Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μεταμορφώνει τα σκοτάδια σε φως για τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 04/11/2021
Birds,Silhouettes,Flying,Above,The,Lake,With,New,Moon,At
Σε ποιον τομέα ζωής η Σελήνη ανοίγει μια ρωγμή για να μπει το φως από τις 4 ως 19 Νοεμβρίου;

‘Υπάρχει μια ρωγμή σε όλα. Από εκεί είναι που μπαίνει μέσα το φως.

Leonard Cohen

 

Μια μυστηριακή Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό σε σύγκρουση με τον Ουρανό και τον Κρόνο  ξεκινάει το ταξίδι της στις 4 Νοεμβρίου στις 23:15 και επηρεάζει έντονα και ανατρεπτικά ως την Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης στις 19 Νοεμβρίου τα 12 ζώδια.

Το ζώδιο του μυστηριώδη Σκορπιού βάζει φωτιά στα συναισθήματα, την καρδιά και την ψυχή του κόσμου. Μια φωτιά που ανοίγει τον δρόμο για γεγονότα μεταμόρφωσης και ριζικών αλλαγών.

Όσοι δίσταζαν να τολμήσουν ένα μεγάλο βήμα, τώρα θα βρουν την δύναμη να απελευθερωθούν, για να ακολουθήσουν τα όνειρα και την καρδιά τους. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να φύγουν από μια σχέση ή δουλειά που δεν τους έδινε χαρά και τους πίεζε. Σαν ένα ‘πλανητικό ξεκαθάρισμα’ για να φύγει η λάσπη και να μείνει ατόφιο το χρυσάφι της ζωής, αυτό που δίνει δύναμη και πίστη στα πιο πολύτιμα όνειρα του κάθε ζωδίου!

∗Αποσπάσματα του προλόγου εμπεριέχονται στις προβλέψεις όλου του Νοεμβρίου πατήστε το link.

 

 

Το κλειδί που ανοίγει ένα παράθυρο στο φως είναι ν’ αγκαλιάσουμε όλοι και να συγχωρήσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας, ν’ αγαπήσουμε τα σκοτεινά και τα φωτεινά σημεία μας, όπως η γη ισορροπεί το φως του ήλιου και το σκοτάδι της νύχτας. Να δούμε τους φόβους και τα εμπόδια που εμείς οι ίδιοι βάζουμε στον δρόμο για την αγάπη και την χαρά και να τα παραμερίσουμε για να προχωρήσουμε στην ζωή που εμείς θέλουμε και δημιουργούμαι.

Η Θετική δήλωση της νέας ενέργειας για να την λέμε κάθε μέρα ως τις 19 Νοεμβρίου

Συγχωρώ και αγαπώ τον εαυτό μου.

Το φως  και οι σκιές μου είμαι εγώ σε μια υπέροχη αρμονία

με τον κύκλο της φύσης  και τους νόμους του σύμπαντος.

Προχωρώ, εξελίσσομαι και ακτινοβολώ με το δικό μου φως και σκοπό.

 

Τεχνική για εσωτερική δύναμη και θετική ενέργεια.

Είναι πολύ σημαντικό από τις 4 Νοεμβρίου  με τη Νέα Σελήνη στον σκοτεινό Σκορπιό, να ανοίξουμε την ζωή, το σπίτι και την καρδιά μας και να αφήσουμε το φως του Ήλιου να μπει.

Ανανεώστε την ενέργεια του χώρου σας αλλά και τη δική σας δύναμη αφήνοντας τον Ήλιο να σας ζεστάνει. Κρατήστε την ενέργειά του με φωτεινά χρώματα στο ντύσιμο, ακόμα και στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Προτιμήστε τον πολύτιμο χρυσό σαν κόσμημα φωτεινής ενέργειας και λευκούς ή κίτρινους πολύτιμους λίθους.

 

Τα παιδιά δείχνουν τις ουλές τους σαν μετάλλια.

Οι εραστές τις χρησιμοποιούν σαν ένα μυστικό προς αποκάλυψη.

Ένα σημάδι είναι αυτό που συμβαίνει, όταν η ζωή γίνεται σάρκα.

Leonard Cohen  μτφ Μάρι Γιόβα.

 

  

Κριός       Σκάψτε βαθιά μέσα σας και θα βρείτε το δικό σας χρυσάφι.

Η Νέα Σελήνη ρίχνει φως βαθιά στη ψυχή σας και ανασύρει τις ανασφάλειές σας προσωπικές ή οικονομικές. Προστατεύστε οικονομικές υποθέσεις. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.

 

Ταύρος     Εκφράστε αυτά που σας πιέζουν και απελευθερωθείτε!

Η Νέα Σελήνη φωτίζει μια αλλαγή πορείας ή ακόμα και το τέλος ενός κύκλου για μια σημαντική σχέση ή συνεργασία.  Ακολουθήστε τον δρόμο δημιουργικών αλλαγών.

 

Δίδυμοι     Αποφορτιστείτε από την πίεση και την κούραση.

Η Νέα Σελήνη είναι πιο πιεστική για την καθημερινότητα και εργασιακά θέματα. Το περιβάλλον στην εργασία και τα οικονομικά σας αγχώνουν.  Τονώστε την ψυχολογία σας με βόλτες στην φύση.

 

Καρκίνος    Χρειάζεστε ελευθερία να ζήσετε τα όνειρά σας!

Η Νέα Σελήνη φωτίζει την δημιουργικότητα, τα ταλέντα και τον έρωτα αλλά εσείς νιώθετε πίεση και ρουτίνα με έναν συνεργάτη ή σύντροφο. Ακολουθήστε τους στόχους σας μέσα από αλλαγές ακόμα και αν αυτές είναι γροθιά στο μαχαίρι.

 

Λέων      Γύρω σας όλα αλλάζουν.

Η Νέα Σελήνη πυροδοτεί την ανασφάλειά σας και οδηγεί σε ανατροπές. Οι Λέοντες του Ιουλίου ως τις αρχές Αυγούστου βλέπετε τους γύρω σας να αλλάζουν και αναγκάζεστε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

 

Παρθένος    Όταν ο αέρας φυσάει αντίθετα αλλάξτε κατεύθυνση στα πανιά.

Η Νέα Σελήνη μαζί με τον Ερμή σας ωθεί να ξεπεράσετε εμπόδια της εργασιακής καθημερινότητας και προβλήματα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα. Μια αλλαγή οπτικής ή συμβουλή δίνει την λύση!

 

Ζυγός   Είστε έτοιμοι ν’ αλλάξετε τις επαγγελματικές συνθήκες.

Η Νέα Σελήνη βγάζει στο φως ανασφάλειες και φόβους είτε αφορούν μια συναισθηματική σχέση είτε την οικονομική σας ζωή . Ζητάτε την αναγνώριση από τους άλλους αλλά πρώτα εσείς πρέπει να πιστέψετε στην αξία σας.

 

Σκορπιός     Νέα αρχή και νέα Σελήνη για εσάς!

Ζείτε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και ανατροπών στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας και κρατήστε μόνο αυτούς που σας κάνουν να χαμογελάτε.

 

Τοξότης      Αλλάζει η εργασιακή σας καθημερινότητα.

Η Νέα Σελήνη πυροδοτεί μυστικούς φόβους και βαθύτερες επιθυμίες σας. Φροντίστε την ψυχολογία και την καθημερινότητά σας, αλλιώς θα αντιμετωπίσετε ψυχοσωματικές ενοχλήσεις.

 

Αιγόκερως     Σχέσεις και συνεργασίες αλλάζουν.

Ερωτικές και φιλικές σχέσεις πυροδοτούν ένταση και  δοκιμάζουν τις αντοχές σας …! Σημαντικοί συνεργάτες ή ένας συλλογικός στόχος περνάει ισχυρούς κλυδωνισμούς.

 

Υδροχόος     Απελευθερωθείτε και  ακολουθήστε τις αλλαγές.

Η Νέα Σελήνη βάζει ένα τέλος σε επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις που πρέπει να αλλάξουν για να απελευθερωθείτε από ‘χρέη’ και φορτία του παρελθόντος. Θέματα σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης ανατρέπονται.

 

Ιχθύες       Ανοίγετε μια δεύτερη ευκαιρία ζωής!

Η Νέα Σελήνη  φέρνει δημιουργικές αλλαγές. Μπορεί να κυνηγήσετε ένα όνειρό σας, ένα ταλέντο ή έναν έρωτα και για χάρη του να μετακομίσετε, να ταξιδέψετε ή απλά να αλλάξετε!

 Μάρι Γιόβα 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. DoraKL
    04/11/2021

    ΥΠΕΡΟΧΟ ΆΡΘΡΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ. ΚΑΛΉ ΝΈΑ ΣΕΛΉΝΗ. ΚΑΛΉ ΑΝΑΤΟΛΉ!

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *