Οι 12 μοίρες του Έρωτα στα ζώδια: Ποιό είναι το ταίρι κάθε ζωδίου;

Avatar photo Mari Giova 27/03/2022
Couple,Kissing,On,The,Beach,With,A,Beautiful,Sunset,In

Έρωτες γραμμένοι στα αστέρια, που ξεπέρασαν την ιστορία!

Πόσοι μοναδικοί τρόποι για να χτυπήσει δυνατά η καρδιά, μα πάντα το ίδιο χρώμα την ορίζει,
βαθύ κόκκινο σαν αίμα…

Πείτε το δικό σας “Σ΄ αγαπώ…”

Όταν τα βέλη του φτερωτού Έρωτα στοχεύουν την καρδιά μας…

Πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις, η αγάπη και ο έρωτας στη ζωή μας; Μια αγάπη γεννιέται για να αντέξει στον χρόνο…
Επενδύστε στους ανθρώπους που σας εμπνέουν και κερδίστε τον δικό σας θησαυρό…

Το καλύτερο για να δείτε τον τρόπο που ερωτεύεστε εσείς ή ο σύντροφος σας είναι να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου ή της Αφροδίτης, του πλανήτη που δείχνει τις σχέσεις και την αγάπη αλλά και του Άρη που δείχνει την σεξουαλική έλξη και το πάθος!

Tο ωροσκόπιο είναι το προσωπικό δαχτυλικό αποτύπωμα μας στο σύμπαν !

Για να βρούμε το ταίριασμα ενός ανθρώπου με έναν άλλο, χρειάζεται μια ολοκληρωμένη μελέτη της Συναστρίας των δύο ξεχωριστών ωροσκοπίων, που συνθέτουν μαζί μια μοναδική μελωδία αγάπης!!

Τα αρχέτυπα ζευγάρια των πλανητών είναι ο Ήλιος που συμβολίζει τον άντρα και η Σελήνη που συμβολίζει την γυναίκα, αλλά και η Αφροδίτη με τον Άρη, που συμβολίζουν τους δύο εραστές. Όταν αυτά τα ζευγάρια πλανητών είναι σε θετικές όψεις ανάμεσα σε δυο ανθρώπους δείχνουν την έλξη αλλά και την ένωση , τον έρωτα, το πάθος και την αγάπη στο ζευγάρι.

Αν για παράδειγμα, το ζώδιο δηλ. ο Ήλιος του ενός είναι στο ίδιο ζώδιο με την Σελήνη του άλλου ατόμου, τότε αυτό δείχνει μια ισχυρή ένδειξη γάμου ή επίσημης μακροχρόνιας σχέσης στο ζευγάρι.

Οι 12 μοίρες του Έρωτα και των αστεριών ορίζουν τον ξεχωριστό τρόπο που αγαπούν τα 12  ζώδια αλλά και τις πιο ερωτικές μέρες και νύχτες των ζωδίων.

“Σ΄ αγαπώ έτσι, γιατί δεν ξέρω να αγαπώ με άλλον τρόπο… “

 

Κριός

 

Η Μάχη του Έρωτα από τον πολεμιστή του Ζωδιακού

Διάσημα λόγια έρωτα που ταιριάζουν στον Κριό:

“Όλη μου η χαρά βρίσκεται στο να νιώθω τη ζωή να αναβλύζει από εσένα και να γεμίζει όλα τα μονοπάτια των νεύρων μου, που σου ανήκουν”

Φρίντα Κάλο

Ο έρωτας τους θα μπορούσε να είναι βγαλμένος μέσα από τις φλόγες της μάχης. Κεραυνοβόλος έρωτας με την πρώτη ματιά, δυνατός με το σφρίγος της νιότης και το χτυποκάρδι που κόβει την ανάσα. Για χάρη του, ο Κριός μπορεί να αψηφήσει κινδύνους, εμπόδια και πρέπει, για να πάρει στην αγκαλιά του το αντικείμενο του πόθου του. Φλογεροί εραστές και τολμηροί κατακτητές ρίχνονται στην φωτιά του πάθους, όπως οι πολεμιστές ατρόμητοι ξεκινάνε για την μάχη, αψηφώντας τον κίνδυνο. Μπορούν να πολεμήσουν για τον Έρωτά τους.

 

Το ζωδιακό ταίρι του Κριού

Ο φλογερός Κριός βρίσκει το ταίρι του, για να παντρευτεί ή να μοιραστεί την ζωή του με το Ζώδιο του Ζυγού, που αν και διαμετρικά αντίθετο, αν βρει την χρυσή ισορροπία στην φλόγα του Κριού θα κρατήσει για πολλά χρόνια μια συντροφική σχέση ζωής.

 • Αν ο Ζυγός είναι το ταίρι του στον γάμο, ο Σκορπιός μπορεί να τρελάνει ερωτικά έναν Κριό και να ζήσουν μαζί έναν παθιασμένο μυστικό έρωτα !!!
 • Ο Λέων είναι το πρώτο καρδιοχτύπι για τον Ζυγό και μαζί θα ζήσουν το φτερούγισμα του έρωτα, το κυνήγι και την ανεμελιά όταν όλα μοιάζουν παραμυθένια. Μαζί δημιουργούν και εμπνέονται και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνουν γονείς.
 • Οι Τοξότες είναι για τον Κριό η δεύτερη ευκαιρία, ο δεύτερος γάμος τους, γιατί ποτέ δεν είναι αργά.

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

 • 21/3 ως 14/4 Στην αρχή της Άνοιξης με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας!
 • 10/7 ως 22/8 Τα βέλη του φτερωτού θεού στοχεύουν την καρδιά σας!
 • 20/11 ως 12/12 Ήλιος και Ερμής στον Τοξότη οδηγούν σε μια δεύτερη ευκαιρία, αδράξτε τη στιγμή!

Ζευγάρια της ιστορίας ή των μύθων που ερωτεύτηκαν με την δύναμη των Κριών

Ερωτόκριτος και Αρετούσα, Δημήτριος Υψηλάντης και Μαντώ Μαυρογένους ο πρώτος δυνατός έρωτας, το καρδιοχτύπι μιας αγάπης που έχει να παλέψει την υποκρισία μιας συντηρητικής κοινωνίας και τα αδίστακτα πολιτικά συμφέροντα μέσα στις φλόγες του πολέμου.
Μπόνυ και Κλάιντ ερωτευμένοι ληστές τραπεζών, έζησαν μέχρι το τέλος μαζί, μια παράνομη και επικίνδυνη ζωή γεμάτη από την έξαψη του κινδύνου, αγνοώντας ακόμα και τον φόβο του θανάτου.

 

Ταύρος

 

Αναζητώντας την μία και μοναδική του Ιθάκη στην αγκαλιά του Έρωτα.
“Πάντα δική μου. Πάντα δικός σου. Πάντα εμείς.”

Για τα πεισματάρικα γήινα Ταυράκια ο έρωτας περνάει μέσα από την ολοκληρωτική απόλαυση. Θέλουν να ζουν το πάθος μέσα από τις αισθήσεις τους, ιδιαίτερα την γεύση και την αφή, απολαμβάνοντας την πραγματικότητά τους μαζί σας.

Φροντίστε τους, αγγίξτε τους με χάδια και αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια και κατακτήστε την καρδιά τους για πάντα. Προσέξτε όμως, η λέξη ελευθερία δεν υπάρχει στο λεξικό τους. Σας θέλουν στο σπίτι τους, στην καρδιά τους, στην ζωή τους δική τους ή δικό τους, ολοκληρωτικά και για πάντα.

 

Το ζωδιακό ταίρι του Ταύρου

 • Οι Ταύροι ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τους εκπροσώπους της Παρθένου!
 • Το άλλο τους μισό είναι ο παθιασμένος Σκορπιός.
 • Μαζί του θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με έναν Τοξότη.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον ώριμο Αιγόκερω.

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

 • 25/2 ως 21/ 3 ο κύκλος των φίλων ανοίγει και μια φιλία μοιάζει ν’ αλλάζει.
 • 15/4 ως 8/5 με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο μαγνητίζετε τον θαυμασμό και γιατί όχι και τα βέλη του Έρωτα!
 • 14/5 ως 14/9 ο Δίας στους Ιχθείς φωτίζει τα όνειρά σας και μαζί με την πολυαστρία πλανητών Αφροδίτης Ήλιου, Ερμή και Άρη στον οίκο των φλερτ και του έρωτα σίγουρα τα ερωτικά παιχνίδια αν το θέλετε θα σας συνεπάρουν.
 • 11/9 ως το τέλος του 2021 και δεν τελειώνει η Αφροδίτη περνάει από τον τομέα του γάμου και των συντροφικών σχέσεων, μετά στα μυστικά και έντονα συναισθήματα και πάθη και στο τέλος κλείνει με επιστροφές αγαπημένων ή και μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.
 • Ο απρόβλεπτος Ουρανός στον Ταύρο όλο το 2021, φέρνει απρόβλεπτους κεραυνοβόλους έρωτες και αιφνιδιαστικές αλλαγές ή και χωρισμούς για τους Ταύρους του Απρίλη ως τις 5 Μαΐου.

Ζευγάρια από την Ιστορία ή τον μύθο που αγάπησαν, όπως ένας Ταύρος

Πηνελόπη και Οδυσσέας μια αγάπη που άντεξε 20 χρόνια περιπετειών.

Ο Οδυσσέας επιστρέφει για να πάρει πίσω τον κόσμο του, την ζωή του, το σπίτι και την οικογένειά του που του έκλεψαν. Ο παράφορος έρωτας του Μπετόβεν και της αθάνατης Αγαπημένης του πάλλεται από πάθος σε 3 ερωτικές επιστολές του μεγάλου συνθέτη το καλοκαίρι του 1812. “Αποφάσισα να περιπλανηθώ μακριά μέχρι να μπορέσω να πετάξω στην αγκαλιά σου και να πω ότι δίπλα σου είμαι στο σπίτι μου, μέχρι να μπορέσω να στείλω τη ψυχή μου στεφανωμένη από σένα στη Βασιλεία των πνευμάτων .θα το καταλάβεις καλύτερα γνωρίζοντας πόσο πιστός σου είμαι, ποτέ καμία άλλη δεν θα μπορέσει να κατακτήσει την καρδιά μου, ποτέ – ποτέ – Ω Θεέ γιατί πρέπει να αποχωριζόμαστε αυτούς που αγαπάμε τόσο πολύ; Ο ερωτάς σου με κάνει τον πιο ευτυχισμένο και πιο δυστυχισμένο ταυτόχρονα …”
Και σε άλλο γράμμα του “Οι σκέψεις μου πάνε σε εσένα, αθάνατη αγαπημένη. Να είσαι ήρεμη-Να με αγαπάς-σήμερα-χτες-πόσο συγκινητικά τα όσα επιθυμώ για εσένα-για εσένα-σε όλη μου τη ζωή και για πάντα. Ω, συνέχισε να με αγαπάς-μην λησμονήσεις ποτέ την πιο πιστή καρδιά του αγαπημένου σου. Πάντα δική μου. Πάντα δικός σου. Πάντα εμείς.”

 

Δίδυμοι

 

Με τα φτερά του Έρωτα τα Αθάνατα τα αιώνια

“Nα ήμασταν πεταλούδες και να ζούσαμε μόνο τρεις μέρες του καλοκαιριού- τρεις τέτοιες μέρες μαζί σου θα μπορούσαν να με γεμίσουν με περισσότερη ευτυχία από πενήντα συνηθισμένα χρόνια”

Αεικίνητοι , ανέμελοι και πνευματώδης, οι Δίδυμοι δεν ζουν χωρίς το φλερτ. Για να τους κερδίσετε, πρέπει να κεντρίσετε το μυαλό τους με έξυπνο χιούμορ και το παιχνίδι της σαγήνης. Το “για πάντα” δεν είναι γι’ αυτούς, εκτός κι αν μπορείτε να αλλάζετε και να μεταμορφώνεστε, όπως μια πεταλούδα που αφήνει το ασφαλές κουκούλι της, για το πρώτο πέταγμα κάτω από τον ήλιο του Έρωτα.

Έτοιμοι για νέες περιπέτειες και ταξίδια. Κάντε τους εκπλήξεις, αφήστε τους ελεύθερους και η καρδιά τους θα χτυπάει για σας.

 

Το ζωδιακό ταίρι των Διδύμων

 • Το ερωτικό σκίρτημα στην καρδιά σας ξυπνάει ο αέρινος Ζυγός!
 • Το άλλο σας μισό για μια σχέση ζωής, συντροφικότητας και γάμου είναι ο αισιόδοξος Τοξότης.
 • Το πάθος σας ανάβει για μια μυστική φλογερή σχέση ένας Αιγόκερως.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ή και έναν δεύτερο γάμο έχετε με τον Υδροχόο και ειδικά το 2021 είναι μια χρονιά που ευνοεί τις δεύτερες ευκαιρίες.

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

 • 11/2 – 14/2 Ερμής και Αφροδίτη παίζουν παιχνίδια έρωτα και γοητείας με μηνύματα θαυμασμού …
 • 27-29/3 η πιο ερωτική πανσέληνος ειδικά για το 1ο δεκαήμερο των Διδύμων
 • 9/5 ως 2/6 η Αφροδίτη στο ζώδιο σας φέρνει βλέμματα θαυμασμού και πάθους
 • 16/8 ως 5/11 η Αφροδίτη στον οίκο του Έρωτα μαζί με τον δικό σας πλανήτη τον Ερμή και ως το τέλος του 2021 βάζει φωτιά σε μυστικούς έρωτες.

Ζευγάρια της ιστορίας ή των μύθων που ερωτεύτηκαν με την δύναμη των Διδύμων

Σαν πεταλούδες ζουν την φλόγα του πρώτου έρωτα, του έρωτα της νιότης. Γεώργιος Παπανδρέου και Σοφία Μινέικο της έγραφε στις επιστολές του “Είσαι ένα φύσημα του αγέρα που χτυπάει τα παράθυρά μου για να τα ανοίξω”.

Ο νεαρός ρομαντικός ποιητής John Keats στη Fanny Brawne 1818 ως το τέλος του 1821 “Εύχομαι να ήμασταν πεταλούδες και να ζούσαμε μόνο τρεις μέρες του καλοκαιριού- τρεις τέτοιες μέρες μαζί σου θα μπορούσαν να με γεμίσουν με περισσότερη ευτυχία από πενήντα συνηθισμένα χρόνια”.

 

Καρκίνος

Στην αγκαλιά του Έρωτα

“Σ’ αγαπώ μη γνωρίζοντας πως, από που και πότε, σ’ αγαπώ έτσι , γιατί δεν ξέρω ν’ αγαπώ μ’ άλλον τρόπο”

Π. Νερούδα

Τα ευαίσθητα παιδιά της Σελήνης χρειάζονται μια αγκαλιά που εκεί να γεννιέται η ζωή και ο Έρωτας , το λιμάνι τους, για να ηρεμήσουν τις έντονες ανασφάλειες τους.

Κάντε τους να νιώσουν, ότι μπορούν να είναι στην αγκαλιά σας ασφαλείς, φροντίστε τις ανάγκες τους, δείξτε τους ότι εσείς είστε η οικογένεια και το σπίτι τους και θα έχουν μάτια μόνο για σας. Αν αντέχετε την κυκλοθυμία και τα παράπονά τους τότε θα είστε το ιδανικό τους ταίρι.

 

Το ζωδιακό ταίρι του Καρκίνου

 • Οι Καρκίνοι ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τους εκπροσώπους του Σκορπιού !
 • Το άλλο τους μισό είναι ο σοβαρός και καταξιωμένος Αιγόκερως.
  Μαζί του θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με έναν Υδροχόο.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον ονειροπόλο Ιχθύ.

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

 • 25/2- 21/3, με την Αφροδίτη στους Ιχθείς η αγάπη έρχεται από μακριά ή σας δίνει άλλη μια ευκαιρία.
 • 2/6 – 26/6, ο πλανήτης της ομορφιάς στο δικό σας ζώδιο έλκει τον θαυμασμό των άλλων και σας δίνει ακατανίκητη γοητεία.
 • 10/9 – 6/10, Η Αφροδίτη στον οίκο του έρωτα μαγνητίζει τα βέλη του φτερωτού θεού.
 • 31/10 – 12/12 Ο Άρης πυρπολεί το ερωτικό πάθος και σας χαρίζει ερωτισμό!

Ζευγάρια από την Ιστορία ή τον μύθο που αγάπησαν, όπως ένας Καρκίνος

Όταν ο ΕΡΝΕΣΤ ΧΕΜΙΝΓΟΥΕΪ έγραφε στην ΜΑΡΛΕΝ ΝΤΙΤΡΙΧ: «Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω, αλλά κάθε φορά που σε αγκαλιάζω, αισθάνομαι σαν να έχω επιστρέψει σπίτι μου…» δεν φανταζόταν πως αυτά τα λόγια του εκφράζουν ιδανικά τον έρωτα, όπως τον νιώθουν οι ευαίσθητοι Καρκίνοι.

Αλλά ο πιο αντιπροσωπευτικός έρωτας για το ζώδιο της Σελήνης είναι του Πάμπλο Νερούδα και της Ματίλντε.

Ο τελευταίος και μεγάλος έρωτας του επαναστάτη ποιητή για την αγαπημένη του που συνάντησε το 1951 ξεχείλιζε από αγάπη και έρωτα και αποτυπώθηκε στα 100 ερωτικά σονέτα.

“Κυρά μου πολυαγαπημένη, μεγάλη λαχτάρα πέρασα γράφοντας ετούτα τα σονέτα που πολύ με πόνεσαν και μου στοίχισαν, αλλά η χαρά να στα προσφέρω είναι πιο μεγάλη σαν μια σαβάνα. Εγώ με πολλή ταπεινοσύνη, έφτιαξα ετούτα τα σονέτα από ξύλο, τους έδωσα τον ήχο απ αυτήν την αδιάφανη και καθάρια ουσία, κι έτσι πρέπει να φτάσουν ως τα αυτιά σου. Εσύ κι εγώ περπατώντας σε δάση κι αμμουδιές, σε λίμνες χαμένες, σε στάχτινα πλάτη, μαζέψαμε κομμάτια από καθάρια ξύλα, αφημένα στο πηγαινέλα του νερού και της αλλαξοκαιριάς. Από τέτοια απαλά απομεινάρια κατασκεύασα, με τσεκούρι, μαχαίρι, σουγιά, ετούτα τα ξυλουργήματα του έρωτα και σκάρωσα μικρά σπιτάκια των δεκατεσσάρων σανιδιών, για να ζουν μέσα σ αυτά τα μάτια σου που λατρεύω και υμνώ.”

“Σ’ αγαπώ μη γνωρίζοντας πως, από που και πότε,
σ’ αγαπώ στα ίσια δίχως πρόβλημα ή περηφάνια
σ’ αγαπώ έτσι , γιατί δεν ξέρω μ’ άλλον τρόπο,
παρά μ’ ετούτον όπου δεν είμαι, μήτε είσαι,
που το χέρι σου πάνω μου, το νιώθω σα δικό μου,
που όταν κοιμάμαι κλείνουν και τα δικά σου μάτια”.

 

Λέων

 

Όταν ο αυτοκράτορας του ζωδιακού συναντήσει την αυτοκράτειρα της καρδιάς του, ο έρωτας ντύνεται την πορφύρα του πάθους και της αφοσίωσης.

Όλα τα δώρα του θεού …

Τα λαμπερά Λιοντάρια χρειάζονται όσο τίποτα άλλο να δουν στο βλέμμα σας τη λατρεία και το θαυμασμό σας, να νιώσουν δυνατοί και να σας προστατεύσουν, να είναι το κέντρο όχι μόνο της καρδιάς αλλά και όλου του κόσμου σας!

Μην ξεχάσετε,όμως, πως ένας αληθινός βασιλιάς, θέλει, όχι μόνο, έναν θρόνο στην καρδιά σας αλλά και να είστε μια άξια βασίλισσα γι’ αυτόν. Αν ενδιαφέρεστε για μια λιονταρίνα πείτε της ότι θα την κάνετε βασίλισσα και χαρίστε της το βασίλειο της αγάπης σας.

 

Το ζωδιακό ταίρι του Λέοντα

 • Ο λαμπερός Λέων βρίσκει το ταίρι του, για να παντρευτεί ή να μοιραστεί την ζωή του με τον ανεξάρτητο Υδροχόο, που αν και διαμετρικά αντίθετος, αν βρει την χρυσή ισορροπία στην φλόγα του Λέοντα θα κρατήσει για πολλά χρόνια μια συντροφική σχέση ζωής.
 • Αν ο Υδροχόος είναι το ταίρι του στον γάμο , ο Ιχθύς μπορεί να τρελάνει ερωτικά έναν Λέοντα και να ζήσουν μαζί έναν παθιασμένο μυστικό έρωτα !!!
 • Ο Τοξότης είναι το πρώτο καρδιοχτύπι για τον Λέοντα και μαζί θα ζήσουν το φτερούγισμα του έρωτα, το κυνήγι και την ανεμελιά, όταν όλα μοιάζουν παραμυθένια. Μαζί δημιουργούν και εμπνέονται και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνουν γονείς.
 • Ο Κριός είναι για τον Λέοντα η δεύτερη ευκαιρία, ο δεύτερος γάμος τους, γιατί ποτέ δεν είναι αργά…!

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

Γενικότερα οι επόμενοι μήνες του 2021 δίνουν την ευκαιρία στους Λέοντες, να αποφασίσουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο την σχέση τους και να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.

Κάποιοι όμως, ειδικά του 1ου και 2ου Δεκαημέρου θα προτιμήσουν, να τελειώσουν οριστικά τον γάμο ή μια μακροχρόνια σχέση τους.

 • 27/6 – 21/7, ο πλανήτης της αγάπης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει άκρως γοητευτικούς και ακαταμάχητους…
 • 7/10 – 4/11 , η Αφροδίτη στον οίκο του έρωτα σας χαρίζει θαυμαστές και ερωτικές κατακτήσεις.

Ζευγάρια της ιστορίας ή των μύθων που ερωτεύτηκαν με την δύναμη του Λέοντα

Ιουστινιανός και Θεοδώρα

Ένας έρωτας που ταιριάζει στους περήφανους Λέοντες, είναι αυτός ανάμεσα σε έναν νέο αυτοκράτορα του Βυζαντίου και μια πανέμορφη, δυναμική και μυστηριώδη εταίρα και χορεύτρια με σπινθηροβόλο πνεύμα που όταν απάντησε με τόλμη στον αυτοκράτορα ότι η γυναίκα είναι “το αληθινό δοχείο όλων των δώρων του Θεού”  κέρδισε τον θαυμασμό του και το στέμμα της αυτοκράτειρας.

Μια αυτοκράτειρα ατρόμητη ακόμα και μπροστά στον κίνδυνο των στασιαστών είπε με θάρρος “Κι αν ακόμα δε θα ‘μενε άλλη σωτηρία απ’ τη φυγή, δε θα ‘θελα να φύγω. Εκείνοι που φόρεσαν το στέμμα δεν πρέπει ποτέ να επιζούν απ’ τον χαμό του. Ποτέ δε θα δω τη μέρα που θα πάψουν να με χαιρετούν με τ’ όνομα της αυτοκράτειρας.”

 

Παρθένος

Όταν το σπαθί ενός ιππότη υποτάσσεται στο πεπρωμένο του έρωτα.

“Εσύ είσαι αυτή που θέλω να μάθω, να αναπτυχθώ και να κρυφτώ μέσα σου”

Αφοσιωμένοι στο καθήκον και την προσφορά, οι Παρθένοι είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί και δύσκολοι, για να τους κατακτήσετε. Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και ο έρωτας γι’ αυτούς περνάει από το μυαλό τους. Δείξτε τους, ότι εκτός από μια κομψή εμφάνιση, διαθέτετε μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και θα είναι για πάντα αφοσιωμένοι ιππότες της καρδιάς σας. Εντυπωσιάστε τους με τις γνώσεις και το χιούμορ σας.

Αποδείξτε τους, πως η καθαριότητα είναι για σας μισή αρχοντιά και αφήστε το ραφινάτο άρωμα σας, να τους παρασύρει στα δίχτυα σας…

 

Το ζωδιακό ταίρι των Παρθένων

 • Οι Παρθένοι ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τον σοβαρό Αιγόκερω!
 • Το άλλο τους μισό είναι ο ρομαντικός Ιχθύς.
 • Μαζί του θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με έναν Κριό.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον αισθησιακό και σταθερό Ταύρο.

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

 •  25/2- 15/3, Η Αφροδίτη στον οίκο του γάμου και της συντροφικότητας αναζωπυρώνει σχέσεις στοργής με το ταίρι σας.
 • 14/4- 8/5, η Αφροδίτη τονίζει την αγάπη από μακριά ή δίνει μια δεύτερη ευκαιρία.
 • 22/7- 22/8 Αφροδίτη και Άρης ανεβάζουν την λεπτεπίλεπτη γοητεία σας και προσκαλούν θαυμαστές.
 • 5/11 ως το τέλος του 2021 η Αφροδίτη στο ζώδιο που εκφράζει τον έρωτα για σας και σε ανάδρομη πορεία ανάβει φωτιές.

Ζευγάρια από την Ιστορία ή τον μύθο που αγάπησαν, όπως ένας Παρθένος

Λάνσελοτ και Γκουϊνεβίρ
Ένας ιππότης ερωτεύεται και κινδυνεύει για την βασίλισσά του. Ο αγαπημένος ιππότης του Βασιλιά ερωτεύεται την γυναίκα που έχει χρέος να προστατεύει με το σπαθί του από κάθε κίνδυνο, την βασίλισσα Γκουϊνεβίρ. Γίνονται εραστές, μη μπορώντας να αντισταθούν στα δυνατά συναισθήματά τους.

Ο βασιλιάς ανακαλύπτει την κρυφή σχέση και όλα αλλάζουν, ο Λάνσελοτ θυσιάζεται μακριά από την γυναίκα που η καρδιά του διάλεξε. Εγκαταλείπει τα πάντα και αυτοεξορίζεται.

Στον Άγγλο ασθενή Πρωταγωνιστές και εκφραστές του έρωτα, όπως εκφράζεται από το ζώδιο της Παρθένου, μια νέα νοσοκόμα και ένας τραυματισμένος Άγγλος. Μέσα από τις στάχτες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ξεπηδάει η φλόγα του έρωτα. Μια νεαρή νοσοκόμα με τσακισμένη τη θέλησή της από όσα έχει ζήσει, συγκεντρώνει όση δύναμη της έχει απομείνει στον ασθενή της , έναν άγνωστο Άγγλο που επέζησε από ένα τρομαχτικό αεροπορικό δυστύχημα με το νου του γεμάτο μυστικά.  Ο άγγλος ασθενής είναι για αυτήν τη νοσοκόμα ο μυστηριώδης άντρας που «θα ‘θελε να μάθει, να αναπτυχθεί και να κρυφτεί μέσα του»·

 

Ζυγός

 

Όταν ο έρωτας χρειάζεται μια ζωή για να μοιραστεί τα πάντα.”

“Παραιτούμαι από τον θρόνο, γιατί δεν μπορώ να κυβερνήσω χωρίς να έχω δίπλα μου, την γυναίκα που αγαπώ…”
Εδουάρδος

“Με γοητεύεις, με εμπνέεις και με επηρεάζεις για το καλύτερο. Είσαι το αντικείμενο του πόθου μου. Ο νούμερο ένα λόγος για την ύπαρξή μου. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ…”.
Τσώρτσιλ

Το ζώδιο της συντροφικότητας χρειάζεται τον έρωτα, για να μοιράζεται την ζωή του σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ !!
Ναι, οι γοητευτικοί Ζυγοί περισσότερο από τον καθένα, νιώθουν την ανάγκη της αρμονίας, της ομορφιάς και της ευγένειας.

Ντυθείτε με κομψότητα, φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας, δείξτε το εκλεπτυσμένο γούστο σας αλλά και την πνευματώδη προσωπικότητα σας, μοιραστείτε τα πάντα με τον Ζυγό σας και γίνετε ο ιδανικός σύντροφος που πάντα αναζητά.

Το ζωδιακό ταίρι των Ζυγών

 • Το ερωτικό σκίρτημα στην καρδιά σας ξυπνάει ο ανεξάρτητος και πνευματώδης Υδροχόος !
 • Το άλλο σας μισό για μια σχέση ζωής, συντροφικότητας και γάμου είναι ο φλογερός Κριός.
 • Το πάθος σας ανάβει, για μια μυστική φλογερή σχέση ένας πεισματάρης Ταύρος.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ή και έναν δεύτερο γάμο έχετε με τον αέρινο και ευφυή Δίδυμο!

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

Ουσιαστικά για σας σχεδόν όλο το 2021 είναι γεμάτο ευκαιρίες, για να ζήσετε τον έρωτα και την χαρά ακόμα και για να χωρίσετε από μια τοξική σχέση και να ζήσετε μια νέα όμορφη ιστορία αγάπης ή και να φέρετε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά σας.

Ακαταμάχητοι θα είστε 11/2 – 15/3, 14/4- 8/5 και 6/8 – 10/9.

Διάσημα ζευγάρια που έζησαν τον έρωτα, όπως επιθυμεί ένας ζυγός

Εδουάρδος και Γουόλις Σίμπσον

“Η Γυναίκα που αγαπώ”
Ο βασιλιάς της Αγγλίας Εδουάρδος 7ος έκανε κάτι που οι μονάρχες δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν: ερωτεύτηκε την γυναίκα σκάνδαλο για την κυβέρνηση και το παλάτι μια διαζευγμένη και ανεξάρτητη Αμερικανίδα με σκοτεινές διασυνδέσεις πιθανών κατασκόπων. Όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον θρόνο του στο διαγγελμά του προς τον βρετανικό λαό είπε “Παραιτούμαι από τον θρόνο, γιατί δεν μπορώ να κυβερνήσω χωρίς να έχω δίπλα μου την γυναίκα που αγαπώ…” Εφυγαν για πάντα εξόριστοι από την Μ. Βρετανία, παντρεύτηκαν και έζησαν σε ένα πύργο στο Παρίσι μια ζωή γεμάτη κοινωνικές εμφανίσεις, τέχνη, κομψότητα και πολυτέλεια.

Τσώρτσιλ και Κλημεντίνη
Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ έγραφε το 1935 στην αγαπημένη του σύζυγο Κλέμι «Ακόμα με γοητεύεις, με εμπνέεις και με επηρεάζεις για το καλύτερο. Είσαι το αντικείμενο του πόθου μου. Ο νούμερο ένα λόγος για την ύπαρξή μου. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ…».

Σκορπιός

 

Όταν δύο εραστές γίνονται “Ένα” στην αθάνατη φωτιά του Έρωτα!!

Οι Σκορπιοί είναι οι πιο παθιασμένοι εραστές του ζωδιακού! Μοιάζουν να γεννήθηκαν γι’ αυτό το πάθος που κατακλύζει το είναι τους. Αν είστε αποφασισμένοι να περάσετε από 1040 κύματα , αν τα επικίνδυνα παιχνίδια δεν σας φοβίζουν, τυλίξτε τους με το βλέμμα σας, αφήστε τους να αναρωτιούνται για αυτό που κρύβετε, μια πληγή από το παρελθόν ή έναν κρυφό σας φόβο και αφήστε τους να δουν μια αδυναμία σας, σε φευγαλέες σας στιγμές…

Γιατί για έναν γνήσιο Σκορπιό το μόνο που έχει σημασία είναι το πάθος που κρατάτε καλά κρυμμένο. Ζει για το όλα ή τίποτα, τα μέτρια συναισθήματα δεν τον αγγίζουν ,αναζητά το πιο βαθύ συναίσθημα ,την ένταση ,το πάθος. Αν πετύχετε την καρδιά του μην σκεφτείτε να τον κάνετε να ζηλέψει ειναι ικανός για όλα , ο Σκορπιός κατακτά με το σεξ αλλά δίνεται μόνο όταν νιώσει ένα μαζί σας!

Το ζωδιακό ταίρι του Σκορπιού

 • Ο μυστηριώδης Σκορπιός βρίσκει το ταίρι του, για να παντρευτεί ή να μοιραστεί την ζωή του με το Ζώδιο του Ταύρου, που αν και διαμετρικά αντίθετο, αν βρει την χρυσή ισορροπία στο πάθος και την ζήλεια του Σκορπιού θα κρατήσει για πολλά χρόνια μια συντροφική σχέση ζωής.
 • Αν ο Ταύρος είναι το ταίρι του στον γάμο, ο Δίδυμος μπορεί να τρελάνει ερωτικά έναν Σκορπιό και να ζήσουν μαζί έναν παθιασμένο μυστικό έρωτα !!!
 • Ο ονειροπόλος και μποέμ Ιχθύς είναι το πρώτο καρδιοχτύπι για τον Σκορπιό και μαζί θα ζήσουν το φτερούγισμα του έρωτα, το κυνήγι και την ανεμελιά, όπου όλα μοιάζουν παραμυθένια. Μαζί δημιουργούν και εμπνέονται και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνουν γονείς.
 • Ο Καρκίνος είναι για τον Σκορπιό η δεύτερη ευκαιρία, ο δεύτερος γάμος τους, γιατί ποτέ δεν είναι αργά.

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

 • 25/2 – 21/3 , ο πλανήτης της αγάπης στον οίκο του έρωτα, σας κάνει ακαταμάχητους και άκρως ερωτικούς!
 • 14/5 – 28/7, ο Δίας από τον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας χαρίζει στους Σκορπιούς του Οκτώβρη έναν ρομαντικό έρωτα.
 • 11/9 – 6/10 η Αφροδίτη στο ζώδιο σας βάζει φωτιά στο ερωτικό πάθος.

Ζευγάρια από την Ιστορία ή τον μύθο που αγάπησαν, όπως ένας Σκορπιός

Ο Ρίτσαρντ Μπάρτον γράφει στην Λιζ Τέιλορ το 1964

“Τα τυφλά μάτια μου περιμένουν απεγνωσμένα την εικόνα σου. Πόσο σαγηνευτικά όμορφη είσαι πάντα”. Γνωρίστηκαν παντρεμένοι και οι δυο στα γυρίσματα του Αντώνιος και Κλεοπάτρα, ενός άλλου παθιασμένου έρωτα που έμεινε αθάνατος στην Ιστορία. Έζησαν με πάθος τον έρωτα τους, εγκατέλειψαν τους συμβατικούς γάμους τους για να παντρευτούν και να χωρίσουν 2 φορές, μη μπορώντας να αντέξουν την φωτιά των συναισθημάτων τους.

 

Τοξότης

 

Ένας έρωτας σαν ταξίδι στην άκρη του κόσμου

Οι στίχοι από ένα τραγούδι του Τζίμι Χέντριξ ταιριάζουν στην ανεμελιά του Τοξότη:

“Μικρό κορίτσι, Η ευτυχία είναι μέσα σου. Ξεκλείδωσε τις αλυσίδες της καρδιάς σου και άσε τον εαυτό σου να μεγαλώσει… Απλά άνοιξε τα φτερά σου και απελευθέρωσε τον εαυτό σου. Σ’ αγαπώ για πάντα!”

Ανεξάρτητοι και φλογεροί οι Τοξότες με τα βέλη τους να στοχεύουν ψηλά αναζητούν έναν συνοδοιπόρο στα ταξίδια τους στον πλανήτη γη ή στην βαθιά γνώση, θέλουν να μοιραστούν ένα μεγάλο όνειρο με το ταίρι τους. Μπορούν να ερωτευτούν μόνο, αν νιώσουν ότι δεν κινδυνεύει η πολύτιμη ελευθερία τους και δένονται όταν αγαπάνε το ίδιο μακρινό όνειρο, ένα ατέλειωτο ταξίδι, την κατάκτηση της γνώσης ή μια άπιαστη, σφοδρή επιθυμία.

Αν αγαπάτε την περιπέτεια ,τα ταξίδια, την φύση, την γνώση και την ελευθερία, τότε στοχεύετε κατευθείαν στη καρδιά του. Ανεβείτε στ’ άλογό του και καλπάστε κάπου μακριά από τα συνηθισμένα. Μαζί του συμβάσεις και πρέπει δεν έχουν καμιά αξία .

Το ζωδιακό ταίρι του Τοξότη

 • Οι Τοξότες ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τους φλογερούς Κριούς!
 • Το άλλο τους μισό είναι ο ανέμελος Δίδυμος.
 • Μαζί του θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με έναν Καρκίνο.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον εκτυφλωτικό Λέοντα.

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

 • 11/2 – 14/2 Αφροδίτη και Ερμής συναντούν τον δικό σας πλανήτη και χαμογελάτε με μηνύματα θαυμασμού!
 • 21/3 -19/4 η Αφροδίτη ο Ήλιος και ο Ερμής πυρπολούν τα βέλη του έρωτα στην ζωή σας!
 • 7/10-4/11 ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης στο δικό σας ζώδιο, σας χαρίζει σαγήνη και λάμψη, για να προσελκύσετε τον έρωτα…

Διάσημα ζευγάρια που έζησαν τον έρωτα, όπως μόνο ένας Τοξότης θα μπορούσε!

Πιερ και Μαρί Κιουρί

Μια ζωή ελεύθερη και αφιοσιωμένη στον έρωτά τους για την έρευνα και την επιστήμη τους. Όταν ο Πιερ γνώρισε την Μαρί Κιουρί γοητεύτηκε αμέσως από την ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητά της. ¨όταν της έκανε πρόταση γάμου εκείνη αρνήθηκε αλλά μετά από ένα χρόνο του είπε το ναι και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Παρισιού, χωρίς νυφικό, βέρες, γαμήλια δεξίωση Αλλά και χωρίς συμβολαιογράφο, αφού δεν είχαν τίποτε άλλο εκτός από δύο αστραφτερά ποδήλατα, που αγόρασαν την προηγουμένη με το δώρο που τους είχε κάνει ένας εξάδελφός τους και με τα οποία σκόπευαν όλο το καλοκαίρι να αλωνίσουν τις εξοχές. Ένας ασυνήθιστος γάμος, ένας υπέροχος μήνας του μέλιτος με ποδήλατα και μια ζωή μαζί παντού και στο Νόμπελ φυσικής.

 

Αιγόκερως

Η απόλυτη εξουσία του Έρωτα

Λόγια έρωτα που εκφράζουν το πάθος του Αιγόκερω

“Εσύ που μόνη μπορείς να κινείς και να εξουσιάζεις την καρδιά μου”
Ναπολέων Βοναπάρτης για την Ιωσηφίνα

Σοβαροί, ώριμοι και πειθαρχημένοι οι Αιγόκεροι ερωτεύονται έναν σύντροφο, που θα είναι και θα φαίνεται άψογος στα μάτια της κοινωνίας, ώριμο ίσως και μεγαλύτερό τους. Αναζητούν έναν σύντροφο που θα τους παθιάσει αλλά και που θα είναι αποδεκτός από τους άλλους.

Ένας Αιγόκερως αποζητά την αποδοχή στον έρωτα και θα κάνει την πρώτη κίνηση μόνο, αν νιώθει ασφαλής και σίγουρος για το αντικείμενο του πόθου του. Αν θέλετε έναν εκπρόσωπο του ζωδίου κερδίστε πρώτα τον θαυμασμό και την εκτίμησή του και δείξτε ότι αξίζετε την αγάπη του. Να είστε ψηλά γι’ αυτόν αγγίζοντας την τέλεια εικόνα και να μην πέσετε ποτέ στα μάτια του.

Το ζωδιακό ταίρι του Αιγόκερου

 • Οι Αιγόκεροι ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τους εκπροσώπους του Ταύρου!
 • Το άλλο τους μισό είναι ο συναισθηματικός Καρκίνος.
 • Μαζί του θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με τον Λέοντα.
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον ευγενικό και ευφυή Παρθένο.

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

 • 25/2 – 3/3, ο Άρης μπορεί να ξανανάψει την φωτιά του έρωτα, ακόμα και αν έχει μείνει μόνο ένας σπινθήρας.
 • 14/4- 20/5, Η Αφροδίτη από τον τομέα του έρωτα δημιουργεί φλερτ, γοητεία και έναν ξαφνικό έρωτα!
 • 11/6 -15/8, Άρης και Αφροδίτη ναθερμαίνει μυστικούς πόθους ή μακρινούς έρωτες.
 • 5/11 ως το τέλος του 2021 η Αφροδίτη ανάδρομη ανάβει τα ερωτικά παιχνίδια…

Διάσημα Ζευγάρια που έζησαν έναν έρωτα όπως τον ονειρεύεται ένας γνήσιος Αιγόκερως

Ναπολέων και Ιωσηφίνα

Ο Ναπολέων Βοναπάρτης ήταν ένας στρατηγός όταν γνώρισε την κατά 6 χρόνια μεγαλύτερή του και χήρα Ιωσηφίνα, την Joséphine de Beauharnais το 1796, εκείνη ήταν μια πλούσια και κοινωνικά καταξιωμένη κυρία της υψηλής κοινωνίας. Ο Ναπολέων την θαύμαζε και την ερωτεύτηκε παράφορα, όταν έλειπε μακριά της, εξαιτίας των εκστρατειών του, της έγραφε λόγια απεγνωσμένης αγάπης και έρωτα.

“Αχ! Σε ικετεύω να μου επιτρέψεις να δω κάποια από τα ελαττώματα σου. Να είσαι λιγότερη όμορφη, λιγότερο κομψή, λιγότερο τρυφερή, λιγότερο καλή, να προσέχεις να μην αγωνιάς πολύ, και να μην κλαις ποτέ. Τα δάκρυα σου μου κλέβουν τη λογική και με αρρωσταίνουν. Πίστεψε με δεν έχω τη δύναμη να έχω έστω και μια σκέψη που δεν είναι δική σου, ή μια ευχή που δεν θα μπορούσα να σου αποκαλύψω.”

“Εσύ που μόνη μπορείς να κινείς και να εξουσιάζεις την καρδιά μου.”

Όμως ο έρωτας που ένιωσε ο Βοναπάρτης γι’ αυτήν πληγώθηκε όταν έμαθε ότι φλερτάρει με άλλους και με την αφορμή ότι εκείνη δεν μπορούσε να χαρίσει έναν διάδοχο στην Γαλλία, χώρισαν ανταλλάσοντας όρκους αφοσίωσης ο ένας στον άλλο!!!
Καμιά άλλη δεν πήρε την θέση της Ιωσηφίνας στην καρδιά του Ναπολέοντα και όταν εκείνος πέθανε, λένε ότι ψιθύρισε τις τελευταίες του λέξεις:

“Η Γαλλία, ο στρατός, ο στρατηγός … η Ιωσηφίνα”

Υδροχόος

Ένας έρωτας επαναστάτης και μια ζωή έξω από τα συνηθισμένα

Λόγια που ταιριάζουν σε έναν Υδροχόο

“…Δε μοιάζουν οι αγάπες μεταξύ τους. Μονάχα οι σεξουαλικοί πόθοι…”
Ζαν Πωλ Σαρτρ

Ανεξάρτητοι, εγκεφαλικοί και πολύ μπροστά από την εποχή τους αναζητούν πιο πολύ την ιδέα του έρωτα, παρά το ίδιο το συναίσθημα.

Αγαπάνε όποιον θα αγγίξει το περίπλοκο μυαλό τους, όποιον αναζητά και μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες. Λατρεύουν την ελευθερία τους και δεν θα πιαστούν εύκολα σε δεσμά. Αν θέλετε εναν Υδροχόο γίνετε πρώτα φίλος του, μοιραστείτε ιδέες και ενδιαφέροντα και πάνω απ’όλα μην τους πιέσετε, ασφυκτιούν με τις συμβάσεις και τα πρέπει. Αναζητούν έναν σύντροφο και όχι έναν δεσμώτη.

Το ζωδιακό ταίρι του Υδροχόου

 • Ο ανεξάρτητος Υδροχόος βρίσκει το ταίρι του, για να παντρευτεί ή να μοιραστεί την ζωή του με το Ζώδιο του Λέοντα, που αν και διαμετρικά αντίθετο, αν βρουν την χρυσή ισορροπία θα ζήσουν για πολλά χρόνια μια συντροφική σχέση ζωής.
 • Αν ο Λέων είναι το ταίρι του στον γάμο, η Παρθένος μπορεί να τρελάνει ερωτικά έναν Υδροχόο και να ζήσουν μαζί έναν παθιασμένο μυστικό έρωτα !!!
 • Οι αέρινοι Δίδυμοι είναι το πρώτο καρδιοχτύπι για τον Υδροχόο και μαζί θα ζήσουν το φτερούγισμα του έρωτα, το κυνήγι και την ανεμελιά, όταν όλα μοιάζουν παραμυθένια. Μαζί δημιουργούν και εμπνέονται και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνουν γονείς.
 • Ο συντροφικός Ζυγός είναι για τον Υδροχόο μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ο δεύτερος γάμος τους, γιατί ποτέ δεν είναι αργά.

Ουσιαστικά οι επόμενοι μήνες μέχρι το τέλος του 2021, δείχνουν μια νέα αρχή στην προσωπική ζωή των Υδροχόων, που όμως για το 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου δείχνει πρωτίστως ένα τέλος για τις τοξικές σχέσεις. Ένα τέλος που όμως γίνεται αφετηρία νέων κατακτήσεων!

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

 • 11/2 – 23/4, η Αφροδίτη και ο Άρης αναζωπυρώνουν φλερτ και ερωτικά συναισθήματα.
 • 4/5 – 14/9 έρωτας και ξεκαθαρίσματα, μόνο οι γερές σχέσεις παραμένουν …

Διάσημα ζευγάρια που έζησαν όπως μόνο ένας Υδροχόος ξέρει!

Ζαν Πωλ Σαρτρ και Σιμόν ντε Μποβουάρ.
Δύο ασυμβίβαστα πνεύματα που Έζησαν τον πιο σπάνιο και αντισυμβατικό έρωτα όλων των εποχών. Ο Ζαν Πωλ Σαρτρ μεγάλος φιλόσοφος και εραστής της ελευθερίας μοιράστηκε την ζωή, τις ιδέες και την καρδιά του με την πρωτοπόρο φεμινίστρια Σιμόν ντε Μποβουάρ. Στη αρχή η ερωτευμένη Σιμόν ενθουσιασμένη στην πρόθεσή του να ζήσουν μαζί, του έγραφε
“Αγάπη μου.. είμαι σίγουρη ότι ποτέ δεν έκανες κάποιον τόσο ευτυχισμένο όσο έκανες εμένα. Μπορείς να είσαι περήφανος. Φαίνεσαι πια τόσο κοντά, αν γυρίσω το κεφάλι μου θα σε δω αναπαυτικά ξαπλωμένο στο κρεβάτι μου, μισοκοιμισμένο και ζεστό, μου φαίνεται ότι μπορώ όποτε θέλω, να πάω να ξαπλώσω δίπλα σ’ αυτό το ζεστό και δυνατό σώμα. Το λαχταρώ. Αγαπημένε μου, είναι τόσο γλυκό να σ’ αγαπώ.”

Η σχέση τους κράτησε 55 χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής τους με πολλά διαλείμματα ανάμεσα σε ταξίδια και άλλες σχέσεις. Όταν η Σιμόν ενοχλημένη τον ρώτησε αν αγαπάει μια άλλη εκείνος της είπε “Αχ, Κάστορα! Μικρέ μου, παραπονιάρη Κάστορα! Δε μοιάζουν οι αγάπες μεταξύ τους. Μονάχα οι σεξουαλικοί πόθοι. Ποτέ δεν θα την αγαπήσω όσο αγαπώ εσένα.”
Και μπορεί η ιδέα του γάμου να τους έφερνε αλλεργία αλλά ενώθηκαν στο τέλος της ζωής τους, ο ένας δίπλα στον άλλο. Ο Σαρτρ σίγουρα έζησε με έναν δικό του τρόπο αυτό που είχε πει: “Στην Αγάπη ένα κι ένα κάνουν ένα…” ενώθηκε με την Σιμόν στη ζωή και στον θάνατο.

 

Ιχθύες

Ο Έρωτας σαν το φιλί του πρίγκηπα από τα παραμύθια

Τα λόγια τους αιώνιοι στίχοι που ζει η αγάπη τους…

“Γλυκοχάραμα και της καρδιάς μου αυγή
Κατέβα κι έλα μαζί μου, πάνω στο άσπρο άλογο μου
Όπου είμαστε… θα είμαστε μαζί…”

Ευαίσθητοι, ονειροπόλοι, αθεράπευτα ρομαντικοί . Αν θέλετε τη καρδιά τους θα πρέπει να αγγίξετε την φαντασία τους και την ψυχή τους. Μια μουσική, στίχοι αγάπης, ένα λουλούδι φτιάχνουν το πιο σαγηνευτικό σκηνικό, για να φτάσετε στην καρδιά τους.

Να θυμάστε όμως, πως για έναν Ιχθύ, η αγάπη ανθίζει, όπως στα παραμύθια, χρειάζεται να ξεφεύγει από την πεζή πραγματικότητα και να ζει μαζί σας το όνειρο. Μεταμορφωθείτε στο δικό του όνειρο.

Το ζωδιακό ταίρι των Ιχθύων

 • Οι Ιχθύες ζούνε το σκίρτημα του έρωτα με τους τρυφερούς Καρκίνους.
 • Το άλλο τους μισό είναι η διακριτική Παρθένος. Μαζί τους θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους, να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν.
 • Την φωτιά του πάθους όμως, την ζούνε μυστικά και παράφορα με έναν Ζυγό!
 • Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, ίσως και έναν δεύτερο γάμο θα έχουν με τον μυστηριώδη Σκορπιό.

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες του 2021

 • 25/2 – 21/3, Η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία και σαγήνη για να κατακτήσετε τον έρωτα.
 • 2/6- 26/6, Φλερτ και έρωτες ανάβουν φωτιά στην καρδιά σας…
 • 11/9 – 6/10 Η αγάπη σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία τολμήστε!

Διάσημα Ζευγάρια που έζησαν έναν έρωτα όπως τον ονειρεύεται ένας ονειροπόλος Ιχθύς

Αθάνατο ζευγάρι πέρα από τον χρόνο, σύμβολο του έρωτα δύο νέων που σμίγουν για πάντα μόνο στον δικό τους υπέροχο κόσμο και πόσο κοντά στην εξιδανικευμένη αγάπη των Ιχθύων.

Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
Ένας έρωτας καταδικασμένος στην γη από τα αστέρια, ο αγνός και απόλυτος έρωτας δύο νέων του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας που έζησαν μια ανίκητη αγάπη πάνω από το άσβεστο μίσος των οικογενειών τους, μια απόλυτη αγάπη πάνω από τον τόπο που γεννήθηκαν, πάνω από το όνομα της οικογένειάς τους και πέρα από την ζωή και τον θάνατο.

Ρωμαίος: “…Μίλα και πάλι, άγγελέ μου. Είσαι τόσο λαμπρή καθώς φωτίζεις πάνω από το κεφάλι μου τη νύχτα. Στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων μοιάζεις με φτερωτό αγγελιοφόρο τ’ ουρανού…
Ιουλιέττα: Αχ, Ρωμαίε, Ρωμαίε! Γιατί να είσαι ο Ρωμαίος; Αρνήσου τον πατέρα σου! Άλλαξε τ’ όνομά σου! Κι αν δεν μπορείς, ορκίσου μου πολύ πως μ’ αγαπάς, κ’ εγώ δεν θα ‘μαι άλλο πια κόρη του Καπουλέτου.
Ρωμαίος: Τα λόγια σου τα άκουσα. Ονόμασέ με ” Έρωτα”, ξανά βαφτίζοντάς με. Και από τώρα κ’ έπειτα Ρωμαίος δεν θα είμαι… ”

– Καληνύχτα… καληνύχτα τούτη η πίκρα του χωρισμού έχει μια γλύκα τόση … που καληνύχτα θα σου λέω μέχρι να ξημερώσει…
– Ύπνος να ‘ρθει στα μάτια σου και στην καρδιά σου ειρήνη…
– Ύπνος και ειρήνη θα ‘θελα για σένα να ‘χα γίνει…

 

Πρωτότυπα Κείμενα και έρευνα

Μάρι Γιόβα

Οι στίχοι και τα λόγια μέσα σε εισαγωγικά όσο γίνεται πιο κοντά στην μετάφραση χωρίς να χάνεται το νόημά τους.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

 1. Κωνσταντίνος
  14/02/2021

  Μπράβο… Εξαιρετική ανάλυση.. Τέλεια ?…

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *