5~19 Φεβρουαρίου 2023  Η Πανσέληνος του χιονιού φέρνει θύελλα αλλαγών στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 04/02/2023

Μια νέα ζωή & μια καινούρια εποχή είναι σε αναμονή γεγονότων, πράξεων & μεγάλων δικών μας αποφάσεων. 

Οι προβλέψεις ενώνονται με μια μαγική τεχνική, για να απελευθερωθείς & να προχωρήσεις μπροστά.

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου 

Φρόντισε τον εαυτό σου ψάξε βαθιά να βρεις το αληθινό νόημα

που έχουν όλα γύρω σου και μέσα σου.  

Αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά βρίσκεται στην καρδιά σου.

 

Το κείμενό μου είναι αφιερωμένο στην μνήμη του πατέρα μου,

που με έμαθε πως η Αγάπη είναι Αθάνατη.

 Σ’ αγαπώ Μπαμπά μου πάντα…

Η Πανσέληνος του Φλεβάρη θα λάμπει το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου και με επιρροή δεκαπέντε ημερών, από την 16η και 17η μοίρα του Λέοντα σε όψη επανάστασης και ριζικών αλλαγών με τον ασυμβίβαστο Ουρανό και σε αρμονία με τον θεραπευτή της ψυχής τον Χείρωνα.

Ο Ήλιος πάντα πρωταγωνιστής στο φαινόμενο της Πανσελήνου σε αδύναμη αλλά υπαρκτή επιρροή συνόδου με τον πλανήτη που ορίζει το κάρμα, τον Κρόνο δείχνει όλα όσα θα έρθουν με μορφή προκλήσεων ως τις 7 Μαρτίου σε επίπεδο ηγετών και σημαντικών προσωπικοτήτων αλλά και σε ατομικό προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Θα υπάρξει κάθαρση, θεία δίκη και αποκαλύψεις συνταρακτικές που θα οδηγήσουν στην αλήθεια.

Μια ταυτόχρονη σημαντική όψη σύγκρουσης και μάχης, την ίδια μέρα ακριβώς της Πανσελήνου είναι το τετράγωνο Αφροδίτης και Άρη, δηλώνοντας τα τραύματα στις σχέσεις ανδρών και γυναικών, την βία και τον εγωισμό που πληγώνει την αγάπη, την ζήλια και τα σκάνδαλα στον χώρο της τέχνης αλλά και της θρησκείας και της πίστης που δοκιμάζεται. εκτός από σκάνδαλα θα ξεσπάσουν σοβαρά γεγονότα σε θρησκευτικούς χώρους, πιθανόν μια έκρηξη βίας ή μια σύγκρουση ένα δύσκολο γεγονός στον θαλάσσιο χώρο. Μεγάλη προσοχή και στις κινήσεις Ερντογάν που θα προκαλέσει αλλά και σε σοβαρά γεγονότα στην Τουρκία- Συρία.

 

Παράλληλα ο αστεροειδής Δήμητρα από το ζώδιο του Ζυγού και των σχέσεων ακριβώς την ημέρα της Πανσελήνου κάνει όψη αντίθεσης με τον Δία αναζητώντας να βρει την χαμένη ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες που έχουμε για τον εαυτό μας και αυτές που ακολουθούμε για τους άλλους θυσιάζοντας πολλές φορές τον εαυτό μας ή την συντροφικότητα και την στοργή.

 

Τα ζώδια του σταθερού σταυρού οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ιδιαίτερα όσοι είναι στο 2ο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσουν αλλαγές αναγκαστικές και αποκαλύψεις. Το ίδιο ισχύει αν ο ωροσκόπος σας ή το ζώδιο της Σελήνης σας ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια και κοντά στην 16ο μοίρα.

 

Οι θετικές δηλώσεις που μπορώ να πω ή να γράψω σε αρμονία με την ενεργεια της Σελήνης είναι:

 • Αγαπώ τα ξεχωριστά ταλέντα μου και δημιουργώ με ό,τι μου δίνει χαρά.
 • Η ευτυχία είναι μια ανεξάντλητη πηγή που αναβλύζει μέσα από την αγάπη.
 • Αλλάζω σημαίνει ζω και αναγεννώ.
 • Με αγαπώ και φροντίζω όλες τις σχέσεις που με συντροφεύουν.

 

Τα ιδανικά χρώματα και κρύσταλλοι που ενώνονται αρμονικά με την ενέργεια της Πανσελήνου στον Λέοντα και κυβερνήτη τον Ήλιο:

Οι αποχρώσεις του Ήλιου το κίτρινο, το πορτοκαλί, το κόκκινο χρώμα είναι τα πιο φωτεινά και αισιόδοξα χρώματα για να ενεργοποιήσουν τον δρόμο της χαράς όλων των ζωδίων.

Ο Χρυσός είναι το πολύτιμο μέταλλο του Ήλιου που κυβερνά το ζώδιο αυτής της Πανσελήνου και οι πολύτιμοι λίθοι που ταιριάζουν στην δόνηση αυτού του Φεγγαριού είναι το ρουμπίνι, το κίτρινο τοπάζι, η καρνεόλη και το μάτι της τίγρης.

 

 

 Πώς να ενεργοποιήσεις την απελευθερωτική ενέργεια  της Πανσελήνου;

Η παρακάτω τεχνική είναι αναδημοσίευση από παλαιότερο άρθρο μου και έχει ανανεωθεί. Μπορέι να εφαρμοστεί σε κάθε Πανσέληνο και μία από τις 3 μέρες γύρω από το φαινόμενο.

Η Πανσέληνος του χιονιού γίνεται στις 5  Φεβρουαρίου στον λαμπερό Λέοντα, το ζώδιο της καρδιάς και του Ήλιου.

Μπορείς να κάνεις αυτήν την τεχνική και 3 μέρες γύρω από το φαινόμενο της Πανσελήνου δηλ. 4-6 Φεβρουαρίου και φυσικά αν δεν προλάβεις μπορείς να την κάνεις και σε μια άλλη Πανσέληνο.

 

Η ενέργεια του Λέοντα έχει την ικανότητα να διευρύνει το κέντρο της καρδιάς μας, υπενθυμίζοντάς μας να αγαπάμε και να φροντίζουμε όχι μόνο τους άλλους, αλλά και τον εαυτό μας.

 

Σκεφτείτε και αισθανθείτε με όλες σας τις αισθήσεις, τι μπορείτε να κάνετε για ν’ αγαπήσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας; Τι μπορείτε να κάνετε για να συγχωρήσετε και ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας, για να νιώσετε πως τιμάτε τα θέλω σας;

Υπάρχει ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο γύρω από αυτήν την Πανσέληνο που μας κάνει νεύμα να απελευθερωθούμε από ό,τι μας βαραίνει και να το αφήσουμε να φύγει από μέσα μας. Η συγχώρεση είναι πρώτα η μεγαλύτερη ελευθερία.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις ενέργειες πίσω από αυτήν την Πανσέληνο και σε κάθε Πανσέληνο του 2023 με αυτήν την τεχνική που αναδημοσιεύω.

 

Θα χρειαστείτε:

Ένα ζεστό ρόφημα από ένα βότανο που σε ευχαριστεί ή

απλά έναν κρύσταλλο που νιώθεις πως θες να κρατήσεις.

 

Στυλό και χαρτί

Μπολ με νερό

Σπίρτα/Αναπτήρα

μια όμορφη μουσική που ηρεμεί

μια ζεστή κουβέρτα ή ένα ζεστό πανωφόρι ιδανικά φτιαγμένο από ένα δικό σας αγαπημένο πρόσωπο.

 

 

1.) Μπορείς να ξεκινήσεις όποτε έχεις τον χρόνο να είσαι ήρεμος. Αν είσαι στο σπίτι βρες έναν χώρο δικό σου που δεν θα σε ενοχλήσει κανείς. Μπορείς να θυμιάσεις  ή ν’ ανάψεις  2 κεράκια μαζί με λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου. Άνοιξε τα παράθυρα, για να ανανεωθεί και να φύγει η παλιά ενέργεια και να μπει ο καθαρός αέρας.

Αν προτιμάς να είσαι κάπου έξω στην φύση τότε, κλείσε τα μάτια και κάθισε ιδανικά κάπου κοντά στην ηρεμία της φύσης ή σε ήρεμο χώρο που δεν θα σε ενοχλήσει κανείς. Ξέχνα για λίγο υποχρεώσεις και φυσικά κλείσε το τηλέφωνό σου.

Πάρε βαθιές ανάσες και νιώσε τα αρώματα. Άκου γύρω σου τους ήχους και συντονίσου με την αναπνοή σου. Αν θες μπορείς να πεις κάτι σαν αυτό:

 

«Τιμώ το μέρος που έχω ταξιδέψει και τους δρόμους που με οδήγησαν εδώ. Συνδέομαι με την ειρήνη στην καρδιά μου. Καθαρίζω το παρελθόν, ό,τι είναι βαρύ, και ό,τι δεν είναι δικό μου. Νιώθω την ελευθερία που μένει στην καρδιά μου, στο πνεύμα μου, στην ψυχή μου. Νιώθω ανάλαφρος, είμαι συντονισμένος με την καρδιά του κόσμου. Είμαι λαμπερός και ολοκληρωμένος».

Στη συνέχεια, καθαρίστε το περιβάλλον σας μαζί με τα συστατικά της τεχνικής λέγοντας:

 

‘Ό,τι είναι βαρύ, ό,τι είναι πυκνό, ό,τι είναι νωθρό, το αφήνω τώρα να φύγει από την ζωή και τον χώρο μου. Δέχομαι η θεραπεία να πάρει τη θέση της παλιάς ενέργειας.  Αυτός ο χώρος και αυτά που κρατάω μπορούν τώρα να καθαριστούν στην πιο αγνή τους μορφή.  Ο χώρος που είμαι εκπέμπει ειρήνη, αγάπη και φως. Ευχαριστώ.’

2.) Πάρε το στυλό και το χαρτί και αρχισε να γράφεις τα πράγματα που θέλεις να απελευθερώσεις, να καθαρίσεις ή να αφήσεις από τη ζωή σου.

 

3.) Πάρε τα χαρτιά σου και αναψε τα με τα σπίρτα ή τον αναπτήρα. Φυσικά πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν το κάνετε αυτό. Όταν το χαρτί αρχίσει να καίγεται, τοποθέτησε το στο μπολ με νερό. (Δεν χρειάζεται να καεί εντελώς, είναι απλά ένας συμβολισμός απελευθέρωσης και  μόνο λίγο να καεί, είναι μια χαρά.)

 

4.) Άφησε τα χαρτιά στο μπολ με νερό όσο προετοιμάζεσαι για τον διαλογισμό σου. Βεβαιώσου ότι δεν υπάρχουν ενεργές φλόγες.

 

5.) Πάρε την κουβερτούλα ή το ζεστό πανωφόρι που έχεις και τυλίξου. Ξάπλωσε με την κουβέρτα  και ξεκίνησε το διαλογισμό ή την προσευχή.  Νιώσε την γαλήνη και την ζεστασιά στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας.

 

6.) Όταν ολοκληρωθεί ο διαλογισμός, μπορείς να βγεις έξω ή να ανοίξεις το παράθυρο κάτω από το φως της Σελήνης. Ρίξε το νερό και τα χαρτιά στη γη. (Εάν δεν μπορείτε να κάνετε αυτό το βήμα εκεί που βρίσκεστε, καλό είναι να πετάξετε το νερό όπου μπορείτε.)

 

7.). Όσο η Πανσέληνος προσφέρει μια τρυφερή ενέργεια, σκέψου τα μηνύματα που έρχονται για εσένα τις επόμενες μέρες.

 

Αφού αφήσεις πίσω σου Ό,ΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΣΟΥ, στην Γη που τα δημιούργησε, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να νιώσεις ένα με τη φύση παντού γύρω σου. Και αν το νιώσεις πες μια απλή προσευχή- όπως τη νιώθεις- πριν επιστρέψεις στο σπίτι σου. Σαν παράδειγμα θα μπορούσες να πεις:

‘Σε ευχαριστώ για όλα όσα με γενναιοδωρία μου προσφέρεις κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ για τα αστέρια τη νύχτα, τα δέντρα στον άνεμο και την απαλή μουσική του ωκεανού. Σε ευχαριστώ για όλες τις ανατολές και κάθε ηλιοβασίλεμα και για όλα όσα προσφέρεις σε αφθονία. Είμαι ευγνώμων τώρα και πάντα.’

Όταν επιστρέψεις μέσα, πέρασε λίγο χρόνο σε ηρεμία.

 

Το πιο σημαντικό όμως, που πρέπει να θυμάσαι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος , ακολούθησε αυτό που νιώθεις και αυτοσχεδίασε ελεύθερα…

Σκέψου τι θέλεις στη ζωή σου και κρατήσε το κοντά στην καρδιά σου.

 

 

 

Κριός     Αξίζει να δώσετε μάχη για ό,τι αγαπάτε.

Αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που βγαίνει νικητής από αυτήν την πανσέληνο Τότε σίγουρα  είστε εσείς.

Αξιοποιήστε την ενέργεια  του Φεγγαριού του Χιονιού για να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής,  της δημιουργίας να έρθετε πιο κοντά στο εσωτερικό σας παιδί  και να δείτε τις προσωπικές σας σχέσεις με μία ανανεωμένη ματιά.

Κάτω από αυτό το δυναμικό φαινόμενο και για αρκετές μέρες θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τον ερωτικό σας σύντροφο,  τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα παιδιά και τους φίλους.  χρειάζεστε να εκφράζετε τον εαυτό σας αλλά θα πρέπει να σκέφτεστε και τα κοινά όνειρα που σας συνδέουν για έναν συλλογικό σκοπό.

Προσέξτε μόνο, γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης και Άρη προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας  και μια λέξη μπορεί να πληγώσει Μία σημαντική σχέση σας.

 

Ταύρος    Φροντίστε και προστατεύστε ό,τι έχει σημασία.

Η Πανσέληνος του χιονιού επηρεάζει για μέρες θέματα της οικογένειας,  του σπιτιού ή ακόμα και της επαγγελματικής στέγης.  θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας πιέζουν,  τις ευθύνες σας στην οικογένεια και όλα όσα εσείς χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια.  Οι μέρες αυτές δεν είναι εύκολες και θα χρειαστεί να ξεπεράσετε προκλήσεις  και να ανταποκριθείτε  συνθήκες που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και στο χώρο της εργασίας αλλά και στους δικούς σας ανθρώπους.

Είστε σε τροχιά αλλαγών εδώ και πολλά χρόνια και αυτό το φεγγάρι φροντίζει να σας αφυπνίσει από τον λήθαργο Και να σας θυμίσει όλα όσα στοχεύατε για να φτάσετε ψηλά.

 

Δίδυμοι  Η επικοινωνία  και η έκφραση παίρνουν φωτιά.

Ο τομέας της επικοινωνίας σίγουρα είναι πιο σημαντικός της ζωής σας και αυτή η Πανσέληνος φροντίζει να σας θυμίσει την ανάγκη σας να λάμψετε να εκφραστείτε και να δημιουργήσετε μέσα από την επικοινωνία σας, τις ιδέες, τις σκέψεις, τα ταξίδια, τις συμφωνίες και αυτή την αέναη κίνηση που σας καθορίζει.

Θα πρέπει όμως, να θυμάστε πως πάντα υπάρχει και μία πιο γενική άποψη μία άλλη ματιά που μπορείτε με ενώσετε τη δύναμή σας και να ολοκληρώσετε για τον καλύτερο τρόπο τα πιο σημαντικά και πιο μεγάλα σχέδια σας.  Φροντίστε λοιπόν, να εκφραστείτε αλλά ν’ ακούσετε ταυτόχρονα και τους άλλους, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ή εντάσεις.

Επιπλέον δώστε προσοχή στα μέσα επικοινωνίας, το τηλέφωνο, το κομπιούτερ, το αυτοκίνητό σας, φροντίστε να μην τρέχετε και προσέξτε τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

 

Καρκίνος    Η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα κλονίζεται.

Αυτή η Πανσέληνος ξυπνάει τις ανασφάλειες και σας προκαλεί  ψυχολογική  ένταση θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς φόβο και να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε όσο γίνεται καλύτερα οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλα άτομα.

Ο κύκλος των γνωριμιών της συλλογικής δουλειάς ή  των φίλων προκαλεί περισσότερα προβλήματα αυτή την περίοδο και δεν πρέπει να τους μπερδέψετε με τις οικονομικές σας υποθέσεις.

 

Λέων   Η Πανσέληνος φωτίζει τα συναισθήματα σας αλλά προκαλεί κλυδωνισμούς. 

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου  αλλά ειδικά εσύ του δευτέρου δεκαημέρου και κυρίως οι γεννημένοι κοντά στις 5 Αυγούστου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αλλαγές που προετοιμάζετε και που μπορεί να κλονίσουν τις προσωπικές σας σχέσεις με συνεργάτες, συντρόφους προκαλώντας ισχυρούς κλυδωνισμούς στην επαγγελματική σας πορεία.

Καλύτερα να ξαναδείτε μία επαγγελματική συνεργασία σας και να μελετήσετε πολύ καλά μία μεγάλη αλλαγή που θέλετε να τολμήσετε στα επαγγελματικά σας.  Η ανεξαρτητοποίηση μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο απ’ όσο υπολογίζατε.

 

 Παρθένος    Κρατήστε την θεραπευτική δύναμη της Πανσελήνου.

Σίγουρα αυτή είναι μία δυνατή Πανσέληνος που επηρεάζει για πολλές μέρες και πρέπει να είστε έτοιμοι να βιώσετε έντονα συναισθήματα που νομίζετε ότι κρύβονταν πολύ βαθιά.  Προστατεύστε την ψυχή σας και κρατήστε την ψυχική και πνευματική σας ισορροπία φροντίζοντας τον εαυτό σας τις ώρες του ύπνου σας και αποβάλλοντας καταστάσεις που μπορεί να σας πηγαίνουν πίσω.

Υπάρχουν αλλαγές που πρέπει να γίνουν και θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά για ένα μέλλον που υπόσχεται πολλά.  Φροντίστε να μην αποκαλύψετε μυστικά σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε,  φανείτε συνεπείς σε εργασιακές σχέσεις και υποχρεώσεις προς το δημόσιο αλλά και την καθημερινότητά σας.

 

Ζυγός   Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσετε ισορροπία στις εργασιακές σχέσεις.

Θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταλέντο της ευγένειας και της διπλωματίας που διαθέτετε για να μην πυροδότησε τε ένταση και διαμάχες που μπορεί να φτάσουν ακόμα και σε νομικές εμπλοκές στην εργασία ή σε άλλα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας.  Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να υπογράψετε κάποια συμφωνία ούτε για να θέσετε τις βάσεις ενός επαγγελματικού project.

Κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην δίνετε αφορμή για σχολεία στο χώρο της εργασίας.  Η Πανσέληνος αναδεικνύει την κοινωνικότητα σας και τονίζει σχέσεις που αφορούν μία ευρύτερη ομάδα ανθρώπων στην πολιτική ή τους κοινωνικούς στόχους.  Οικονομικά θέματα ακόμα και αντιζηλίες μπορούν να χαλάσουν σημαντικές γνωριμίες με λαμπερές προσωπικότητες γι’ αυτό φροντίστε να μην προκαλείτε αλλά να δημιουργείται τις ιδανικές συνθήκες για να κατακτήσετε κοινούς στόχους.

 

Σκορπιός    Η Πανσέληνος τονίζει τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Το Φεγγάρι του Χιονιού επηρεάζει τους βασικούς τομείς της ζωής και σας προκαλεί να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ανάγκη σας να λάμψετε στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας περίγυρο αλλά και να μην προκαλέσετε ανταγωνιστές με τη συμπεριφορά σας.  Είναι σημαντικό να κυνηγήσετε τον δρόμο που σας ολοκληρώνει επαγγελματικά και να  λάμψετε με τα ταλέντα σας, όμως θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή και στο χώρο της οικογένειάς σας ή του σπιτιού.  Η ισορροπία είναι το μυστικό της επιτυχίας!

 

Τοξότης   Έχετε την εύνοια της Σελήνης με το μέρος σας.

Αυτή η Πανσέληνος για πολλές μέρες θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε συζητήσεις συμφωνίες και να σχεδιάζετε ταξίδια και μελλοντικά σημαντικά  project.  Είναι ένα παράθυρο που ανοίγει στο μέλλον αλλά χρειάζεται υπομονή εμπειρία και υπευθυνότητα, για να οργανώσετε και να πετύχετε μεγάλους στόχους.

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήσετε καμία λεπτομέρεια στην τύχη  αλλά και να προσέξετε οργανισμούς και δημόσιες υπηρεσίες ή τις σχέσεις σας στο εργασιακό σας περιβάλλον.  Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αν θέλετε πραγματικά να πετύχετε το όνειρό σας αυτή τη φορά θα πρέπει να δείξετε όλη την εμπειρία τη γνώση και την ωριμότητα που διαθέτετε.

 

Αιγόκερως   Οικονομικές υποθέσεις και βαθιά συναισθήματα σας αναστατώνουν.

Μη φοβάστε τις αλλαγές γιατί αυτές οι αλλαγές θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε και να πετύχετε την προσωπική σας ολοκλήρωση και να νιώσετε βαθιά ικανοποίηση.  Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα ή να επενδύσετε χρόνο προσπάθεια και χρήματα σε κάτι σημαντικό.  Οργανώστε λοιπόν, καλύτερα τις οικονομικές σας υποθέσεις και ακολουθήστε το σενάριο που σας οδηγεί στη δημιουργία και την απελευθέρωση της προσωπικής σας ευτυχίας, ένα φλερτ, μία σχέση μ’ ένα αγαπημένο πρόσωπο, τα παιδιά,  ένα σημαντικό δικό σας έργο και δημιούργημα αξίζουν όλη σας τη φροντίδα.

 

 Υδροχόος   στο επίκεντρο  οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

Η Πανσέληνος ξυπνάει έναν ανεμοστρόβιλο αλλαγών σε σημαντικούς άξονες που επηρεάζουν την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες των μακροχρόνιων επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων της ζωής σας.  Ο σύντροφος, ένας συνεργάτης ή ένας σύμμαχος θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα χρειαστεί ν’ ακολουθήσετε αλλαγές, να ανανεώσετε βασικούς στόχους στο χώρο της οικογένειας ή της στέγης.  Όλοι όμως, θα δώσετε μία μάχη για να ξαναβρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε όσα σας ενώνουν με τους σημαντικούς ανθρώπους της πορείας σας.

 

Ιχθύες    Ξαναβρείτε το φως στα απλά της ζωής σας.

Αυτή η Πανσέληνος είναι η αφορμή, για να δείτε πως απλές μικρές συνήθειες μπορούν να σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση και να σας βοηθήσουν να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, τα ταλέντα σας, να λάμψετε μέσα από την εργασία σας.

Ένα χόμπι, μία βόλτα η μία εξόρμηση ανοίγει νέους δρόμους επικοινωνίας με τους γύρω σας.  Κάθε μέσο διαδικτυακό, η γειτονιά, το γυμναστήριο, η φροντίδα ανθρώπων που σας χρειάζονται, η φροντίδα πρώτα του ίδιου σας του εαυτού και η αναζήτηση μικρών, απλών πραγμάτων που σας βοηθάνε να νιώσετε καλύτερα είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια μιας νέας καλύτερης μέρας.

Δώστε σημασία στις εργασιακές σχέσεις και στην επικοινωνία σας με τους άλλους, προσπαθώντας να μην πείτε κάτι που μπορεί να παρερμηνευτεί και να χαλάσει ένα ωραίο κλίμα.  Φροντίστε τα κατοικίδια ζωάκια που έχετε  και υιοθετήστε υγιεινές συνήθειες για εσάς τους ίδιους.

Το παρασκήνιο ή κάποια θέματα υγείας και κυρίως ψυχολογίας χρειάζονται ακόμα προσοχή  και σωστή αντιμετώπιση.  Φροντίστε να κοιμάστε, να ξεκουράζεστε και να είστε κοντά στη φύση και στη δημιουργικότητα σας.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comments 03

 1. Κωνσταντίνος
  05/02/2023

  εξαιρετικό..
  Πολυ καλό..
  Μπραβο

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *