29 Μαΐου-4 Ιουνίου Τέλος στα δύσκολα, μια νέα αρχή ξεκινά για τα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 29/05/2022
Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle.,Astrology,In,The,Sky

Ποια ζώδια αλλάζουν και κάνουν μια νέα αρχή.

Οι τυχερές ημερομηνίες και οι μέρες που χρειάζονται προσοχή.

 

Δύο αστρολογικά φαινόμενα πρωταγωνιστούν αυτήν την εβδομάδα, η Νέα Σελήνη βάζοντας τέλος στα δύσκολα, ξεκινάει έναν νέο κύκλο εμπειριών για όλα τα ζώδια και ο Ερμής επιτέλους σταματάει να είναι ανάδρομος και ”ξεμπλοκάρει” την καθημερινότητα όλων.

Το μήνυμα του Μαγιάτικου Φεγγαριού:

Αρχίζει ένα νέο ταξίδι στην ψυχή του κόσμου, η έκφραση του αληθινού σου εαυτού είναι ο σκοπός της διαδρομής.

Μη σταματάς ποτέ, ν’ αναζητάς την δική σου αληθινή φωνή, άκουσε, ταξίδεψε, διάβασε, συζήτησε, γράψε γι’ αυτούς που αγαπάς, μίλα για ό,τι αγαπάς και θα το βρεις!

Μια νέα βδομάδα αρχίζει και μαζί της γεννιέται η Νέα Σελήνη στον ζωδιακό ουρανό, την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 14:30, ο Ήλιος συναντά το Φεγγάρι, στις 9ο μοίρες των Διδύμων στο ζώδιο του αέρα και της επικοινωνίας σε σύνοδο με τον αστεροειδή Έρωτα και τον βασιλικό Αστέρα που δίνει τιμές και δόξα Aldebaran.

Βάζει τέλος στις εκλείψεις και τα τραύματα, δίνοντας μια ανεμελιά και μια διάθεση για φλερτ, ανεμελιά και έρωτες που θυμίζουν μια ξεχασμένη νεανικότητα – ο αστεροειδής Έρως είναι σε σύνοδο με την Νέα Σελήνη-  βόλτες και κοντινά ταξίδια, επικοινωνία και εξωστρέφεια.

 

Αναρωτηθείτε έχετε εκφράσει τα αληθινά συναισθήματά σας σε όσους είναι γύρω σας;

Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να το πράξετε!

 

Τι ενεργοποιεί την θετική έκφραση της Νέας Σελήνης

Φτιάξτε κάτι με τα χέρια σας- τα χέρια κυβερνιόνται από το ζώδιο της Ν. Σελήνης- θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Φορέστε ένα  κόσμημα στον λαιμό σας– ο λαιμός είναι το σημείο της έκφρασης και των αλλαγών- με κεχριμπάρι ή τον κιτρίνη, το κίτρινο αυτοκρατορικό τοπάζι, έναν αχάτη ή την ακουαμαρίνα.

Φορέστε το χρώμα της επικοινωνίας, το κίτρινο, σε πινελιές στα ρούχα και τα αξεσουάρ ή τον χώρο του γραφείου σας.

Ένα υπέροχο αιθέριο έλαιο για την θετική ενέργεια που ταιριάζει στην αισιόδοξη δόνηση της Νέας Σελήνης του Μαΐου είναι το αιθέριο έλαιο του Περγαμόντου. Διώχνει την απογοήτευση και δυναμώνει την αισιόδοξη στάση και την πίστη στον εαυτό μας και την χαρά της ζωής.

Η Αναπνοή κάτω από το φως της μέρας με απλές ασκήσεις βαθιάς εισπνοής και εκπνοής επίσης συμβολίζεται από το ζώδιο της Νέας Σελήνης και θα μας βοηθήσει στο να νιώσουμε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα φέρνοντας ευεξία, δύναμη και ηρεμία.

Απλά χαλαρώστε σε ένα ήσυχο μέρος που σας ηρεμεί κλείστε τα μάτια, ιδανικά στρέψτε το πρόσωπό σας προς τον Ήλιο σαν τα Ηλιοτρόπια και Αναπνεύστε !! Είναι απλό και χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά κάθε πρωί για να νιώσετε καλύτερα.

Γράψτε σε ένα χαρτί ή το ημερολόγιό σας τους Στόχους, που θέλετε να πετύχετε στην διάρκεια του κύκλου αυτής της Νέας Σελήνης 30 Μαΐου ως 28 Ιουνίου. Ιδανικά γράψτε το πλάνο των νέων στόχων σας με λέξεις κλειδιά Επικοινωνία και έκφραση ανακάλυψη και συνάντηση, ταξίδι και ανανέωση από τις 30/5 ως τις 3 Ιουνίου.

 

Οι ευνοημένοι του ζωδιακού με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους:

Δίδυμοι Μαΐου ως 5 Ιουνίου, Ζυγοί στα τέλη Σεπτεμβρίου και ως τις 8 Οκτωβρίου-κρατήστε ισορροπίες-  Υδροχόοι στα τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φλεβάρη.

Σε αρμονικές όψεις με τον Άρη και τον Δία σίγουρα βοηθά και τους Κριούς και Τοξότες. 

 

Θα χρειαστούν να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους και ν’ ακούσουν πιο πολύ τους άλλους

οι Παρθένοι και οι Ιχθύες.

 

Από τις 3 Ιουνίου ο Ερμής είναι ‘σε στάση’’ σταματάει την φαινομενικά ανάδρομη κίνηση και επιστρέφει σταδιακά σε ορθή πορεία πια στον Ταύρο, για να δώσει την τελική ώθηση, το ξεμπλοκάρισμα και την αρμονική ροή και επιλογή σε θέματα που αφορούν:

την γη, τα τρόφιμα, την αγροτική ζωή και συζητήσεις, συμφωνίες, αγορές, μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, τηλέφωνα, αυτοκίνητα και μηχανήματα αλλά και τα media και τους μαθητές, παιδιά και εφήβους, δημοσιογράφους, εμπορικές δραστηριότητες και συμφωνίες και φυσικά τα ταξίδια.

 

Η επιρροή πλέον του Ερμή σε ορθή πορεία στα σταθερά ζώδια ευνοεί την λύση, την διέξοδο, τις τελικές αποφάσεις, το ξεκαθάρισμα των προθέσεων για τους

Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Επιτέλους, η καθημερινότητα επανέρχεται στους φυσιολογικούς της ρυθμούς για όλα τα ζώδια και επιπλέον για τα δύο ζώδια που κυβερνά ο Ερμής, τους Διδύμους και Παρθένους και δείχνει πιο καθαρό τον δρόμο και την πορεία τους!

Η νέα θέση της Αφροδίτης που κυβερνά την αγάπη, την ομορφιά και την οικονομική άνεση στον Ταύρο από το Σάββατο 28 Μαΐου ως τις 22 Ιουνίου δίνει φτερά στον Έρωτα και αναζητά κάθε απόλαυση της ζωής. Διαβάστε εδώ το ξεχωριστό αφιέρωμα για την Αφροδίτη και την επιρροή της στην ερωτική και οικονομική ζωή όλων των ζωδίων!

 

Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του με ορμή στον Κριό και πολεμά για τους πόθους που φλέγουν την καρδιά μας, τα όνειρα και τις επιθυμίες και τολμά να ερωτοτροπεί με αυτά τα όνειρα! 

Ο Άρης στο ζώδιο που κυβερνά αποκτά όλη την δύναμή του και περνά στην αντεπίθεση για να πάρει την ρεβάνς ενεργοποιώντας όλα τα ζώδια να δράσουν, να γίνουν πιο εξωστρεφή και να κατακτήσουν με τόλμη τους στόχους και τα όνειρα που έκαναν το προηγούμενο διάστημα.

Παρόλα αυτά  ο Άρης από τον Κριό τονίζει τον εγωισμό και τις παρορμητικές ενέργειες ακόμα και τον θυμό και  μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις οργής ή μικροατυχήματα σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

 

Οι πιο δημιουργικές μέρες  29, 30, 31 Μαΐου και 4 Ιουνίου.

Οι πιο πιεστικές και εκρηκτικές μέρες: 1 και 3 Ιουνίου.

 

 

Κριός    Συνδυάστε την δράση με την εξωστρέφεια και θα κερδίσετε.

Ξεκινάει ένας νέος κύκλος επαφών και συναντήσεων, μηνυμάτων, φλερτ επικοινωνίας, εξωστρέφειας. Μαζί με τους γύρω σας θα πετύχετε την κατάκτηση των στόχων σας. Εκφράστε τα συναισθήματα σας, σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Κάπου εκεί έξω μέσα από μία βόλτα ή ένα ταξίδι, σας περιμένει η δική σας ευκαιρία.

 

Ταύρος    Μαγνητίζετε την καλή τύχη.

Ο Ερμής μετά από 3 βδομάδες μπερδεμάτων και καθυστερήσεων, επανέρχεται σε ορθή πορεία από τις 3 Ιουνίου και ξεκαθαρίζει όλα όσα σας προβλημάτιζαν. Τώρα ήρθε η στιγμή ν’ αποφασίσετε με καθαρό ορίζοντα προς τα που και με ποιους θα συνεχίσετε την διαδρομή σας.

Η Αφροδίτη σας ντύνει με την μαγεία της και σαγηνεύετε ό,τι ποθείτε πιο πολύ, τα χρήματα, τον έρωτα και την ομορφιά.

Οι οικονομικές συμφωνίες, επενδύσεις και αγοραπωλησίες στο κέντρο του ενδιαφέροντος σας.

 

Δίδυμοι   Η Νέα Σελήνη φέρνει μια νέα αρχή.

Ξαναβρίσκετε την ενέργεια και την διάθεση να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φόβους και να προχωρήσετε σε ένα καινούργιο ξεκίνημα.  Η διάθεσή σας για επικοινωνία, μικρά ταξίδια και διαδρομές, συζητήσεις και συμφωνίες θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με την ανεμελιά και τη χαρά που σας ταιριάζει!

 

Καρκίνος     Ολοκληρώνετε τα σχέδια σας.

Η Νέα Σελήνη πάντα σας επηρεάζει ως κυβερνήτης του ζωδίου σας.  Είστε σε ψυχικό αναβρασμό και κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας, για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.  Μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες  ευνοούνται.

Χαμηλώστε τους τόνους σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα και μην είστε τόσο ανταγωνιστικοί, για να βρείτε τις ισορροπίες.

 

Λέων    Στοχεύστε ψηλά, γιατί μπορείτε!

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον οίκο των ευχών, των ονείρων και των επιθυμιών που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από νέες γνωριμίες, σημαντικές φιλίες, μία καινούργια ιδέα, μια ομαδική προσπάθεια ή ένα ταξίδι.

Μαζί με την εύνοια της Αφροδίτης σε κοινωνικές και επαγγελματικές δράσεις και γεγονότα, η φήμη και το όνομά σας φτάνουν ψηλά!

 

Παρθένος   Επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ευτυχώς για εσάς από τις 3 Ιουνίου ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και πλέον θα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τα σχέδιά σας, το μελλοντικό πλάνο της ζωής σας και μία σημαντική απόφαση.  Σας δίνονται καινούργιες ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες, που μπορούν να σας βοηθήσουν και επαγγελματικά.

Ευνοούνται ταξίδια, νομικές υποθέσεις και πολλοί θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση ζωής, ενώ οι ελεύθεροι γνωρίζετε τον έρωτα.

 

Ζυγός   Μία νέα αρχή σας ανοίγει νέους δρόμους.

Η Νέα Σελήνη φέρνει ένα νέο κύκλο επικοινωνίας ταξιδιών, συμφωνιών ακόμα και μία δεύτερη ευκαιρία για σημαντικά μελλοντικά σας σχέδια και μία σχέση ή συνεργασία ζωής.

Ο Άρης προκαλεί παροδικά αναταραχή και διεκδίκηση σε μία μακροχρόνια σχέση ή συνεργασία κυρίως για τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου.

 

Σκορπιός  Μυστικοί πόθοι σας αναστατώνουν.

Εκφράστε τα συναισθήματά σας και όλα όσα κρύβετε βαθιά μέσα σας, για να νιώσετε απελευθερωμένοι. Ο ερωτισμός στα ύψη. Οι οικονομικές και εργασιακές διεκδικήσεις καρποφορούν.

Ο Ερμής ξεκαθαρίζει τις σχέσεις με συνεργάτες ή συντρόφους. Εκτονώστε συσσωρευμένη ένταση από τη δουλειά και την καθημερινότητα με άσκηση και πιο υγιεινές συνήθειες.

 

Τοξότης   Ερωτικές κατακτήσεις και δράση. 

Η Νέα Σελήνη δίνει το έναυσμα για μια νέα αρχή σε σημαντικές προσωπικές σχέσεις με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, έναν σύμβουλο. Κλειδί για την επιτυχία και την αρμονία σε σημαντικές σχέσεις αλλά και για να νιώσετε και πάλι την χαρά της ζωής είναι η δημιουργικότητα, το πάθος, η δράση για να κατακτήσετε τους στόχους σας και η επικοινωνία!

 

Αιγόκερως     Η καθημερινότητα και η εργασία ανανεώνεται.

Μία πολύ δημιουργική εβδομάδα ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη να τονίζει την επικοινωνία με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Συζητήστε τις ιδέες σας, ανοίξτε τον κύκλο των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε και μην διστάζετε, να συμβουλευτείτε ειδικούς για να εξελιχθείτε. Ο έρωτας και η δημιουργία, η διασκέδαση και ένα χόμπι σας σας ξαναθυμίζουν τις απολαύσεις της ζωής. Αποφύγετε την ένταση οι Αιγόκεροι του Δεκέμβρη.

 

Υδροχόος     Μία νέα σχέση γεννιέται.

Η Νέα Σελήνη φωτίζει Τα φλερτ, τον έρωτα,  την επικοινωνία και τα ταξίδια με τον ερωτικό σύντροφο η τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δημιουργικότητα σας είναι στο αποκορύφωμα της και μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση αλλά και κέρδη αν την αξιοποιήσετε επαγγελματικά.  Οικογενειακά θέματα στο σπίτι ξεκαθαρίζουν μετά από πολύ καιρό.

 

Ιχθύες   Ανανεώστε τις οικογενειακές σχέσεις. 

Ξαναγυρίστε στις ρίζες σας και επικοινωνήστε, συζητήστε με την οικογένειά σας,  ταξιδέψτε στον τόπο που γεννηθήκατε, ανανεώστε και λύστε προβλήματα στο χώρο του σπιτιού και της στέγης. Τα έξοδά σας είναι πολλά όμως, όσο πιο δραστήριοι επαγγελματικά είστε, τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα έσοδα σας.

 

©Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *