26 Ιουνίου~3 Ιουλίου Η Νέα Σελήνη προκαλεί μια ορμητική νέα αρχή στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 26/06/2022
Idyllic,Heavenly,Picture,-,Colorful,Hot,Air,Balloon,,Two,Seagulls

Έντονα συναισθήματα & δυνατές εναλλαγές για τα 12 ζώδια!

Η Νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου πρωταγωνιστεί στη νέα εβδομάδα με επιρροή 29 ημερών!

 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης

Όλα όσα αγαπάς & φροντίζεις είναι προστατευμένα.

Φρόντισε, αγκάλιασε & προστάτευσε το παιδί μέσα σου,

θεράπευσε τα τραύματα σου και η αγάπη σου

θα θεραπεύσει παλιές πληγές και θα τροφοδοτήσει νέους βλαστούς.

 

Τι ενεργοποιεί την θετική έκφραση της Νέας Σελήνης.

  • Φτιάξτε ό,τι χρειάζεστε στο σπίτι σας ή τον χώρο που νιώθετε δικό σας, θα νιώσετε πολύ καλύτερα.
  • Φροντίστε τον εαυτό σας και αγκαλιάστε τους δικούς σας. Η αγκαλιά είναι θεραπευτική και είναι πολύτιμη κάθε μέρα.
  • Φορέστε ένα  κόσμημα με Σεληνόλιθο, αληθινό κοράλλι ή μαργαριτάρι.
  • Βάλτε το χρώμα της Σελήνης το ασημί ή το ιβουάρ- σπαστό λευκό σαν το χρώμα του λευκού μαργαριταριού σε πινελιές στα ρούχα και τα αξεσουάρ ή τον χώρο του γραφείου σας.

Γραφτείτε στο News Letter εδώ, για να διαβάσετε πρώτοι

τα Μυστικά της Νέας Σελήνης στο επόμενο άρθρο!!!

 

Στο τέλος του Ιουνίου και την αρχή του Ιουλίου μια νέα εβδομάδα ξεκινά με πολλά σημαντικά πλανητικά φαινόμενα!

Πρωταγωνίστρια των ημερών η Νέα Σελήνη με επίκεντρο την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 05:52 τα ξημερώματα, όταν ο Ήλιος συναντά την Σελήνη, στις 7° και 23΄ του Καρκίνου, στο ζώδιο που κυβερνά η Σελήνη και εκφράζει το στοιχείο του Νερού, της ορμής των συναισθημάτων, της ανάγκης για συναισθηματική ασφάλεια μέσα από ό,τι νιώθουμε οικογένεια, την ψυχική δύναμη των γυναικών και της μητρότητας.

Η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον απλανή Αστέρα Αlhena που λέγεται και η πληγή στην αχίλλειο πτέρνα, ενώ δίνει καλλιτεχνικά ταλέντα αλλά και τραύματα στην συλλογική ψυχή και την θηλυκή δύναμη.

 

Οι ευνοημένοι του ζωδιακού με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.

Καρκίνοι Ιουνίου κάνετε μια νέα αρχή αλλά κρατήστε τις ισορροπίες, Σκορπιοί  Οκτωβρίου και  Ιχθύες Φεβρουαρίου.

Η Σελήνη σε δυσαρμονική όψη ιδιομοιρίας με τον Δία από τον Κριό ακριβώς στην 7η μοίρα δείχνει την τάση για υπερβολές, έλλειψη μέτρου, σύγκρουση ανάμεσα στο συναίσθημα και το ένστικτο της επιβίωσης και τα εγωιστικά κίνητρα για κατάκτηση.

Όλα τα ζώδια θα δώσουν μάχες για όσα αγαπάνε και θα συγκρουστούν με εγωιστικές συμπεριφορές που πληγώνουν.

Θα χρειαστεί να ξαναβρούν τις ισορροπίες οι Κριοί του Μαρτίου, Ζυγοί του Σεπτεμβρίου, Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου και το ζώδιο του Δία οι Τοξότες.

 

Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του με ορμή στον Κριό και πολεμά για να κατακτήσει με την σοφία του Χρόνου-Κρόνου την Δευτέρα 27 Ιουνίου +- 1 μέρα.

Αντίθετα από 29 Ιουνίου- 3 Ιουλίου ο Άρης θα είναι σε όψη παράλογης βίας με τον Πλούτωνα και παγιωμένα συμφέροντα ή κυβερνήσεις και εξουσίες άκρατης βίας. Παγκόσμια σοβαρά γεγονότα, συγκρούσεις, βία και ατυχήματα.

 

Οι ΗΠΑ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και γεγονότα βίας ενώ ο κίνδυνος ενός μεγάλου ατυχήματος ή μιας εκρηκτικής επίθεσης παραμονεύει από τις 29, 30 Ιουνίου και 1, 2 και 3 Ιουλίου.

Θυμηθείτε στις ΗΠΑ και αυτές τις πολύ ακραίες ημερομηνίες  13, 15, 17-20 Ιουλίου.

Δεν είναι τυχαίο πως από το Νοέμβριο του 2021 και σε πολλά άρθρα μου στο marigiova.gr Okmag.gr, Ελεύθερο Τύπο και Τύπος TV  αναφερόμουν- προβλέψεις που επιβεβαιώνονται- σε πολύ σοβαρά γεγονότα στις ΗΠΑ και τον Τζο Μπάιντεν. Θα επανέλθουμε με ξεχωριστό άρθρο.

 

Σε προσωπικό επίπεδο ο Άρης από τον Κριό τονίζει τον εγωισμό και τις παρορμητικές ενέργειες ακόμα και τον θυμό και  μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις οργής ή μικροατυχήματα σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών. 

 

Η αστρολογική ατζέντα της εβδομάδας.

 

Οι πιο δημιουργικές μέρες  26, 27 και 28 Ιουνίου. 

Μια ξεχωριστή μέρα 29 Ιουνίου ευνοούνται οι σχέσεις, η έκφραση και η επικοινωνία αλλά υπάρχει κίνδυνος υπερβολών και έντασης από εγωισμό.

Εκρηκτικές μέρες σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο  30 Ιουνίου, 1, 2 και 3 Ιουλίου. 

 

 

Κριός     Επενδύστε στην αρχή της εβδομάδας & στην αξία της εμπειρίας. 

Λένε πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και αυτή την εβδομάδα αυτό θα το δείτε μέσα από γεγονότα και συναισθήματα.  Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας μέχρι την Τρίτη 28 Ιουνίου είναι πολύ πιο δημιουργικές και ευνοϊκές για το δικό σας ζώδιο.  Θα χρειαστεί να οργανωθείτε και να δουλέψετε για να ανταμειφθείτε στο μέλλον.

Από την Τετάρτη οι μέρες γίνονται πιο πιεστικές και ζητάνε από σας να καταλάβετε και να φροντίσετε θέματα του σπιτιού και πρόσωπα της οικογένειας. Προσέξτε προβλήματα στη δουλειά ειδικά οι Κριοί των τελευταίων ημερών.

 

Ταύρος    Αξιοποιήστε το χάρισμα της επικοινωνίας & θα πετύχετε. 

Η αρχή της εβδομάδας μέχρι την Τετάρτη 29 Ιουνίου υπόσχεται μία σημαντική επιτυχία σε οικονομικούς και προσωπικούς σας στόχους. Ο δικός σας πλανήτης είναι σε αρμονία με τον Δία και φέρνει κοντά σας οικονομική και προσωπική τύχη!

Αντίθετα στο τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να κινηθείτε πιο προσεκτικά και διπλωματικά, να μην αποκαλύψετε μυστικά σας σε πιθανούς ανταγωνιστές ή εχθρούς, που μπορούν να προκαλέσουν άσκοπη ένταση και προβλήματα στην επικοινωνία ή μια σημαντική συμφωνία σας.

 

Δίδυμοι    Προστατεύστε οικονομικά & επαγγελματικά κεκτημένα.

Νιώθετε την ανάγκη να νιώσετε οικογενειακή ασφάλεια και σταθερότητα αλλά και να εξασφαλίσετε οικονομική ευημερία στους δικούς σας ανθρώπους. Γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και άσκοπες εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες σας . Επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα καθυστερούν ή πρέπει να τροποποιηθούν.

Αποφύγετε να μιλήσετε σε άτομα από το χώρο της δουλειάς που δεν εμπιστεύεστε και στηριχτείτε στην ευφυΐα και την εμπειρία σας, για να πετύχετε μελλοντικούς στόχους.

 

Καρκίνος     Η Νέα Σελήνη φέρνει μία νέα αρχή μέσα από αγώνες.

Είστε μαχητές και το τελευταίο διάστημα δίνετε μάχες στον επαγγελματικό στίβο ή στον κοινωνικό σας κύκλο. Οι πρώτες μέρες είναι πιο ευνοϊκές για το δικό σας ζώδιο και θα πρέπει να κινηθείτε διακριτικά και μυστικά μέχρι να σταθεροποιηθούν οι στόχοι σας.

Από την Τετάρτη η Νέα Σελήνη ξυπνάει ανασφάλειες και δυνατά συναισθήματα, σας απασχολεί η οικογένεια αλλά και η εξέλιξη σας και είστε έτοιμοι να προστατεύσετε ό,τι αγαπάτε πιο πολύ.

Στο τέλος της εβδομάδας η ένταση δυναμώνει και πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη.

 

Λέων     Συναισθήματα & δυνατές αναμνήσεις πρωταγωνιστούν.

Η Νέα Σελήνη κυριαρχεί σε ένα μυστικό κομμάτι της ψυχής σας και ανασύρει από τη μνήμη σας συναισθήματα αναμνήσεις φόβους και ανασφάλειες.

Θέλετε να προστατεύσετε τους άλλους αλλά πρώτα πρέπει να προστατεύσετε την ψυχολογία σας και να κρατήσετε την ισορροπία και το μέτρο σε συμφωνίες, συμβόλαια, νομικές υποθέσεις και εργασιακές σχέσεις.

Το πιο σημαντικό μήνυμα των πλανητών είναι να φροντίσετε την υγεία τη διάθεση και την ευεξία αλλάζοντας στην καθημερινότητα σας.

 

Παρθένος   Είστε έτοιμοι για ένα… κυνήγι ονείρων!

Η Νέα Σελήνη  τροφοδοτεί και φωτίζει  ένα σημαντικό όνειρο.  Θα είναι πιο εύκολο να το πετύχετε με τη βοήθεια νέων γνωριμιών, φίλων ή μιας ομάδας ανθρώπων με κοινά οράματα.

Στο τέλος της εβδομάδας κάποιο μυστικό ή ένα οικονομικό θέμα μπορεί να πληγώσει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και να προκαλέσει ρήξη στη σχέση σας μαζί του.

 

 

Ζυγός   Η δύναμη της εξωστρέφειας & των σημαντικών σχέσεων.

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι πολύ πιο ευνοϊκές, για να πετύχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα ταξίδι, τα μελλοντικά σας σχέδια, μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σημαντική σχέση ακόμα και την επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας και συνεργασίας.

Αντίθετα από την Πέμπτη το κλίμα γίνεται πιο απαιτητικό και πιεστικό από την οικογένεια, την επαγγελματική ζωή και έναν συνεργάτη ή σύντροφο.

 

Σκορπιός   Η Νέα Σελήνη φωτίζει μακροπρόθεσμους στόχους.

Η επιρροή των πλανητών τις πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι ευνοϊκή σε οικονομικές υποθέσεις, εργασιακές σχέσεις και μία αλλαγή στην καθημερινότητά σας, που σας ανανεώνει και βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Ένα χόμπι, η γυμναστική, η υγιεινή διατροφή  μπορούν να βελτιώσουν την υγεία και την ψυχολογία σας.

Μετά τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να δείξετε  σύνεση σε προβλήματα και εντάσεις που παρουσιάζονται. 

 

Τοξότης   Μυστικά προκαλούν ένταση & ζήλεια.

Η Νέα Σελήνη φωτίζει και αποκαλύπτει μυστικά συναισθήματα, προσωπικές ανασφάλειες, φόβους οικονομικούς ή συναισθηματικούς και θέματα με την οικογένειά σας, που σας απασχολούσαν και πρέπει να λύσετε.

Αυτή η εσωτερική αναταραχή, ένα μυστικό ή μία οικονομική υπόθεση μπορεί να προκαλέσει, στο τέλος της εβδομάδας, μία σοβαρή ένταση ανάμεσα σε σας και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Απλώς αποφύγετε τις υπερβολές και όλα θα ηρεμήσουν.

 

Αιγόκερως     Αγωνίζεστε για την αναγνώριση της αξίας σας.

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι πιο ευνοϊκές για να οργανώσετε, να τακτοποιήσετε και να διεκδικήσετε οικονομικά θέματα και αναγνώριση των προσπαθειών σας.

Η Νέα Σελήνη φωτίζει τον τομέα των προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών αλλά θα χρειαστεί να κρατήσετε το μέτρο και τις ισορροπίες.

Προς το τέλος της εβδομάδας η ένταση μπορεί να ξεφύγει.

 

Υδροχόος     Παρασύρεστε σε  παρορμητικές ενέργειες.

Το κλειδί αυτής της εβδομάδας είναι στο να κρατήσετε τη λογική την εμπειρία και όσα σας δίδαξε ο χρόνος που πέρασε χωρίς να παρασύρεστε σε παρορμητικές ενέργειες, συναισθηματικές έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις που κρύβουν οργή.

Οι πρώτες μέρες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε και να οργανώσετε τους στόχους σας αλλά και να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσεις που σας πιέζουν.

Η Νέα Σελήνη τονίζει την ανάγκη για εργασία μία ανανέωση στην καθημερινότητά σας και την ανάγκη να φροντίσετε ακόμα και να καλομάθετε τον εαυτό σας.  Οι τελευταίες μέρες προκαλούν ένταση και ένα παρασκήνιο που πρέπει να κρατήσετε μακριά σας.

 

Ιχθύες    Ξαναβρείτε την αγάπη & το παιδί μέσα σας!

Υπάρχει μία υπερβολή, μία έλλειψη μέτρου στον τρόπο που χειρίζεστε  επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις αλλά και την οικογένεια και όσους αγαπάτε.

Είναι πιθανόν οι απαιτήσεις σας να πληγώνουν τους άλλους ή να οδηγούν σε μία ένταση που δεν λειτουργεί προς όφελος σας.  Ο δικός σας κυβερνήτης Ποσειδώνας σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία σας προσκαλεί να σταματήσετε για λίγο, να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε τα πεπραγμένα αλλά και τα μελλοντικά σας βήματα.

Σκεφτείτε διπλά, πριν ενεργήσετε, ειδικά στο τέλος της εβδομάδας σε μία συλλογική δουλειά, οικονομικές υποθέσεις και σχέσεις με φίλους.

 

©Μάρι Γιόβα  @Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *