28/7~26/8 Η Νέα Σελήνη & το αστέρι της τύχης φωτίζουν μια μαγική ευχή για τα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 27/07/2022

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ενώνει την δύναμή της με το Αστέρι της Τύχης, τον Δία δίνοντας μαζί υπόσχεση χαράς & μιας νέας αρχής!!

Ποια ευχή του δικού σου ζωδίου μπορεί να βγει αληθινή;

Διάβασε και το ζώδιο του Ωροσκόπου ή της Σελήνης σου.

 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης

Η ζωή αξίζει, όταν είναι ένα παιχνίδι και τώρα το σύμπαν ρίχνει την μπάλα στα χέρια σου, για να παίξεις και πάλι από την αρχή!

Γίνε και πάλι παιδί! Να είσαι Εσύ, ο μοναδικός, υπέροχος, φωτεινός εαυτός σου! 

Γέλασε, παίξε, φλέρταρε, ζήσε τον έρωτα και την χαρά της ζωής, όπως πηγαία αναβλύζει από την καρδιά σου! Βρες από την αρχή την δύναμή σου, ξέχνα τα μήπως και αν, τις αμφιβολίες και τις σκιές και γίνε ο ηγέτης της ζωής σου, όπως ο Ήλιος και ο Λέοντας είναι οι ηγέτες της ζωής.  Αγάπησε το παιδί μέσα σου, δείξε με θάρρος την αλήθεια σου και η λάμψη της καρδιάς σου θα ακτινοβολεί σε ηλιόφωτες μέρες ευτυχίας!

 

Μια ξεχωριστή Νέα Σελήνη θα γεννηθεί τη νύχτα της Πέμπτης 28 Ιουλίου στις 20:55 ώρα Ελλάδας, όταν ο Ήλιος θα ενωθεί με την Σελήνη στον λαμπερό βασιλικό Λέοντα στις 5° 39΄ μοίρες σε αρμονία με τον Δία, το αστέρι της Τύχης! Ο Δίας από τον Κριό την ίδια μέρα επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ως τις 27 Οκτωβρίου.  Μια νέα αρχή γεννιέται, που θα επηρεάζει για 29 ημέρες όλα τα ζώδια σε έναν ξεχωριστό τομέα ζωής. Σε κάθε Νέα Σελήνη είναι σημαντικό ανάλογα με τις ιδιότητες του ζωδίου που πραγματοποιείται, να δημιουργούμε τις δικές μας ευχές με διάφορες τεχνικές, που φέρνουν κάτι από την μαγεία του Σύμπαντος στον κόσμο μας.

 

Η λαμπερή Νέα Σελήνη του Ιουλίου είναι μια γιορτή ζωής!

Σε πείσμα άλλων πλανητικών συγκρούσεων μοιάζει σαν να μας φωνάζει…

ΖΗΣΕ, ΑΓΑΠΗΣΕ, ξέδωσε και δημιούργησε, δείξε στον κόσμο το πιο φωτεινό σου κομμάτι, γίνε ο Ήλιος της ζωής σου, λάμψε με τα ταλέντα σου, γέλα δυνατά σαν παιδί, κάνε όνειρα, τόλμα να ακολουθήσεις την καρδιά σου, γίνε ένα με την καρδιά του κόσμου σε μια γιορτή ζωής, ενώσου με τον ανώτερο εαυτό σου, χάρισε γενναιόδωρα, μοιράσου, ερωτεύσου. 

 

Αυτή η Σελήνη σε αρμονία με τον Δία είναι μια φωτεινή διέξοδος, που αν αξιοποιήσουμε θα μπορούμε πιο εύκολα να περάσουμε από τις μεγάλες εντάσεις και προκλήσεις των επόμενων εβδομάδων και των σοβαρών παγκόσμιων φαινομένων κυρίως γεωφυσικών αλλά και οικονομικών ή τρομοκρατικών με επίκεντρο τα τέλη Ιουλίου και ως την Πανσέληνο της 12ης Αυγούστου.

 Ο Δίας στην πρώτη φλόγα και την αρχή του ζωδιακού, τον Κριό, νωρίτερα αλλά πιο έντονα από τις 28 Ιουλίου και ως τις 27 Οκτωβρίου, επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και μας προτρέπει να σταματήσουμε λίγο, να χαμηλώσουμε τους τόνους και την ταχύτητα και να ξαναδούμε, να αναθεωρήσουμε τους προσωπικούς και παγκόσμιους Νόμους, τις αξίες και την ανάγκη να φτιάξουμε μια νέα αρχή!! Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας ενισχύει τις δημιουργικές δυνάμεις έκφρασης της Σελήνης και υποστηρίζει ανώτερες ιδέες, όνειρα, στόχους και οράματα. 

 

Πώς θα ζήσεις την δική σου ευχή με την δύναμη της Νέας Σελήνης;

Τι ενεργοποιεί τις επιθυμίες & τις ευχές της τυχερής, λαμπερής  και ερωτικής Νέας Σελήνης!

 

Αν είσαι στο σπίτι βρες έναν χώρο δικό σου που δεν θα σε ενοχλήσει κανείς. Μπορείς να θυμιάσεις  ή απλά να χρησιμοποιήσεις αιθέρια ‘έλαια, άναψε ένα κερί και στόλισε τον χώρο γύρω σου με κρυστάλλους που αναφέρω ή σε εμπνέουν. Άνοιξε τα παράθυρα, για να ανανεωθεί και να φύγει η παλιά ενέργεια και να μπει ο ανανεωμένος  αέρας.

Καθώς θυμιάζεις ή καθαρίζεις την ενέργειά σου και το περιβάλλον σου, μπορείς να πεις τα εξής:

«Το σώμα μου είναι ο ναός μου, η καρδιά μου είναι γεμάτη ειρήνη, το μυαλό μου είναι γαλήνιο και ανοιχτό και εγώ είμαι έτοιμη να απελευθερωθώ από ό,τι με βάραινε στον παρελθόν και τώρα. Συγχωρώ και απελευθερώνω ό,τι βάρυνε την ψυχή μου. Το άφησα να φύγει. Είμαι ασφαλής και ολοκληρωμένη. Η ενέργειά μου ρέει και είμαι δυνατή. Είμαι στο κέντρο της καρδιάς και της δύναμής μου και από αυτό το κέντρο κρατάω το φως για τον εαυτό μου και τον κόσμο. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

 

«Ο χώρος μου καθαρίζεται με τη δύναμη της αγάπης και του φωτός. Ο χώρος μου είναι θεϊκά προστατευμένος. Όλα είναι ασφαλή.  Η ενέργεια αυτού του χώρου φέρνει ειρήνη σε όλους όσους έρχονται. Οι δονήσεις της ειρήνης, της κατανόησης και της αγάπης ρέουν μέσα από αυτόν τον χώρο σήμερα, τώρα και για πάντα. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

 

Κλείσε τα μάτια και κάθισε ιδανικά κάπου κοντά στην ηρεμία της φύσης. Ξέχνα για λίγο υποχρεώσεις και κλείσε το τηλέφωνό σου.

Πάρε βαθιές ανάσες αν είσαι στην θάλασσα ή σε έναν κήπο νιώσε τα αρώματα της φύσης. Άκου γύρω σου τους ήχους και συντονίσου με την αναπνοή σου.

όταν νιώσεις ηρεμία βάλε τα χέρια σου πάνω στην καρδιά σου- το σημείο που αυτή η Νέα Σελήνη κυβερνά και εκφράζει. Απλά άκουσε την, αφέσου και νιώσε αν ακολουθείς τις επιθυμίες της καρδιάς σου χωρίς φόβο με θάρρος και δύναμη ζήσε την αλήθεια που υπάρχει μέσα σου.

Άκουσε τα μηνύματα που έρχονται και γράψε ή ζωγράφισε με διάφορα χρώματα τρία σύμβολα, όπως τα νιώθεις εσύ, για τρία όνειρά σου, στόχους ή επιθυμίες σου. Άφησε τον εαυτό σου να δημιουργήσει ελεύθερα το δικό σου σύμβολο για κάθε στόχο που οραματίζεσαι, σε 3 διαφορετικά άσπρα φύλλα χαρτιού σαν να τα ζεις με διάφορα χρώματα.

Μπορεί να είναι δυο καρδιές για την αγάπη ή ένα αστέρι που λάμπει για την επιτυχία, ένα δέντρο γεμάτο καρπούς για την αφθονία δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.

Κάθε πρωί ακούμπησε πάνω στην καρδιά σου τα 3 σύμβολα εικόνες που σχεδίασες και ανέπνεε βαθιά. Κλείσε τα μάτια και ζήσε τις εικόνες και τα σύμβολα  των επιθυμιών που ζωγράφισες λέγοντας  τα εξής λόγια:

«Κάτω από τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου, αντλώ πηγαία δύναμη και αυτούς τους στόχους στη ζωή μου. Λαμβάνω ανώτερη θεία και αγγελική καθοδήγηση για να εκδηλωθούν, ζητώ προστασία για τα επόμενα βήματά μου. Έχω εμπιστοσύνη πως όλα εξελίσσονται στον ιδανικό χρόνο και για το ανώτερο καλό μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη και περιβάλλομαι από αγάπη.  Ευχαριστώ.”

 

Μετά με ευγνωμοσύνη τοποθέτησε τα τρία Σύμβολα  σε ένα όμορφο και ασφαλές σημείο που θα μπορείς να τα βλέπεις.

Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει να θυμάσαι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος , ακολούθησε αυτό που νιώθεις και αυτοσχεδίασε ελεύθερα…

Σκέψου τι θέλεις στη ζωή σου και κρατήσε το κοντά στην καρδιά σου κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη. Επίτρεψε στις δονήσεις της επιθυμίας σου να συμπλέουν με την ενέργεια του Σύμπαντος και να είσαι έτοιμη να το δεχτείς στην αγκαλιά και τη ζωή σου. Όσο περισσότερο αφήνεσαι, τόσο περισσότερο ευθυγραμμίζεσαι και όσο περισσότερο εμπιστεύεσαι, τόσο πιο ψηλά θα φτάνουν οι δονήσεις των επιθυμιών σου.

Είναι η καθαρότητα της καρδιάς και η δύναμη του ονείρου σου ,που ενώνεται μαζί με την ενέργεια της φύσης, για να σε οδηγήσει στο δικό σου μονοπάτι!

Οι ιδανικές μέρες για να ενεργοποιήσεις τις ευχές, τους στόχους και τις επιθυμίες σου κάνοντας αυτήν την τεχνική είναι από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου.

 

 

Ο Λέοντας, το ζώδιο που γεννιέται αυτή η μοναδική Νέα Σελήνη συμβολίζει την καρδιά μας και τον Ήλιο και εκπροσωπείται από αυτά τα στοιχεία:

Η απλή κανέλα σε οποιαδήποτε μορφή της… από το αρωματικό μπαχάρι μέσα σε ποτό ή ρόφημα, μέχρι το αιθέριο έλαιο που γεμίζει με το αφροδισιακό άρωμά του την βεράντα μια νύχτα καλοκαιριού, μαζί με ένα κερί στα χρώματα της φωτιάς ή λευκό. Ξυπνά την ενέργεια της Νέας Σελήνης και προσκαλεί την χαρά, τον ερωτισμό και το παιχνίδι της ζωής.

Τα χρώματα του Ήλιου από την Ανατολή ως την Δύση σε πινελιές στον χώρο μας ή σε κάποιο αξεσουάρ είναι ιδανικά για την ενδυνάμωση της ενέργειάς μας. Όλες οι αποχρώσεις που παίρνει ο Ήλιος κυβερνήτης ‘πλανήτης’ του ζωδίου της Νέας Σελήνης από κίτρινο ως φωτεινό κόκκινο και πορτοκαλί σε συνδυασμό με το ασημί λευκό του φεγγαριού.

Τα ιδανικά κοσμήματα από χρυσό του Ήλιου και ασήμι της Σελήνης μπορούν να ενεργοποιήσουν την ενέργεια, όποιου τα φοράει στην γέμιση του φεγγαριού από τις 28 Ιουλίου ως τις 12 Αυγούστου.

Ό Χρυσός είναι το πολύτιμο μέταλλο του Ήλιου και οι πολύτιμοι λίθοι που ταιριάζουν στην δόνηση αυτού του Φεγγαριού το Ρουμπίνι, ο κιτρίνης χαλαζίας- citrin Quartz, το μάτι της τίγρης, ο ηλιόλιθος και η καρνεόλη.

 

Ποιες ευχές ταιριάζουν ιδανικά στο ζώδιο αυτής της ξεχωριστής Νέας Σελήνης!

Ευχές πηγαίου έρωτα, χαράς, δημιουργίας για επιχειρήσεις και για τέχνη, για τα παιδιά και την ανεμελιά του εσωτερικού μας παιδιού μαζί με την απελευθέρωση και τον αυθορμητισμό, την ανάγκη για ξεγνοιασιά και γνήσια αληθινά συναισθήματα. Ευχές γενναιοδωρίας και αυτοεκτίμησης!

 • Αγαπώ και εμπιστεύομαι ό,τι με κάνει να χαμογελώ.
 • Αφήνομαι στην ανεμελιά των στιγμών και την ροή της ζωής.
 • Απολαμβάνω απλές στιγμές χαράς κάθε μέρα.
 • Ζω σήμερα, τώρα και κάθε μέρα με τόλμη, έμπνευση και ενθουσιασμό για τη ζωή.
 • Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή και μια μοναδική γιορτή ζωής! 

 

 

Η αστρολογική ατζέντα του κύκλου της Σελήνης.

Διάλεξε τις καλύτερες ημέρες για να πετύχεις &

προετοιμάσου για τις πιο απαιτητικές μέρες.

 

27 και 28 Ιουλίου οι δύσκολες όψεις του Ερμή προκαλούν σοβαρά παγκόσμια γεγονότα. Προσοχή σε αεροπλάνα και μέσα μεταφοράς , νεαρά άτομα και δημοσιογράφους σε επικίνδυνες αποστολές.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με την μαύρη Σελήνη δοκιμάζει σχέσεις και προκαλεί γεγονότα που αφορούν την φύση και τις γυναίκες.  Η Αφροδίτη μας ωθεί ν’ αγκαλιάσουμε την αληθινή γυναικεία, τρυφερή και προστατευτική μας φύση σε σύνοδο με την Λίλιθ και τον φωτεινό Σείριο στον Καρκίνο, τον Αστέρα που από τους αρχαίους πολιτισμούς είχε την δύναμη ενός πνευματικού Ήλιου και συμβολίζει τιμές, δόξα αλλά κυρίως στέλνει μηνύματα σοφίας και καθοδήγησης. Η γυναικεία φύση, η Γυναίκα Σύμβολο θα νικήσει και πιθανόν να δούμε στην πολιτική και κοινωνική ζωή μια σημαντική γυναίκα να ηγείται σε μια νέα αρχή.

Από τις 28 Ιουλίου η Νέα Σελήνη μαζί με δυνατές αλλαγές ως τις 26 Αυγούστου αναζητά και αποκαλύπτει την ζεστασιά της αγάπης που άντεξε και που χρειάζεται την δροσιά της χαράς και της ελευθερίας, για ν’ ανθίσει μες στο ζεστό καλοκαίρι.

28 & 31 Ιουλίου ο Ήλιος και η Σελήνη από τη Νέα συνάντηση στις 28 στην πιο ευνοϊκή ενέργεια του πλανήτη της τύχης του Δία ενεργοποιεί τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του 1ου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν πλανήτες μεταξύ 6 και 10 μοίρας αυτών των ζωδίων.

Επιπλέον 30 και 31 Ιουλίου ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο ‘τεστάρει’ αντοχές και ωριμότητα των σταθερών Ταύρων, Λιονταριών, Σκορπιών και Υδροχόων του 2ου Δεκαημέρου και απαιτεί από τα ζώδια του Ερμή Διδύμους και Παρθένους αλλά και τους Αιγόκερους καλύτερη προετοιμασία και προσοχή σε διαδρομές και συζητήσεις.

Στο τέλος του Ιουλίου και αρχές Αυγούστου οι όψεις μεταξύ των πλανητών προκαλούν συγκρούσεις και αλλαγές ριζικές.

Το πιο σημαντικό φαινόμενο – που ζει κανείς μια φορά στην ζωή του, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό- ενεργό από τις 22 Ιουλίου η σύνοδος Άρη, Ουρανού και Βόρειου Δεσμού Σελήνης- Ντάρμα ή πεπρωμένο ως τις 19 Αυγούστου, με επίκεντρο 31 Ιουλίου, 1 και 2 Αυγούστου. Είναι μια δυνατή και γεμάτη ορμή συγκυρία πλανητικών συναντήσεων στην 19 μοίρα του Ταύρου. Η μοίρα αυτής της συνάντησης των δυνατών ενεργειών συμβολίζει ‘‘ένα νέο κόσμο που αναδύεται από τον Ωκεανό’’.

 

Μια σπάνια συνάντηση που αναταράζει το πεπρωμένο όλων μέσα από μεγάλες αλλαγές, συνειδητοποίηση της αλήθειας, άνεμο ελευθερίας και διεκδίκησης αυτού που τα ανώτερα όνειρα μας οδηγούν και θα μας επηρεάζει ως τον Νοέμβριο του 2022 αλλά θα εξαπλωθεί ως την Άνοιξη του 2026, όταν ο επαναστάτης Ουρανός  θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του στην ενέργεια της νέας εποχής.  Ένα δυνατό σοκ για κάποιους, αλήθεια που αποκαλύπτεται για άλλους αλλά για όλους η συνάντηση με το πεπρωμένο…!

Ο Άρης-η δράση όλων εστιάζεται στο κυνήγι των απλών απολαύσεων. Ενώ κάποιοι αντιμετωπίζουν προκλήσεις… Ανησυχούν, ποθούν, διεκδικούν αλλά και επαναστατούν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου και τα ζώδια του Άρη Κριοί και του Ουρανού Υδροχόοι.

Ο  Άρης στον δρόμο του πεπρωμένου, ενεργοποιεί όλα τα ζώδια αλλά ιδιαίτερα θετικά Παρθένους και Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου.

 

 

Μεγάλες αλλαγές & μια νέα αρχή σε έναν ξεχωριστό τομέα ζωής για τα 12 ζώδια. 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης & η μαγική ευχή για το δικό σου ζώδιο.

 

Κριός  Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης Αγαπώ το παιδί μέσα μου και αφήνομαι στην ανεμελιά και τα παιχνίδια του έρωτα και της ζωής.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι η πιο δημιουργική Νέα Σελήνη της χρονιάς για το δικό σας ζώδιο. Σας μεθάει με το γλυκό κρασί του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της ομορφιάς και της τέχνης. Σας προσκαλεί να γιορτάσετε, να φλερτάρετε, να ξαναγίνετε εκείνο το παιδί που έκανε όνειρα κάτω από τα αστέρια και έπαιζε με τους φίλους του. Σας θυμίζει πως η ζωή αξίζει όταν είναι ένα παιχνίδι και σας ρίχνει την μπάλα στα χέρια σας, για να παίξετε και πάλι από την αρχή!

Ναι οι όψεις που έρχονται η μεγάλη σύνοδος Άρη, Ουρανού και πεπρωμένου θα προκαλέσει αλλαγές και ανατροπές στην ασφάλεια οικονομική και προσωπική ως τις αρχές Αυγούστου αλλά εσείς έχετε την ενέργεια της Σελήνης για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις που θέλετε.

 

 

Ταύρος  Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης Απελευθερώνω το πρόγραμμά μου κρατώντας τα ουσιαστικά. Εκφράζω τα ταλέντα μου και δημιουργώ. Ζω χαρούμενες στιγμές μ’ αυτούς που αγαπώ.

Η πιο λαμπερή Νέα Σελήνη σας προσκαλεί να κάνετε μία νέα αρχή να έρθετε πιο κοντά στις ρίζες σας και την ασφάλεια των δικών σας ανθρώπων, να ανανεώσετε στο σπίτι ή την επαγγελματική στέγη. Σας δίνεται η ενέργεια της Σελήνης, για να εκφράσετε την αλήθεια των συναισθημάτων που τόσο καιρό κρύβεται και να βρείτε την συναισθηματική πάλι και τη δύναμη ψυχής από τους δικούς σας ανθρώπους

Ο Άρης σε σύνοδο με Ουρανό και το πεπρωμένο- Ντάρμα ως τις αρχές Αυγούστου προκαλεί μεγάλες αλλαγές μέσα από το ερωτικό πάθος, διεκδίκηση και  ζήλεια, εκρήξεις που σας οδηγούν στο δικό σας προορισμό!

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με την Λίλιθ την Μαύρη Σελήνη απελευθερώνει μυστικά και βαθιά συναισθήματα σας, σας θυμίζει τις σημαντικές αξίες και αναστατώνει τις σχέσεις σας πυροδοτώντας την ανασφάλεια και την ζήλεια.

 

 

Δίδυμοι   Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης Ξαναβρίσκω τον ενθουσιασμό και την χαρά, κυνηγώντας τα όνειρά μου μαζί με φίλους σε μια κοινή πορεία.

Η Νέα Σελήνη σας λέει ότι μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, να εκφράσετε να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας, τους στόχους και τα όνειρά σας σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.  ο κύκλος των γνωριμιών σας οι φίλοι οι άνθρωποι που κοιτάτε μαζί σε μία κοινή πορεία μπορούν να σας βοηθήσουν σε ένα νέο ταξίδι προς  την ζωή που ονειρεύονται.

Η ψυχική σας γαλήνη εξαρτάται από το αν ακούσετε όλα όσα τόσο καιρό ποθείτε και κρύβετε. Τα μυστικά και το παρασκήνιο δεν θα βοηθήσουν και εσείς πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες και κυρίως  την ελευθερία να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και την πηγή της δύναμής σας.

Να είστε πιο προσεκτικοί σε φιλικές σχέσεις και συλλογική δουλειά θα υπάρχει ένταση λόγω των όψεων του κυβερνήτη σας Ερμή στις 28 και 31 Ιουλίου.

 

 

Καρκίνος Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης  Πιστεύω σε μένα και τα ταλέντα μου, δημιουργώ επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες με τόλμη και δυναμισμό.

Κι όμως τώρα μπορείτε σε αυτόν τον κύκλο της νέας Σελήνης από τις 28 Ιουλίου και για 29 ημέρες Να προβάλετε τα ταλέντα και τα χαρίσματα σας στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο να διευρύνετε τις σημαντικές γνωριμίες και να διαφημίσετε εσείς οι ίδιοι τα επαγγελματικά σας σχέδια.  Τολμήστε να γίνετε πιο δημιουργοί και αφήστε τα ταλέντα σας να λάμψουν, εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας και  θα πετύχετε την αναγνώριση και την επαγγελματική επιτυχία.

Η Αφροδίτη σε Σύνοδο με την Μαύρη Σελήνη με επίκεντρο τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη  προκαλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας,  την θηλυκή σας πλευρά και το μυστικό σας κομμάτι.

 

Λέων Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης Ζω τώρα και κάθε μέρα ακούγοντας την καρδιά μου. Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή χαράς και δημιουργίας.

Μαζί με τη Νέα Σελήνη γεννιέται ένα νέο φωτεινό ξεκίνημα και εσείς τώρα μπορείτε να χαμογελάσετε με την καρδιά σας, να γιορτάσετε  το δικό σας φεγγάρι να γιορτάσετε τη ζωή, τη δημιουργία και τον έρωτα, να ξαναγίνετε παιδί Και να τολμήσετε να απολαύσετε, να ξεκουραστείτε, να χαρείτε.

Ο Ερμής της επικοινωνίας και των ταξιδιών  σε όψεις έντασης ως τις αρχές Αυγούστου επηρεάζει κυρίως εσάς τους Λέοντες που έχετε γενέθλια μετά τις 8 Αυγούστου και πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές σημαντικές και μεγάλες στον τομέα της καριέρας, της  κοινωνικής σας θέσης και για κάποιους και της οικογένειας.  Κυνηγήστε τις ευκαιρίες μιας νέας αρχής αλλά προετοιμαστείτε για αλλαγές σε μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες.

 

Παρθένος   Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης Απελευθερώνω στο φως όσα έκρυβα και ζω με χαρά ό,τι αγαπώ!

Ένας δεύτερος δρόμος οδηγεί στην ολοκλήρωση και φωτίζεται από τη Νέα Σελήνη στις 28 Ιουλίου και για 29 μέρες.  Τολμήστε να εκφράσετε σε έναν πολύ δικό σας άνθρωπό όλα όσα νιώθετε και κρατάτε μέσα σας.  θα νιώσετε απελευθερωμένοι, Κρατώντας μόνο την αλήθεια σας και τα ουσιαστικά της ζωής σας για ένα καινούργιο ξεκίνημα που αναδύεται στην επιφάνεια σε έναν μήνα.

 Ο Ερμής ο Άρης και ο Ουρανός φωτίζουν τον δρόμο για να κατακτήσετε τη ζωή που θέλετε να δημιουργήσετε και να ζήσετε!  Θα βρείτε την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις αλλαγές πολλές φορές απρόβλεπτες κάποιες κεραυνοβόλες αλλά πάντα ευνοϊκές για την αποστολή σας.

Η Αφροδίτη δημιουργεί έντονες σχέσεις με φιλικά πρόσωπα και ανασύρει στην επιφάνεια έναν στόχο σας ή κρυμμένα συναισθήματα.

 

 

Ζυγός  Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης  Τα όνειρα πηγάζουν από την καρδιά μου έτσι γίνονται δυνατά και τα ζω σε αρμονία και συνεργασία με τους συντρόφους μου. 

Ήρθε η ώρα με αυτή τη Νέα Σελήνη να εκδηλώσετε τις προθέσεις και τα όνειρά σας στον επαγγελματικό κοινωνικό σας περίγυρο να συμμαχήσετε και να συνεργαστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι φίλοι οι σημαντικές γνωριμίες αλλά κυρίως οι σύντροφοι,  οι σύμμαχοι και οι συνεργάτες μπορούν να σταθούν στο πλευρό σας και να οικοδομήσετε μαζί μία νέα πραγματικότητα που σας οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία ή στην προσωπική ολοκλήρωση και την ένωση.

 

 

Σκορπιός  Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης  Λάμπω και δείχνω την αξία μου, δημιουργώ την ζωή και την επιτυχία με τα πιο φωτεινά χαρίσματά μου. 

Η Νέα Σελήνη από τις 28 Ιουλίου ως τις 26 Αυγούστου ευνοεί την κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή, την έκφραση του πιο λαμπερού και Φωτεινού εαυτού σας, την δημιουργία μέσα από τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και την τελική καταξίωση.  Αλλάξτε τις συνήθειες σας ξαναδείτε τις σχέσεις στο περιβάλλον σας το εργασιακό αλλά και αυτό της καθημερινότητας σας, υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες και νιώστε πιο δυνατοί και ανανεωμένοι.   Εκφράστε τι δυνατότητες σας,  ξαναβρείτε την υγεία και τη λάμψη σας και γευτείτε δύναμη της επιτυχίας μαζί με άλλους.

 

 

Τοξότης  Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης  Τολμώ να ζήσω την ολοκλήρωση και ταξιδεύω πέρα από όρια, εκεί που η ευκαιρία με περιμένει και πάλι!

Ο δικός σας κυβερνήτης Δίας μετέχει δυναμικά στον κύκλο της Νέας Σελήνης από τις 28 Ιουλίου, ενώ ταυτόχρονα θα ακολουθήσει φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα φέρει επιστροφές, δεύτερες σκέψεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τις σχέσεις σας και την επικοινωνία σας αλλά και βελτίωση και αναθεώρηση στόχων.

Η Σελήνη ανοίγει ένα νέο κύκλο με ταξίδια και μία δεύτερη σημαντική ευκαιρία ζωής. Αρπάξτε την τύχη και τις ευκαιρίες για να κερδίσετε όσα ονειρεύεστε!

 

 

Αιγόκερως   Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης   Εμπιστεύομαι και φροντίζω τις πιο βαθιές επιθυμίες μου. όταν αλλάζω, είμαι δυνατή και προστατευμένη πιο κοντά στον αληθινό εαυτό μου και τις ρίζες μου.

Η Νέα Σελήνη γεννιέται σε έναν μυστικό χώρο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, όλα όσα υπάρχουν εδώ και καιρό μυστικά, απωθημένα, κομμάτια του παρελθόντος, συναισθήματα που κρύβετε και τώρα είναι η στιγμή να μοιραστείτε με τον σύντροφο ή έναν σημαντικό άνθρωπο για τη ζωή σας, ακόμα και οικονομικές υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια, κληρονομιές ή παλιές οφειλές έρχονται τώρα, να αναδυθούν για να εκφραστούν και να βρεθούν λύσεις μέσα από τους δικούς σας ανθρώπους.  να ξαναδείτε οικογενειακές σχέσεις ή ν’ ανανεώσετε, ν’ αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητη περιουσία για να εξυγιαίνεται στη ζωή σας και να μπορέσετε να προχωρήσετε απρόσκοπτα χωρίς βάρη, απωθημένα ή παλιές οφειλές ήρθε η ώρα να καθαρίσετε να εξαγνίσετε το κάρμα που σας βαραίνει.

Ο Άρης πλανήτης της δύναμης της δράσης και του ερωτισμού θα σας αφήσει να ηρεμήσετε και να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής μέσα από τη δημιουργία τον έρωτα και την αγάπη που μοιράζεστε. πρέπει να υπολογίζετε την ομαδική δουλειά σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες και φίλους.

Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησης σας, περπατήστε και χαρείτε τη φύση και τη θάλασσα, ταξιδέψτε και σύντομα θα ξαναβρείτε τα όνειρα και την ενέργεια που αναζητάτε.

 

 

Υδροχόος   Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης Κρατάω ό,τι μου ταιριάζει και εξελίσσομαι. Εμπιστεύομαι τους συντρόφους και τους συμμάχους που είναι ειλικρινείς και δημιουργώ ισχυρούς ουσιαστικούς δεσμούς, χτίζοντας γέφυρες και νέους δρόμους ευκαιριών για τους στόχους μου. 

Αυτή η μαγική Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων, του γάμου, της συντροφικότητας, των επαγγελματικών συνεργασιών και δείχνει την ανάγκη να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε τις ιδέες και τα οράματα σας στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Μπορείτε τώρα να πετύχετε μία ευνοϊκή συμφωνία με έναν συνεργάτη, να βρείτε έναν σύμμαχο ή να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα μία σχέση ζωής.  ό,τι κι αν αποφασίσετε, να θυμάστε ότι το κλειδί της τύχης υπάρχει μέσα από τις σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές και την επικοινωνία με σημαντικούς ανθρώπους.  χτίστε γέφυρες και βγείτε προς τα έξω αναδεικνύοντας τα φωτεινά σημεία που έχετε με τους άλλους.

Η σπάνια Σύνοδος Άρη Ουρανού και Βόρειου Δεσμού Σελήνης-Ντάρμα δυναμώνει την ένταση στο χώρο του σπιτιού, της επαγγελματικής στέγης, της ακίνητης περιουσίας και πυροδοτεί εκρήξεις στις οικογενειακές σχέσεις. Οι αλλαγές είναι αναγκαίες και αν τις ακολουθήσετε θα οδηγηθείτε σε μία νέα πραγματικότητα.

 

Ιχθύες   Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης  Προσφέρω με μικρά απλά πράγματα. Χαμογελάω έτσι απλά και λέω Καλημέρα. Μέσα από την εργασία και τα έργα που δημιουργώ νιώθω κι εγώ πιο όμορφα.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τον οίκο της καθημερινότητας,   των συνηθειών,  της υγείας  και της ευεξίας  και φυσικά των εργασιακών  σχέσεων και υποχρεώσεων.

Θα είναι πιο εύκολο να βρείτε κοινά σημεία με πελάτες συνεργάτες και υπαλλήλους,  να βρείτε βοηθούς σε υπηρεσίες και να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας με απλές κινήσεις που θα σας προσφέρουν πιο δυνατή από αυτοεκτίμηση και μία αίσθηση προσωπική αλλά και οικονομικής ασφαλείας.

Υιοθετήστε νέες συνήθειες, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορεί να φανούν χρήσιμοι,  κάντε με τον καλύτερο τρόπο την εργασία σας και αναδείξτε τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας για να αυξήσετε τα έσοδα και να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για την ανατροπή του Βρετανού πρωθυπουργού

Το παρακάτω απόσπασμα αποτελεί αναδημοσίευση από το άρθρο του Ιουλίου και την αστρολογική ατζέντα του μήνα γιατί αφορά τις επόμενες πολύ σημαντικές ημέρες ως τις 2 Αυγούστου και όπως θα δείτε η ανατροπή στην Βρετανία του Μπόρις Τζόνσον είχε προβλεφθεί και δημοσιευτεί από την 1η Ιουλίου:

‘‘ Πλανητικό Υστερόγραφο παγκόσμιων και πολιτικών γεγονότων. 

Όλα τα κράτη και οι κυβερνήσεις και φυσικά η Μεγάλη Βρετανία που εκφράζεται από τον Κριό, θ’ αναθεωρήσουν Νόμους και θα περάσουν σε αλλαγές και διορθώσεις. Ίσως το Βrexit και ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον χρειάζονται μια σημαντική αλλαγή ακόμα και ανατροπή που φτάνει ως τον Ιανουάριο του 2023! 

Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του με ορμή και πολεμά σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης που εκφράζει το πεπρωμένο,  για μια ανώτερη αποστολή ή το Ντάρμα προκαλεί παγιωμένα συμφέροντα και κυβερνήσεις. Παγκόσμια σοβαρά γεγονότα, συγκρούσεις, βία και ατυχήματα στα τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου.

Η γη , οι πηγές πλούτου της γης και του περιβάλλοντος, τα γεωφυσικά φαινόμενα, η αγροτική πολιτική προκαλούν ισχυρές αναταράξεις και απρόβλεπτα φαινόμενα που οδηγούν σε επαναστάσεις και ανατροπές ως τον Νοέμβριο του 22 και τελικά σταθεροποιούνται ως την Άνοιξη του 2026. Οι νέες τεχνολογίες και η έρευνα φέρνει μεγάλες ανακαλύψεις. Η σεισμική δραστηριότητα και τα ακραία γεωφυσικά φαινόμενα προκαλούν παγκόσμια σοβαρά γεγονότα. Αεροπορικά γεγονότα απασχολούν. Ενώ  το γυναικείο κίνημα θα δείξει την δύναμή του ως τον Αύγουστο με γεγονότα και σημαντικές γυναίκες να πρωταγωνιστούν.’’

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

 1. Κωνσταντίνος
  28/07/2022

  Πολύ σωστά αν κρίνω από το τι συμβαίνει στα επαγγελματικά μου!!
  Παρ ότι βρίσκομαι σε άλλο..ημισφαίριο!!

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *