Οι πιο ερωτικές μέρες για κάθε μήνα & τα ζώδια που η αγάπη θ’ αλλάξει για πάντα!

Avatar photo Mari Giova 14/02/2023
Couple,Kissing,On,The,Beach,With,A,Beautiful,Sunset,In

Ο Έρωτας & η Αφροδίτη φέρνουν τα πάνω-κάτω στα 12 ζώδια και πρωταγωνιστούν για πολλές μέρες και μήνες του 2023, γεννώντας στιγμές πάθους, δυνατές συγκινήσεις, αναπάντεχες εκπλήξεις, αμφιβολίες και απρόσμενες συναντήσεις.

Το αστέρι του έρωτα και της Αρμονίας, της αγάπης και της ομορφιάς αναζητά πάντα τον δρόμο της καρδιάς. Δύο ζώδια θα ανταλλάξουν αιώνιους όρκους, ενώ κάποιοι άλλοι θα ζήσουν την φωτιά του πάθους και του κινδύνου!

 

Το μήνυμα της Αφροδίτης

‘Μόνο με την καρδιά μπορείς να φτάσεις στον Ουρανό!’  

Rumi.

 

Διαβάστε εδώ τις Ερωτικές προβλέψεις με την μαγεία της Αφροδίτης για όλα τα ζώδια ξεχωριστά !

 

 Η Αφροδίτη μαγεύει σ’ έναν ερωτικό ουράνιο χορό και προκαλεί τις πιο δυνατές συγκινήσεις. Κυβερνά τον έρωτα και την αγάπη, τις σχέσεις και την συντροφικότητα προκαλεί και προσκαλεί, γοητεύει και σαγηνεύει, γεννά έρωτες, πόθους και πάθη σαν τις νύχτες του καλοκαιριού.

Αναζητά το φως της χαράς, της περιπέτειας και της λάμψης, όπως οι πεταλούδες έλκονται από το δυνατό φως.

Οι σχέσεις που κλονίστηκαν και δοκιμάστηκαν θα έχουν την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν αναστατώνοντας άλλους υπάρχοντες σταθερούς δεσμούς, ακόμα και προγραμματισμένους και πολυαναμενόμενους γάμους. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο και θα δούμε πολλά ζευγάρια διάσημων προσωπικοτήτων να χωρίζουν λίγο πριν απ’ τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Ποια ζώδια θα ζήσουν το πάθος και τα επικίνδυνα συναισθήματα;

Η τριπλότητα της φωτιάς

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες αλλά και

οι γήινοι Αιγόκεροι και οι αντισυμβατικοί  Υδροχόοι.

 

Δύο ζώδια θα δώσουν όρκους παντοτινής αγάπης

Οι σταθεροί Σκορπιοί και οι ρομαντικοί Ζυγοί θα έχουν πολλές ευκαιρίες

για να επισημοποιήσουν την σχέση τους και να περάσουν στο επόμενο βήμα.

 

Η Αφροδίτη μαγεύει σ’ έναν ερωτικό ουράνιο χορό και προσκαλεί το αιώνιο ταίρι της πολλές μέρες και νύχτες του 2023. Όλα αρχίζουν μαγικά, όταν …

 …στις 15 Φεβρουαρίου– και λίγες μέρες πριν και μετά- συναντά την ανώτερη οκτάβα της ενέργειάς της, τον παραμυθένιο Ποσειδώνα και μαζί γράφουν μια ονειρική μαγική ιστορία. Μια ιστορία ανάλογη με τη δύναμη των μυστικών πόθων και ονείρων του κάθε ζωδίου και κάθε μοναδικού πρωταγωνιστή. Αν θα τολμήσουμε ή αν θα φανούμε αντάξιοι του ρόλου μας είναι πια στη δύναμη της καρδιάς μας.

Η Αφροδίτη σε ένα από τα 3 πιο τυχερά ζώδια για να εκφραστεί, τους Ιχθύς θα είναι από τις 27 Ιανουαρίου ως και τις 19 Φεβρουαρίου και η αγάπη ντύνεται με τα πιο ρομαντικά αλλά και εξιδανικευμένα συναισθήματα και φωτίζει τις πιο ευαίσθητες αποχρώσεις τους.  Μοιάζει με σκηνικό παραμυθιού σε μια σκληρή εποχή και με ήρωες που ερωτεύονται πέρα από τα σύνορα της πραγματικότητας.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε έξαρση, φέρνει ρομαντικούς και παραμυθένιους έρωτες, ιδιαίτερα στα ζώδια του Νερού Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς αλλά και τον προσγειωμένο Παρθένο.

Η μόνη παγίδα, το όνειρο και η εξιδανίκευση να μην συναντά την πραγματικότητα.

Εξαιρετική εποχή για δημιουργία, τέχνη και την γέννηση οράματος, για αλληλεγγύη, εθελοντισμό, ενδυνάμωση της πίστης και της διαίσθησης.

 

Στην αρχή του Μάρτη σε δυνατές όψεις με τον Δία και τον Χείρωνα ανασύρει ευκαιρίες ίασης της αγάπης αλλά δείχνει και την αλήθεια κρατώντας μόνο ό,τι μπορεί να ζήσει στον χρόνο…

Μαζί με την Άνοιξη, από τις 17 Μαρτίου ως τις 10 Απριλίου κάνει αισθητή την εξουσία των απολαύσεων της ζωής από την πιο σταθερή της θέση στον Ταύρο.

Η Αφροδίτη στον γήινο Ταύρο, δυνατή και ποθητή όσο ποτέ, εμπνέει πάνω από όλα τον πόθο για να ζήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις!

Ξεδιπλώνει όλες τις ομορφιές της ζωής και του έρωτα και απογειώνει τα ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους  χαρίζοντας τους λάμψη και αισθησιασμό και φυσικά τους Σκορπιούς φωτίζοντας την αρμονία και τα απλά που χαρίζει μια σταθερή συντροφική σχέση.

 

Ενώ στις 17 Μαρτίου, η Αφροδίτη σε όψη με τον Κρόνο-Χρόνο αναζητά την αλήθεια και την ουσία στην συντροφικότητα. Οι σχέσεις επισημοποιούνται ή σταθεροποιούνται δείχνοντας την αντοχή τους στον χρόνο και τη λογική τους πλευρά.

 

Η πιο απρόσμενη ερωτική επανάσταση της χρονιάς έρχεται στις 29 ως 31 Μαρτίου, όταν η θεά της ομορφιάς ενώνεται αναπάντεχα με τον Ουρανό και προκαλεί κεραυνοβόλους έρωτες αλλάζοντας μια για πάντα όσα ξέραμε και αφήνοντας τους πιο συντηρητικούς με το στόμα ανοιχτό!

 

Στις 11 Απριλίου αλλάζει ζώδιο και από τους ανάλαφρους Διδύμους πια, εν μέσω εκλείψεων και αλλαγών, ενώνεται με τον Πλούτωνα σε αρμονική όψη δηλώνοντας την ανάγκη αναγέννησης σχέσεων και δεσμών που έχουν ακόμα ζωή και Λόγο Ύπαρξης.

Δυο μέρες μόνο 1 και 2 Ιουνίου, ο πλανήτης της αγάπης θα είναι σε αρμονία με τον ρομαντικό Ποσειδώνα δημιουργώντας ονειρικούς έρωτες που θυμίζουν ταινίες αλλά στη συνέχεια θα δοκιμαστούν.

 

Με αποκορύφωμα το καλοκαίρι του 2023, όταν κάνει θριαμβευτική είσοδο στον Λέοντα και προκαλεί τον αιώνιο εραστή της Άρη σε μια μοιραία και παθιασμένη ένωση. Τότε γεννιούνται έρωτες, κόντρα στις συμβάσεις και τα πρέπει αλλά θα προκληθούν και σκάνδαλα στην Τέχνη και χωρισμοί διάσημων ζευγαριών, ανατροπές και γάμοι που λίγο πριν φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας, θα διαλυθούν.

Η Αφροδίτη συνήθως μένει μόνο 24 ημέρες κι όμως, αυτό το καλοκαίρι του 2023 θ’ αναζητήσει το φως του Ήλιου που κυβερνά τον Λέοντα για 4 μήνες ποθώντας τη χαρά της ένωσης στο ζώδιο της ερωτικής λάμψης!

Διαγράφοντας κάθε 8 χρόνια ένα σπάνιο ουράνιο τριαντάφυλλο σε 5 ανάδρομες τροχιές της, φέτος, μετά από 8 χρόνια από το 2015, ο πλανήτης της ομορφιάς και του έρωτα θα πραγματοποιήσει μια λαμπερή είσοδο στον μεγαλοπρεπή Λέοντα, στις 5 Ιουνίου του 2023 και θα μείνει 4 ξεχωριστούς μήνες. Θα είναι η περίοδος που οι σχέσεις θα κυριαρχούν στην ζωή και τα γεγονότα όλων.

 

Οι πιο αντισυμβατικές ημερομηνίες για την δημιουργία ‘διαφορετικών’ ερωτικών δεσμών αλλά και εκκωφαντικών χωρισμών και μεγάλων σκανδάλων.

Όταν η Αφροδίτη θα δεχτεί σκληρές όψεις από το απρόσμενο του Ουρανού και το μοιραίο του Πλούτωνα στις :

 4-7 Ιουνίου,  30 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου, 

7-11 Αυγούστου και  27-30 Σεπτεμβρίου.

Οι σχέσεις πάνε κόντρα στις κοινωνικές συμβάσεις, μπερδεύονται σε ερωτικά πάθη και επιστροφές ή σπάνε σε κομμάτια, και τότε λαμπερά ζευγάρια χωρίζουν, σκάνδαλα καλλιτεχνών και σημαντικών προσωπικοτήτων ακόμα και βασιλικών οικογενειών ξεσπάνε…

 

Όταν η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη και ο έρωτας παίζει περίεργα παιχνίδια.

Από τις 23 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μετά από 2,5 χρόνια ακολουθεί ανάδρομη φαινομενικά τροχιά και φέρνει ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν για να ξυπνήσουν το πάθος και την τρέλα του έρωτα στις καρδιές των 12 ζωδίων αλλά για κάποιους και την αμφιβολία που οδηγεί σε ξεχωριστούς δρόμους. Το κάθε ζώδιο, το καθένα μοναδικό ωροσκόπιο και η ελεύθερη βούληση μαζί με την μοίρα θα διαγράψουν την τελική απόφαση!

 

 

Ενώ από τις 8 Νοεμβρίου ως τις 4 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα βασιλεύει στο ζώδιο που η ίδια εκφράζεται πιο αρμονικά και μαζί δημιουργεί τις πιο όμορφες συνθήκες για να γεννηθεί η αγάπη, η αρμονία και η  συντροφικότητα, η ομορφιά και η τέχνη!

Σε μία από τις τρεις καλύτερες θέσεις της, τον Ζυγό της ένωσης και της αρμονίας δίνει την μαγεία της σε σχέσεις συντροφικότητας, σε γάμους και αποφάσεις συμβίωσης.

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στα ζώδια που κυβερνά ευνοεί όλα τα ζώδια σε έναν συγκεκριμένο τομέα του Ωροσκοπίου τους αλλά από τον Ζυγό θα ευνοήσει λίγο περισσότερο 4 ζώδια.

Την τριπλότητα του αέρα

Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους

και το ζώδιο της πρώτης φλόγας τον Κριό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comments 02

  1. Κωνσταντίνος
    14/02/2023

    !!!!!!!!!!!!……speechless…

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *