H Νέα Σελήνη ξεγλιστράει σαν ηλιαχτίδα μέσα από συμπληγάδες και φωτίζει το πεπρωμένο των 12 ζωδίων. 

Avatar photo Mari Giova 01/03/2022
Το μήνυμα της Νέας Σελήνης,
που γεννιέται στον ωκεανό των Ιχθύων,
με επιρροή 2/3/2022 ως την 31/3//2022  
Η ζωή έχει νόημα,
όταν τιμάς
την πίστη στον κόσμο που ονειρεύεσαι.

Μία ξεχωριστή Νέα  Σελήνη γεννιέται απόψε 2 Μαρτίου στις 19:35 και ξεκινάει έναν καινούριο κύκλο, ένα ταξίδι στους ρομαντικούς Ιχθύς, το τελευταίο ζώδιο που ολοκληρώνει έναν κύκλο και χρωματίζει με μία νότα ευαισθησίας, ρομαντισμού, φαντασίας και έντονης δημιουργικότητας όλους τους τομείς της ζωής και του κόσμου.

 

Η μυστικιστική δύναμη της Νέας Σελήνης ενώνει την καρδιά του
κόσμου με την πίστη σε κάτι ανώτερο και στο όνειρο.
Όμως, πάντα Εμείς επιλέγουμε τον δρόμο και τους συντρόφους,
για να φτάσουμε στον κόσμο που ονειρευόμαστε.

 

Όλα τα ζώδια  όποιο στόχο ή επιθυμία κι αν έχουν, για να πετύχουν πρέπει να ακολουθήσουν την συλλογική Ψυχή του κόσμου, τον ανθρωπισμό, το συναίσθημα και ένα όνειρο ή όραμα. Με την οργάνωση ενός σχεδίου που ναι μεν έχει όραμα,  στηρίζεται όμως στην πραγματικότητα και στις αναγκαίες ακόμα και αιφνίδιες αλλαγές που πρέπει να τολμήσουμε.

 

 

 Προτάσεις  κλειδιά για αρμονία
με την ενέργεια της Νέας Σελήνης

 

Κάνε όνειρα και πίστεψε στην δύναμή σου να τα πραγματοποιήσεις. 

Δημιούργησε με τη φαντασία σου. 

Πίστεψε  σε κάτι ανώτερο. 

Αγκάλιασε και αντιμετώπισε τα μυστικά τις ανασφάλειες και τους φόβους.

Άκουσε τη διαίσθησή σου. 

Εμπιστέψου και αγάπα τον ξεχωριστό εαυτό σου.

Συγχώρησε τον εαυτό σου τα λάθη σου και τους άλλους για να προχωρήσεις ελεύθερος.

Απελευθέρωσε την ψυχή και το νου σου από τοξικά συναισθήματα και σχέσεις.

Φτιάξε ένα σχέδιο ζωής με τα όνειρά σου.

 

 

Κριός    Πρώτα ολοκληρώστε σχέδια και σχέσεις από το παρελθόν κρατώντας μόνο ό,τι αξίζει για σας.

Ακολουθήστε το ένστικτο σας και τη διαίσθηση σας, σχεδιάστε ένα επαγγελματικό πλάνο  χωρίς να το κοινοποιήσετε σε άλλους, οργανώστε το πάνω σε ρεαλιστικές βάσεις και θα πετύχετε σύντομα τους επαγγελματικούς σας στόχους.

 

Ταύρος      Μπορείτε να πετύχετε στόχους και  όνειρα μέσα από ομαδική εργασία  και σημαντικές γνωριμίες από το φιλικό σας κύκλο.

Για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ακόμα και τα δημιουργήματά σας, την επιχείρηση ή την δουλειά σας θα δώσετε αγώνες και θα νικήσετε.

 

Δίδυμοι   Λίγες μέρες ακόμα πρέπει να προσέξετε οικονομικές συμφωνίες, εκκρεμότητες, χρέη προς το δημόσιο ακόμα και κληρονομικές υποθέσεις αλλά και να φροντίσετε συναισθήματα, ανασφάλειες και πληγές που κρύβετε από τα μάτια των άλλων.

Προσέξτε πώς εκφράζεστε σε δικούς σας ανθρώπους αλλά και στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος    Οι ευκαιρίες σας δίνονται πέρα από τα στενά όρια του κοντινού και οικείου περιβάλλοντος σας. Στοχεύστε στην επικοινωνία σας με ανθρώπους ειδικούς που μπορούν να σας συμβουλεύσουν για θέματα που σας απασχολούν, σπουδές και σεμινάρια, συμφωνίες, γόνιμες συζητήσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια και ταξίδια.

Οι συντροφικές και επαγγελματικές σχέσεις σας προβληματίζουν ειδικά τους Καρκίνους στο τέλος του ζωδίου σας.

 

Λέων    Σας απασχολεί πολύ έντονα μία σημαντική σχέση με το σύντροφό σας ή έναν σημαντικό συνεργάτη σας. Ακούστε τη διαίσθηση σας και εκφράστε τις ανησυχίες σας, για να βρείτε δημιουργικές διεξόδους και λύσεις.

Είστε δεμένοι ψυχικά με έναν μυστικό έρωτα και μόνο αν εκφράσετε με έναν τρόπο όσα νιώθετε θα απελευθερωθείτε.

 

Παρθένος     Μπορείτε να βρείτε λύσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα και να συμβιβάσετε τα συναισθήματα σας με τις πραγματικές ανάγκες που υπάρχουν και από τους άλλους.

Ξεκινάει μια περίοδος που οι σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας θα προχωρήσουν σε μια απόφαση ζωής ή αν δεν έχουν περιθώρια εξέλιξης θα λήξουν οριστικά για να σας δώσουν την ελευθερία να δημιουργήσετε την σχέση ή την συνεργασία που ονειρεύεστε.

 

Ζυγός     Κι όμως γίνεται η καθημερινότητά σας, οι εργασιακές και προσωπικές σχέσεις σας αλλάζουν και μεταμορφώνονται. Ακόμα και η σχέση με τον εαυτό σας η φροντίδα της υγείας, της διατροφής ή της εμφάνισής σας οδηγείται σε αλλαγές και νέες συνήθειες.

Θέματα καθημερινότητας στη δουλειά και οικογενειακές υποχρεώσεις μπορούν να βρουν λύσεις, αρκεί να δραστηριοποιηθείτε και να βάλετε ένα πρόγραμμα μαζί με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

Σκορπιός    Αξιοποιήστε την ενέργεια της Νέας Σελήνης από σήμερα και για 29 ημέρες κάθε λεπτό κάθε στιγμή!  Η δημιουργικότητα, η έμπνευση, η τέχνη, ο έρωτας, όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε δέχονται την ευνοια των πλανητών και σας απογειώνουν.

Προσέξτε όμως από σήμερα ως τις 4 Μαρτίου τα λόγια σας, οι αποφάσεις ή ένα μήνυμα που θα στείλετε μπορεί να γκρεμίσει ό,τι χτίσατε. Οδηγήστε με σύνεση και φροντίστε συγγενείς που σας χρειάζονται.

 

Τοξότης     Ο τομέας της επικοινωνίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός αυτές τις ημέρες  αλλά καλό είναι να κρατάτε και ένα εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που ο Κρόνος καθυστερήσει  έστω και για λίγο τα σχέδιά σας.

Η Νέα Σελήνη για 29 ημέρες  τονίζει τις οικογενειακές ανάγκες ή θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Επενδύστε σε όμορφες στιγμές στο σπίτι με την οικογένειά σας ή τους πολύ δικούς σας ανθρώπους.

 

Αιγόκερως      Ερμής και Κρόνος τονίζει ανάγκες και υποχρεώσεις σε οικονομικές υποθέσεις. Ίσως και κάποια έξοδα που πρέπει να κάνετε.

Η πορεία της Νέας Σελήνης όμως, για 29 ημέρες σας αποζημιώνει με όμορφες συναντήσεις, συζητήσεις, διαδρομές και ευχάριστα νέα.

 

Υδροχόος    Η συναισθηματική φόρτιση από τη Νέα Σελήνη αλλά και την σύνοδο Ερμή Κρόνου στο ζώδιό σας είναι δυνατή και σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις.

Μην αφήνεστε σε απαισιόδοξες σκέψεις ή δύσκολες συζητήσεις. Το φως για να νιώσετε πιο ασφαλείς έρχεται, όταν ακολουθείτε τα όνειρα και την διαίσθηση σας.

 

Ιχθύες      Αξιοποιήστε κάθε ώρα και μέρα από τώρα και για 29 μέρες που η Νέα Σελήνη ρίχνει το φως της στο δικό σας ζώδιο και σας δίνει Έμπνευση, εσωτερική καθοδήγηση,  διαίσθηση και την εξωστρέφεια να πετύχετε, να πείσετε και να γοητεύσετε τους γύρω σας για τα ταλέντα και τα χαρίσματά σας!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *