Ντέμης Νικολαΐδης & Κατερίνα Παναγοπούλου Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Avatar photo Mari Giova 26/03/2022

Ντέμης Νικολαΐδης και Κατερίνα Παναγοπούλου

Η Αλήθεια αποκαλύπτεται!

 

Ένας  Άντρας Παρθένος και μια Γυναίκα Ταύρος

 Τι απαντούν οι πλανήτες για την σχέση τους ;

Υπάρχει ένας μυστικός έρωτας ή μια απλή φιλία;

 

Ένα ζευγάρι που θέλει να προφυλάξει την προσωπική του ζωή από τα αδιάκριτα βλέμματα. Είναι άραγε μαζί ή απλά φίλοι που συναντήθηκαν σε κοινή παρέα;

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου και ο πλανήτης των σχέσεων η Αφροδίτη του είναι στον Σκορπιό, το ζώδιο του μυστηρίου και των μυστικών. Είναι δεδομένο λοιπόν, πως θέλει πάντα να κρατάει την ερωτική του ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και πολύ καλά κάνει. Οι πλανήτες όμως, μιλούν και μας αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά τους!

Η Σελήνη του Ντέμη είναι στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και η Σελήνη για ένα αντρικό Ωροσκόπιο δείχνει το πρότυπο της ιδανικής γυναίκας που έχει αυτός ο άντρας μέσα του.

Μαντέψτε που είναι ο Ήλιος~ ο ιδανικός άντρας για την καταξιωμένη δημοσιογράφο του Mega… Η Κατερίνα έχει γεννηθεί κάτω από τον Ήλιο του Ταύρου στις τελευταίες μοίρες. Ο Ήλιος της και η Σελήνη του Ντέμη ενώνονται κάτω από την ίδια μοίρα στο ίδιο ζώδιο της Αφροδίτης και του σταθερού γήινου Έρωτα.

Μια ισχυρή ένδειξη ερωτικής ένωσης η Σύνοδος Ήλιου και Σελήνης και μάλιστα στις ίδιες μοίρες! Για την δύναμη της επιρροής αυτής Ήλιου και Σελήνης σε μια συναστρία δύο ανθρώπων  έχει γράψει ο Πτολεμαίος στην τετράβιβλο.  Μια ισχυρότατη ένδειξη πως εδώ υπάρχει η αρχή ενός δυνατού έρωτα, που αν ξεπεράσει τους ισχυρούς κλυδωνισμούς των εκλείψεων της Άνοιξης, μπορεί να οδηγήσει στα σκαλιά της Εκκλησίας τους δύο πρωταγωνιστές! Αν θα ξεπεράσουν την κρίση αυτό είναι και στην δική τους ελεύθερη βούληση και θέληση.

Η σχέση τους είναι ένας δυνατός έρωτας που όμως πρώτα θα πρέπει να δοκιμαστεί στην έκλειψη της 16ης  Μαΐου.  Η έκλειψη και πανσέληνος του Μάη γίνεται ακριβώς πάνω στον Ήλιο στα γενέθλια της Κατερίνας Παναγόπουλου και επηρεάζει τον ισχυρό δεσμό της με τον Ντέμη φανερώνοντας όσα προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Εύχομαι να αντέξουν τα κύματα των εκλείψεων. Τα άστρα δείχνουν, δεν εξαναγκάζουν.

 

 

Το παρόν άρθρο έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό  TYΠOS TV μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022.

 

 

 

Διαβάστε τις 12 μοίρες του Έρωτα για το πώς ερωτεύονται τα 12 ζώδια και με ποιούς ταιριάζουν στο marigiova.gr για να μάθετε τα πάντα για το ερωτικό ταίρι του δικού σας ζωδίου!!!

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *