Ο Ιούνιος σαν μαϊστράλι μας ταξιδεύει στην ανεμελιά και το παιχνίδι της ζωής!

Avatar photo Mari Giova 31/05/2022

Η ζωή είναι σαν τον ωκεανό μια ανοιχτή πρόσκληση να την εξερευνήσουμε!

Ο Ιούνιος φέρνει πολλούς θετικούς οιωνούς για πολλά ζώδια, με πολλούς πλανήτες να είναι στις καλύτερες θέσεις τους και να μπορούν να εκφράσουν τις καλύτερες ιδιότητες τους ενεργοποιώντας την θεά Τύχη!

Ο Άρης στο βασίλειο του τον Κριό ορμάει στην μάχη και την περιπέτεια με τόλμη και δύναμη, πάθος και ανίκητο πόθο.

Η Αφροδίτη στέφεται αυτοκράτειρα στον Ταύρο και μας δείχνει πώς να γευτούμε και να ρουφήξουμε ως την τελευταία του σταγόνα το πιο γλυκό κρασί του Έρωτα, των απλών στιγμών και απολαύσεων, της αρμονίας στις σχέσεις στην ομορφιά σε κάθε της μορφή.

Ο Ερμής από τις 3 Ιουνίου σταματάει τα παιχνίδια της ανάδρομης κίνησης και ξαναβρίσκει τον δρόμο της επικοινωνίας και των πληροφοριών αλλά και της περιπέτειας από τις 13 του μήνα στους ιδανικούς συντρόφους του, τους αέρινους Διδύμους τονίζοντας μικρές αποδράσεις και ταξίδια! 

Η Πανσέληνος στις 14 Ιουνίου στον αισιόδοξο Τοξότη ανοίγει τους ορίζοντες και την διάθεση για νέες ανακαλύψεις, αισιοδοξία, για μια περιπέτεια χωρίς σύνορα και περιορισμούς. 

Τέλος, η Νέα Σελήνη από τις 29 Ιουνίου μας γυρίζει στις ρίζες μας, στην αγκαλιά την πιο τρυφερή! 

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας γεμάτος πολλές και διαφορετικές εμπειρίες και τελικά εμείς επιλέγουμε το ταξίδι και τους συντρόφους αλλά και τον προορισμό στο πιο μεγάλο όνειρο!

 

 Οι πιο δημιουργικές μέρες τύχης

Για ταξίδια, συμφωνίες και επικοινωνία: 10, 20, 27 Ιουνίου.

Για ερωτικές συναντήσεις, διασκέδαση, καλλιτεχνικά γεγονότα και για αρραβώνα ή γάμο: 19, 21, 29  Ιουνίου.

Για κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και απρόβλεπτους χωρισμούς: 11 Ιουνίου!

 

Οι μέρες που θα χρειαστεί σύνεση και προσοχή

5, 6, 7, 14-18 και 30 Ιουνίου

 

Παγκόσμιο Υστερόγραφο

Παγκόσμια την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και στο τέλος του μήνα υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για την οικονομία στα αγαθά και στα χρηματιστήρια, για σκάνδαλα και οικονομικές ή διατροφικές απάτες, προσοχή σε τρόφιμα που δεν γνωρίζετε την πηγή τους για δηλητηριάσεις. Η γη και τα αγαθά της χρειάζονται προστασία.

 Ο Άρης με τον Κρόνο στην αρχή και με τον Πλούτωνα στο τέλος δυναμιτίζει την παράλογη βία και τις εκρήξεις.  Χρειάζεται προσοχή σε ταξίδια με τρένα και σιδηροδρόμους.  Η Ειρήνη πάντα είναι στο χέρι μας ας βασιλέψει. 

Κοντά στις 23 ένα σημαντικό πρόσωπο, ηγέτης κινδυνεύει με ανατροπή. Προσοχή σε αεροπορικά θέματα.

 Για όλα τα ζώδια, αφέσου στην περιπέτεια του Ιούνη και ζήστην με τόλμη.

“Μάθε πως να κυβερνάς το σκάφος σου και μη φοβάσαι τις καταιγίδες.”

Η ζωή είναι πιο γλυκιά όταν τολμάς να την ζήσεις!

 

Κριός    Βγαίνετε με ορμή μπροστά!

Αυτόν τον μήνα μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας να επενδύσετε στην ακίνητη περιουσία και τη γη αλλά κυρίως να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Μια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σχέση περνάει μέσα από αλλαγές αλλά πετυχαίνει να αναγεννηθεί. Ο Άρης όλο το μήνα συνεχίζει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο γεμίζοντας σας με δύναμη, ορμή, τόλμη, ερωτισμó αλλά και ένταση, που κάποιες φορές μπορεί να ξεφύγει και να οδηγήσει σε σύγκρουση. Ελέγξτε τα νεύρα σας μέσα από τη σωματική δραστηριότητα και την άσκηση. Προσέξτε την ταχύτητα!

 

Ταύρος   Σαγηνεύετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που σας χαρίζει γοητεία, πειθώ, ερωτισμό, πολλούς θαυμαστές αλλά και δυνατή επικοινωνία, πολλές συναντήσεις, συμφωνίες ταξίδια και κέρδη. Κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας και πολύ καλά κάνετε, γιατί κάποιοι λειτουργούν παρασκηνιακά. Μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστείτε την πρώτη εβδομάδα του μήνα και κοντά στις 18. Αξιοποιήστε ως τις 22 Ιουνίου την εύνοια της Αφροδίτης  για να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

 

Δίδυμοι  Ξαναβρίσκετε την ανεμελιά και το χιούμορ σας

Ο μήνας των γενεθλίων σας δηλώνει ένα καινούργιο ξεκίνημα ένα πλάνο ζωής που θα σας απασχολήσει μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας. Ήλιος και Ερμής στο δικό σας ζώδιο σε ορθή πορεία πλέον σας δείχνουν το δρόμο και τους συνοδοιπόρους σε αυτόν τον νέο κύκλο  δράσης, ανακάλυψης και περιπέτειας. Η Πανσέληνος στα μέσα του μήνα  αναταράσει ισορροπίες ανάμεσα σε σας και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

Καρκίνος    Υπομονή μέχρι να έρθουν τα καλύτερα

Η αναγνώριση στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι ο απόλυτος στόχος σας για τον Ιούνιο και πυροδοτεί εντάσεις  στις επαγγελματικές σας σχέσεις.  Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος αλλά και μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινάει στις 21 Ιουνίου και θα αρχίσετε να νιώθετε σταδιακά καλύτερα. 

 

Λέων  Ταξίδια, μεγάλα σχέδια και γνωριμίες σας απογειώνουν

Οι φίλοι αλλά και νέες σημαντικές γνωριμίες ανανεώνουν την ψυχολογία και τη διάθεσή σας κι ανοίγουν νέες προοπτικές αλλά και πολλές όμορφες στιγμές.  Προσέξτε μόνο κοντά στις 7  και 14 με 18 Ιουνίου μην προκαλέσετε την οργή του συντρόφου ή των συνεργατών σας.  Θα έχετε πάρα πολλές προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γιορτές, ενώ η φήμη σας και η αναγνώριση στα επαγγελματικά σας θα είναι ένα δυνατό χαρτί. Με επίκεντρο στις 23 Ιουνίου προσέξτε το παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας αλλά και θέματα υγείας ή ψυχολογίας.

 

Παρθένος    Μυστικοί έρωτες σας προκαλούν

Ξαναβρίσκετε τον παλιό καλό εαυτό σας σταδιακά από τις 3 Ιουνίου και ξεκαθαρίζετε τους μελλοντικούς σας στόχους αλλά και τα σχέδια σας. Πλέον, βλέπετε πιο καθαρά και μπορείτε να αποφασίσετε σημαντικές συμφωνίες και επαγγελματικές κινήσεις για να ξαναβρείτε την αρμονία και την ισορροπία που θέλετε. Ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό ή ένας έρωτας κεραυνοβόλος ακόμα και μία δεύτερη ευκαιρία σας περιμένουν.

 

Ζυγός    Παραδοθείτε στην απόλαυση του έρωτα

Αφεθείτε στον ερωτισμό του μήνα με την Αφροδίτη να πυροδοτεί μυστικές απόλαυσεις ως τις 22 Ιουνίου. Οι μέρες κοντά στις 6, 18 και 23 Ιουνίου χρειάζονται σύνεση και σε οικονομικά η φορολογικά ζητήματα αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Τρεις πλανήτες στον τομέα των σχέσεων των συνεργασιών και της συντροφικότητας τονίζουν ζητήματα και ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα σε σας και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή  και να φερθείτε με διπλωματία για να μην χάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Ταξίδια μελλοντικά σχέδια η επικοινωνία το εξωτερικό κρύβουν ευκαιρίες  όλο τον Ιούνιο.

 

Σκορπιός    Τολμηροί και ποθητοί!

Οι σχέσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες είναι στο προσκήνιο και μπορούν να σας δώσουν χαρές, απολαύσεις που αξίζετε και αγάπη. Ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες και κερδίζετε μέσα από σημαντικές γνωριμίες. Καποια έκτακτα έξοδα στα μέσα του μήνα ή μια ανασφάλεια με τον ερωτικό σας σύντροφο σας κάνει πιο ευαίσθητους. Αφήστε μυστικούς πόθους να σας οδηγήσουν σε νέες απολαύσεις. 

 

Τοξότης     Προκαλείτε τα βλέμματα και τις μάχες

Ο έρωτας διεκδικεί όλη σας την ενέργεια. Η γοητεία και η δημιουργικότητα σας μαζί με τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και την ευφυΐα σας, να προσεγγίζετε σύμμαχους και συντρόφους είναι τα ισχυρά σας όπλα τον Ιούνιο. Αποφύγετε τις υπερβολές τις δύσκολες μέρες του μήνα για να μην προκαλέσετε την οργή του συντρόφου σας.

 

Αιγόκερως   Άκρως δημιουργικοί και ερωτικοί

Φροντίστε να μην παραμελήσετε θέματα στο σπίτι και στην οικογένεια γιατί θα προκληθούν εντάσεις και παράπονα.  Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου είναι περισσότερο απαιτητική και στον οικογενειακό αλλά και στον οικονομικό τομέα. Επενδύστε στις εργασιακές σχέσεις και στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και των ιδεών που μπορεί να ανανεώσουν την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Η Αφροδίτη ως τις 22 Ιουνίου ευνοεί την αγάπη και τον έρωτα την διασκέδαση και τη δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

Υδροχόος     Φλερτ, γνωριμίες και φίλοι στο επίκεντρο.

Αλλάζουν τα δεδομένα και όσο και αν αναζητάτε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στο οικογενειακό περιβάλλον και τις σχέσεις σας, έχετε μπει σε τροχιά ριζικών αλλαγών ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού, στέγης και οικογένειας. Ο έρωτας, το φλερτ η δημιουργικότητα η επικοινωνία μικρά ταξίδια θα σας ανανεώνουν και κάποιες φορές θα μπερδεύονται και θα σας μπερδεύουν. 

 

Ιχθύες   Γοητεύστε μέσα από το χάρισμα της επικοινωνίας

Οικονομικά αγωνίζεστε να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά έχετε και πολλά έξοδα. Αποφύγετε παρορμητικές επενδύσεις και αγορές και να είστε πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις σας.  Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι γοητεύοντας τους γύρω σας με διπλωματία και με τα ταλέντα σας.  Προσέξτε γιατί το παρασκήνιο δεν βλέπει με καλό μάτι όσα πετυχαίνετε. Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια και μην υπερβάλλετε. Ο χώρος του σπιτιού και η οικογένειά σας  χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα.    

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *