Ο Νοέμβρης που αλλάζει την ιστορία για τα 12 ζώδια

Avatar photo Mari Giova 01/11/2021
Το φως ξεπηδάει μέσα από την ρωγμή φέρνοντας μια νέα μέρα!

 

Ένας νέος μήνας ξεκινά που περικλείει όλα τα γεγονότα του 2021 και το τελικό ξεκαθάρισμα όλων όσων ζήσαμε, επιλέξαμε και αποφασίσαμε.

Στην καρδιά του Νοέμβρη υπάρχει

η μεταμόρφωση και η αναγέννηση, το τέλος και μια νέα ουσιαστική αρχή.

Μια φωτεινή αρχή που γεννιέται μετά την έκρηξη αλλά αφήνει 

ατόφιο το χρυσάφι της ζωής!

Μια εκρηκτική πολυαστρία συμβαίνει στον ουρανό του Νοέμβρη τέσσερις σημαντικοί πλανήτες συναντιόνται στο ζώδιο του μυστηριώδη Σκορπιού βάζοντας φωτιά στα συναισθήματα, την καρδιά και την ψυχή του κόσμου. Μια φωτιά που ανοίγει τον δρόμο για γεγονότα μεταμόρφωσης και ριζικών αλλαγών.

Όσοι δίσταζαν να τολμήσουν ένα μεγάλο βήμα, τώρα θα βρουν την δύναμη να απελευθερωθούν, για να ακολουθήσουν τα όνειρα και την καρδιά τους. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να φύγουν από μια σχέση ή δουλειά που δεν τους έδινε χαρά και τους πίεζε.

 

 

Το κλειδί που ανοίγει ένα παράθυρο στο φως είναι ν’ αγκαλιάσουμε όλοι και να συγχωρήσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας, ν’ αγαπήσουμε τα σκοτεινά και τα φωτεινά σημεία μας, όπως η γη ισορροπεί το φως του ήλιου και το σκοτάδι της νύχτας. Να δούμε τους φόβους και τα εμπόδια που εμείς οι ίδιοι βάζουμε στον δρόμο για την αγάπη και την χαρά και να τα παραμερίσουμε για να προχωρήσουμε στην ζωή που εμείς θέλουμε και δημιουργούμαι.

 

Η Θετική δήλωση του Νοέμβρη μπορεί να είναι:

Συγχωρώ και αγαπώ τον εαυτό μου.

Το φως  και οι σκιές μου είμαι εγώ σε μια υπέροχη αρμονία

με τον κύκλο της φύσης και τους νόμους του σύμπαντος.

Προχωρώ, εξελίσσομαι και ακτινοβολώ με το δικό μου φως και σκοπό.

 

‘‘Τα παιδιά δείχνουν τις ουλές τους σαν μετάλλια. Οι εραστές τις χρησιμοποιούν σαν ένα μυστικό προς αποκάλυψη. Ένα σημάδι είναι αυτό που συμβαίνει, όταν η ζωή γίνεται σάρκα.’’ Leonard Cohen μτφ Μάρι Γιόβα

 

 

Τεχνική για εσωτερική δύναμη και θετική ενέργεια.

 

Είναι πολύ σημαντικό τον Νοέμβριο, με την πολυαστρία στον σκοτεινό Σκορπιό, να ανοίξουμε την ζωή, το σπίτι και την καρδιά μας και να αφήσουμε το φως του Ήλιου να μπει.

Ανανεώστε την ενέργεια του χώρου σας αλλά και τη δική σας δύναμη αφήνοντας το Λιόφως να σας ζεστάνει. Κρατήστε την ενέργειά του με φωτεινά χρώματα στο ντύσιμο, ακόμα και στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Προτιμήστε τον πολύτιμο χρυσό σαν κόσμημα φωτεινής ενέργειας και λευκούς ή κίτρινους πολύτιμους λίθους.

 

 

Οι όψεις του μήνα οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις.

 

Πρωτομηνιά με το δεξί για όλα τα ζώδια! Ο Ερμής και ο Δίας έρχονται με δώρα στην αρχή του Νοέμβρη.

Η 1η Νοεμβρίου και η τελευταία βδομάδα είναι το καλύτερο κομμάτι ενός εκρηκτικού μήνα! Αυτές οι μέρες ευνοούν σημαντικές νέες ιδέες και καινοτομίες, συζητήσεις και συναντήσεις, αγορές και πωλήσεις, συμφωνίες και συμβόλαια.

Η ψυχολογική φόρτιση από τις 2 ως τις 21 του μήνα ξεπερνάει την ισχύ πυρηνικής έκρηξης και οδηγεί αυτούς που δίσταζαν σε μια ουσιαστική απόφαση και αλλαγή ζωής. Οι αληθινές σχέσεις θα δυναμώσουν, ενώ αυτές που στηρίζονταν στο συμφέρον και την πίεση θα φύγουν, για να ανανεωθεί η ενέργεια και η δημιουργία.

Πρωταγωνίστρια η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό από τις 4 Νοεμβρίου ως την έκλειψη Σελήνης στις 19,  θα απελευθερώσει και θα λυτρώσει από τοξικές σχέσεις και πληγές του παρελθόντος όλα τα ζώδια. Σαν ένα ‘πλανητικό ξεδιάλεγμα’ για να φύγει η άμμος, τα σκουπίδια και η λάσπη και να μείνει ατόφιο το χρυσάφι.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης με επίκεντρο την 19η Νοεμβρίου δίνει δύναμη και πίστη στο πιο πολύτιμο του κάθε ζωδίου ξεχωριστά.

Το κλειδί της επιτυχίας, ν’ ακολουθήσεις τα όνειρα και την καρδιά σου. Στις αλλαγές που ήδη ξεκίνησαν θα σε οδηγήσουν η πίστη, η διαίσθηση και αυτά που αγαπάς.

Ένα σπάνιο φαινόμενο ξεκινάει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη ο πλανήτης της Αρμονίας επισκέπτεται το ζώδιο του Αιγόκερου και θα παραμείνει ως τις αρχές Μαρτίου του 2022!

Μια σπάνια σε διάρκεια διέλευση της Αφροδίτης από ένα γήινο ζώδιο συμβαίνει τώρα και επηρεάζει όλες τις σχέσεις προσωπικές, οικονομικές και επαγγελματικές. Σχέσεις και συνεργασίες που στηρίζονται στην εμπειρία και την ωριμότητα του χρόνου, στην λογική και την σύνεση θα αποκτήσουν δύναμη και κοινωνική καταξίωση.

 

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ως τις 24 ο Ερμής από τον Σκορπιό δίνει ένα πιο βαθύ χρώμα στην επικοινωνία και την σκέψη,  ενώ οδηγεί στην έρευνα μυστικών και παρασκηνιακών ενεργειών σε προσωπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Αναμένονται όλο τον Νοέμβριο θεαματικές επιστημονικές και ιατρικές ανακαλύψεις με αλματώδη πρόοδο στην έρευνα του DNA.

Στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος λαβωμένος αλλά γεμάτος αλήθεια και ψυχική δύναμη αφήνει τα μυστήρια του Σκορπιού και ξαναβρίσκει την αισιοδοξία, την χαρά και την ανεμελιά της ζωής στο ζώδιο του Τοξότη. Εκεί στις 24 θα συναντήσει τον Ερμή και θα δώσει πιο φωτεινά χρώματα στην επικοινωνία.

 

 

Κριός     Επενδύστε σε στόχους μαζί με τους συντρόφους σας.

Διεκδικείτε αυτά που θεωρείται δικά σας με δύναμη και πάθος. Κοιτάξτε κατάματα τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Ακούστε τις επιθυμίες σας. Οι απώλειες θα είναι περισσότερες, αν λειτουργήσετε επιθετικά και εγωιστικά.

Η Νέα Σελήνη μεγενθύνει τις ανασφάλειές σας προσωπικές ή οικονομικές. Ακούστε την διαίσθησή σας και προστατεύστε με τις συμβουλές ειδικών, οικονομικές υποθέσεις. Ιδιαίτερα προσέξτε την επικοινωνία σας και ποιους εμπιστεύεστε..

Η Αφροδίτη σας βοηθάει να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

Στις 2 Νοεμβρίου διαφυλάξτε επαγγελματικές συνεργασίες. Στις 6 και από τις 22 Νοεμβρίου η αισιοδοξία επιστρέφει.

 

 

Ταύρος    Μετά την κρίση χτίζετε σε σταθερά θεμέλια.

Αν διστάζατε να αλλάξετε μια σχέση ή μια συνεργασία τώρα ήρθε η ώρα. Απελευθερωθείτε και δημιουργήστε νέα σχέδια και μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Η Νέα Σελήνη  σηματοδοτεί μια νέα πορεία ή το τέλος ενός κύκλου μέσα από μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Αξιοποιήστε την εμπειρία  και ακολουθήστε τον δρόμο της σύνεσης.

Σημαντικοί φίλοι και γνωριμίες μπορούν να σας βοηθήσουν, να βρείτε διεξόδους και λύσεις.

Η Αφροδίτη από τις 5 Νοεμβρίου ως τις αρχές Μαρτίου ευνοεί σχέδια και σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία.

 

 

Δίδυμοι     Προετοιμάζετε τον δρόμο για μεγάλους στόχους.

Αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο αλλάζετε και σχέδιο ζωής. Φροντίστε την ψυχολογία σας και βάλτε όρια στις υποχρεώσεις που σας εξαντλούν.

Η Νέα Σελήνη είναι πιο πιεστική για την καθημερινότητα και εργασιακά θέματα. Προσέξτε τις σχέσεις σας με υπαλλήλους ή συναδέλφους σας και πρακτικά θέματα που σας αγχώνουν.

Φροντίστε την υγεία σας και των δικών σας ανθρώπων και τονώστε την ψυχολογία σας με βόλτες στην φύση και μικρές  αποδράσεις που θα σας αναζωογονήσουν. Το παρασκήνιο και μυστικά φέρνουν ανατροπές.

 

 

Καρκίνος     Η επανάσταση του έρωτα.

Προετοιμαστείτε για αλλαγές και νέα πορεία. Ένας συλλογικός στόχος σας αλλάζει τις ισορροπίες σε όλες τις σχέσεις ακόμα και τις επαγγελματικές συμφωνίες. Έντονα συναισθήματα και διεκδικήσεις.

Η Νέα Σελήνη προκαλεί εκρήξεις δημιουργίας και έρωτα. Οι καλλιτέχνες και οι επιχειρηματίες είστε στην πιο παθιασμένη και δημιουργική σας φάση.

Φίλοι ή σύντροφοι  αλλάζουν και μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις μυστικών και μπερδέματα.

Οικονομικά ζητήματα σας προκαλούν ανασφάλεια.

Μπορείτε να απελευθερωθείτε από ανασφάλειες και να χαρείτε με την παρέα αγαπημένων προσώπων.

 

 

 

Λέων      Οι ανατροπές σας κάνουν πιο δυνατούς.

Επαγγελματικές αλλαγές επηρεάζουν τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Φροντίστε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η επαγγελματική στέγη ακολουθεί το πνεύμα αλλαγών.

Η Νέα Σελήνη πυροδοτεί την ανασφάλειά σας και  σας οδηγεί σε αναθεωρήσεις.

Πιο πολύ επηρεάζεστε οι Λέοντες του 1ου και 2ου δεκαημέρου σε βασικούς τομείς. Οικογενειακά θέματα ή το σπίτι σας φορτίζουν.

Αποφάσεις και σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες είναι πιθανό να αλλάξουν.

Στα θετικά του Νοέμβρη είναι ότι  θα αντιμετωπίσετε  και θα λυτρωθείτε από φόβους.

 

 

 

Παρθένος    Βρίσκετε την ισορροπία μέσα από αλλαγές.

Ο τομέας της επικοινωνίας και των συμφωνιών κινδυνεύει να διαρραγεί. Από τις 5 Νοεμβρίου ως τις αρχές Μαρτίου η Αφροδίτη δείχνει τον δρόμο της αρμονίας, της γοητείας, της πειθούς και της λογικής .

Η Νέα Σελήνη δεν σας επηρεάζει αρνητικά, αλλά σίγουρα μαζί με δύσκολες όψεις του Ερμή προκαλείστε από τις συγκυρίες, να ξεπεράσετε εμπόδια και προβλήματα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα.

Μια θεόσταλτη αλλαγή ή συμβουλή δίνει την λύση!

Ένα σέρβις στο αυτοκίνητο ή το τηλέφωνό σας μπορεί να σας γλυτώσει από μικροπροβλήματα.

 

 

Ζυγός     Ακολουθήστε την καρδιά σας, μη φοβάστε να αλλάξετε.

Θέλετε να εξασφαλίσετε την σταθερότητα, όταν όλα αλλάζουν. Οικονομικά και συναισθηματικά θα δώσετε μάχες. Η νίκη απαιτεί τόλμη. Δημιουργείστε νέες συνθήκες. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Η Νέα Σελήνη σας κάνει πιο ευάλωτους και ανασφαλείς. Χρειάζεστε την αποδοχή και την αναγνώριση από τους γύρω σας συναισθηματικά αλλά και οικονομικά.

Δημιουργείστε όμορφες στιγμές με αγαπημένους και ανανεώστε το σπίτι σας για να νιώσετε πιο όμορφα.

Στο τέλος θα βγείτε νικητές. 1, 6 και 19 Νοεμβρίου η τύχη και οι συμπτώσεις είναι με το μέρος σας!

 

 

Σκορπιός    Ο δικός σας Νοέμβρης και η δική σας ζωή ξεκινά.

Χρόνια πολλά! Το ποτάμι προχωράει μπροστά και η ζωή σας είναι σε κομβικό σημείο αποφάσεων.

Πυροδοτούνται αλλαγές και ανατροπές σε μακροχρόνιες σχέσεις ή συνεργασίες. Μην φοβηθείτε, εσείς κρατάτε το κλειδί της ζωής σας. Η επικοινωνία με έμπειρα άτομα θα σας απογειώσει. Αγαπήστε τον εαυτό σας, συγχωρείστε και προχωρήστε μαζί με άλλους για ν’ αλλάξετε τον κόσμο σας.  

Ζείτε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και η μόνη συμβουλή είναι μην αντιστέκεστε στην ροή, ακολουθήστε την! Πνέει Δυνατός άνεμος συναισθημάτων.

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας φορτίζει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Οι σχέσεις δοκιμάζονται και θα παραμείνουν όσες έχουν γερές βάσεις στον χρόνο.

 

 

Τοξότης     Πετυχαίνετε την ανάπτυξη!

Μέσα από δημιουργικές καινοτομίες βελτιώνετε την οικονομική σας ζωή. Το παρασκήνιο και μυστικά λειτουργούν υπόγεια. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε και φροντίστε την υγεία σας μέσα από νέες συνήθειες.

Η  Σελήνη δυναμώνει μυστικά συναισθήματα και βαθύτερες επιθυμίες σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ακολουθήστε ό,τι αξίζει για εσάς.

Αλλιώς θα αντιμετωπίσετε ψυχοσωματικές αντιδράσεις, φοβίες και ανασφάλειες δικές σας ή αγαπημένων σας ανθρώπων. Φροντίστε τον εαυτό σας και ξεκουραστείτε, γιατί έχετε πιεστεί πολύ!

Προνοήστε για οικονομικές σας υποθέσεις που εξαρτώνται από δημόσιες υπηρεσίες και τρίτους.

Κερδίζετε μέσα από γνωριμίες και επικοινωνία!

 

 

 

Αιγόκερως    Αρπάξτε την ευκαιρία και κερδίστε.

Σε έναν κρίσιμο μήνα εσείς πετυχαίνετε επαγγελματικούς στόχους και κοινωνική καταξίωση. Θα χρειαστεί όμως, να διατηρήσετε την ισορροπία με σημαντικούς ανθρώπους.  

Ερωτικά και φιλικά μπερδέματα αλλά και πολλές αποκαλύψεις μυστικών πυροδοτούν ένταση και  δοκιμάζουν τις αντοχές αλλά και τις σχέσεις σας σε ένα ευρύ πεδίο …!

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και βρείτε ισορροπίες στην εργασία. Δεν χρειάζεται όμως, να ανησυχείτε για όλα!

Η Αφροδίτη από τις 5 Νοεμβρίου ως τις αρχές Μαρτίου στο ζώδιό σας  σας χαρίζει έντονη γοητεία και μαγνητισμό, επαγγελματική προβολή και ερωτικά καρδιοχτύπια.

 

Υδροχόος    Ριζικές αλλαγές.

Είστε στο κέντρο του κυκλώνα και αναγκάζεστε να αλλάξετε βασικούς τομείς της ζωής σας. Συνεργασίες και οικογενειακές σχέσεις ανατρέπονται. Απελευθερωθείτε και  ακολουθήστε τις αλλαγές.

Η Νέα Σελήνη δείχνει μια αλλαγή ή πίεση από τον χώρο της καριέρας που επηρεάζει την επαγγελματική σας στέγη, τον χώρο του σπιτιού και τις μέχρι πρότινος ‘σταθερές’ σχέσεις.

Με διπλωματικούς και λεπτούς  χειρισμούς μπορείτε να βρείτε λύσεις για ό,τι θέλετε να διασωθεί κυρίως επαγγελματικά και οικονομικά.

Πιο αισιόδοξες μέρες έρχονται μετά την έκλειψη Σελήνης στις 19 και ως το τέλος του Νοέμβρη με σημαντικούς ανθρώπους να σας στηρίζουν.

 

 

Ιχθύες    Κερδίζετε φίλους και στόχους.

Επικεντρωθείτε στις σημαντικές φιλίες και γνωριμίες με έμπειρα άτομα. Επικοινωνήστε ή ταξιδέψτε μαζί τους για έναν κοινό σκοπό και προσγειωθείτε για να πετύχετε!

Η Νέα Σελήνη από τις 4  και η Έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου θα αποδειχτούν γόνιμες και δημιουργικές για το δικό σας ζώδιο ακόμα και μέσα από ανατροπές.

Ένα διαφορετικό παράθυρο ανοίγει για σας με φως και αισιοδοξία μέσα από μια δεύτερη ευκαιρία, ένα ταξίδι, σπουδές και επικοινωνία με ανθρώπους διαφορετικούς αλλά πολύ ταιριαστούς για την εξέλιξή σας. Εξισορροπήστε τις  συγκρούσεις και ανοίξτε τον κύκλο γνωστών και φίλων.

 

Πλανητικό Υστερόγραφο παγκόσμιων εξελίξεων.

Οι νέες τεχνολογίες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η έρευνα του διαστήματος και οι πρωτοποριακές μέθοδοι στην Ιατρική- όπως ήδη έχω γράψει και έχω επιβεβαιωθεί από τον Δεκέμβρη του 2020- μπορούν να διαγράψουν μια θεαματική πορεία με αποκορύφωμα το τέλος του 2021.

Ο Άρης και η Νέα Σελήνη σε κόντρα με την παλιά ενέργεια του Κρόνου και τη νέα εποχή του Ουρανού όλο το 2021 είχε προμηνύσει  τις μεγάλες κλιματικές αλλαγές και τα ακραία γεωφυσικά φαινόμενα, όπως είχα γράψει στα άρθρα για τη νέα χρονιά. Είδαμε όλο το 2021  τις εκρήξεις Ηφαιστείων, τους σεισμούς και τις μεγάλες πυρκαγιές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια, όπως και πολιτικές αλλαγές και ανατροπές σημαντικών προσώπων και αυτά τα φαινόμενα ενεργοποιούνται έντονα τώρα και ως το τέλος της χρονιάς.

Οι πλανήτες πυροδοτούν παγκόσμια οικονομικά και πολεμικά γεγονότα μεταξύ σημαντικών προσώπων και κρατών, ακραία κλιματικά και γεωφυσικά φαινόμενα, οικονομικές και επαναστατικές ανατροπές και διεκδικήσεις. Ο Γάλλος πρόεδρος θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις και ανατροπές. Η Ελλάδα θα αναγκαστεί να δει ποιοι είναι οι εχθροί και οι σύμμαχοι. Ενώ οι ΗΠΑ δοκιμάζουν την δύναμή τους και ο Αμερικανός Πρόεδρος τις αντοχές του. Στην Βρετανία οικονομικοί κλυδωνισμοί και η Βασίλισσα θα προκαλέσουν ανασφάλειες στον λαό.

Ο Ήλιος από τις 23 Οκτωβρίου στο ζώδιο του τέλους και της αναγέννησης αποκαλύπτει την αλήθεια με ανατροπές ως τις 21 Νοεμβρίου σημαντικών πολιτικών προσώπων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης – που γίνεται στις 19 Νοεμβρίου- σηματοδοτεί οικονομικά- τράπεζες και πηγές πλούτου- και πολιτικά γεγονότα που θα φτάσουν ως την Άνοιξη του 2026, όταν ο πλανήτης Ουρανός θα είναι στο ίδιο σημείο της έκλειψης στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου κλείνοντας μια εποχή.

 Μάρι Γιόβα   

Instagram Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

 1. Silvia Senn
  02/11/2021

  Τα άρθρα σας είναι γραμμένα με ένα ιδιαίτερο ύφος και απόλυτα κατανοητά.
  Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνετε και προσωπικές συνεδρίες- προβλέψεις.
  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *