Η τελευταία Υπερπανσέληνος του 2022 αποκαλύπτει & απελευθερώνει κάτω από το εκτυφλωτικό φως της αλήθειας!

Avatar photo Mari Giova 11/08/2022

Ποια ζώδια θα ζήσουν ριζικές αλλαγές στην Υπερπανσέληνο του Αυγούστου & ποια Θα ξαναβρούν την φλόγα της ζωής!

Μέγιστη επιρροή 11 έως 27 Αυγούστου.

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου του Αυγούστου:

Απελευθέρωσε τον αληθινό εαυτό σου. Φώτισε την αλήθεια που κρύβεις μέσα σου. 

“ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΣΤΕΡΙ !!”

Από τον Μικρό Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σεντ Εξιπερί

Και έτσι όπως ο μικρός πρίγκιπας έφυγε από τον δικό του πλανήτη- αστέρι, ταξίδεψε παντού και τελικά ξαναγύρισε εκεί από όπου ξεκίνησε γνωρίζοντας πια ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ… ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

 

Οι λέξεις κλειδιά της Πανσελήνου:

Αλήθεια, αποκάλυψη, αγάπη & αποδοχή,

πρόκληση & απελευθέρωση,

επαναστατικές αλλαγές & εκπλήξεις.

Η τελευταία Υπερπανσέληνος για αυτή τη χρονιά πραγματοποιείται στις 12 Αυγούστου τα ξημερώματα στις 4:35 ώρα Ελλάδας, στο ανατρεπτικό ζώδιο του αέρα και του πνεύματος, τον Υδροχόο σε σχηματισμό Ταυ όψεων σύγκρουσης και απελευθέρωσης με τον κυβερνήτη πλανήτη αυτής της Πανσελήνου, τον ανατρεπτικό Ουρανό.  Το φεγγάρι του Αυγούστου θα είναι πιο φωτεινό και θα δείχνει πιο μεγάλο, γιατί θα είναι στην πιο κοντινή απόσταση-στο περίγειο- της Σελήνης με τη γη.

Σε μια ξεχωριστή Αυγουστιάτικη νύχτα θα μπορούμε να απολαύσουμε μαζί με την ολόλαμπρη Υπερπανσέληνο μία βροχή από φωτεινά ουράνια σώματα, τα πεφταστέρια, που ονομάζονται Περσείδες!

 

Κάτω από το φως αυτής της δυνατής Πανσελήνου η πρόταση είναι:

   • Να  ακολουθήσουμε την καρδιά μας και αυτό που κάνει εμάς χαρούμενους και ευτυχισμένους.
   • Να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στη δική μας αλήθεια, επιθυμία και ευτυχία και σε ό,τι προσπαθούμε να γίνουμε, για να ευχαριστήσουμε τους άλλους.
   • Να αναρωτηθούμε μήπως τελικά δεν αξίζει αυτό το οποίο κυνηγάμε ή αυτά τα πρόσωπα που με αγωνία προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε, για να μας αποδεχτούν μήπως τελικά δεν αξίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον μας;
   • Υπάρχει νόημα χαρά και ικανοποίηση στο να απαρνηθούμε τη δική μας ταυτότητα, τις δικές μας ανάγκες για να γίνουμε κάποιοι άλλοι και αποδεκτοί σε αυτούς που νομίζουμε ότι αξίζουν;
   • Μας δίνει χαρά να γινόμαστε χίλια κομμάτια, για να ικανοποιήσουμε όλους αλλά να ξεχνάμε τις προσωπικές μας επιθυμίες και να αρνιόμαστε την ταυτότητά μας;
   • Μεταμόρφωσε τη ζωή σου, ακολούθησε τις αλλαγές που ο εκρηκτικός Ουρανός στην κορυφή ενός Ταυ σχηματισμού με την Πανσέληνο θα φέρει. Αφέσου στη ροή του δυνατού Ποταμιού της ζωής, για να φτάσεις στην προσωπική σου ολοκλήρωση.

 

Αυτή η Πανσέληνος η τελευταία του 2022 τόσο κοντά στη γη, τόσο λαμπερή και πιο μεγάλη για τον πλανήτη μας, μάς δείχνει με τον πιο επαναστατικό, απελευθερωτικό και δυναμικό τρόπο τις ισορροπίες ανάμεσα σε όλα όσα μας δίνουν χαρά και όσα πρέπει να κάνουμε, για να δώσουμε χαρά.

Αν δεν βρούμε αυτήν την Αρμονία και την ισορροπία που χρειάζεται, χωρίς να αρνιόμαστε τη δική μας αλήθεια, τον δικό μας εαυτό και ταυτότητα ακόμα και τις ιδιαιτερότητες που ο καθένας  έχει, τότε  η ευτυχία  και η προσωπική ολοκλήρωση, ακόμα και οι σχέσεις πού βασίζονται σε αυτήν την ανισορροπία και άδικη ενέργεια θα απομακρυνθούν από την ζωή μας.

Σκοπός να βρούμε την ουσία των πραγμάτων και να έρθουμε αντιμέτωποι με τις αλλαγές που ο Ουρανός φέρνει σε έναν μεγάλο σχηματισμό Ταυ τετραγώνου με τον Ήλιο και τη Σελήνη σε αυτή τη μοναδική Πανσέληνο.

Αναγκαίες, αναπάντεχες κάποιες φορές απρόσμενες αλλά σίγουρα απελευθερωτικές οι αλλαγές που θα γίνουν, για να βρούμε τον άλλο πόλο της Πανσελήνου και να μεταφερθούμε στη χαρά και τη γιορτή της ζωής και στην αγάπη του εαυτού μας.

 

Οι μέρες που ακολουθούν κρύβουν δυνατή ενέργεια και δράση!

Άκρως δυναμικές, επαναστατικές και ανατρεπτικές επηρεάζουν με επίκεντρο γύρω από την Πανσέληνο στις 12 Αυγούστου και με μέγιστη επιρροή ως τις 27 Αυγούστου,

όταν και ξεκινάει ένας νέος κύκλος με τη Νέα Σελήνη. 

 

Οι όψεις σύγκρουσης με την αντίθεση Ήλιου και Σελήνη αλλά και τα τετράγωνα με τον πλανήτη των μεγάλων αλλαγών και ανατροπών, τον Ουρανό -κυβερνήτη της ίδιας της Πανσελήνου στον Υδροχόο- προϊδεάζουν για μία ριζική στροφή προς μία προσωπική ή παγκόσμια επανάσταση, μία επανεκκίνηση ζωής.

Θέματα με αεροπορία και αεροπλάνα θα είναι στο επίκεντρο όπως και η αεροδιαστημική και η ανακάλυψη του διαστήματος!! Πάντα σε μια Πανσέληνο γίνονται αποκαλύψεις σοβαρών μυστικών και σκανδάλων!

 

Ζώδια Μάρι Γιόβα

Έντονα και καθοριστικά επηρεάζονται:

Ταύροι από 6 ως 16 Μαΐου, Λέοντες από 9 ως 19 Αυγούστου, Σκορπιοί από 8 ως 18 Νοεμβρίου και Υδροχόοι από 5 ως 15 Φεβρουαρίου, το ζώδιο του Άρη- ο Κριός και του Κρόνου- ο Αιγόκερος. 

 

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν και θα φωτίσουν ένα μονοπάτι με το φως της Πανσελήνου

έστω και αν χρειαστεί να περάσουν μέσα από συμπληγάδες, μέσα από συγκρούσεις ή από εντάσεις, ακόμα και αν χρειαστεί να ρισκάρουν, είναι τα ζώδια του αέρα, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί κυρίως του 2ου δεκαημέρου που δέχονται αρμονικές όψεις από αυτή τη δυνατή Πανσέληνο αλλά και οι Ιχθύες που ο κυβερνήτης τους Ποσειδώνας δείχνει μία ριζική αλλαγή αλλά και καθοδήγηση από τον Ουρανό και τον Άρη και φυσικά οι Κριοί που ο κυβερνήτης τους Άρης σε Αρμονία με τον Ποσειδώνα και  τον Πλούτωνα δείχνει πως, αν ακούσουν τη διαίσθηση, την δημιουργική τους ικανότητα και έμπνευση θα αναγεννηθούν και θα ανακαλύψουν εκ νέου τη δύναμή τους!

Στόχοι που μοιάζουν δύσκολοι μπορούν να επιτευχθούν μέσα από αγώνα κ αλλαγές  …

Διαβάστε προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο άρθρο του μήνα εδώ!

 

ΚΡΙΟΣ  Η Πανσέληνος φωτίζει τα όνειρα και τους συντρόφους σας!

Εσείς οι πολεμιστές του ζωδιακού, θα αγωνιστείτε για τα κεκτημένα σας οικονομικά και προσωπικά. Η  Υπερπανσέληνος ρίχνει το φως της στους φίλους και τον κύκλο των γνωριμιών σας αλλά και την ερωτική σας ζωή.

Προσέξτε να μην εμπλέξετε και να μην μπερδέψετε φίλους με τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί μπορεί να προκληθούν εντάσεις που δεν περιμένετε. Ο δικός σας κυβερνήτης  Άρης σε όψη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα τις επόμενες μέρες δείχνει πως, αν ακολουθήσετε τη διαίσθηση σας την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, θα ξαναβρείτε τον ξεχασμένο εαυτό σας, τα όνειρα και τα ταλέντα σας.

Σίγουρα οι στόχοι και οι φίλοι μέσα από συλλογική δουλειά ή μία ομάδα ανθρώπων με κοινή κατεύθυνση, θα αποκτήσουν μια έντονη δυναμική και θα δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές σας. Θα μείνει μόνο ό,τι αξίζει. Ακούστε τα βαθύτερα συναισθήματα σας.

Η Αφροδίτη στον  Λέοντα  από το βράδυ της 11ης Αυγούστου ως τις 4 Σεπτεμβρίου τονίζει τα ταλέντα,  δίνει νόημα στον έρωτα και την αγάπη, στην διασκέδαση και στην αρμονία με το εσωτερικό σας παιδί η τα παιδιά σας.  Προσέξτε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους.

Ζήστε σαν παιδιά και χαρείτε την γιορτή της ζωής!

 

ΤΑΥΡΟΣ  Όλα τα φώτα είναι συγκεντρωμένα πάνω σας!

Η Υπερπανσέληνος του Αυγούστου ρίχνει το φως της στην προβολή των ταλέντων των ικανοτήτων, των χαρισμάτων της λάμψης σας στον κοινωνικό σας κύκλο και στην επαγγελματική σας καταξίωση.  μία γιορτή εκδήλωση ένας γάμος μπορεί να σταθεί η αφορμή για να λάμψετε και να συγκεντρώσετε τα βλέμματα πάνω σας.

Παρόλα αυτά  όσοι έχετε γενέθλια από 6 έως 16 Μαΐου, είστε σε μία διαδικασία αμφισβήτησης, ριζικών αλλαγών και νιώθετε την ανάγκη να φύγετε από καταστάσεις στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον που σας πιέζουν ασφυκτικά.

Ταυτόχρονα από το βράδυ της 11ης Αυγούστου η Αφροδίτη δικός σας κυβερνήτης πλανήτης ως τις 4 Σεπτεμβρίου  σας προκαλεί να ομορφύνετε το χώρο σας στο σπίτι ή στο γραφείο να γιορτάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξαναβρείτε την αρμονία στις οικογενειακές σχέσεις.

Νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε, να συναντήσετε, να ταξιδέψετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους. Ένα μυστικό τις επόμενες μέρες  με επίκεντρο στις 18 Αυγούστου θα ζωγραφίσει και πάλι ένα χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ   Το ταξίδι στους στόχους σας ξεκινάει με την σοφία του Χρόνου-Κρόνου. 

Η Πανσέληνος του Αυγούστου  σας καθοδηγεί μέσα από τη συνειδητοποίηση της αλήθειας και την απελευθέρωση από φόβους και ανασφάλειες, να αναζητήσετε την προσωπική σας αλήθεια και ευτυχία. Διώχνοντας ό,τι σας επιβαρύνει κυρίως ψυχικά, αποκτάτε μία δεύτερη ευκαιρία ζωής για να πετύχετε μακρινά όνειρα, μελλοντικά σχέδια και σχέσεις αυθεντικές που βασίζονται στην αλήθεια πέρα από σύνορα και όρια.

Είναι σημαντικό να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή και διαίσθηση, τα θέλω και τις επιθυμίες σας, να κοιτάξετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να ξεκινήσετε αλλαγές, για να νιώθετε εσείς οι ίδιοι καλύτερα και να απελευθερωθείτε από όσα σας βαραίνουν.

Η Πανσέληνος ακόμα και αν προκαλέσει αντιθέσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας, τελικά καταλήγει να σας κινητοποιήσει σε ένα νέο κύκλο  ζωής.

 

ΛΕΩΝ    Πνέει άνεμος ελευθερίας και αλλαγών!

Η Πανσέληνος  και οι συγκρούσεις των πλανητών θα προκαλέσουν εντάσεις και εμπόδια σε επαγγελματικές συνεργασίες οι μακροχρόνιες προσωπικές σας σχέσεις κυρίως εσείς που έχετε γενέθλια από 9 έως 19 Αυγούστου.  Μία σημαντική αλλαγή στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο είναι αναγκαία για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο δικό σας μονοπάτι.

Σύμμαχος στην περιπέτεια της επιστροφής για την δική σας Ιθάκη η Αφροδίτη, από τις 11 Αυγούστου ως τις 4 Σεπτεμβρίου, σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς και τονίζει την ανάγκη σας να χαρείτε τη ζωή, να διασκεδάσετε να ερωτευτείτε, να γίνετε και πάλι παιδιά.

Αξιοποιήστε τις ημέρες με επίκεντρο την 18η Αυγούστου για ένα υπέροχο ταξίδι ζωής εκεί που εσείς ονειρεύεστε!

 

ΖΥΓΟΣ  Γοητεύετε  σε παρέες και κάνετε νέες γνωριμίες.

Η Πανσέληνος στις 12 Αυγούστου διεγείρει τη δημιουργικότητά σας, τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και σας προσκαλεί να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής.

Φωτίζει τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών και ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό, απελευθερωτικό και δημιουργικό, όμως προκαλεί αναταράξεις και μεγεθύνει προβλήματα στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους στόχους ή τα όνειρά σας.

Κρατήστε απόσταση και ισορροπίες σε φιλικές και ερωτικές σχέσεις.

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, η Αφροδίτη από το βράδυ της 11ης Αυγούστου στις 4 Σεπτεμβρίου φωτίζει με τη λάμψη της τα όνειρα τις επιθυμίες και σας ευνοεί να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να πετύχετε στόχους μέσα από σημαντικές φιλίες και νέες γνωριμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Μεταμορφώστε την άρνηση σε δημιουργία.

Οι εκπλήξεις, η ένταση, ο ανταγωνισμός και η διεκδίκηση θα είναι έντονα και προκαλούν ριζικές αλλαγές σε σχέσεις προσωπικές ή σε επαγγελματικές συνεργασίες. Κυρίως επηρεάζεστε οι Σκορπιοί που έχετε γενέθλια 8 έως 18 Νοεμβρίου.

Τα γεγονότα που είχαν συμβεί Απρίλιο και Μάιο επανέρχονται τώρα και ζητούν διέξοδο και λύτρωση. Η διέξοδος είναι να κρατήσετε τις υγιείς σχέσεις της ζωής σας, προσωπικές και επαγγελματικές και να αλλάξετε όλα όσα σας επιβαρύνουν.

Στις 12 Αυγούστου η Πανσέληνος τονίζει πιθανές εντάσεις και προκαλεί αναπόφευκτες αλλαγές με σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και οικογενειακά θέματα.  Φροντίστε το σπίτι και τους γονείς σας, ανατρέξτε στις ρίζες σας και αφιερώστε το χρόνο που τους αξίζει.

Από τις 14 Αυγούστου η δύναμή σας είναι ανίκητη και οδηγήστε σε μία μεταμόρφωση και Αναγέννηση.  Τολμήστε να συζητήσετε και να εκφράσετε, όσα σκέφτεστε και νιώθετε σε συνεργάτες και συντρόφους.

Η Αφροδίτη από το βράδυ της 11ης Αυγούστου ως τις 4 Σεπτεμβρίου  στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας το μεσουράνημα σας ευνοεί την κοινωνική προβολή και την καριέρα σας, φωτίζουν τα ταλέντα σας και μαγνητίζουν τις ευκαιρίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ   Βρίσκετε το δρόμο της προσωπικής ολοκλήρωσης ή της οριστικής ρήξης.

Οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί από 5 έως 15 Φεβρουαρίου ως τις 14 Αυγούστου με την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο καλείστε να ξεπεράσετε Αντιθέσεις και να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες και επιθυμίες μακροχρόνιων σχέσεων, επαγγελματικών και προσωπικών.

Οι ευκαιρίες για να βρείτε λύσεις, να συζητήσετε, να συμφωνήσετε και τελικά να πετύχετε μία σημαντική συνεργασία ή συμμαχία ζωής υπάρχουν. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αρπάξετε.

Σύμμαχός σας στο ταξίδι των αλλαγών από το βράδυ της 11ης Αυγούστου ως τις 4 Σεπτεμβρίου θα είναι η Αφροδίτη, που θα φέρνει αρμονία σε στιγμές, που η σύγκρουση και τα όρια προκαλούν και δοκιμάζουν σχέσεις και συνεργασίες.

 

ΙΧΘΥΕΣ  Η διαίσθηση και η αλήθεια αποκαλύπτει τη δύναμή σας.

Η Υπερπανσέληνος του Αυγούστου αποκαλύπτει μυστικά  και σας προκαλεί να αντιμετωπίσετε το παρασκήνιο και μυστικούς εχθρούς να λύσετε παλιές υποθέσεις και να κλείσετε το παρελθόν αλλά και τις αντιπαλότητες που είχαν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες.

Θα χρειαστεί ν’ αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, συζητάτε και αντιμετωπίζετε τον περίγυρό σας, την καθημερινότητα και τις εργασιακές σχέσεις. Νιώθετε τη δύναμη να συζητήσετε με ισχυρά πρόσωπα και φίλους, για να πετύχετε ένα σημαντικό στόχο.

Η ψυχή, οι πληγές και οι φόβοι σας θα γίνουν το ξεκίνημα για να ξαναβρείτε  το πεπρωμένο σας, αρκεί να δείτε κατάματα τον αληθινό σας εαυτό, να συγχωρήσετε και ν’ απελευθερωθείτε.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *