Ερωτικές προβλέψεις με την μαγεία της Αφροδίτης για όλα τα ζώδια ξεχωριστά!

Avatar photo Mari Giova 14/02/2023

Το αστέρι του έρωτα ρίχνει τα βέλη του στην καρδιά των δώδεκα ζωδίων!

Όλα τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία τους επόμενους μήνες, να ζήσουν τον έρωτα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ποια ευχή των 12 ζωδίων για τον έρωτα & την αγάπη μπορεί να πραγματοποιηθεί;

 

 

Όλοι έχουν την δύναμη μιας ευχής. Την δύναμη μιας πρότασης που συναντά το πεπρωμένο του Έρωτα! Πίστεψε στην θετική πρόταση και δήλωση αγάπης του ζωδίου σου, πες την με όλη σου την καρδιά κάθε μέρα και η ομορφιά του έρωτα θ’ ανθίσει στη ζωή σου…

 

Ο  πλανήτης του έρωτα ρίχνει τα βέλη του στην καρδιά των ζωδίων, η Αφροδίτη πλανήτης των σχέσεων και της αγάπης γοητεύει και σαγηνεύει, γεννά έρωτες, πόθους και πάθη σαν τις νύχτες του καλοκαιριού. Αναζητά και μαγνητίζει το φως της χαράς, της περιπέτειας και της λάμψης! Πολλές φορές ο έρωτας θα αψηφήσει τον κίνδυνο, όπως οι πεταλούδες έλκονται από το δυνατό φως.

Οι σχέσεις που κλονίστηκαν και δοκιμάστηκαν, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με το πεπρωμένο τους αναστατώνοντας άλλους υπάρχοντες σταθερούς δεσμούς ακόμα και προγραμματισμένους γάμους.

 

Η Αφροδίτη του έρωτα και της Αρμονίας, της αγάπης και της ομορφιάς

αναζητά πάντα τον δρόμο της καρδιάς!

 

Πέρα από όλα όσα φαίνονται, η Αφροδίτη στο ταξίδι της στα 12 ζώδια θα ξυπνάει πάντα το παιδί μέσα μας, που χαίρεται τα απλά θαύματα της ζωής. Σαν μια άλλη νεράιδα φέρνει τον Ήλιο και τη δίψα για ζωή, τον έρωτα και το παιχνίδι, την αγάπη για την ομορφιά, τη τέχνη και τη δημιουργία,  το γέλιο και τη χαρά.

 

Διαβάστε εδώ τις πιο ερωτικές μέρες για όλα τα ζώδια.

Κριός   Ο έρωτας στοχεύει με τα βέλη του την καρδιά σας.

Το 2023 η πιο σημαντική πλανητική ευκαιρία έρχεται από τον Δία στο δικό σας ζώδιο ως τα μέσα Μαΐου που τροφοδοτεί κάθε λαχτάρα σας και πόθο σαν ένα μικρό σπόρο που αναπτύσσεται.
Ενώ από τον Ιούνιο ο Δίας ζητάει την ασφάλεια και την σταθερότητα στις σχέσεις σας.

Παράλληλα η Αφροδίτη ανεβάζει τη γοητεία σας στα ύψη και από τις 5 Ιουνίου ως τις 8 Οκτώβρη σαγηνεύετε το αντικείμενο του πόθου σας. Το φλερτ, η χαρά και η ξενοιασιά αλλά και οι επιστροφές ερωτικών συντρόφων θα είναι στο αποκορύφωμά τους και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις σωστές επιλογές. Προσέξτε μόνο τις δύσκολες ημερομηνίες, διαβάστε τις προσεχτικά και μην δώσετε αφορμή, αν θέλετε να κρατήσετε τον σύντροφό σας.

Ο έρωτας μέσα από την τέχνη ή την διασκέδαση κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά!
Οι δεσμευμένοι μην προκαλέσετε την ζήλεια του συντρόφου σας.
Οι καλλιτέχνες ή άτομα από το εξωτερικό ακόμα και ένα ταξίδι φέρνει δυνατά καρδιοχτύπια.
Λίγο πριν την αυλαία του 2023 στις 8 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από το δεύτερο ζώδιο που κυβερνά σε μία από τις τρεις καλύτερες θέσεις της, τον Ζυγό της ένωσης και της αρμονίας δίνει την μαγεία της σε σχέσεις συντροφικότητας, σε γάμους και αποφάσεις συμβίωσης.
Απολαύστε την έξτρα λάμψη που σας δίνει η Αφροδίτη και χαρείτε!

Η μαγική ερωτική ευχή του Κριού:

Όλες οι απαντήσεις του έρωτα υπάρχουν μέσα στην καρδιά μου.

 

Ταύρος   Η αγάπη σας χτυπάει την πόρτα.

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου ως τις 8 Οκτωβρίου 2023 θα είναι σέ έναν οικείο χώρο για σας. Η αγάπη σας επισκέπτεται στο σπίτι , την οικογένεια ή την επαγγελματική σας στέγη. Αν ο γοητευτικός γείτονας σας χτυπήσει την πόρτα και ζητήσει λίγη ζάχαρη που του τέλειωσε χαμογελάστε του γλυκά και όλα μπορεί να συμβούν.
Ο έρωτας που θα γνωρίσετε τώρα θα σας θυμίζει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας.
Αν είστε ήδη δεσμευμένοι περάστε ζεστές σπιτικές βραδιές με το ταίρι σας και φτιάξτε ένα ρομαντικό δείπνο. Η απόφαση για συγκατοίκηση τώρα είναι πολύ πιθανή.

Θυμηθείτε ο Δίας μετά τον Ιούνιο ως τον Μάιο του 2024 θα σας φέρει ό,τι ποθείτε πιο πολύ και θ’ ανοίξει ένα νέο κύκλο ζωής.

Η μαγική ευχή του Ταύρου:

Η ζωή είναι ένα δυνατό δέντρο με γερές ρίζες Αγάπης και

από αυτές τις ρίζες ανθίζει η ευτυχία!

 

Δίδυμοι   Απελευθερωθείτε & θα συναντήσετε την αγάπη στον δρόμο σας.

Συνειδητοποιείτε αυτά που πραγματικά θέλετε και ξεπερνάτε σταδιακά τους φόβους και τα εμπόδια που εσείς οι ίδιοι βάζετε.
Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε μια ένταση με το ταίρι σας που πρέπει να ξεπεράσετε. Διεκδικήστε έναν σημαντικό σύντροφο και αφήστε τοξικές σχέσεις, για να έρθει το καινούριο και υγιές.

Ο τομέας της επικοινωνίας θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις! Κάπου εκεί έξω η αγάπη σας περιμένει. Μην ψάχνετε μακριά είναι κοντά σας και γύρω σας.
Από τις 8 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από το δεύτερο ζώδιο που κυβερνά σε μία από τις τρεις καλύτερες θέσεις της, τον Ζυγό της ένωσης και της αρμονίας δίνει την μαγεία της μαγνητίζοντας τον έρωτα και δίνοντας δύναμη σε σχέσεις συντροφικότητας και αποφάσεις συμβίωσης και γάμου.

Η μαγική ευχή του ζωδίου σας:

Ζω την ομορφιά και την αρμονία της ένωσης μαζί σου.

 

Καρκίνος   Έρωτας αξία ανεκτίμητη!

Η νέα θέση της Αφροδίτης στις 5 Ιουνίου ως τις 8 Οκτώβρη τονίζει την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια, σε σχέσεις πιο ώριμες και κατασταλαγμένες.
Πολλοί τσακωθήκατε και αρκετοί χωρίσατε τώρα όμως έχετε την δυνατότητα ν’ αλλάξετε και να αφήσετε τα μαύρα φεγγάρια του Έρωτα πίσω σας, να νιώσετε πιο αισιόδοξοι και ανέμελοι!

Ξεχάστε την ζήλεια για να μπορείτε να χαρείτε την ελευθερία και την εμπιστοσύνη της αγάπης.
Συνειδητοποιείτε τι αξίζει ουσιαστικά και βαθιά μέσα σας.

Εσείς που έχετε ήδη μια μακρόχρονη σχέση περνάτε στο επόμενο βήμα και θα διαθέσετε ένα σημαντικό ποσό, για να ανανεώσετε μέσα από ένα ταξίδι ή ένα πολύτιμο δώρο ακόμα και ένα μονόπετρο την αγάπη και τον έρωτα.
Ο άνθρωπός σας είναι η ασφάλεια σας πάντα!

Η μαγική ευχή του Καρκίνου:

Συγχωρώ και απελευθερώνομαι, εμπιστεύομαι τη δύναμη της αγάπης.

 

Λέων   Η Αφροδίτη σας ντύνει με τα φτερά του έρωτα!

Θα είστε από τα πιο τυχερά, ερωτικά και γεμάτα πάθος ζώδια από τις 5 Ιουνίου ως τις 8 Οκτωβρίου!
Αξιοποιήστε το χάρισμα της γοητείας και της λάμψης που σας δίνει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο για 4 μήνες και αφεθείτε στο ταξίδι του έρωτα κυριολεκτικά ή μεταφορικά.
Σε ένα ταξίδι ερωτεύεστε ή κάποιος από μακριά σας γοητεύει. Μην διστάσετε , οι αποστάσεις μηδενίζονται και το σύμπαν σας φέρνει κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας. Χαρείτε την ελευθερία και τη ζωή.

Η μαγική ευχή του ζωδίου σας :

Η αγάπη είναι μια πηγή μέσα μου και γύρω μου, στην καρδιά του κόσμου…

μια πηγή ανεξάντλητης χαράς.

 

Παρθένος   Ζείτε δυνατά μυστικά συναισθήματα.

Η Αφροδίτη από τον οίκο των μυστικών σας δείχνει έναν μυστικό θαυμαστή ή μια δυνατή ερωτική μυστική σχέση! Η καρδιά σας θέλει να ζήσει ελεύθερα να ταξιδέψει με αυτόν που αγαπάτε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Σε αυτήν την ζωδιακή θέση μπορεί να γνωρίσετε το καρδιοχτύπι σε έναν απομονωμένο χώρο. Τα βέλη του φτάνουν και στα πιο απίθανα μέρη.
Οι δεσμευμένοι προσπαθείτε να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας. Βάλτε κι εσείς λίγο νερό στο κρασί σας. Γλυκάνετε λίγο. Κάντε την πρόταση που περιμένει!
Προσέξτε τον Μάρτιο μην εμπιστευτείτε το μυστικό σας σε φίλους και γενικά μην μπερδεύετε την ερωτική σας ζωή με άλλα άτομα. Κάποιοι δεν παίζουν θετικό ρόλο.

Η μαγική ευχή της Παρθένου:

Είμαι περήφανος που νιώθω και ζω την αγάπη στην καρδιά και τη ζωή μου!

 

Ζυγός   Η αγάπη πραγματοποιεί τα όνειρά σας!

Η φλογερή και ανεξάρτητη Αφροδίτη από τον οίκο των φίλων σας και των γνωριμιών συναντά το δικό σας ελεύθερο πνεύμα και ξαναφέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.
Στον κύκλο μιας ομάδας με κοινό στόχο ή στο φιλικό σας περιβάλλον συναντάτε αυτόν ή αυτήν που σας μαγνητίζει με την αισιοδοξία του. Η παρέα μαζί του σας οδηγεί σε μια ερωτική περιπέτεια.
Ακολουθήστε την καρδιά σας και ζήστε τις όμορφες στιγμές χωρίς πίεση.
Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για κοινωνική ζωή.

Λίγο πριν το τέλος, το 2023 σας αφήνει μια γλυκιά γεύση από τις 8 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα είναι στο δικό σας ζώδιο και εσείς θα λάμπετε από ομορφιά και σαγήνη. Φέρνει την ένωση και την αρμονία, δίνει την μαγεία της σε σχέσεις συντροφικότητας, σε γάμους και αποφάσεις συμβίωσης.

Η μαγική ευχή του Ζυγού

Ό,τι ονειρεύομαι και αγαπώ ανθίζει σαν ένα όμορφο λουλούδι.

 

 

Σκορπιός   Επενδύστε στην καριέρα σας και σχεδιάστε το μέλλον με τον σύντροφό σας!

Ο Φεβρουάριος στην καρδιά του, με επίκεντρο την 15η, σας ντύνει με έναν ρομαντικό έρωτα και δίνει τα πιο όμορφα χρώματα στον κόσμο γύρω σας και μέσα σας. Ζήστε τα πιο όμορφα όνειρά σας και εμπιστευτείτε την ζωή!

Η λάμψη της Αφροδίτης από τις 5 Ιουνίου ως τις 8 Οκτωβρίου και μαζί ο Δίας από τον Ιούνιο του 2023 ως τον Μάιο του 2024 στον τομέα των σταθερών σχέσεων και του γάμου, μπορεί να σας οδηγήσει στην επισημοποίηση μιας σχέσης που ήδη έχετε ή στον νέο έρωτα που γνωρίζετε σε μια γιορτή.

Οι ελεύθεροι συναντάτε τον έρωτα ή ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας, σε μία κοινωνική εκδήλωση ή ακόμα και σε έναν γάμο που θα είστε καλεσμένοι. Φροντίστε τότε να πιάσετε την ανθοδέσμη και να γελάσετε με την ψυχή σας στα παιχνίδια του φτερωτού θεού. Έρως ανίκατε μάχαν!

Η μαγική ερωτική ευχή του Σκορπιού:

Συγχωρώ και ζω την Αγάπη !

 

Τοξότης   Η αγάπη έρχεται και πάλι δυνατά!

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα για 4 σπάνιους μήνες- όχι πάντα ανέφελους- από τις 5 Ιουνίου ως τις 8 Οκτωβρίου σας δίνει γοητεία και πειθώ στην επικοινωνία σας.

Μία δεύτερη ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας ακόμα και ένας δεύτερος γάμος.
Ακούστε τον σημαντικό άλλον άνθρωπο της καρδιάς σας και βρείτε την ισορροπία, ταξιδέψτε μαζί του ή αν είστε ελεύθεροι τολμήστε ένα μακρινό ταξίδι και επικοινωνήστε με διαφορετικούς ανθρώπους. Ο έρωτας θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά και ενώνει τις αποστάσεις.

Η μαγική ερωτική ευχή του Τοξότη :

Σήμερα, τώρα, σε κάθε αρχή είμαι έτοιμος να κατακτήσω την αγάπη

μέσα στην καρδιά του κόσμου.

 

Αιγόκερως   Ζείτε τις χίλιες και μία νύχτες ενός μυστικού ερωτικού πάθους.

Ένα τραγούδι σας σιγοτραγουδάτε αυτήν την εποχή ‘Μυστικέ μου έρωτα…’
Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου ως τις 8 Οκτωβρίου αλλάζει ζώδιο και ανάβει μυστικούς πόθους, δυναμώνει τον ερωτισμό και το πάθος σας.
Αν έχετε σχέση, καλύτερα να προσέξετε την ζήλεια του συντρόφου σας ή καλύτερα να ξαναβρείτε μαζί του το πάθος, δοκιμάζοντας την ελευθερία του έρωτα.

Η μαγική ευχή αγάπης του Αιγόκερου:

Εμπιστεύομαι την ένωση μου με το ταίρι μου και

απελευθερώνω τους κρυφούς πόθους της καρδιάς μου.

 

Υδροχόος   Μια σχέση ζωής αποκτά νέο νόημα!

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου ως τις 8 Οκτωβρίου 2023 στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας των μακροχρόνιων σχέσεων, του γάμου και της συντροφικότητας ευνοεί την αγάπη και την αρμονία με τον σύντροφό σας. Δώστε την ελευθερία και την ανεμελιά στην σχέση σας.

Αν είστε ελεύθεροι ο έρωτας και η αγάπη έρχονται από απλές στιγμές χαράς και διασκέδασης ή ακόμα και μέσα από μια παλιά γνωριμία ή συνεργασία σας. Ένας μέντορας ή σύμβουλός σας σας γοητεύει!

Η μαγική ευχή των Υδροχόων:

Ζω, δημιουργώ και απολαμβάνω την χαρά του έρωτα.

 

Ιχθύες   Ο έρωτας έρχεται σε μια απλή καθημερινή στιγμή.

Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσάς, η Αφροδίτη μαζί με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα ενώνουν την δύναμη και την μαγεία τους  στο δικό σας ζώδιο μ επίκεντρο τις ημέρες κοντά στην 15η του μήνα. Αξιοποιήστε την διαίσθηση, την φαντασία και δημιουργήστε όλα όσα αγαπάτε. Αν μπορείτε να τα ονειρευτείτε, τότε μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε.

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου και για τέσσερις μήνες ξυπνάει το ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας ή της καθημερινότητας σας.
Στο γραφείο, σε μια δημόσια υπηρεσία, στο ασανσέρ ή σε μια βόλτα με τον αγαπημένο σας σκύλο είναι πιθανόν να γνωρίσετε τον έρωτα!

Η μαγική ερωτική ευχή των Ιχθύων:

Συγχωρώ και Απελευθερώνω ό,τι δεν είναι χαρά και προσκαλώ την αγάπη στην ζωή μου.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *