Η πιο σημαντική βδομάδα 6~12 του Σεπτεμβρίου ξεκινά, με οδηγό τη Νέα Σελήνη!

Avatar photo Mari Giova 06/09/2021
Ποιες αλλαγές οδηγούν στην επιτυχία τα 12 ζώδια;

Το μήνυμα της εβδομάδας: Η ρουτίνα ανατρέπεται! Ο ενθουσιασμός κερδίζει!

Η βδομάδα που ξεκινά έχει τα πιο σημαντικά φαινόμενα του Σεπτέμβρη και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σχέσεων, συνεργασιών, επαγγελματικών συνθηκών και στόχων.

Η όψη του Άρη και του Δία  με τον Πλούτωνα– σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά- δίνει σε προσωπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο τεράστια δύναμη μεταμόρφωσης και για ό,τι αξίζει…  αναγέννησης!

Οι πλανήτες ωθούν την δράση σε αναθεώρηση, αναδιαμόρφωση, μια νέα ματιά και γνώση που ξεπηδά από την εμπειρία χρόνων. Στην απλή ζωή θα είναι πιο εύκολο και σίγουρα λυτρωτικό να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, διατροφής και άσκησης αλλά και εργασιακής δημιουργικότητας και ανανέωσης με πιο μοντέρνους και πρωτοποριακούς τρόπους.

Όποιος ακολουθήσει την αλλαγή, την ανανεωμένη Ροή

μέσα από την γνώση και την εμπειρία του χρόνου θα βγει νικητής.

Στην παγκόσμια κοινότητα ο τομέας της Υγείας αλλά και των εργασιακών δικαιωμάτων, της τεχνολογίας και της επιστημονικής έρευνας στην αεροδιαστημική, την ρομποτική, το διαδίκτυο και τα ραδιοσυστήματα -όπως πολλές φορές έχω γράψει και πει δημόσια σε άρθρα μου και εκπομπές-  η έρευνα στην δομή του DNA αλλά και των εμβολίων, φαρμάκων και στην μοριακή δομή  του covid θ’ αναθεωρηθούν και θα γίνουν άλματα βελτίωσης, ανακαλύψεων και αποκαλύψεων! Οι επιστήμονες θα έρθουν πιο κοντά στην αλήθεια μέσα από έρευνα παλιότερων και νέων ευρημάτων.

Η ίδια όψη έγινε πρώτη φορά 20/4 με επιρροή τον Απρίλιο και αρχές Μαΐου, τώρα επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά στις 11/9  αλλά με  ανάδρομους φαινομενικά Δία και Πλούτωνα, να δείχνουν την αλλαγή και διόρθωση- βελτίωση παλιότερων δεδομένων αλλά και την αποκάλυψη μυστικών και σημαντικές ανακαλύψεις και τελευταία φορά θα συμβεί στις 27/11 -με επιρροή τουλάχιστον 30 ημερών γύρω από το επίκεντρο της όψης.

 

Κριός   Έχετε μια ακατανίκητη ενέργεια αναγέννησης και επιτυχίας!

Η εβδομάδα ξεκινάει με ένα δυναμικό τρίγωνο-ευνοϊκή όψη- του κυβερνήτη σας Άρη με τον Πλούτωνα. Κατακτάτε και τον πιο δύσκολο στόχο, βρίσκετε λύσεις και υποστήριξη στον τομέα της εργασίας, των δημόσιων υπηρεσιών ή της ψυχοσωματικής υγείας και ευεξίας.

Οι Κριοί του 3ου Δεκαημέρου και κυρίως 13-15 Απριλίου την Δευτέρα έχετε μια σημαντική εύνοια από μια σημαντική γνωριμία ή φιλία σας αλλά ταυτόχρονα η υπομονή σας εξαντλείται με ένα σημαντικό πρόβλημα ή κάποιον που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Μπορείτε να βρείτε την καλύτερη λύση, αν ενεργήσετε με λογική και την γνωστή  ευφυία σας!

Αφήστε στην άκρη τον εγωϊσμό σας και προσέξτε να μην πληγώσετε τον σύντροφο ή έναν σημαντικό συνεργάτη κοντά στις 8 Σεπτεμβρίου.

Αξιοποιήστε αυτήν την βδομάδα του Σεπτέμβρη που σας επιφυλάσσει μια διπλή ευκαιρία και βοήθεια. Αλλάζοντας την καθημερινότητα και υιοθετώντας καινούριες πιο δημιουργικές συνήθειες στην φροντίδα του σώματος και της υγείας σας αλλά και ανανεώνοντας τις εργασιακές σχέσεις και συνθήκες θα κερδίσετε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση αλλά και βελτίωση των οικονομικών και επαγγελματικών σας προοπτικών.

.

 

Ταύρος   Μια απρόσμενη ευκαιρία σας δίνει χαρά!

Ακόμα και αν ανήκετε στους Ταύρους του Απρίλη και των αρχών Μαΐου που έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δει την ζωή τους να αλλάζει, υποδεχτείτε αυτήν την βδομάδα με χαμόγελο!

Μέσα από αγαπημένα πρόσωπα, τον έρωτα, την τέχνη, την δημιουργία, τα παιδιά και την χαρά της ζωής ξαναβρίσκετε τον δρόμο για την ολοκλήρωση και την ευτυχία.

Ανανεώστε την εμφάνιση και τον τρόπο που προβάλετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, αναθεωρήστε παλιές συνήθειες και θα δείτε τους στόχους σας να παίρνουν νέα ενέργεια!

 

 

Δίδυμοι   Ανανεώστε τον χώρο σας και θα νιώσετε απελευθερωμένοι!

Με την καινούρια βδομάδα και τη νέα Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας  επενδύστε σε ό,τι σας δίνει χαρά και αντέχει στον χρόνο. Ανανεώστε τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο, οργανώστε και ξεκαθαρίστε τα χρήσιμα από τα άχρηστα και περάστε απλές καθημερινές στιγμές με την οικογένειά σας.

Η ψυχολογία σας θα αλλάξει όταν δημιουργήσετε έναν απλό και χρηστικό αλλά και δημιουργικό χώρο για να νιώθετε ελευθερία και ανεμελιά!

Φλερτ, μηνύματα και μια όμορφη είδηση ή επίσκεψη  από αγαπημένα σας πρόσωπα  ακόμα και ένα ταξιδάκι σας χαρίζει στιγμές ευτυχίας.

Ο ερωτικός σας σύντροφος ή τα παιδιά σας σας απασχολούν άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε σας προβληματίζουν- ιδιαίτερα από 6-8-  αλλά πάντα βρίσκονται λύσεις για όσους αγαπιούνται.

 

 

Καρκίνος   Η Νέα Σελήνη γεννιέται στον δρόμο της χαράς!

Καλωσορίστε το καινούριο που γεννιέται μαζί με το ‘δικό σας’  φεγγάρι την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και επηρεάζει με την μυστική του ενέργεια  από την Δευτέρα 6 ως την Δευτέρα 20 προς 21 Σεπτέμβρη.

Αυτό το ταξίδι της Σελήνης που κυβερνά πάντα το δικό σας ευαίσθητο και συνάμα απίστευτα δυνατό ζώδιο, αυτήν την φορά ξεκινά στον ‘οίκο της χαράς’.  Τα συναισθήματα, η διαίσθηση, η έμπνευση και το χάρισμα της επικοινωνίας  δένουν σαν δυνατή αλυσίδα από κρίκους με τα όνειρα και τους στόχους μιας ομάδας ανθρώπων με κοινό όραμα και στόχους. Είναι οι φίλοι, οι σύντροφοι και οι συνταξιδιώτες σας.

Εμπνευστείτε από το καινούριο μαζί με την αξία του παλιού και δοκιμασμένου και θα προχωρήσετε σε νέους δρόμους. Απλά ακολουθήστε το φως της ψυχής του σύμπαντος που σας οδηγεί…

 

 

Λέων    Μια σημαντική είδηση έρχεται ξαφνικά μαζί με την επιτυχία!

Το καινούριο γεννιέται και σας γεμίζει με  αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Οικονομικά ανοίγονται νέες προοπτικές και όσο ακολουθείτε με οργάνωση και πίστη τους επαγγελματικούς σας στόχους, τόσο αυτοί θα καρποφορούν και θ’ αποδίδουν.

Πιο σημαντικό όμως, για εσάς είναι μια σχέση ζωής ή μια σημαντική συνεργασία που έφτασε η στιγμή να κατακτήσετε… και τα αστέρια μαζί με τον Ήλιο και τη Σελήνη θα σας πάνε στην κορυφή του πεπρωμένου σας!

Αλλάξτε και ανανεωθείτε και μαζί με εσάς θα απογειωθεί η φήμη και η καριέρα σας, ένα μεγάλο ταλέντο ή μια συντροφική σχέση ζωής. Εναλλακτικές τεχνικές, νέες τεχνολογίες, η αστρολογία και η συμβουλευτική το καινούριο και το πρωτοποριακό σε αρμονία με το παλιό θα είναι τα όπλα σας!

 

Παρθένος    Ήλιος και Σελήνη μαζί  προαναγγέλλουν μια σημαντική αλλαγή και μια νέα αρχή ζωής!

Ο Ήλιος και η Σελήνη συναντιόνται μια φορά κάθε χρόνο στο ζώδιο σας αλλά αυτήν την φορά σας δίνουν μια ξαφνική κεραυνοβόλα ευκαιρία αλλαγής και αναγέννησης.

Ο πλανήτης Ουρανός σε όψη αναπάντεχης τύχης με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιό σας ευνοεί μια νέα αρχή για όλους τους Παρθένους αλλά πιο πολύ εσάς που έχετε τα γενέθλιά σας τις μέρες κοντά στις 7 Σεπτεμβρίου!

Ανοίξτε τα φτερά σας και κατακτήστε ακόμα και τους πιο μακρινούς στόχους. Αφεθείτε στις αλλαγές και την ανανέωση. Επενδύστε σε νέες γνώσεις, ταξίδια και επικοινωνία με νέους τρόπους και τεχνικές.

Μια συμφωνία, ένα συμβόλαιο, μια αγοραπωλησία ή ακόμα και ένας δεύτερος γάμος ευνοεί πιο πολύ και πιο γρήγορα τους Παρθένους από 3-9 Σεπτεμβρίου!

Εσείς που είστε 16-18 Σεπτεμβρίου έχετε απίστευτη δύναμη, ερωτισμό και ενέργεια να πετύχετε το ακατόρθωτο.

 

 

Ζυγός     Ξεπεράστε την ανασφάλειά σας και τολμήστε!

Αξιοποιήστε τις μέρες αυτής της εβδομάδας  κυρίως ως την Τετάρτη, που ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη σας χαρίζει σαγήνη και λάμψη! Εκπέμπετε την ομορφιά και την αρμονία και μαγνητίζετε τις ευκαιρίες και τα βλέμματα θαυμασμού.

Η δημιουργία, η τέχνη, οι χαρούμενες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα σας εμπνέουν με όνειρα και σχέδια που σιγά σιγά  παίρνουν σάρκα και οστά.

Κρατήστε για λίγο ακόμα μυστικούς τους στόχους σας και βρείτε νέους ή ανανεωμένους τρόπους αύξησης και τακτοποίησης των οικονομικών σας θεμάτων.

 

 

Σκορπιός     Ακατανίκητη η δύναμή σας μαζί με ιδανικούς συμμάχους!

‘Η ισχύς εν τη ενώσει!’ Μαζί με σημαντικούς άλλους, μέσα από συλλογική ομαδική δουλειά μπορείτε να κατακτήσετε σημαντικούς στόχους και όνειρα.

Ανανεώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε ή διαφημίζετε την δουλειά σας. Ξαναδείτε με άλλη ματιά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επενδύστε σε φίλους και σε νέους τρόπους και μέσα επικοινωνίας, συνεργασίας και προβολής.

Ο Δίας σε αρμονική όψη με τον δικό σας Πλούτωνα σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά  σας ωθεί να αναθεωρήσετε τι αξίζει να κρατήσετε και τι όχι για να έρθει το καινούριο… Μπορείτε τώρα να βρείτε δημιουργικούς τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων αλλά και αξιολόγησης σχέσεων. Ανανεώστε τον επαγγελματικό χώρο σας ή το σπίτι και αμέσως θα νιώσετε πιο δημιουργικοί και ελεύθεροι.

Η Αφροδίτη έρχεται το βράδυ της Παρασκευής στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει ως τις 6 Οκτωβρίου, για να τονίσει την γοητεία και τον μαγνητισμό που ασκείτε στους γύρω σας, να δώσει έμφαση στην πειθώ των επιχειρημάτων σας αλλά και για να αναμοχλεύσει συναισθήματα και συγκινήσεις.

 
Τοξότης    Αλλάζετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα!

Μέσα από νέους τρόπους, καινούριες τεχνικές και νέες τεχνολογίες, όπως το διαδίκτυο αλλά και με την προσέγγιση παλιών ή νέων συνεργατών η καριέρα σας αλλάζει και εκτοξεύεται.

Προβάλλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, παρακολουθήστε κοικωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις, συμμετέχετε σε ενέργειες και δράσεις εθελοντισμού και θα κερδίσετε κι εσείς μέσα από την προσφορά σας.

Με την αρμονική όψη του κυβερνήτη σας Δία με τον Πλούτωνα ευνοείτε κάθε μορφή επικοινωνίας και διαφήμισης. Αναθεωρήστε σωστά και λάθη, υιοθετήστε νέες πιο υγιεινές συνήθειες, ανανεώστε τις εργασιακές και φιλικές σας σχέσεις αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο και θα εισπράξετε αναγνώριση και οικονομικά οφέλη !

 

 

Αιγόκερως  Νέοι ορίζοντες ανοίγονται  μπροστά σας…

Μια νέα αρχή ή μια υπέροχη δεύτερη ευκαιρία αλλάζει την κοσμοθεωρία σας, την οπτική και το μέλλον σας.

Εκφράστε κάθε δημιουργικό σας ταλέντο και επικοινωνιακό χάρισμα, ασχοληθείτε με μακρόπνοα σχέδια και εμπλουτίστε τα προσόντα και το βιογραφικό σας μέσα από νέες σπουδές ή σεμινάρια. Η γνώση, τα βιβλία, μεγάλα ταξίδια και η επικοινωνία με άτομα από άλλες κουλτούρες σας ανοίγουν νέους δρόμους δημιουργίας, σοφίας και έρωτα !

Αν ανήκετε σε αυτούς που θέλουν να αλλάξουν χώρα ή αν θαυμάζετε διαφορετικούς πολιτισμούς είναι η ιδανική εποχή να ταξιδέψετε ή να ανοίξετε νέους δρόμους επικοινωνίας με χώρες του εξωτερικού, εταιρείες και μεγάλους οργανισμούς ακόμα να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Το διαδίκτυο, οι νέες τεχνολογίες, ένα βιβλίο ή μια ξαφνική έμπνευση θα είναι η αρχή ενός υπέροχου προορισμού!

Εσείς που έχετε απογοητευτεί από τις ερωτικές σχέσεις ΄θα έχετε μια απρόσμενη δεύτερη ευκαιρία ζωής! Νέες ελπίδες και για όσους προσπαθείτε να γίνετε γονείς.

 

Υδροχόος   Δημιουργείστε τη ζωή που θέλετε!

Όπως έχει πει η Coco Chanel ‘δεν μου άρεσε η ζωή που είχα και έφτιαξα την ζωή που θέλω’. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ουρανός αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιεί μια εξαιρετικά ευνοϊκή όψη ιδιομοιρίας – στην ίδια ακριβώς μοίρα- με τη Νέα Σελήνη που επηρεάζει από τις 6 Σεπτεμβρίου και τουλάχιστον ως την Πανσέληνο στις 21.

Έφτασε το χρονικό όριο, ακούγεται η σάλπιγγα του πεπρωμένου, ν’ αλλάξετε ό,τι δεν εξελίσσεται, να αφήσετε τους περιορισμούς μιας τοξικής κατάστασης, ν’ απελευθερώσετε την δημιουργικότητα, τα συναισθήματα και την ψυχή σας.

Μια ευκαιρία αλλαγής ή ανακαίνισης του σπιτιού, του εργασιακού χώρου, του τόπου ή και της χώρας που είστε αν δεν έχει ήδη έρθει, θα έρθει τώρα. Ακόμα και αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σταθερές σας θα είναι ευεργετικές. Μια οικονομική συμφωνία, ένα λογιστικό παραθυράκι, η αξιοποίηση παλιών και νέων πηγών εσόδων και της ακίνητης περιουσίας, μια επιχορήγηση είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια μιας σημαντικής αλλαγής στην πορεία σας. Μην φοβηθείτε, συμβουλευτείτε ειδικούς ακόμα και θεραπευτές, ακούστε την καρδιά σας και οδηγηθείτε σε μια νέα εξέλιξη.

Το στάσιμο βαλτώνει, η ροή ανανεώνει.

 

 

Ιχθύες   Ανανεώστε ό,τι σας  ενώνει με τους συντρόφους σας και επενδύστε σε νέες συμμαχίες.

Είναι σημαντική η νέα βδομάδα και η Νέα Σελήνη, για να κάνετε μια νέα αρχή και να αναθερμάνετε όλο το φάσμα των διαπροσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων. Σκεφτείτε πως για να πετύχετε μια αρμονική προσωπική και επαγγελματική ζωή χρειάζεστε συμμάχους στο πλευρό σας και όχι αντιπάλους και εχθρούς.

Επικοινωνήστε με όπλο τις νέες τεχνολογίες, το διαδίκτυο αλλά και στην απλή καθημερινότητά σας χαμογελώντας στον διπλανό σας και βρίσκοντας κοινούς στόχους. Μην δίνετε αφορμή για σχόλια και παρασκηνιακές ενέργειες στους δύσπιστους και ανανεωθείτε με μικρά ταξίδια, συναντήσεις και νέες ιδέες.

Το πιο σημαντικό δείτε τι πρέπει ν’ αλλάξετε ή ν’ αναθεωρήσετε στα ‘μηνύματα’ που περνάτε στο περιβάλλον σας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. Πείτε μας κάτι για τους Κριού; του πρωτου δεκαημέρου?
    Σας ευχαριστω

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *