Το Σαββατοκύριακο 25 και 26  Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 26/02/2022
  Οι φιλοδοξίες πραγματοποιούνται με αλλαγές!

 

Το Σάββατο είναι μια μέρα που η Σελήνη από τον Αιγόκερω πραγματοποιεί πολλές δημιουργικές όψεις με άλλους πλανήτες. Μέσα από αλλαγές, οργάνωση, στρατηγική και σχέδιο φέρνει εκπλήξεις και ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες και τους στόχους των περισσότερων ζωδίων.

 

Ευνοούνται όσοι θέλουν να ξεκινήσουν πιο υγιεινή διατροφή,

ο σχεδιασμός που οδηγεί στην επιτυχία,

η κοινωνική και επαγγελματική προβολή,

το ταίριασμα παραδοσιακών μεθόδων μέσα από νέα

εναλλακτικά και δημιουργικά κανάλια.

 

Η Κυριακή είναι πιο δύσκολη μέρα για τα περισσότερα ζώδια ιδιαίτερα για Κριούς, Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών, καθώς τονίζει τις διαφορές και τις αντιθέσεις και πυροδοτεί εντάσεις και βία σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

 

info 

Από 16:49 ως 20:36 η Σελήνη ‘κενή πορείας’

ευνοεί μόνο την ηρεμία και απλές καθημερινές ασχολίες,

ενώ στις 20:36 αλλάζει ζώδιο και επισκέπτεται τον Υδροχόο.

 

 

Κριός     Μία επαγγελματική σας φιλοδοξία ή ένα σχέδιο σας   μπορεί να επιτευχθεί το Σάββατο.  συγκεντρώνεται τα βλέμματα σε μία γιορτή ή εκδήλωση  και γίνεστε ιδιαίτερα δημοφιλής.

Η Κυριακή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, για να αποφύγετε συγκρούσεις.

 

Ταύρος    Ανήκετε στους λίγους τυχερούς που και τις δύο μέρες μπορείτε να πετύχετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας.

Σίγουρα και για σας το Σάββατο είναι μια πιο αρμονική μέρα αλλά ακόμα και η Κυριακή για εσάς μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά, αν αποφύγετε την ένταση.

 

Δίδυμοι    Μία μικρή ηλιαχτίδα φωτίζει τις δραστηριότητες και την επικοινωνία σας με σημαντικές σχέσεις της ζωής σας το Σάββατο.  θα είναι πιο εύκολο να βρείτε την Αρμονία με το σύντροφο ή έναν σημαντικό συνεργάτη.

Την Κυριακή φόβοι, ανασφάλειες ερωτικές ή ακόμα και οικονομικές σας προκαλούν ψυχολογική πίεση και ίσως κάποια έκτακτα έξοδα έρχονται.

 

Καρκίνος    Οι διαπροσωπικές σχέσεις σας,  ο γάμος ακόμα και κοινωνικές και επαγγελματικές συμμαχίες το Σάββατο θα είναι πιο εύκολο να βρουν δημιουργικές διεξόδους.

Την Κυριακή θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία και την δύναμη, για να μην προκαλέσετε ανεπανόρθωτη ένταση σε μία σημαντική σχέση- ειδικά οι Καρκίνοι μετά τις 15 Ιουλίου.

 

Λέων     Ακόμη και το Σαββατοκύριακο έχετε το μυαλό σας στις φιλοδοξίες και τους στόχους σας για την επιτυχία.  είτε στη δουλειά είτε στον κοινωνικό σας κύκλο το Σάββατο λάμπετε και προκαλείτε θετικά σχόλια.

Η Κυριακή χρειάζεται ξεκούραση ηρεμία και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για τη δική σας ευεξία.

 

Παρθένος    Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες του Σαββατοκύριακου και κυρίους του Σαββάτου για να δημιουργήσετε είμαι ενισχύσετε  τα πιο θετικά συναισθήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο η τα παιδιά.

Όσοι χρειάζεστε Έμπνευση για να δημιουργήσετε, τότε σίγουρα η Σελήνη θα σας τη δώσει με γενναιοδωρία!

 

Ζυγός      Η αρμονία και στις οικογενειακές σχέσεις αλλά και στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί το Σάββατο, που οι πλανήτες ευνοούν τις εκπλήξεις και τη ζεστασιά  με τους δικούς σας ανθρώπους.

Η Κυριακή έχει τον κίνδυνο εντάσεων ειδικά για τους Ζυγούς των τελευταίων ημερών.

 

Σκορπιός    Όλη η ενέργειά σας είναι στον τομέα της επικοινωνίας, μικρών ταξιδιών, συναντήσεων και συζητήσεων, συμφωνιών, αγορών, μηνυμάτων. Σίγουρα το Σάββατο είναι μία δημιουργική μέρα για να πετύχετε αλλαγές και να δημιουργήσετε τις συνθήκες, για να ευδοκιμήσουν πόθοι και φιλοδοξίες!

Η Κυριακή είναι μία πολύ δυνατή μέρα που εξαρτάται από σας, πώς θα χρησιμοποιήσετε την ενέργειά της σε σχέση με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα.  θυμηθείτε να μην είστε απόλυτοι για να μην πληγώσετε τους γύρω σας.

 

Τοξότης    Χρειάζεστε σταθερότητα στη σχέση σας αλλά και οικονομική ασφάλεια και αναγνώριση από τη δουλειά σας.  αυτό το Σαββατοκύριακο οι αλλαγές και οι συζητήσεις που θα κάνετε κυρίως αφορούν αυτούς τους δύο τομείς.  θα είναι πιο εύκολο να πετύχετε μία καλή συμφωνία ή να οργανώσετε τα οικονομικά σας  το Σάββατο.  Η Κυριακή μπορεί να σας φέρει μία πίεση ακόμα και θυμό.

 

Αιγόκερως    Για δύο ολόκληρες μέρες και η Σελήνη μαζί με τους υπόλοιπους πλανήτες στο δικό σας ζώδιο, τονίζει και χρωματίζει με περισσότερο συναίσθημα τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και σας κάνει πιο δημοφιλείς ίσως και πιο ευαίσθητους.

Την Κυριακή θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπίες με τον σύντροφό ή κάποια άλλη σημαντική σχέση της ζωής σας, για να μην συγκρουστείτε οριστικά.  Ειδικά οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών.

 

Υδροχόος    Χρειάζεστε επειγόντως ξεκούραση ηρεμία και λίγο χρόνο με τον εαυτό σου ή με πολύ δικούς σας ανθρώπους που θα μπορείτε να νιώσετε ότι ακουμπάτε την ψυχή σας. Για πιο σημαντικές υποθέσεις προτιμήστε το Σάββατο.

Ενώ την Κυριακή θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στο παρασκήνιο σε μυστικά αλλά και σε θέματα υγείας και ψυχολογίας.

 

Ιχθύες    Ακολουθήστε δημιουργικές αλλαγές και εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας και διαφήμισης της δουλειάς σας. Βγείτε έξω, εκφράστε τα ταλέντα σας, τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας.

Συζητήστε, κάντε νέες γνωριμίες, ανανεώστε τις φιλίες σας ειδικά το Σάββατο αλλά και νωρίς το πρωί της Κυριακής, μπορείτε να πετύχετε πολλά.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *