6-12 Ιουνίου Μια απρόβλεπτη εβδομάδα με εκπλήξεις ξεκινά για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 06/06/2022

Ψέματα, αλήθειες & κεραυνοβόλοι έρωτες πυροδοτούν μια αναπάντεχη έκπληξη!

 

‘Το αληθινό ταξίδι της ανακάλυψης,

δεν είναι η αναζήτηση καινούριων τοπίων

αλλά το να βλέπεις με νέα μάτια.’

Marcel Proust 

 

Μια άκρως ενδιαφέρουσα, περιπετειώδης ακόμα και επεισοδιακή εβδομάδα ξεκινά. Μετά την ομιχλώδη και επεισοδιακή έναρξη της εβδομάδας ακολουθούν μέρες με δυνατές αλλαγές ακόμα και κεραυνοβόλες ευκαιρίες και απρόσμενους έρωτες. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό δεν θα αφήσει κανένα ζώδιο να χαλαρώσει ή να βαρεθεί. Έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά σε σχέσεις, συναισθήματα ακόμα και συμφωνίες.

 

Η Σελήνη θα είναι σε φάση πρώτου τετάρτου, θα ‘γεμίζει’ δίνοντας μια διάθεση, να αναπτύξουν όλα τα ζώδια τους στόχους, που έθεσαν από τη Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου, και την ανάγκη για καλύτερη οργάνωση των επιθυμιών τους.

Σαν να μας παροτρύνει η Σελήνη… ναι καλή η συζήτηση και οι υποσχέσεις αλλά εδώ θέλει δουλειά, οργάνωση και πράξεις, για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς. Οπότε πιάσε δουλειά, κάνε κάτι.

 

Ποιες είναι όμως οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για δράση και ποιες χρειάζονται υπομονή. 

Οι πιο δημιουργικές μέρες της εβδομάδας:

Για ταξίδια, συμφωνίες και επικοινωνία αλλά και αποκαλύψεις βαθιάς αλήθειας και μυστικής έρευνας  η 10 Ιουνίου, ο Ερμής σε αρμονική όψη με τον Πλούτωνα επηρεάζει 2 μέρες πριν και μετά. Μεγάλες ανακαλύψεις και αποκαλύψεις μυστηρίων και μυστικών, που πιθανά αφορούν  παιδιά, εφήβους, κυβερνητικά σχέδια και δημοσιογραφικές επιτυχίες.

 

Για κεραυνοβόλους έρωτες, απρόσμενα κέρδη, εκπλήξεις και καλλιτεχνικά γεγονότα  η 11 Ιουνίου με επιρροή +- 1 μέρα.

Τρία ζώδια μπορεί να ζήσουν έναν ξαφνικό χωρισμό ή μια αιφνίδια ανατροπή Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι τις πρώτες 10 μέρες του μήνα των γενεθλίων τους.Ενώ οι Ταύροι κοντά στις 7 Μαΐου οδηγούνται σε μεγάλες αλλαγές.

 

 

Οι μέρες που θα χρειαστεί σύνεση και προσοχή:

Δευτέρα 6 Ιουνίου   Η Αφροδίτη σε ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα μια καρμική και απατηλή όψη που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και μέρες νωρίτερα, απάτες και ψευδαισθήσεις σε σχέσεις και οικονομικές συνεργασίες, δυσκολίες σε θρησκευτικά θέματα, στα χρηματιστήρια, την διατροφική αλυσίδα και δηλητηριάσεις ή μολύνσεις, τριγμούς και κλοπές ή σκάνδαλα στην Τέχνη και τους καλλιτέχνες.

Τρίτη 7 Ιουνίου  Ο Άρης σε ημιτετράγωνο με τον Κρόνο, αυτή η άκρως επικίνδυνη όψη- όπως έχω γράψει και στις προβλέψεις του Ιουνίου- επηρεάζει όλη την 1η εβδομάδα με εκρήξεις παράλογης βίας και γεωφυσικά φαινόμενα. χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όσους κάνουν επικίνδυνα σπορ ή χειρίζονται μηχανές και μηχανήματα και τους οδηγούς. Τρένα και σιδηροδρομικές γραμμές αεροπλάνα και αεροδρόμια επιπλέον προσοχή. Στο ιντερνετ πιθανές κυβερνοεπιθέσεις.

 

Οι προβλέψεις, όπως είχαν γραφτεί και δημοσιευτεί στις 31 Μαίου στις προβλέψεις του Ιουνίου και κάποιες ήδη τις είδαμε σε γεγονότα στην χώρα μας και στον κόσμο. Ας αγωνιστούμε για την ειρήνη όλων.

‘‘ Παγκόσμιο Υστερόγραφο

Παγκόσμια την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και στο τέλος του μήνα υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για την οικονομία στα αγαθά και στα χρηματιστήρια, για σκάνδαλα και οικονομικές ή διατροφικές απάτες, προσοχή σε τρόφιμα που δεν γνωρίζετε την πηγή τους για δηλητηριάσεις. Η γη και τα αγαθά της χρειάζονται προστασία.

 Ο Άρης με τον Κρόνο στην αρχή και με τον Πλούτωνα στο τέλος δυναμιτίζει την παράλογη βία και τις εκρήξεις.  Χρειάζεται προσοχή σε ταξίδια με τρένα και σιδηροδρόμους.  Η Ειρήνη πάντα είναι στο χέρι μας ας βασιλέψει.’’

 

 

 

Κριός     Μετά το μπουρίνι έρχεται η ηρεμία. 

Η αρχή της εβδομάδας είναι πιο πιεστική και άκρως απαιτητική. Μία σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σχέση και η οικονομική σας κατάσταση σας πιέζουν και θα χρειαστούν προσεκτικούς χειρισμούς. Ο Άρης συνεχίζει στο δικό σας ζώδιο στο 2ο δεκαήμερο αλλά στην αρχή της εβδομάδας προκαλεί συγκρούσεις, εμπόδια και αντιπαραθέσεις με φίλους και σημαντικά πρόσωπα για ένα όνειρό σας. Μετά την Πέμπτη ξαναβρίσκετε την τόλμη και την δύναμη να πετύχετε στόχους και όνειρα. Ελέγξτε το άγχος μέσα από την άσκηση και μειώστε την ταχύτητα.

 

Ταύρος   Κάθε αρχή και δύσκολη, οι εκπλήξεις ακολουθούν. 

Κρατήστε τα μυστικά σας ασφαλή και προστατεύστε θέματα υγείας και ψυχολογίας.

Μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστούν οι Ταύροι του Απρίλη σε απατηλές υποσχέσεις και απογοητεύσεις στην αρχή της εβδομάδας. Μετά την Τετάρτη η εύνοια της Αφροδίτης απελευθερώνετε από τα δίχτυα του Ποσειδώνα και σας χαρίζει ομορφιά, γοητεία, πειθώ, θαυμαστές και φυσικά δώρα και έσοδα. Κοντά στις 10 Ιουνίου η δύναμη της επικοινωνίας αποκαλύπτεται και ευνοούνται συναντήσεις, συμφωνίες ταξίδια και κέρδη.

 

Δίδυμοι   Ανακαλύπτετε την αλήθεια και βρίσκετε την δύναμή σας.

Ένας στόχος ή ένα όνειρό σας μαζί με άλλους στην αρχή της εβδομάδας μοιάζει να εμποδίζεται. Μια φιλία,  μια συμφωνία ή μια νομική απόφαση ακόμα και ένα ταξίδι καθυστερούν. Περιμένετε ως τις 10 Ιουνίου που ένα μυστικό αποκαλύπτεται και μπορείτε να μάθετε όλες τις πληροφορίες, για να πετύχετε την καλύτερη εξέλιξη. Οικονομικά ζητήματα μπορούν τότε να τακτοποιηθούν ιδανικά.

Η ψυχολογία σας και η διάθεση σας θα ανανεωθεί αν εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε αγαπημένο και έμπιστο σας πρόσωπο.

Κινηθείτε πιο διακριτικά και μυστικά θα βγείτε κερδισμένοι.

 

Καρκίνος  Η ανασφάλεια σας προκαλεί ένταση.

Μια πιεστική αρχή εβδομάδας κυρίως σε θέματα εργασίας που μπορεί όμως να επηρεάσουν και οικονομικά θέματα. Φροντίστε να μην επηρεαστούν οι σχέσεις στην οικογένεια.

Οι φίλοι και σημαντικές γνωριμίες μπορούν να σας δείξουν την λύση και την διέξοδο σε προβλήματα με τον σύντροφο ή συνεργάτες. 

Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από μια φιλία.

 

Λέων   Μια πετυχημένη συνεργασία απογειώνει την φήμη σας.

Προσέξτε μόνο στην αρχή της εβδομάδας, μην προκαλέσετε την οργή του συντρόφου και μην κλονίσετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας. Ταξίδια, νομικές υποθέσεις και συμβόλαια τις πρώτες μέρες μπλοκάρουν. Παρόλα αυτά έχετε την δύναμη και τις γνωριμίες να πετύχετε μια επαγγελματική συμφωνία και έναν συλλογικό στόχο σας. Οι μέρες γύρω στις 11 κρύβουν μια σημαντική κοινωνική ή επαγγελματική επιτυχία και εσείς θα κερδίσετε αναγνώριση και θα λάμψετε στον κύκλο σας!

 

Παρθένος    Ένα ταξίδι κρύβει μια μεγάλη ευκαιρία!

Ταξίδια  στο εξωτερικό, γνωριμίες με πρόσωπα από άλλη χώρα ή κουλτούρα, ένας ξαφνικός έρωτας  ακόμα και μία δεύτερη ευκαιρία ζωής μπορούν να σας συμβούν τις μέρες κοντά στις 11 Ιουνίου. Αν θέλετε να πετύχετε μια αγοραπωλησία ή ένα σημαντικό συμβόλαιο, μια συμφωνία, μια νομική υπόθεση τότε η νίκη είναι στο χέρι σας.

Εξαιρείται από το ευνοϊκό κλίμα η αρχή της εβδομάδας όπου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και σε οικονομικά και εργασιακά θέματα ή δημόσιες υπηρεσίες όπως τα ασφαλιστικά ταμεία ή η εφορία αλλά και έναν σύντροφο ή συνεργάτη που δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται.

Κάποιοι θα τολμήσετε έναν δεύτερο γάμο!

 

Ζυγός    Ένας φόβος σας θα βρει μια απρόσμενη διέξοδο!

Εβδομάδα εκπλήξεων και ανατροπών ξεκινάει με οικονομικές, φορολογικές ή προσωπικές σας ανασφάλειες και καταλήγει να σας δώσει την ευκαιρία και την λύση των προβλημάτων σας.

Η αρχή είναι λίγο δύσκολη και απογοητευτική ιδιαίτερα για μια σχέση ή συνεργασία και η απαισιοδοξία σας έχει περικυκλώσει. Από τις 10 Ιουνίου όμως, θα δείτε ευκαιρίες και λύσεις που εσείς οι ίδιοι δεν θέλατε να δείτε.

 

Σκορπιός    Φροντίστε την οικογένειά σας

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα απαιτητικές σε εκκρεμότητες που πιθανόν έχετε αφήσει στην εργασία και σε θέματα της καθημερινότητας.  Μην αμελήσετε ψυχοσωματικές ενοχλήσεις και ζητήματα υγείας που αφορούν  μεγαλύτερα πρόσωπα της οικογένειάς σας.  Η άσκηση και η δράση θα σας βοηθήσουν.  Ένας σημαντικός άνθρωπος θα σας βοηθήσει να βρείτε διέξοδο και λύση σε όσα σας απασχολούν κυρίως από τις 10 Ιουνίου.

Μια  σημαντική συζήτηση η επικοινωνία σας με τους γύρω σας, ένα μήνυμα η μία συμβουλή από έναν ειδικό  θα σας λύσουν τα χέρια. Μικρά ταξίδια και η εξωστρέφεια κρύβουν εκπλήξεις. Μια συνεργασία ή ο σύντροφος σας εκπλήσσουν γύρω στις 11 Ιουνίου.

Θέματα με το αυτοκίνητο ή κάποιο άλλο μηχάνημα επικοινωνίας καλύτερα να επισκευαστούν από τις 10 Ιουνίου.

 

Τοξότης    Ξεπεράστε εγωιστικές αντιπαραθέσεις.

Είναι σημαντικό τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, ν’ αποφύγετε την ένταση ακόμα και μία εγωιστική διεκδίκηση, που μπορεί να σας οδηγήσει σε μία ρήξη. Η ταχύτητα δεν ευνοείται για κανένα λόγο.

Προσέξτε εκκρεμότητες με δημόσιες υπηρεσίες και ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Το σπίτι και οικογένεια σας χρειάζονται μην αφήνετε ανολοκλήρωτες υποθέσεις. Ασφαλίστε την περιουσία σας.

Από τις 10 Ιουνίου μπορείτε να πετύχετε μια οικονομική θετική εξέλιξη ή μια ευνοϊκή εργασιακή αλλαγή. Οι σχέσεις ανανεώνονται στην εργασία και αλλάζουν την καθημερινότητά σας.

 

Αιγόκερως  Πετυχαίνετε τους στόχους σας μετά από προσπάθεια!

Τελικά κάτι για το οποίο έχετε εργαστεί εδώ και πολύ καιρό ήρθε η εποχή από τις 10 Ιουνίου  να το πραγματοποιήσετε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Βέβαια θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσετε την ένταση και τα προβλήματα οικονομικά και οικογενειακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, όπως και μια συζήτηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που πληγώνει. Προτιμήστε την ειλικρίνεια σε κάθε περίπτωση και μην παρασύρεστε σε παιχνίδια εντυπώσεων.

Όμως, η εξέλιξη θα σας αποζημιώσει σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να το προσπαθήσετε με καλή διάθεση. 

 

Υδροχόος     Είστε έτοιμοι για σύγκρουση. 

Η αρχή της εβδομάδας είναι εκρηκτική και για το δικό σας ζώδιο και μοιάζει να είστε έτοιμοι να συγκρουστείτε και να τα πείτε έξω από τα δόντια.  Προσέξτε γιατί κάτι τέτοιο δεν σας συμφέρει και θα προκαλέσει προβλήματα με άτομα του περιβάλλοντος σας. Προνοήστε για ένα καλό service στο αυτοκίνητο και ελέγξτε την ταχύτητα που χρησιμοποιείτε. Μετά τις 10 Ιουνίου ένας έρωτας αναγεννάται μέσα από μία συζήτηση και μία αλλαγή εξελίσσεται στο χώρο του σπιτιού της στέγης και της οικογένειας.

 

Ιχθύες   Πολλά έξοδα αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη σας σώζει. 

Υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο που καλύτερα να μην πυροδοτήσετε και πολλά έξοδα. Τις πρώτες μέρες είστε έτοιμοι να δώσετε λάθος εντυπώσεις και να προκαλέσετε σχόλια στο περιβάλλον σας. Φερθείτε πιο συνετά και αποφύγετε τις παγίδες και την επανάληψη λαθών.  Από τις 10 Ιουνίου μία συζήτηση συνάντηση ή ένα μήνυμα ακόμα και ένα ταξίδι κρύβει λύσεις και διεξόδους για να πετύχετε όνειρα και στόχους.  Επικοινωνήστε, συζητήστε τις ιδέες τις σκέψεις σας με σημαντικά πρόσωπα από τον κύκλο γνωριμιών σας.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΡΙΑ
    10/07/2022

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 6978890905 ΑΠΟ ΤΗΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *