29 Νοεμβρίου: 6 ζώδια απολαμβάνουν την εύνοια της τύχης και απογειώνονται.

Avatar photo Mari Giova 29/11/2021
Μια  όμορφη μέρα και τα τυχερά ζώδια που έρχονται πιο κοντά.

 

Η νέα βδομάδα υπόσχεται ευκαιρίες σε έξι ζώδια και φέρνει πιο κοντά κάποια ζώδια.

Σήμερα ο Ερμής είναι μέσα στην ‘καρδιά του Ήλιου’ και η επικοινωνία, το εμπόριο, οι συμφωνίες και οι συναντήσεις απογειώνονται! Τα ταξίδια, η γνώση και οι μεγάλοι στόχοι ντύνονται με το φως του Ήλιου.

Αυτή η ‘συνάντηση’ δύο πλανητών είναι πολύ πιθανό να φέρει πιο κοντά το ζώδιο του Ήλιου τον Λέοντα με τα ζώδια του Ερμή Διδύμους και Παρθένους.

Ο Άρης σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ενεργοποιεί την δημιουργικότητα, την έμπνευση

και παντρεύει την δράση με το συναίσθημα και την έμπνευση.

Τα ζώδια που μπορεί να έρθουν πιο κοντά ή να ενώσουν τις δυνάμεις τους

είναι του Άρη, ο Κριός και ο Σκορπιός με τους Ιχθείς του Ποσειδώνα.

 

 
Κριός    Συμφωνίες, συμβόλαια και μηνύματα ανοίγουν νέους δρόμους.

Ερμής και Ήλιος απελευθερώνουν τα σχέδιά σας για το μέλλον, ευνοούνται σεμινάρια γνώσης, ταξίδια, μια σχέση από μακριά και μία δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Ο δικός σας κυβερνήτης ο Άρης σε αρμονία με τον Ποσειδώνα σας χαρίζει έμπνευση, διαίσθηση και τρυφερά συναισθήματα ίσως πιο πολύ με Κριούς και Σκορπιούς.

 

 

Δίδυμοι   Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο. 

Ξαναβρίσκετε την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας.  Κερδίζετε  μία  επικερδή συμμαχία  ακόμα και μία συμφωνία.

 

 

Λέων    Αξιοποιήστε την εύνοια της ημέρας.

Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή φέρνει φλερτ, ερωτικές στιγμές,  δημιουργία, μηνύματα και ραντεβού που σας γεμίζουν χαρά !

 

 

Παρθένος    Δημιουργήστε ένα όμορφο περιβάλλον.

Στολίστε το σπίτι σας και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας ανθρώπους. Φροντίστε τον επαγγελματικό σας χώρο και θα μαγνητίσετε επαγγελματικές συμφωνίες.

 

 

Τοξότης   Απογειώνετε τις προοπτικές της καριέρας σας.

Σήμερα μπορείτε να νικήσετε τις αντιξοότητες της επερχόμενης έκλειψης. Επικοινωνήστε με ισχυρούς συμμάχους και συνεργάτες. Μία συμφωνία, ένα ταξίδι, νομικές συμβουλές ή ένα επιμορφωτικό σεμινάριο  επιταχύνουν τις επαγγελματικές  εξελίξεις.

 

 

Ιχθύες   Κερδίζετε με τα ταλέντα και τα χαρίσματά σας.

Μία πολύ δημιουργική μέρα για την κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή.  Ανανεώνετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και τις συνθήκες στη δουλειά σας.

Ο Άρης σε αρμονική όψη με τον δικό σας κυβερνήτη τον Ποσειδώνα ενώνει την δράση με την διαίσθηση και την δημιουργικότητά σας.

 

 

Μάρι Γιόβα

Instagram Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *