Ποια Γυναίκα-Σύμβολο είσαι με βάση το ζώδιο σου

Avatar photo Mari Giova 07/03/2022
Female,Face,,Space,And,Zodiac,Signs,And,Planets,Symbols.

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ  12 ΖΩΔΙΑ
Τα 12 Αρχέτυπα της Γυναίκας
μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στον ζωδιακό ουρανό!

 

Η Γυναίκα, που μέσα της κρύβει την Ζωή, έχει τόσους ρόλους αλλά κάθε μία εκφράζει το αρχέτυπο που κυβερνά το προσωπικό της ωροσκόπιο.

Το ζώδιο, ο ωροσκόπος και οι λεγόμενοι θηλυκοί πλανήτες,  η Σελήνη και η Αφροδίτη με βάση την προσωπική σας ημερομηνία γέννησης  είναι τα κύρια σημεία που επηρεάζουν την έκφραση της προσωπικότητάς σας.

Διαβάστε ποιο ζωδιακό αρχέτυπο- σύμβολο γυναίκας σας εκφράζει μέσα από το ζώδιό σας και  αν γνωρίζετε την θέση της Σελήνης και της Αφροδίτης στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Αφιερωμένο σε μια σπάνια γυναίκα,

 την Μητέρα μου.

ΚΡΙΟΣ     Η    ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ  ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

Φράση κλειδί: 

  ΞΕΚΙΝΑΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΩ

Η γυναίκα Κριός  ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς και μοιάζει με τον κεραυνό! Θέλει να είναι πάντα πρώτη και το να ανακαλύπτει κάτι καινούριο την ενθουσιάζει.

Ζει  για το χτυποκάρδι που κόβει την ανάσα. Έχει την δύναμη να αψηφήσει κινδύνους, εμπόδια και πρέπει, για να κατακτήσει τον στόχο της!

Όταν ερωτεύεται μεταμορφώνεται σε Φλογερή και τολμηρή ερωμένη και  ρίχνεται στην φωτιά του πάθους,  αψηφώντας τον κίνδυνο. Ο κίνδυνος  είναι το αφροδισιακό της και αν θέλετε την καρδιά της για πάντα, κρατήστε  αναμμένη την φλόγα στην σχέση σας.

Πολεμάει χωρίς δεύτερη σκέψη για ό,τι επιθυμεί και μπορεί να ανέβει ψηλά στην καριέρα της. Πολλές φορές, λόγω των συνθηκών είναι ο άντρας της ζωής της.

Δύναμη της το πάθος και ο ενθουσιασμός της για ζωή.

Αδυναμία της ο εγωισμός και ο παρορμητισμός της. Αν χάσει το ενδιαφέρον της χάνει και την δύναμή της.

Θα ολοκληρωθεί, όταν μάθει να μοιράζεται και να βλέπει με τα μάτια αυτών που αγαπάει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ      ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ  ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

 

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΕΠΙΘΥΜΩ & ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ  ΑΠΟΚΤΩ.

Η γυναίκα Ταύρος  αισθησιακή και γεμάτη θηλυκότητα  ζει για να απολαύσει την ζωή μέσα από τις αισθήσεις της και να αποκτήσει  ό,τι  ΑΞΙΖΕΙ γι’ αυτήν. Χρειάζεται ασφάλεια και σταθερότητα για να είναι ευτυχισμένη και ένα ζεστό και πλούσιο σπιτικό. Παραδοσιακή και πιστή όταν βρει τον κατάλληλο σύντροφο προστατεύει με κάθε θυσία την οικογένειά της.

Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον δικό της θησαυρό είτε αυτό είναι η αγάπη της για ένα πρόσωπο, είτε τα αποκτήματά της. Όταν πιστεύει πως κάτι είναι δικό της κανείς δεν μπορεί να της το πάρει.

Επενδύει στην καριέρα της ιδιαίτερα όταν την κάνει να νιώθει οικονομική ασφάλεια και όταν προβάλει τα χαρίσματά της, κυρίως την γοητεία της και την ικανότητα να παράγει έργο και να αναπτύσσει.

Δύναμή της η επιμονή και η πίστη της.

Αδυναμία της  ο φόβος για αλλαγή, το άγονο πείσμα, η ανασφάλεια.

Την ολοκληρώνει η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΉ  ένωση σε όλα, με τον άνθρωπο που αγαπάει!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ     Η   ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

 

Φράση κλειδί

  ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ.

Σαν μια αέρινη νύμφη που δεν μπορεί κανείς να δεσμεύσει και ζει ελεύθερη στον δικό της κόσμο, σαν πεταλούδα της Άνοιξης που ζει πολλές ζωές σε τόσο λίγο! Μια  αιώνια έφηβη που δεν γερνάει, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μια γυναίκα που δεν μπορείς να βαρεθείς.

Η δυαδική φύση του ζωδίου της, της δίνει μια δική της γοητεία καθώς αλλάζει διαρκώς για να επικοινωνήσει καλύτερα και να γνωρίσει τον κόσμο και τους ανθρώπους που συναντά. Της αρέσει το φλερτ, το χιούμορ και τα ταξίδια. Δεν αντέχει την ρουτίνα.  Κάντε της μικρές εκπλήξεις, συζητήστε μαζί της, παίξτε, γελάστε και έχετε κερδίσει την καρδιά της.

Μην την φυλακίσετε, θα είναι σαν να προσπαθείτε να κλείσετε μια πεταλούδα σε κλουβί. Χαρίστε της ανεμελιά και χαρούμενες στιγμές και θα είναι δική σας.

Στην εργασία της τής αρέσουν οι προκλήσεις, η επικοινωνία με πολύ κόσμο, οι εναλλαγές.

Δύναμή της η ικανότητά της να  πλησιάζει τους άλλους και να αλλάζει

Αδυναμία της η επιπολαιότητά της και ότι δεν συγκεντρώνεται στον στόχο της

Ολοκληρώνεται, όταν κοιτάξει πέρα από την επιφάνεια σε  υψηλούς στόχους.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Η  ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΣ  ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

 

Φράση κλειδί

     ΕΓΩ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ

Η γυναίκα Καρκίνος συμβολίζει την μητέρα και την σύζυγο που φροντίζει και προστατεύει την οικογένειά της και όποιον θεωρεί ‘δικό της’ είτε είναι φίλος της, είτε είναι σε μια δουλειά που νιώθει ότι είναι όλοι ενωμένοι.

Με τον κατεξοχήν θηλυκό πλανήτη, την Σελήνη να την εξουσιάζει, χρειάζεται μια αγκαλιά που εκεί να γεννιέται η αγάπη και αναζητά το λιμάνι της, για να ηρεμήσει τις έντονες ανασφάλειες της.

Όταν νιώσει ότι στην αγκαλιά ενός άντρα είναι το σπίτι της, θα του αφοσιωθεί ολοκληρωτικά.

Ο ρόλος της γυναίκας μητέρας είναι κυρίαρχος. Αναζητάει την ασφάλεια και την στοργή και τα χαρίζει απλόχερα.

Στην εργασία της λειτουργεί με διαίσθηση και συναίσθημα αλλά είναι και δυνατή.

Προτιμά να δημιουργήσει κάτι δικό της.

Δύναμή της  η διαίσθησή της και το ένστικτό της για προστασία

Αδυναμία της η κυκλοθυμία της, η διάθεσή της αλλάζει όπως και η Σελήνη ο δικός της πλανήτης και η ανασφάλειά της.

Ολοκληρώνεται, όταν γίνει ανεξάρτητη μέσα από μια δουλειά που αγαπάει.

 

 

ΛΕΩΝ       Η   ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ  ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ  ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

 

Φράση κλειδί

ΕΓΩ  ΛΑΜΠΩ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩ.

Περήφανη και γεννημένη να παίρνει αποφάσεις για όλους, ξέρει ότι λάμπει  σαν τον Ήλιο-δικός της κυβερνήτης πλανήτης- και χαίρεται όταν ο κύκλος της την θαυμάζει και την σέβεται.  Η περηφάνεια  της είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται  και καλύτερα να φύγετε μακριά αν την προσβάλετε.

Ο άντρας που θέλει την καρδιά της πρέπει να της προσφέρει ένα βασίλειο και να την λατρεύει, όπως μόνο σε αυτήν αξίζει!!!

Αγαπάει την αίγλη της εξουσίας και είναι πλασμένη για να ανέβει ψηλά ως μια γυναίκα καριέρας ή στο πλάι ενός μεγάλου άντρα. Πάντα ο ρόλος της πρωταγωνίστριας της ανήκει!

Δύναμή της    Η λάμψη και ο θαυμασμός που προκαλεί και η ικανότητά της να επιβάλλεται

Αδυναμία της  Η αλαζονεία και ο εγωισμός της.

Η πρόκληση που πρέπει να φτάσει για να ολοκληρωθεί ,  να προσφέρει μέσα σε μια ευρύτερη ομάδα ανθρώπων με κοινό σκοπό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ   Η  ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ  ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

 

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ 

   ΥΠΗΡΕΤΩ , ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΟΥ.

Η γυναίκα Παρθένος  είναι γεννημένη με μια αποστολή, να προσφέρει, να υπηρετεί και να φροντίζει με τις πράξεις της τους ανθρώπους που αγαπά. Ακούραστη σαν μέλισσα συλλέγει ‘ το μέλι’ και το προσφέρει για τις ανάγκες  της κοινωνίας που ζει ή της οικογένειας της. Το καθήκον είναι πολύ σημαντικό για την ζωή της.

Η Παρθένος είναι η γυναίκα που αγαπάει προσφέροντας . Συχνά μοιάζει με ένα αθώο κορίτσι σχεδόν άψογο και ιδανικό.   Για να φτάσετε στην καρδιά της πρέπει πρώτα να κερδίσετε το μυαλό και την εκτίμησή της. Η γυναίκα αυτή θέλει αποδείξεις και όχι υποσχέσεις.

Στην εργασία της είναι ακούραστη και τελειομανής. Της ταιριάζουν επαγγέλματα προσφοράς και συχνά είναι οι καλύτερες θεραπεύτριες ή νοσοκόμες.

 

Δύναμή της  η ευφυΐα της και η οργάνωσή της.

Αδυναμία της η τελειομανία, η ανασφάλεια και οι φόβοι της.

Ολοκληρώνεται, όταν πιστέψει σε ένα όνειρο ή σκοπό και αφεθεί στην καρδιά της.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ       Η   ΜΟΥΣΑ  ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

 

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ 

ΓΟΗΤΕΥΩ, ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΩ  ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ.

Η γυναίκα Ζυγός είναι μια αέρινη οπτασία που μαγεύει με την ομορφιά, την κομψότητα και την ευγένειά  της. Είναι η μούσα που εμπνέει τους άντρες να δημιουργήσουν τέχνη. Είναι το μοντέλο της κομψότητας και της σαγήνης. Είναι η σύντροφος και η σύζυγος που χρειάζεται, να μοιράζεται την ζωή της με τον αγαπημένο της σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ!! Νιώθει την ανάγκη της αρμονίας,  της ομορφιάς και της ευγένειας.

Στην εργασία της είναι ιδανική για να εξισορροπεί καταστάσεις και φυσικά για να προωθεί την τέχνη, την ομορφιά και την κομψότητα και γιατί όχι και τις δημόσιες σχέσεις.

Δύναμή της η γοητεία και η διπλωματία της

Αδυναμία της  η εξάρτησή της από τους άλλους

Ολοκληρώνεται μέσα από την αρμονία και την ομορφιά, την συντροφικότητα και την συνεργασία.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ    ΙΕΡΕΙΑ  &  ΜΑΓΙΣΣΑ  ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

 

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ 

ΖΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΩ Ό,ΤΙ ΠΟΘΗΣΩ

Μια γυναίκα Σκορπιός δεν περνάει απαρατήρητη ακόμα και αν δεν έχει αυτό που λέμε κλασσική ομορφιά. Η αύρα που την περιβάλλει, μαγνητίζει τα βλέμματα και όποιος μπει στην ζωή της νιώθει ότι βρήκε τον παράδεισο και την κόλαση στο πρόσωπό της!!!

Τα μάτια της μαγεύουν αυτόν που θα τα κοιτάξει για πάντα…

Ο ερωτισμός και το μυστήριο που αποπνέει, δεν επιτρέπει σε κανέναν να της αρνηθεί.

Είναι μια γυναίκα με την δύναμη ενός ηφαιστείου και σημαδεύει ή αναγεννά τις ζωές των ανθρώπων που είναι κοντά της.

Η πιο εξελιγμένη γυναίκα Σκορπιός κατέχει την σοφία και τα μυστήρια του Σύμπαντος, είναι μια ιέρεια που κρύβει την δύναμη της μεταμόρφωσης, του τέλους και της αναγέννησης.

Δύναμή της η ενέργεια και  ο μαγνητισμός που εκπέμπει…

Αδυναμία της   η αυτοκαταστροφικότητά της, ο μεγαλύτερος αντίπαλος και εχθρός για την γυναίκα Σκορπιό, είναι ο ίδιος της ο εαυτός!

Ολοκληρώνεται, όταν βρει την ειρήνη στην ψυχή της, μέσα από την σοφία της γης και των πλασμάτων της.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ       Η ΑΜΑΖΟΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Φράση Κλειδί

  ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ

ΤΑΞΙΔΕΥΩ  ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!

Η καρδιά και το πνεύμα της κοιτάνε ψηλά και είναι μια ατίθαση αμαζόνα. Αισιόδοξη και χαρούμενη  βλέπει γύρω της μόνο φως. Κάποιες φορές πληγώθηκε στο παρελθόν, έτσι βρήκε την δύναμη μέσα της να πολεμάει και να κοιτάει ψηλά το φως!

Ερωτεύεται χωρίς όρια και αλυσίδες. Για την γυναίκα Τοξότη ο Έρωτας είναι μια μεγάλη περιπέτεια και ένα ταξίδι που κανείς δεν ξέρει τον προορισμό του.

Είναι ευτυχισμένη όταν ταξιδεύει μακριά με το σώμα ή το μυαλό της! Η γνώση για τον ανώτερο τύπο αυτής της γυναίκας είναι ένας δρόμος για να γιατρέψει τα σκοτάδιά της και να φέρει φως.

Στη εργασία της έχει ανάγκη να μεταφέρει τις εμπειρίες της αλλά κυρίως να είναι με δικούς της κανόνες. Της ταιριάζει μια δική της δουλειά που δεν θα την καταπιέζει.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ    Η αισιοδοξία, το γέλιο και η γνώση της.

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ   Η επιπολαιότητά της και η έλλειψη ορίων.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ  όταν βρίσκει την απλότητα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    Η ΓΥΝΑΙΚΑ  ΠΡΟΤΥΠΟ   ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΩ  ΚΑΙ  ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ  ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ.

Μια γυναίκα που της αρέσει να είναι αλλά κυρίως να φαίνεται ,στα μάτια όλων Κυρία!

Η γοητεία της μεγαλώνει, όσο κυλάει ο χρόνος σαν το παλιό καλό κρασί!  Χρειάζεται την αναγνώριση των άλλων όσο καμμιά άλλη. Φιλόδοξη και δυνατή δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα. Αναρριχάται κοινωνικά μέσα από την καριέρα ή έναν σημαντικό άντρα.

Περήφανη και αυστηρή, δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της γι’ αυτό καλό είναι, να είστε προσεκτικοί μαζί της. Απαιτεί την τελειότητα και δεν δέχεται εύκολα αντίθετη γνώμη. Είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Το πρέπει είναι φτιαγμένο για αυτήν.

Στην ανώτερη μορφή της είναι η μεγάλη μητέρα γεμάτη από την Σοφία του Χρόνου Κρόνου, που την κυβερνάει.

Δύναμή της   η εμπειρία και η αντοχή.

Αδυναμία της   η αυστηρότητά της.

Ολοκληρώνεται, όταν νιώσει βαθιά συναισθήματα αγάπης και στοργής χωρίς πρέπει και κανόνες.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Η   ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ   ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ,  ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,  ΦΙΛΗ.

Φράση κλειδί

ΑΝΗΚΩ ΜΟΝΟ  ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Μια ξεχωριστή γυναίκα, που σκορπά πάντα ένα διαφορετικό  ‘άρωμα’ γύρω της . Ο μαγνητισμός της Υδροχόου είναι αυτό το διαφορετικό που εκπέμπει.

Της αρέσει να ζει και να χαίρεται, όλα τα παράξενα του κόσμου. Αγαπάει με τον δικό της μοναδικό τρόπο και σίγουρα είναι πολίτης όλου του κόσμου. Νομίζω η ουράνια αυτή γυναίκα δεν ανήκει πουθενά, παρά μόνο στον εαυτό της.

Έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά και γοητεύει με έναν μοναδικό τρόπο. Είναι δύσκολο να την καταλάβουν οι περισσότεροι και το ξέρει γι’ αυτό νιώθει μόνη, ακόμα και όταν είναι με κόσμο. Είναι αυτή η μοναξιά του ξεχωριστού ανθρώπου. Συναισθηματικά αναζητάει έναν σύντροφο με τα ίδια θέλω, που θα την αγαπήσει και θα την δεχτεί γι’ αυτό που είναι.

Στην εργασία της αν βρει τις κατάλληλες συνθήκες ξεχωρίζει!

 

Δύναμή της  το πνεύμα της και οι φίλοι της

Αδυναμία της  δεν μπορεί να αισθανθεί με την καρδιά της, το φίλτρο των συναισθήματών της  είναι  το ευφυές  μυαλό της.

Ολοκληρώνεται, όταν αγαπήσει έναν σκόπο ή έναν άνθρωπο σαν θεό της!

 

 

ΙΧΘΥΣ   Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΣΕΙΡΗΝΑ,  ΓΟΡΓΟΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ!

Φράση κλειδί 

‘ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ Ν’ ΑΓΑΠΩ’  

Αντιγόνη

Η Ποσειδώνια γυναίκα μοιάζει με μια νεράιδα βγαλμένη από τα παραμύθια, άπιαστη, αθώα,  με μια δική της ομορφιά, ένα πλάσμα που δεν ανήκει σε αυτόν τον σκληρό κόσμο.

Αγαπάει όλα τα πλάσματα και τα πιο μικρά. Ακούει τους ήχους και τα τραγούδια της φύσης. Παρατηρεί τα σύννεφα, τα κύματα τα χρώματα και τα σχήματα τους. Διαβάζει τα σημάδια που της στέλνουν οι Άγγελοι και αφουγκράζεται την σιωπή ή την φωνή της φύσης.

Είναι η ρομαντική, ευαίσθητη και γλυκιά γυναίκα που γοητεύει με το βλέμμα της και την άπιαστη όμορφιά της. Δημιουργεί , διαισθάνεται, φροντίζει όποιον την χρειάζεται.

Γεννημένη ν’ αγαπάει και ν’ αγαπιέται, δίνεται απόλυτα στα όνειρά της.

Αν θέλετε τη καρδιά της θα πρέπει να αγγίξετε την φαντασία της και την ψυχή της. Ένα τραγούδι , στίχοι αγάπης , ένα λουλούδι είναι ο δρόμος για να φτάσετε στην καρδιά της.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ   Η Πίστη της στα θαύματα και η διαίσθησή της

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ    Παρασύρεται από εξιδανικεύσεις και αυταπάτες. Η ανασφάλειά της.

Ολοκληρώνεται μέσα από την προσφορά της ή μέσα από την Τέχνη.

 

 

Μαμά στο αφιερώνω, όχι γιατί με γέννησες
αλλά γιατί με έμαθες ν’ αγαπάω και να παλεύω με αξιοπρέπεια .
Γιατί με έμαθες να χαμογελάω, όταν οι άλλοι με πληγώνουν και να βλέπω την ομορφιά στα πιο αθώα που υπάρχουν γύρω μας.
Γιατί με έμαθες να σηκώνομαι όρθια και να κοιτάζω ψηλά ακόμα και όταν η ψυχή μου αιμορραγεί.
Είσαι ο Άγγελος που έχω πάντα κοντά μου. Είσαι η δική μου Παναγιά.
Κοντά σου έμαθα να είμαι ευγενική, ακόμα και σε αυτούς που άλλοι κοροϊδεύουν.
Με έμαθες να χαμογελάω ακόμα και όταν σφίγγω τα δόντια μου από τον πόνο.
Και όταν χαμογελάω είναι η καρδιά μου, που έχει όλο το φως που μου χάρισες.
Πάντα χάριζες σε όλους και πάντα Σ’ αγαπώ… όχι γαιτί είσαι η δική μου μητέρα
αλλά γιατί έγινες η μητέρα για όποιον σε χρειάστηκε,
ακόμα και για αυτά τα σπουργίτια που ταίζεις κάθε μέρα στην αυλή σου.
Πόσα έδωσες και δεν ζήτησες πίσω τίποτα!
Πόσα σου χρωστάω αγαπημένε μου Άγγελε, όπως και το όνομά σου…
Σε λατρεύω μανούλα μου.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *