27 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου Η εβδομάδα που γεννιέται η Νέα Σελήνη για τα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 27/02/2022
Birds,Silhouettes,Flying,Above,The,Lake,With,New,Moon,At
Η Νέα Σελήνη οδηγεί  σε μια νέα αρχή
στην καρδιά του κόσμου και των ονείρων!

 

Μια ξεχωριστή εβδομάδα ξεκινά. Το τέλος-σκοπός θα οδηγήσει σε μια νέα ζωή! Η ένταση και οι αγώνες διαδέχονται την πίστη και τα συναισθήματα.

Η μυστικιστική δύναμη της Νέας Σελήνης ενώνει την καρδιά του κόσμου με την πίστη σε κάτι ανώτερο και στο όνειρο. ‘Όμως πάντα εμείς επιλέγουμε τον δρόμο και τους συντρόφους, για να φτάσουμε στον κόσμο που ονειρευόμαστε.

 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης

Χρέος σου είναι να Ζήσεις και να Τιμήσεις

την πίστη στα συναισθήματα και τα όνειρά σου.

Η Νέα Σελήνη είναι η πρωταγωνίστρια του ουρανού και της νέας εβδομάδας στις 2 Μαρτίου στις 19:35. Η πιο δημιουργική διέξοδος για τον κύκλο που ξεκινάει- στις 2 Μαρτίου ως τις 18 με την Πανσέληνο και ως την 1η Απριλίου με την επόμενη Νέα Σελήνη-  θα υπάρχει μέσα από τον αόρατο κόσμο που μας περιβάλλει, τη δημιουργία και την τέχνη, την έμπνευση και την φαντασία, την φύση και τον διαλογισμό ή την προσευχή, την ευαισθησία, την διαίσθηση και την ενσυναίσθηση όλων όσων μας χρειάζονται.

 

Στις 2 Μαρτίου ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη, η Σύνοδος Ερμή και Κρόνου – με επιρροή τουλάχιστον από 1-3 Μαρτίου- μας ωθεί να σκεφτούμε, να συζητήσουμε και τελικά να ξεκαθαρίσουμε και ν’ αποφασίσουμε οριστικά πώς και με ποιους θα προχωρήσουμε. Η υπευθυνότητα  και η ωριμότητα δεν θα αφήσει περιθώρια ανεμελιάς σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου Δεκαημέρου.

 

Η πιο τυχερή μέρα σε προσωπικό επίπεδο -με επιρροή ως την επόμενη Νέα Σελήνη στην 1 Απριλίου- είναι το Σάββατο 5 Μαρτίου, όταν ο Ήλιος το πιο φωτεινό ουράνιο σώμα συναντά τον Δία. Το φως της ζωής και της ευτυχίας συναντά τον πλανήτη της τύχης!

 

 

Μαζί με τις ευκαιρίες και την τύχη περπατάει και η κορύφωση της έντασης και παγκόσμια της βίας. Η ενέργεια του Άρη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ξεσπά και μεταμορφώνει βαθιά σαν μια έκρηξη. Ακραία γεγονότα συγκλονίζουν την κοινή γνώμη σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στις ΗΠΑ, την Τουρκία και την χώρα μας- όπως έχω γράψει τους 2 τελευταίους μήνες σε προηγούμενα άρθρα μου-.

Η γη, γεωφυσικά φαινόμενα αλλά κυρίως η βία πολεμική ή τρομοκρατική ακόμα και πυρηνικά ατυχήματα κορυφώνεται. Στον θαλάσσιο χώρο υπάρχει κίνδυνος σοβαρών γεγονότων, σεισμών, ατυχημάτων και πολεμικών εμπλοκών. Ηγέτες θρησκευτικοί και πολιτικοί, καλλιτέχνες πλήττονται με επίκεντρο 1-4 Μαρτίου.

Νικητές για να ξαναβρούν τον εαυτό τους και τις αληθινές επιθυμίες της ψυχής τους, όσοι ακολουθήσουν τις επαναστατικές αλλαγές του Ουρανού, περνώντας μέσα από συμπληγάδες, κρατώντας μόνο την ουσία και τα όνειρα.

 

 Κριός   Προετοιμάζετε ένα νέο ξεκίνημα.

Τα σημαντικότερα γεγονότα αυτή την εβδομάδα κυοφορούνται στο Παρασκήνιο. Είναι σημαντικό να κρατήσετε μυστικά και να προστατεύσετε τα μελλοντικά σχέδια και τα συναισθήματά σας.

Οικονομικά και επαγγελματικά δίνετε αγώνες. Η δημιουργικότητα, η έμπνευση,  η πίστη και η αγάπη είναι τα πιο σημαντικά όπλα σας.  Προετοιμάστε ένα μεγάλο στόχο ή ένα μακρινό ταξίδι.

 

Ταύρος    Κινηθείτε διπλωματικά για να πετύχετε τις λιγότερες απώλειες.

Ένας λογικός συμβιβασμός είναι προτιμότερος από την τελική ήττα. Η καριέρα και τα οικονομικά σας πιέζουν αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε ή να συγκρουστείτε με έναν συνεργάτη ή υποστηρικτή σας.

Ενώστε τις δυνάμεις σας με φίλους κι ανοίξτε τον κύκλο σας μέσα από αλλαγές και εναλλακτικά σχέδια, για να πετύχετε  συλλογικούς στόχους.

 

Δίδυμοι      Μεταμορφώνεστε σε ώριμους και λογικούς συνομιλητές.

Η αλήθεια είναι ότι προτιμάτε την ανεμελιά, όμως ξεκινάει ένας καινούργιος επαγγελματικός και κοινωνικός κύκλος αναγνώρισης και καταξίωσης, για τον οποίο θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να είστε έτοιμοι για αλλαγές.  Οικονομικά και ψυχολογικά πιέζεστε. Κάποιοι ίσως και να ζηλεύετε σε μία σχέση σας.

Ο Ερμής με τον Κρόνο  σας καλούν να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

Καρκίνος  Οι ευκαιρίες είναι πιο δυνατές  από την ένταση. 

Δεν ξέρετε αν πρέπει να γελάσετε ή να κλάψετε μια και οι πλανητικές ενέργειες από τη μία είναι άκρως δημιουργικές για το πλάνο της ζωής σας και τα σχέδιά σας, από την άλλη όμως, σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες κινδυνεύουν να κλονιστούν.

 

Λέων   Ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο όνειρο.

Μια βαθιά επιθυμία σας που για άλλους είναι οικονομική και για άλλους ερωτική τώρα μπορεί να ξεκινήσει σε έναν νέο κύκλο ζωής και δημιουργίας.

Ο Ήλιος δικός σας κυβερνήτης συναντά τον πλανήτη της τύχης και φωτίζει κρυφούς πόθους και όνειρα. Ακολουθήστε τη διαίσθηση και τα οράματα σας.

 

Παρθένος   Μία σημαντική σχέση πρωταγωνιστεί και ορίζει τα γεγονότα.

Μια συνεργασία, συμμαχία, ένας ειδικός σύμβουλος ή ένας σύντροφος αποτελεί για σας τον καταλύτη μιας νέας αρχής, ενός νέου κύκλου με δημιουργικές αλλαγές, αγώνες για τα συναισθήματα ή τα σχέδια σας, διεκδικήσεις  και νίκες.

Ζυγός   Δημιουργείτε νέα δεδομένα και αλλάζετε την καθημερινότητά σας.

Βαδίζετε ήδη  σε ένα δρόμο ριζικών αλλαγών και μεταμορφώσεων σε θέματα  επαγγελματικής στέγης ή κατοικίας και οικογενειακών ισορροπιών. Ξεκαθαρίζετε τι θέλετε, για να είστε ευτυχισμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ξεκινάτε έναν νέο δημιουργικό κύκλο στο εργασιακό περιβάλλον και τις σχέσεις με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.

Σκορπιός    Η χαρά της ζωής έρχεται σαν την άνοιξη.

Ένα νέο ταξίδι ξεκινά στον έρωτα, την συντροφικότητα, τα παιδιά, την ανεμελιά και τα όνειρα, το παιχνίδι της περιπέτειας και της δημιουργίας. Η γοητεία σας  είναι ακατανίκητη Θα πρέπει όμως, να προσέξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και κυρίως αυτά που λέτε.  Κάποιες φορές μια κουβέντα μπορεί να φτάσει σε εκρήξεις που μετά θα μετανιώσετε. Προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις.

Μία ευκαιρία σας οδηγεί σε επαγγελματική άνοδο και επιτυχία.

 

Τοξότης     Η αισιοδοξία επιστρέφει μαζί με μία νέα αρχή.

Η ανασφάλεια σας  σε προσωπικές ή οικονομικές σχέσεις  κλονίζει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τους άλλους.  Θα ξεκαθαρίσετε στο περιβάλλον σας τα όρια  και τους κανόνες σας και θα αποφασίσετε με λογική και ωριμότητα.  προσέξτε τα μέσα επικοινωνίας και το μεταφορικό σας μέσο. Στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας  κάτι καινούργιο έρχεται, μία νέα αρχή με  δημιουργικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

 

Αιγόκερως   Θα χρειαστείτε όλη σας τη διπλωματία και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες.

Μια πλούσια καθημερινότητα έρχεται με συζητήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες, ταξίδια, αγοραπωλησίες. Αν φανείτε δημιουργικοί  και έτοιμοι για αλλαγές θα κερδίσετε έναν έρωτα ή μια περιπέτεια. Πολλοί θα δημιουργήσετε έναν δικό σας  ξεχωριστό τρόπο, για να πετύχετε καλλιτεχνικά ή επαγγελματικά σχέδια. Ξεκαθαρίστε και τακτοποιήστε οικονομικά ζητήματα και προσέξτε τον ρόλο ‘ενός φίλου’ σε βασικούς τομείς της ζωής σας.

 

Υδροχόος   Έρχεστε αντιμέτωποι με την αλήθεια. 

Ερμής και Κρόνος στο ζώδιό σας σάς βοηθούν να γίνετε ρεαλιστές να ωριμάσετε και να αντιμετωπίσετε στα ίσα την πραγματικότητα, οικονομικές υποθέσεις και ένα σκληρό επαγγελματικό παρασκήνιο.

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας, για να χειριστείτε οικονομικούς πόρους και επενδύστε σε ένα δημιουργικό ή ακόμη και καλλιτεχνικό αλλά σίγουρα εμπνευσμένο project.

Ιχθύες    Χρόνια πολλά ρομαντικοί και ευαίσθητοι οραματιστές.

Η  ζωή σας χρωστάει και η Νέα Σελήνη μαζί με τους δύο κυβερνήτες πλανήτες σας τον Δία και τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο δείχνει πώς χαράζετε έναν νέο δρόμο, ξεκινάτε ένα νέο κύκλο ζωής, για να κατακτήσετε το όνειρο της ευτυχίας.

Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε και να απομακρύνετε τα λάθη και τα ζιζάνια από ‘τον κήπο σας’ και καλλιεργήστε τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας ρίχνοντας γόνιμους σπόρους για την καριέρα και την κοινωνική σας καταξίωση.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *