας!

Ακόμα κι αν προσωρινά η διάθεση σας επηρεαστεί από τη σκιά της έκλειψης, θα έχετε την στήριξη που χρειάζεστε από σημαντικά και έμπειρα άτομα.

 

 

Ταύρος   Κοινά όνειρα σας ενώνουν με τους συντρόφους σας.

Δίνετε μάχες και αλλάζετε όμως, θυμηθείτε αυτά που σας ενώνουν σε έναν συλλογικό στόχο ή έναν κοινό σκοπό ζωής.

Η ολική έκλειψη Ηλίου σηματοδοτεί αλλαγές και συμβιβασμούς σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις.

Οργανώστε και σχεδιάστε καλύτερα κληρονομικά θέματα, φροντίστε το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους.

 

 

Δίδυμοι    Αλλάζουν οι άνθρωποι και οι σχέσεις σας  μαζί τους.

Καλείστε να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας για να διατηρήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσάς και σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις.

Σας απασχολεί ο σύντροφος, μία συνεργασία ακόμα και μία συμφωνία.

Επενδύστε στις 29 Νοεμβρίου, μέρα που θα έχετε απίστευτη δύναμη, να πετύχετε ότι επιθυμείτε.

 

 

Καρκίνος    Κάποιες φορές έχουν δίκιο και οι άλλοι.

Ακούστε τις επιθυμίες των ανθρώπων που συνεργάζεστε, σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσετε  ένα δυσάρεστο κλίμα στο εργασιακό  περιβάλλον και τη συλλογική δουλειά με συνέπειες στα οικονομικά σας. Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό σας.

Η καθημερινότητα, η εργασιακή ρουτίνα ακόμα και οι συνήθειες διατροφής και ευεξίας αλλάζουν.

 

 

Λέων    Η ολική έκλειψη σας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.

Η ολική έκλειψη του κυβερνήτη σας Ήλιου φέρνει τα πάνω κάτω στην επαγγελματική αλλά και την προσωπική σας ζωή. Θέλετε ν’ απελευθερωθείτε και να δημιουργήσετε με βάση τα ταλέντα σας.

Αφεθείτε στην ελευθερία του έρωτα. Ένα ταξίδι και η ενέργεια της έκλειψης λειτουργεί απελευθερωτικά και σας κάνει να δείτε με άλλα μάτια την επαγγελματική ρουτίνα.

 

 

Παρθένος    Αλλάζετε βασικές σχέσεις και τις συνθήκες στο σπίτι.

Αλλάζει η οπτική σας απέναντι σε θέματα σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης αλλά και οικογενειακών σχέσεων.

Ανοίξτε τους ορίζοντές σας ταξιδεύοντας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας. Συμβουλευτείτε έναν νομικό ή ειδικό, για να βελτιώσετε τις συνθήκες και να αντιμετωπίσετε  δημιουργικά  τους φόβους σας.

 

 

Ζυγός    Επαγγελματικά σχέδια βρίσκουν τον στόχο τους.

Θα έχετε ευκαιρίες μέσα από συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες ακόμα και ταξίδια να πετύχετε σημαντικούς στόχους και όνειρά σας.

Επενδύστε στις γνωριμίες σας με σημαντικά  πρόσωπα για ν’ ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Συμβόλαια, επικερδείς συμφωνίες και νέες γνωριμίες ευνοούνται.

 

 

Σκορπιός   Ο κόπος σας ανταμείβεται. 

Η έκλειψη Ηλίου ανασύρει στην επιφάνεια  την ανάγκη σας για αναγνώριση, αποδοχή και ασφάλεια. Δίνετε αγώνες και αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας και φανείτε δημιουργικοί, οι  ικανότητες και τα ταλέντα σας θα αναγνωριστούν.

Στις 29 και 30 Νοεμβρίου μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας, ενώ στη συνέχεια  κάνετε έξοδα πού όμως, σας ικανοποιούν.

 

 

Τοξότης   Εκπέμπετε μια έντονη ενέργεια αλλαγών.

Η ολική έκλειψη συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο. Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι οι αλλαγές και τα γεγονότα, όχι μόνο τώρα αλλά και μήνες μετά, φέρνουν έναν καταιγισμό εξελίξεων στην καθημερινότητά σας και τις εργασιακές συνθήκες.

Εάν καταπιεστήκατε, πλέον δεν μπορείτε να συμβιβάζεστε και αλλάζετε εργασία και συνήθειες.

Νέες γνώσεις ένας σημαντικός άνθρωπος ή ένα ταξίδι  λειτουργούν καταλυτικά στις επερχόμενες αλλαγές.

 

 

Αιγόκερως   Οι αλλαγές και οι δυνατές επιθυμίες ανάβουν φωτιά.

Η ανάγκη σας για δημιουργία, για να εκφράσετε τα ταλέντα σας αλλά και τα συναισθήματά σας αλλάζουν και απελευθερώνουν την ψυχή σας!

Ακολουθήστε τον δρόμο που σας εμπνέει και πάρτε μαζί σας μόνο ό,τι σας βοηθάει να εξελιχθείτε και να πετύχετε όνειρα και κοινούς στόχους.

 

 

Υδροχόος   Αλλάζει ο κύκλος της ζωής σας. 

Συλλογικά όνειρα και  κοινοί στόχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν  με οργάνωση σχεδιασμού και εμπειρία.  Προχωρήστε με το σύντροφο ή τους συνεργάτες  που  κοιτάζουν προς την ίδια κατεύθυνση  με εσάς.

Μακροχρόνιες σχέσεις και  οικογενειακοί δεσμοί  είναι σε διαδικασία αλλαγών για να απελευθερωθείτε  από μακροχρόνια προβλήματα. Ξεκαθαρίζετε με ποιους μένετε και από ποιους φεύγετε.

 

 

Ιχθύες    Δώστε πνοή και ενέργεια στα όνειρα και τα ταλέντα σας.

Η ολική έκλειψη Ηλίου αφορά την καριέρα και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Προχωρήστε σε σημαντικές κινήσεις και ενέργειες ως τις 30 Νοεμβρίου.

Οι πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου χρειάζονται σύνεση, για να μην βλάψετε μία σημαντική επαγγελματική και κοινωνική γνωριμία.

Προστατεύστε την υγεία και την ευεξία σας και προσέξτε πώς εκφράζεστε στους συνεργάτες σας.

 

Μάρι Γιόβα

Instagram Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *