Ο Αύγουστος προκαλεί την ”θεά” τύχη για όλα τα ζώδια! Οι ημερομηνίες της επιτυχίας.

Avatar photo Mari Giova 31/07/2022

Ο Άρης σε μια εκρηκτική & απρόσμενη ένωση με τον Ουρανό συναντούν το Πεπρωμένο των 12 ζωδίων.

Η αστρολογική ατζέντα του Αυγούστου με τις πιο τυχερές & εκρηκτικές μέρες.

 

Το μήνυμα του Αυγούστου

Μεταμόρφωσε τη ζωή σου & κάνε την κάθε στιγμή ν’ αξίζει!

Το πεπρωμένο σαν μία αόρατη μεταξωτή κλωστή δείχνει τον δρόμο της Χαράς…

ακόμα κι αν πρέπει ν’ αγωνιστείς, για να τον βαδίσεις.

 

Μέρες δυνατής ενέργειας κ δράσης. Από το τέλος Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου πραγματοποιείται μία μεγάλη σύνοδος πλανητών στις 18 Μοίρες του Ταύρου.

Μία σύνοδος που επηρεάζει όλο τον Αύγουστο και θα κορυφωθεί στην έκλειψη του Νοεμβρίου, ενώ θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή στην ιστορία όλων, σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Σημαντικά επιτεύγματα στην επιστήμη, τις νέες τεχνολογίες, εφευρέσεις, ανακαλύψεις πλανητών και άλματα  στην έρευνα του διαστήματος και στην Ιατρική. Ανακαλύψεις νέων μορφών αξιοποίησης του περιβάλλοντος, της γης και των πηγών πλούτου.

Όλα όσα έχω ήδη προβλέψει τους τελευταίους μήνες για σοβαρά παγκόσμια γεγονότα στην γη και τις πηγές πλούτου, τις ΗΠΑ και τον Τζο Μπάιντεν, την υγεία και την θέση της Ελισάβετ, τις επικίνδυνες σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας από τον Αύγουστο θα δοκιμαστούν και θα πυροδοτηθούν συγκρούσεις και σοβαρά επεισόδια. Τα ταξίδια ειδικά με τρένα και η ταχύτητα  κρύβουν κινδύνους που μπορούν να αποφευχθούν με σύνεση, έλεγχο και εμπειρία.

Διαβάστε το άρθρο του Νοεμβρίου στο τέλος και φυσικά από τον Απρίλιο για όλα τα παγκόσμια και πολιτικά γεγονότα.

 

Οι λέξεις κλειδιά του Αυγούστου.

Μεταμόρφωση, ανάγκη για ασφάλεια & σταθερότητα,

πρόκληση & απελευθέρωση, επαναστατικές αλλαγές & εκπλήξεις. 

 

Το πρώτο μισό του Αυγούστου θα είναι άκρως δυναμικό, επαναστατικό και ανατρεπτικό επηρεάζοντας κυρίως ως την Πανσέληνο στις 12 Αυγούστου τα σταθερά ζώδια Ταύρους από 6 ως 16 Μαΐου, Λέοντες από 9 -19 Αυγούστου, Σκορπιούς από 8 ως 18 Νοεμβρίου και Υδροχόους από 5 ως 15 Φεβρουαρίου και το ζώδιο του Άρη τον Κριό και του Κρόνου τον Αιγόκερω.

Στις 8/8 είναι στο αποκορύφωμά της μια πνευματική και μεταφυσική ενέργεια που πηγάζει από την αναγέννηση του Σείριου, του πιο Φωτεινού Αστέρα.

Ο Σείριος σαν άλλος πνευματικός Ήλιος μας φέρνει πιο κοντά στην προσωπική και συλλογική Αναγέννηση  του ανώτερου εαυτού μας και μας καθοδηγεί στον προορισμό μας.

 

Στις 20 Αυγούστου μια σημαντική πλανητική αλλαγή ξεκινάει με τον Άρη τον πλανήτη που εκφράζει τη δράση, το ένστικτο, την ορμή, τον ανταγωνισμό και τον ερωτισμό να επισκέπτεται το ζώδιο της επικοινωνίας τους Διδύμους και να παραμένει σε αυτό, όχι ενάμιση μήνα, όπως συνήθως συμβαίνει, αλλά επτά μήνες ως τις 25 Μαρτίου του 2023.

Όλοι θα επηρεαστούν από τη νέα θέση του Άρη και από την πολύμηνη επιρροή του στο πρώτο ζώδιο του αέρα, τονίζοντας θέματα επικοινωνίας, ιδέες και σχέδια επηρεάζοντας και δίνοντας έμφαση σε αγώνες και δράσεις στον τομέα της εκπαίδευσης και των νέων ανθρώπων, μαθητών, εφήβων αλλά και της δημοσιογραφίας, τον χώρο των media και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.  Είναι πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα στις μετακινήσεις, τις διαδρομές, τα ταξίδια και σίγουρα θα υπάρχουν πάρα πολλές ειδήσεις και σχολιασμοί ως τον Μάρτιο του 2023!

Πιο έντονα  επηρεάζονται τα μεταβλητά ζώδια

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες,

ενώ πιο δημιουργική θα είναι η δράση για

Ζυγούς Υδροχόους,  Κριούς και Λέοντες.

Στόχοι που μοιάζουν δύσκολοι μπορούν να επιτευχθούν μέσα από αγώνα, δράση, επικοινωνία και αλλαγές  …

Στις 27 Αυγούστου η Νέα Σελήνη στις 4° μοίρες στο ζώδιο της Παρθένου σε σύγκρουση με τον Άρη δείχνει μια νέα αρχή, που όμως, ξεκινάει με ένταση και διεκδικήσεις σε θέματα εργασίας, υγείας, υπηρεσιών δημοσίου και καθημερινότητας.

 

Η αστρολογική ατζέντα του μήνα για όλα τα ζώδια.

Μέρες υψηλών απαιτήσεων και προσοχής:

5-13,21 και 26-28 Αυγούστου.

 

Ξεχωριστές ημέρες:

1 και η 8 Αυγούστου κρύβουν μεγάλη δύναμη και ισχυρή ενέργεια που εξαρτάται πώς θα χρησιμοποιηθεί για να κρίνουμε τα αποτελέσματα.

 

Οι πιο τυχερές & ερωτικές μέρες:

2, 3, 14,16, 18, 19 και 22 Αυγούστου!

 

 

ΚΡΙΟΣ   Ακολουθήστε το δρόμο της δημιουργίας, της χαράς & του έρωτα.

Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ δυνατός μήνας για το δικό σας ζώδιο! Ο Άρης δικό σας κυβερνήτης  από την πρωτομηνιά συναντά τον Ουρανό πλανήτη των αλλαγών και της Επανάστασης, τον βόρειο δεσμό της Σελήνης-το πεπρωμένο δίνοντας νέο νόημα στα ως τώρα δεδομένα, τις σταθερές και τις αξίες σας.

Θα πολεμήσετε για τα κεκτημένα σας, οικονομικά και προσωπικά και μία σύγκρουση στον επαγγελματικό ή φιλικό σας χώρο και τον κύκλο των γνωριμιών μοιάζει αναπόφευκτη μέχρι τις 12 Αυγούστου.

Σίγουρα οι στόχοι και οι φίλοι μέσα από συλλογική δουλειά ή μία ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους θα δοκιμαστούν και θα δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές σας.  Θα μείνει μόνο όποιος αξίζει.

Από τις 20 Αυγούστου ο δικός σας πλανήτης, ο Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων για 7 μήνες και τονίζει στον υπέρμετρο βαθμό την εξωστρέφεια, την επικοινωνία, τις ιδέες σας, συμφωνίες και αγοραπωλησίες.  Οι σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντος ή τα αδέρφια σας και συγγενείς θα σας απασχολήσουν για ένα μεγάλο διάστημα και καλείστε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε σας και στους γύρω σας.

Η Αφροδίτη με τον Ήλιο στον  Λέοντα  τονίζει τα ταλέντα,  δίνει νόημα στον έρωτα και την αγάπη, στην διασκέδαση και στις σχέσεις σας με το εσωτερικό σας παιδί ή τα παιδιά σας.

Προσέξτε  τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους ειδικά τις πιο δύσκολες μέρες 1, 7 και 27 Αυγούστου +-δύο μέρες.

Ξαναβρείτε την δημιουργικότητα και την ευτυχία με αγαπημένα πρόσωπα και χαρείτε τον Αύγουστο.

 

ΤΑΥΡΟΣ  Η πρόκληση είναι να ξαναβρείτε τον εαυτό σας & ό,τι αξίζει αληθινά.

Πολλές φορές χρειάζεται μία δοκιμασία για να καταλάβουμε πως η αληθινή ευτυχία δεν είναι έξω από μας αλλά μέσα μας, ο ίδιος ο εαυτός μας.

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που σας καλεί να αγωνιστείτε για όσα πιστεύετε και έχουν αληθινή αξία για σας, για τις δικές σας επιθυμίες σε πείσμα των πρέπει και των υποχρεώσεων στη δουλειά ή τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Οι πρώτες δύο εβδομάδες του Αυγούστου με τον Άρη και την Πανσέληνο να ανοίγουν τις πληγές της έκλειψης του Μαΐου σας πιέζουν, για να βρείτε λύσεις και νέες ισορροπίες ακόμα και να επαναστατήσετε ή να αλλάξετε κατεύθυνση ειδικά εσείς που έχετε γενέθλια από 6 έως 16 Μαΐου.

Υπάρχει μία φωτεινή διέξοδος που σας οδηγεί στη Μεταμόρφωση, τη ριζική αλλαγή και την αναγέννηση! Ανοίξτε τους ορίζοντές σας, επικοινωνήστε με ανθρώπους που μπορεί να βρίσκονται μακριά μέσα από άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς χώρες και προορισμούς.  Ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινάει κυριολεκτικά και μεταφορικά και σας δείχνει νέους δρόμους που οδηγούν πιο κοντά στη δική σας αποστολή.

Το σπίτι, η επαγγελματική στέγη ή η ακίνητη περιουσία και οι οικογενειακές σχέσεις θα σας απασχολήσουν. Ενώ η επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα από τις 4 έως τις 25 Αυγούστου, το φλερτ και ο έρωτας σας κάνουν πάλι να χαμογελάτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ   Η εμπιστοσύνη & η πίστη στον εαυτό σας φωτίζει αυτά που κρύβεται βαθιά μέσα σας.

Προετοιμάζεται η ορμή και η δράση σας… Ενώ όταν ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο στις 20 Αυγούστου, όπου και θα παραμείνει για 7 μήνες, τίποτα δεν θα είναι ικανό να σας σταματήσει!

Είναι σημαντικό ν’ ακούσετε την εσωτερική σας φωνή και τη διαίσθηση σας, τα θέλω και τις επιθυμίες σας, να κοιτάξετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να ξεκινήσετε αλλαγές, για να νιώσετε εσείς οι ίδιοι καλύτερα και να απελευθερωθείτε από όσα σας βαραίνουν.

Ο τομέας της επικοινωνίας, των μικρών ταξιδιών, των συναντήσεων και του φλερτ φωτίζεται και σας απασχολεί όλο το μήνα.

Ο Ερμής από τις 4 έως τις 25 Αυγούστου κινητοποιεί θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας.

Η Πανσέληνος ακόμα και αν προκαλέσει αντιθέσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας τελικά καταλήγει να σας κινητοποιήσει σε ένα νέο πλάνο ζωής.

Ενώ ο Άρης από τις 20 Αυγούστου σας φέρνει πρωταγωνιστές της δράσης, του ερωτισμού, της επικοινωνίας για στόχους και επιθυμίες μαζί με μία ομάδα ανθρώπων, συντρόφους και  φίλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Κερδίζετε την επιτυχία & τους στόχους σας, γοητεύοντας συμμάχους & συντρόφους.

Η Αφροδίτη είναι στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 11 Αυγούστου και συμμετέχει στη Μεγάλη Σύνοδο επηρεάζοντας τη σχέση σας με φίλους, τον κύκλο των γνωριμιών σας, τις φιλοδοξίες σας, μία συλλογική δουλειά ακόμα και κοινούς στόχους μαζί με άλλα πρόσωπα.

Μυστικά και οικονομικά συμφέροντα αλλά και μακρόχρονοι αντίπαλοι μπορούν να τορπιλίσουν τις ευκαιρίες και τις σχέσεις σας. Θα πρέπει να λειτουργήσετε ακολουθώντας το ένστικτό σας και κρατώντας τις ισορροπίες.

Η Πανσέληνος τις ημέρες κοντά στις 12 Αυγούστου ενεργοποιεί μυστικά συναισθήματα η οικονομικές υποθέσεις προκαλώντας αντιθέσεις και ανασφάλειες.

Η νέα θέση του Άρη από τις 20 Αυγούστου και για 7 μήνες θα τονίσει την ψυχολογία σας,  ανασφάλειες και φόβους εννοώ θα σας κρατάει σε υπερδιέγερση και θα είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε την ψυχοσωματική σας υγεία ακολουθώντας έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής.

 

ΛΕΩΝ    Είστε ερωτευμένοι με την ίδια τη ζωή αλλά θα πρέπει να συμφωνούν & οι άλλοι.

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο Αύγουστος και ο Ήλιος λάμπει στο δικό σας ζώδιο Ενώ η Αφροδίτη από τις 11 Αυγούστου σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς και τονίζει την ανάγκη σας να χαρείτε τη ζωή να διασκεδάσετε να ερωτευτείτε  να γίνετε και πάλι παιδιά.

Η Πανσέληνος όμως και οι συγκρούσεις των πλανητών θα προκαλέσουν εντάσεις και εμπόδια σε επαγγελματικές συνεργασίες ή μακροχρόνιες προσωπικές σας σχέσεις. Κυρίως επηρεάζεστε εσείς που έχετε γενέθλια από 9 έως 19 Αυγούστου.  Μία σημαντική αλλαγή στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο είναι αναγκαία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο δικό σας μονοπάτι.

Αξιοποιήστε τις ημέρες με επίκεντρο την 18η Αυγούστου για ένα υπέροχο ταξίδι ζωής εκεί που εσείς ονειρεύεστε.

Ο δρόμος της ευτυχίας για εσάς είναι να νιώθετε δημιουργικοί. ερωτευμένοι με την ίδια τη ζωή ,την ομορφιά και την τέχνη και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας… ακολουθήστε τον!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ   Η ολοκλήρωση έρχεται, όταν τολμάτε να κατευθυνθείτε προς αυτήν.

Η μεγάλη Σύνοδος των πλανητών στον 9ο ηλιακό σας οίκο φωτίζει τα μελλοντικά σας σχέδια και σας ενεργοποιεί για να κυνηγήσετε μία δεύτερη ευκαιρία ζωής Είτε αυτό αφορά την προσωπική ή την επαγγελματική σας  πορεία.  είναι πολύ σημαντικό να ξαναβρείτε τη χαρά και την αγάπη που σας συνδέει με τον ανώτερο σκοπό σας και με την πηγή της αγάπης με τον ερωτικό σύντροφο, την δημιουργία ή τα παιδιά σας.

Ταυτόχρονα ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο και κυβερνήτης σας, από τις 4 έως τις 25 Αυγούστου σας ανανεώνει μέσα από ταξίδια, μεγάλες αποφάσεις και σχέδια,  συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες και ευνοεί την κοινωνική σας και επαγγελματική καταξίωση δίνοντας σας τις κατάλληλες γνωριμίες και συμφωνίες, για να πετύχετε.

Αν προετοιμάζετε μία σημαντική επαγγελματική κίνηση ή ένα μεγάλο κοινωνικό γεγονός, έναν γάμο, μια εκδήλωση σίγουρα είναι η ιδανική περίοδος!

Μυστικά ραντεβού και συναισθήματα αλλά και συμφωνίες προετοιμάζονται και θα φανερωθούν μαζί με πολλές πληροφορίες μετά τις 4 Αυγούστου και κυρίως από τις 23, που ο Ήλιος θα φωτίσει τον μήνα των γενεθλίων σας.

 

ΖΥΓΟΣ   Όλα όσα κρύβετε βαθιά, είναι έτοιμα να εκραγούν!

Αρκεί μία στιγμή για να βγουν προς τα έξω, όλα όσα κρατούσατε βαθιά μέσα σας μυστικά, ανασφάλειες οικονομικές ή ερωτικές που δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Η μεγάλη σύνοδος ξεσπά και απαιτεί να εκφράσετε όλα όσα σας απασχολούν ή σας προβληματίζουν με τον σύντροφο ή μία σημαντική συνεργασία σας.  Μπορεί να είναι οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους ή μπορεί να είναι μία δική σας συναισθηματική ανασφάλεια που απαιτεί ξεκαθάρισμα.

Η Πανσέληνος στις 12 Αυγούστου πραγματοποιείται στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας ή των παιδιών. Και ενώ το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι θετικό προκαλεί αναταράξεις και μεγεθύνει προβλήματα στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους στόχους ή τα όνειρά σας.  Κρατήστε απόσταση και μην μπερδέψετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις.

Αξιοποιήστε το χάρισμα της διπλωματίας και προβάλετε τα ταλέντα και τα χαρίσματα σας σε σημαντικές εκδηλώσεις που μπορούν να βοηθήσουν και τους στόχους αλλά και το κύκλο των γνωριμιών σας.

Αποφύγετε σημαντικές κινήσεις τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Ευτυχώς η νέα θέση του Άρη για 7 μήνες θα σας γεμίσει ενέργεια, διάθεση για μεγαλεπήβολα σχέδια, επαφή με ξένους ή  εξωτερικό και μία σημαντική σχέση με έναν σύντροφο ή συνεργάτη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Περπατήστε τον δρόμο που σας εκφράζει κρατώντας το χέρι αγαπημένων συντρόφων.

Η μεγάλη σύνοδος πλανητών με τη συμμετοχή του δικού σας κυβερνήτη Άρη πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών.  Οι εκπλήξεις, η ένταση, ο ανταγωνισμός και η διεκδίκηση θα είναι μέσα στο πρόγραμμα όχι μόνο του Αυγούστου αλλά μιας μεγάλης περιόδου!

Επηρεάζεστε κυρίως οι Σκορπιοί που έχετε γενέθλια 8 έως 18 Νοεμβρίου. Τα γεγονότα που είχαν συμβεί τον Μάιο με την έκλειψη επανέρχονται τώρα και ζητούν λύση και λύτρωση. Η διέξοδος είναι να κρατήσετε τις υγιείς σχέσεις της ζωής σας, προσωπικές και επαγγελματικές και να αλλάξετε όλα όσα σας επιβαρύνουν.

Μέχρι τις 13 Αυγούστου με την Πανσέληνο είναι πιθανές εντάσεις με σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και οικογενειακά θέματα.  Φροντίστε το σπίτι και τους γονείς σας, ανατρέξτε στις ρίζες σας και αφιερώστε το χρόνο που τους αξίζει.

Από τις 14 Αυγούστου η δύναμή σας είναι ανίκητη και οδηγήστε σε μία μεταμόρφωση και Αναγέννηση.  Τολμήστε να συζητήσετε και να εκφράσετε ,όσα σκέφτεστε και νιώθετε σε συνεργάτες και συντρόφους.

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη ευνοούν την κοινωνική προβολή και την καριέρα σας, φωτίζουν τα ταλέντα σας και μαγνητίζουν τις ευκαιρίες.

Ο Άρης από τις 20 Αυγούστου και για 7 μήνες θα μετακινηθεί στον τομέα που αφορά τα οικονομικά σας από συνεργάτες ή τον γάμο σας.  Αν έχετε εκκρεμότητες με την εφορία ή τράπεζες, θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε σύντομα.

Ο ερωτισμός σας και ο μαγνητισμός θα είναι στα ύψη και οι βαθύτεροι πόθοι σας θα πάρουν φωτιά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ    Η ζωή σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία.

Πάντα σας ενδιέφεραν οι μεγάλοι στόχοι, η γνώση και τα ταξίδια αλλά τώρα είμαι ιδανική εποχή για να κάνετε μελλοντικά σχέδια μαζί με όσους κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση.

Η πρόκληση αυτής της περιόδου έρχεται μέσα από την καθημερινότητα τις υποχρεώσεις και τις εργασιακές σχέσεις ή τις εκκρεμότητες που μπορεί να σας αγχώνουν. Προσέξτε  τις σχέσεις σας Με άτομα του περιβάλλοντος αλλά και στην εργασία σας και να είστε έτοιμοι για αλλαγές ακόμα και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν το πρώτο μισό του Αυγούστου.  Μην αφήνετε στην τύχη το service του αυτοκινήτου ή των μέσων επικοινωνίας φροντίστε την υγεία σας και βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.

Ο Άρης από τις 20 Αυγούστου και για 7 μήνες ενεργοποιεί αλλά και προκαλεί μία συντροφική σχέση ή μία επαγγελματική συνεργασία.  εάν υπήρχαν προβλήματα τότε θα τονιστούν για να βρεθεί λύση και διέξοδος.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε μεγάλους στόχους και ένα όνειρο ζωής, στη γνώση και τα ταξίδια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    Δείξτε τη δημιουργικότητά σας και ξεπεράστε τα όρια.

Ακούστε την καρδιά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ακολουθήστε το πεπρωμένο σας για να λάμψετε και να δημιουργήσετε.

Αποφύγετε τις παγίδες των συγκρούσεων και της οικονομικής ανασφάλειας και μην θέσετε σε κίνδυνο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Οι μέρες με επίκεντρο στις 7 και 14 Αυγούστου προκαλούν πιθανή σύγκρουση με αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω οικονομικών προβλημάτων και εξωτερικών εμποδίων. Προβλέψτε τα όποια προβλήματα και ξεπεράστε την ένταση τακτοποιώντας όσο πιο νωρίς γίνεται από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου οικονομικές εκκρεμότητες και άλλες υποχρεώσεις.

Η δημιουργικότητα σας, ο ερωτισμός, η τέχνη σε όλες τις μορφές και το παιχνίδι του φλερτ είναι στο αποκορύφωμα του και σας οδηγεί σε ένα ξέφρενο πάρτι ζωής.  Αποφύγετε τις παγίδες, κρατήστε δυνατά αγαπημένα πρόσωπα που σας κάνουν να χαμογελάτε.  Η δημιουργία, οι σχέσεις με τα παιδιά,μία δική σας δουλειά και επιχείρηση, ένα χόμπι μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Η επικοινωνία, τα μεγάλα ταξίδια, τα μακρόπνοα σχέδια, οι σπουδές και οι συμφωνίες θα είναι σε μία πολύ δημιουργική περίοδο από τις 4 έως τις 25 Αυγούστου.  Ενώ οι μέρες γύρω από τις 18 Αυγούστου κρύβουν μία σημαντική ευκαιρία οικονομική ή και συναισθηματική για την ανανέωση του σπιτιού και των οικογενειακών δεσμών.

Μετά τις 20 Αυγούστου ξεκινάει για εσάς μία μεγάλη περίοδος που θα κυνηγάτε την ανανέωση στις εργασιακές συνθήκες και σχέσεις, ενώ θα πρέπει να αποφορτίζεστε φροντίζοντας τον εαυτό σας και την υγεία σας βάζοντας την άσκηση στη ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ   Η εξωστρέφεια και η επικοινωνία  οδηγούν σε φωτεινές διεξόδους.

ο Αύγουστος θα δοκιμάσει τις αντοχές τα όρια και την υπομονή σας λόγω παλιών προβλημάτων που Πολλοί από σας  γνωρίζετε.  οι υδροχόοι που έχετε γεννηθεί από 5 έως 15 Φεβρουαρίου ως τις 14 Αυγούστου με την πανσέληνο και τη σύγκρουση Άρη-Κρόνου Αλλά και στις 26 έως 28 καλείστε να ξεπεράσετε αντιθέσεις και να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες και επιθυμίες μακροχρόνιων σχέσεων επαγγελματικών και προσωπικών.  Οι ευκαιρίες για να βρείτε λύσεις να συζητήσετε να συμφωνήσετε και τελικά να πετύχετε μία σημαντική συνεργασία ή συμμαχία ζωής υπάρχουν αλλά σίγουρα δεν είναι τόσες πολλές και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αρπάξετε.  ειδικά κοντά στις 18 Αυγούστου αλλά και μετά τις 20 που ο Άρης θα σας γεμίσει με ενέργεια δυναμισμό και μαγνητισμό για 7 μήνες Μπορείτε να πετύχετε σημαντικούς στόχους και να πάρετε τη ρεβάνς.

 

ΙΧΘΥΕΣ   Οι εμπειρίες της ψυχής σας γίνονται το ξεκίνημα μιας μεγάλης αλλαγής.

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας κομβικός για να αντιμετωπίσετε το παρασκήνιο και μυστικούς εχθρούς να λύσετε παλιές υποθέσεις και να κλείσετε το παρελθόν αλλά και τις αντιπαλότητες που είχαν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες.

Το πρώτο μισό του Αυγούστου σας καλεί ν’ αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, συζητάτε και αντιμετωπίζετε τον περίγυρό σας, την καθημερινότητα και τις εργασιακές σχέσεις.

Από τις 14 Αυγούστου έχετε τη δύναμη να συζητήσετε, να συναντήσετε ισχυρά πρόσωπα και φίλους για να πετύχετε ένα σημαντικό στόχο. Με επίκεντρο την 18η Αυγούστου ένας επαγγελματικός και οικονομικός στόχος μπορεί να βρει την καλύτερη λύση. Αρκεί να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες και να ανοιχτείτε βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Ο Άρης από τη νέα του ζωδιακή θέση ενεργοποιεί τον τομέα της στέγης, της ακίνητης περιουσίας και των οικογενειακών σχέσεων για 7 μήνες και σας προκαλεί να φανείτε ευέλικτοι, λογικοί και έξυπνοι διορθώνοντας οποιαδήποτε βλάβη, κυριολεκτική η μεταφορική, ανακατασκευάζοντας τα θεμέλια του σπιτιού και της ζωής σας.

Η Πανσέληνος θα αποκαλύψει μυστικά και παρασκηνιακές ενέργειες.  Η ψυχή, οι πληγές και οι φόβοι σας θα γίνουν το ξεκίνημα, για να ξαναβρείτε  το πεπρωμένο σας!

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *