Ζώδια της ημέρας Έρχεται η πιο τυχερή μέρα του Μάρτη!

Avatar photo Mari Giova 04/03/2022
 Η αρχή της ελπίδας για όλα τα ζώδια ξεκινάει τώρα!

Η μέρα που η ‘Θεά Τύχη’  χαμογελά σε προσωπικό επίπεδο,

με επιρροή αρκετές μέρες μετά, είναι το Σάββατο 5 Μαρτίου!

Όταν ο Ήλιος το πιο φωτεινό ουράνιο σώμα συναντά τον Δία,

τον πλανήτη της ελπίδας.

Το φως της ζωής και της ευτυχία συναντά τον πλανήτη της τύχης!

Παρόλα αυτά μαζί με την εύνοια των δύο πλανητών, προχωράει και η ένταση και η παγκόσμια βία. Ο Άρης πλανήτης του πολέμου και του πάθους μαζί με την Αφροδίτη τον Πλούτωνα, τα σκοτεινά συμφέροντα παίζει(;)  με τις ισορροπίες και τον κίνδυνο.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου θα είναι

η αρχή της ελπίδας για όλους.

 

 

Κριός     Η δημιουργία η τέχνη και η αγάπη σας δίνουν φτερά.

Η τύχη σας Βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και καλό θα ήταν τα όνειρα και τα σχέδιά σας να τα προστατεύσετε και να τα κρατήσετε μυστικά από αδιάκριτα βλέμματα.  ευνοείστε για να ανανεώσετε στην προσωπική σας ζωή Και να χαρείτε ένα μακρινό ταξίδι ή κάποιο σημαντικό σχέδιο σας για το μέλλον με το σύντροφο η τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Ταύρος     Ένα μεγάλο όνειρο για την οικογένεια ή το κτίσιμο και την ανακαίνιση του σπιτιού σας θα αρχίσει να καρποφορεί  μέσα από συλλογική προσπάθεια,  μία σημαντική γνωριμία,  οικονομική στήριξη ή κληρονομιά. Οι Ταύροι 3-7 Μαίου  γνωρίζετε τον άνθρωπο που θα Δώσει νέο νόημα στα όνειρά σας.

 

Δίδυμοι      Μπορείτε να φτάσετε στην ψηλότερη κορυφή της επαγγελματικής ή κοινωνικής πυραμίδας, αν αξιοποιήσετε τις επόμενες μέρες τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και την εξωστρέφειά σας.  θα πετύχετε μία σημαντική επαγγελματική συνεργασία  ή ακόμα  και μία γνωριμία που θα απογειώσει την κοινωνική σας ζωή και φήμη.

 

Καρκίνος     Σχεδιάστε και πραγματοποιήστε ένα ταξίδι σε μακρινό προορισμό,  ένα σεμινάριο που θα ανοίξει τους ορίζοντές σας,  μία σημαντική επικοινωνία και επέκταση Των ενδιαφερόντων σας.  η καθημερινότητα και η οικονομική σας ζωή  έχει την εύνοια της τύχης και απρόσμενα θα αρχίσετε να νιώθετε πιο αισιόδοξοι.

 

Λέων     Επιτέλους ο δικός σας κυβερνήτης ο ΄Ηλιος συναντά τον πλανήτη της τύχης και φωτίζει μυστικά συναισθήματα,  κρυφές επιθυμίες και φαντασιώσεις,  ερωτικούς πόθους. Δημιουργείτε τις ευκαιρίες για προσωπική και οικονομική επιτυχία και αρμονία.

 

Παρθένος    Δώστε και αφιερώστε την ενέργεια και το χρόνο σας στο σύντροφο τη ζωή σας και στις οικογενειακές σχέσεις.  αν Είστε σίγουροι για το επόμενο βήμα είναι οι κατάλληλες μέρες για να κάνετε την επίσημη πρόταση στο ταίρι σας ή να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε.  κάποιοι μπορείτε να κερδίσετε από μία συνεργασία και μια ισχυρή γνωριμία.

 

Ζυγός      Ένας ισχυρός φίλος ή μία σημαντική γνωριμία από το χώρο της δουλειάς σε συνδυασμό με τις δικές σας επικοινωνιακές δυνατότητες και ιδέες μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας και να ανανεώσουν τα εργασιακά δεδομένα.

 

Σκορπιός     δημιουργήστε την ευτυχία στην προσωπική σας ζωή ερωτευτείτε φλερτάρετε διασκεδάστε αφεθείτε στη χαρά που νιώθει ένα παιδί με αγαπημένα σας πρόσωπα.  αξιοποιήστε στο έπακρο μία σημαντική Επαγγελματική και οικονομική Ευκαιρία.

 

Τοξότης       Μπορείτε να πάρετε δύναμη και θετική ενέργεια από τους δικούς σας ανθρώπους,  τους γονείς και το σπίτι σας.  φιλοξενεί στα αγαπημένα πρόσωπα ή γιορτάστε με την οικογένειά σας και χαρείτε Την αγάπη και τη ζωή.

 

Αιγόκερως      ξεπεράστε τα όριά σας και ανοιχτείτε στους γύρω σας.  μικρές αποδράσεις στη φύση,  συζητήσεις συναντήσεις και ερωτικά ραντεβού ανανεώνουν τη διάθεσή σας και κρύβουν ευκαιρίες για  χαρά και δημιουργία.

 

Υδροχόος       Παίρνετε στήριξη και χαρά από το σύντροφο τους φίλους σας και τον κύκλο των γνωριμιών σας.  θα νιώσετε πιο Αγαπητοί και περισσότερο ασφαλής για να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

 

Ιχθύες       Είστε έτοιμοι για έναν Νέο κύκλο στη ζωή σας που αλλάζει και φέρνει ευκαιρίες στην καριέρα και την καταξίωσή σας  Αλλά και τις συνθήκες στην καθημερινότητά σας.  περπατήστε στη θάλασσα, αναπνεύστε ελεύθερα  και δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τα όνειρά σας!

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *