Προβλέψεις για τα 12 ζώδια 6~12 Μαρτίου Μια νέα εποχή ανατέλλει!

Avatar photo Mari Giova 05/03/2022
Η ξεχωριστή Πολυαστρία στον Υδροχόο
προοιωνίζει ριζικές αλλαγές και φέρνει τη νέα εποχή!

 

Το μήνυμα της εβδομάδας

Δέξου και εκτίμησε το ξεχωριστό

και διαφορετικό κομμάτι σου

σαν μια νέα πηγή αφθονίας και τύχης!

 

Η νέα βδομάδα και η σύνοδος 4 πλανητών στον Υδροχόο εκφράζει την ανάγκη ελεύθερης έκφρασης σε όλες τις αποχρώσεις της ζωής  για καθετί συλλογικό, ξεχωριστό και διαφορετικό.

 

Τα αιτήματα του Υδροχόου  στοχεύουν στο Εμείς, στις φιλίες, την πολιτική- που επαναστατεί και φέρνει μια πιο ανθρωπιστική και ουμανιστική προοπτική στην δύναμη των ομάδων και κοινοτήτων, μιας συλλογικής προσπάθειας και της πάλης για ένα κοινό όραμα.

 

Ο Ερμής ως τις 9 Μαρτίου, ο Κρόνος και η σύνοδος Αφροδίτης και Άρη στον ανεξάρτητο επαναστάτη Υδροχόο δείχνουν πως οι συνθήκες απαιτούν αλλαγές και ελευθερία στην έκφραση σε όλες της τις μορφές. 

 

Τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας

Η  Σύνοδος Αφροδίτης και Άρη με επίκεντρο στις 6 Μαρτίου διαρκεί ως τις 5 Απριλίου και τροφοδοτεί  την προσπάθεια για Αρμονία και Ένωση μέσα στην δίνη του εγωισμού, των πόθων και του πάθους σε προσωπικό επίπεδο.

 

Η υπέρμετρη αισιοδοξία, η αλαζονεία και οι επιπόλαιες κινήσεις ατομικά αλλά και παγκόσμια θα ελεγχθούν αυστηρά από τον αιώνιο κριτή Κρόνο-Κάρμα  και τους ανώτερους όλων νόμους, ως τις πρώτες ημέρες του Απριλίου όπου και οι συνέπειες θα φανούν και θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν των κυβερνόντων και του Ρώσου προεδρου αλλά και όλων των εμπλεκομένων στην διατάραξη της Ειρήνης, της Αγάπης και του Δικαίου.

 

Αλλάζει μορφή και έκφραση η επικοινωνία

Στις 10 ως τις 26 Μαρτίου ο Ερμής -πλανήτης που κυβερνά την επικοινωνία, τις διαδρομές, τα ταξίδια, το εμπόριο και τις συμφωνίες-  αλλάζει ζώδιο και ξεκινάει νέα πορεία στους ονειροπόλους Ιχθύς, χρωματίζοντας την καθημερινότητα όλων με πιο ρομαντικά και δημιουργικά χρώματα. Η διαίσθηση, η πίστη, η θρησκευτικότητα, η Τέχνη, η φαντασία και η δημιουργικότητα θα είναι σε άνθηση και στο κέντρο των εξελίξεων.  

 

Μέρες ευκαιριών και δημιουργικότητας για όλα τα ζώδια

Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Μαρτίου με την Σελήνη στον Ταύρο και μετά στους Διδύμους  θα νιώσουμε αναγέννηση, μεταμόρφωση και σταθερότητα  αλλά και θα χαρούμε με επικοινωνία, χιούμορ, φλερτ και ανεμελιά.

 

Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Μαρτίου το συναίσθημα, η ευαισθησία, ο έρωτας και οι οικογενειακές σχέσεις θα μπορούν να εκφραστούν και να δυναμώσουν.

 

 

Κριός      Ο κύκλος των γνωριμιών σας αλλάζει και ανανεώνεται. 

 

Οι φίλοι, οι γνωριμίες παλιές και νέες,  η συλλογική δουλειά και οι ομαδικοί στόχοι ενεργοποιούνται και εσείς γίνεστε ακόμα πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί.

Τα καλά νέα  η διέλευση του κυβερνήτη σας  Άρη σε ένα πολύ πιο φιλικό ζώδιο για τα όνειρα τους στόχους και τις επιθυμίες σας. θα νιώσετε ελεύθεροι, να εκφραστείτε και να διεκδικήσετε. Δείξτε μόνο προσοχή στις υπερβολές, τα μυστικά και νομικές συμφωνίες.

 

Ταύρος    Έντονη δραστηριότητα σε θέματα καριέρας  και φιλοδοξιών.

 

θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σας ζητήματα,  η φήμη και η κοινωνική σας αναγνώριση και καταξίωση.  ευνοείστε σε προσκλήσεις για εκδηλώσεις που θα ανοίξουν τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο.

Προσέξτε συγκρούσεις και υπερβολές με φίλους ή συνεργάτες. Η συλλογική δουλειά και  οικονομικά συμφέροντα ή ζητήματα σας προκαλούν πίεση και ένταση.

 

 

Δίδυμοι  Επιτέλους  θα αρχίσετε να νιώθετε πιο αισιόδοξα.

 

Με την πολυαστρία στον φιλικό για εσάς Υδροχόο τα μελλοντικά σας σχέδια, όποια και αν είναι αυτά και όσο μακρινά κι αν φαίνονται, Θα σας δώσουν την ενέργεια και τη ζωτικότητα που χρειάζεστε, για να μπείτε σε δράση και να τα πραγματοποιήσετε.

Κάθε μορφή επικοινωνίας,  ταξίδια,  σπουδές και σεμινάρια,  συμφωνίες ή νομικές υποθέσεις,  ξένοι και εξωτερικό, Μία δεύτερη ευκαιρία για συντροφικότητα  ένα μεγάλο project  είναι μερικά μόνο από τα πιθανά σενάρια που θα ζήσετε.

 

Καρκίνος       Οι επιθυμίες  και κρυφοί πόθοι  προκαλούν  κλυδωνισμούς.

Σε ένα πιο μυστικό και εσωτερικό επίπεδο σας απασχολούν  μυστικές σχέσεις και συναισθήματα αλλά και οικονομικές διεκδικήσεις και φιλοδοξίες σας που μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση  ή σε ψυχική πίεση.

Προσέξτε φιλίες και γνωριμίες σας, που μπορεί να ανατραπούν. Η ομαδική δουλειά  θα περάσει από κλυδωνισμούς  εξαιτίας ανταγωνισμών ή οικονομικών  ανατροπών.

 

Λέων     Ακολουθήστε  τα όνειρα και τα συναισθήματά σας.

 

Στο κέντρο της  προσοχής και του ενδιαφέροντος σας μπαίνει  δυναμικά ο τομέας όλων των διαπροσωπικών μακροχρόνιων σχέσεων και συνεργασιών σας.

Μία σημαντική επαγγελματική συνεργασία και συμφωνία θα σας απασχολήσει έντονα αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές ρήτρες και λεπτομέρειες, όπως και νομικά στοιχεία που πιθανόν  να αγνοήσετε και αυτό να σας κοστίσει.

Προσέξτε τη σύγκρουση  με το σύντροφό σας εξαιτίας ενός μυστικού ή ενός επιπόλαιου φλερτ.

 

Παρθένος   Η συντροφικότητα και οι συμμαχίες αποκτούν νέο νόημα.

 

Από τις 6 Μαρτίου ξεκινάει Ένα διάστημα που η καθημερινότητα,  οι υποχρεώσεις και η εργασία σας θα σας απασχολήσουν έντονα. Επενδύστε στις εργασιακές σχέσεις ή στο πελατολόγιο σας,  ενισχύστε τη δημιουργικότητα και τα προϊόντα σας  και οπλιστείτε με νέα  επαγγελματικά όπλα όπως η διαφήμιση μέσω διαδικτύου.

Από τις 10 Μαρτίου ο σύντροφος και συνεργάτες  θα είναι στο κέντρο της προσοχής σας.

 

Ζυγός     Η γοητεία σας γίνεται ακαταμάχητη.

 

Η Αφροδίτη και ο Άρης ξεκινούν το ταξίδι τους στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, του πάθους και της σαγήνης.  Οι δύο εραστές του ζωδιακού συναντιόνται και απογειώνουν τους πόθους της αγάπης και του Έρωτα,  την δημιουργικότητα, την τέχνη, την διασκέδαση και την χαρά της ζωής.

Η ενέργειά σας θα είναι ανίκητη και η γοητεία σας ακαταμάχητη.

 

Σκορπιός    Η ενέργειά σας  εκφράζεται μέσα από την οικογένεια.

 

Ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική στέγη το σπίτι την ακίνητη περιουσία σας και φυσικά τις οικογενειακές σας σχέσεις σας απασχολήσουν όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και τις επόμενες.

Ανανεώστε τον χώρο σας για να νιώσετε εσείς οι ίδιοι πιο όμορφα και να χαρείτε μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους.  Προσέξτε μία παροδική ένταση η μία υπερβολή στην αρχή της εβδομάδας.

Ήλιος, Δίας και Ποσειδώνας δίνουν φτερά στον Έρωτα…

Η επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο, τα παιδιά αλλά και η ενασχόληση με τα δημιουργικά σας σχέδια είναι πολύ δυνατή και θα γίνει πιο έντονη από τις 10 Μαρτίου, όταν και ο Ερμής θα είναι στον 5ο ηλιακό σας οίκο του έρωτα και της τέχνης!

 

Τοξότης     Προσέξτε θέματα επικοινωνίας με άτομα του περιβάλλοντος σας.

 

Η πολυαστρία στο ζώδιο που εκπροσωπεί τον τομέα της επικοινωνίας σας θα έπρεπε να είναι θετική για το δικό σας ζώδιο όμως τουλάχιστον στην αρχή της εβδομάδας θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή στις συζητήσεις, τις συμφωνίες ακόμα και τις μετακινήσεις σας με συγγενείς, γείτονες και άτομα του περιβάλλοντος σας.

Το σπίτι και η οικογένεια σας απασχολούν και κάποιοι θα σκεφτείτε τη συγκατοίκηση με τον σύντροφό σας.

 

 

Αιγόκερως    Έκτακτα έξοδα αλλά και εκπλήξεις κρατούν το ενδιαφέρον σας.

 

θα υπάρχει έντονη οικονομική δραστηριότητα με έκτακτα έξοδα αλλά και πιθανά έσοδα. θα δώσετε αγώνες για να αναγνωριστεί και οικονομικά η επαγγελματική σας προσφορά αλλά μην υπερβάλλετε τουλάχιστον στην αρχή αυτής της εβδομάδας.

Από τις 10 Μαρτίου συζητήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες το μέσο επικοινωνίας ή το αυτοκίνητό σας σάς απασχολούν με τελικά θετικά αποτελέσματα.

 

 

Υδροχόος     Είστε στο κέντρο της δράσης και της προσοχής.

 

Τέσσερις πλανήτες στο δικό σας ζώδιο συμβολίζουν έναν Νέο κύκλο στη ζωή σας με αποτελέσματα που φυσικά προχωράνε πολύ πιο μακριά από αυτή την εβδομάδα. Πλέον θα μάθετε όλα όσα συνέβαιναν μυστικά ή ακόμα και παρασκηνιακά και εσείς αγνοούσατε.

Μυστικά συναισθήματα, ανταγωνισμοί, θαυμαστές και εχθροί βγαίνουν στο φως και αλλάζουν  την οπτική σας. Η ενέργειά, ο ερωτισμός και η γοητεία σας μπορούν να πείσουν, αρκεί να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής.

 

Ιχθύες   Προετοιμάζεστε  να αγωνιστείτε και να κερδίσετε επαγγελματικά όνειρα και φιλοδοξίες.

 

Οι πλανήτες συνωμοτούν… για να σας αφυπνίσουν από τον λήθαργο και να σας αναγκάσουν να δείτε, να σκεφτείτε και να επικοινωνήσετε τα ταλέντα, τα όνειρα, τα συναισθήματα και τις φιλοδοξίες σας.

Η ψυχολογία σας, όπως και μυστικά και παρασκήνιο είναι σε αναβρασμό και πιθανόν να φθείρουν την φήμη σας.  Αποφύγετε τις συγκρούσεις και περιμένετε από τις 10 Μαρτίου, για να συζητήσετε και να βρείτε την χρυσή τομή!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *